-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Σκοτωνει λεμε!Tι...ηχητικό κανόνι έγινε?
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Σκοτωνει λεμε!
Tι...ηχητικό κανόνι έγινε?
Αφου δεν κανει πια θορυβο λεμε!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Αφου δεν κανει πια θορυβο λεμε!
Εσύ δεν ησυχάζεις με τίποτα !
Μήπως και τα λάδια σου κάνουν θόρυβο και θέλεις να βάλεις ψηλότερα ? ?
-
Υπέροχη ημέρα ,από αποψη καιρικών συνθηκών , η σημερινή για mini εξόρμηση.
Διαδρομή που επιλέχθηκε , Τρίκαλα - Καλύβια Πεζούλας (Λίμη Πλαστήρα) και επιστροφή.
Ο δρόμος από το Μουζάκι δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.Περνάει μάλιστα μέσα από χωριά , όπου στενεύει πολύ, με πολλά τυφλά σημεία που απαιτούν πολύ προσοχή.
Προσοχή χρειάζεται επίσης στους οδηγούς που κυριολεκτικά σέρνονται έχοντας φορτωμένα τα οχήματά τους με τις οικογένειές τους.
Δοκίμασα να κινηθώ κάπως γρήγορα , αλλά σύντομα μαζεύτηκα λόγω κίνησης.Κρίμα .
Διανυθέντα χιλιόμετρα 81,7 , χρόνος οδήγησης 1:41 , μέση ταχύτητα 48km/h και μέση κατανάλωση 8,8l/100km.
-
Και το αυτοκινητάκι μας σε περιβάλλον που νομίζω ότι του αρμόζει καλύτερα , απ ότι το αστικό.
και ολίγον ημι-μαλακό πλαστικούλι...
-
Μέρος της διαδρομής από Μουζάκι προς Λίμνη Πλαστήρα
http://www.youtube.com/watch?v=Wi7Q9W9QpMk
Youtube Video -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Youtube VideoΗ ταινία βλέπω καλά κρατεί. Έχει γίνει μέρος του αυτοκινήτου σαν την ...ρεζέρβα
Ήταν ιδανική μέρα για κει πάνω. Ωραία τοπία και ο καφές στην Πλαζ θα ήταν ότι έπρεπε....
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Youtube VideoΗ ταινία βλέπω καλά κρατεί. Έχει γίνει μέρος του αυτοκινήτου σαν την ...ρεζέρβα
Ήταν ιδανική μέρα για κει πάνω. Ωραία τοπία και ο καφές στην Πλαζ θα ήταν ότι έπρεπε....
Και χωρίς χρέωση εξτρα παρακαλώ (η χαρτοταινία)...
Καφες... πήγα - είδα - απήλθα μόνο.
Αφού όλοι είστε ή μακρυά ή πολυάσχολοι.... -
Αφού την κατάσταση την ξέρεις....
Για να πάμε για βόλτα- καφέ μόνο κατόπιν προγραμματισμού.
Θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού(σαν το service ένα πράμα..) -
Καλό μήνα κύριοι!
-
Καλό μήνα!
Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή στο τοπικό του Bravo.
Δεν γράφουμε πλέον για προβλήματα και θα νομίζουν οι αναγνώστες ότι δεν είμαστε σοβαροί άνθρωποι και τα βλέπουμε όλα ελαφρά τη καρδία. Μέχρι και ο Dick ούτε παράπονο έχει απο το AC, ούτε ακούει πλέον τίποτα!
Άσε που μας ρίχνεις την ψυχολογία κάθε φορά που ανεβάζεις φωτογραφίες από 'ειδικές' διαδρομές, όταν εμείς κινούμαστε Κυψέλη-Παγκράτι. Μόνο κάτι 'κλασσικοί' ασχολούνται πλέον με τις ωραίες διαδρομές. Εμείς οι μοντέρνοι πρέπει να ασχολούμαστε με τα καθημερινά μας!
Προτείνω να γυρίσουμε σελίδα και να ασχοληθούμε με τα μικροαστικά μας θέματα.
Όποιος έχει παράπονο απο το Bravo του να το γράψει τώρα !!!
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Καλό μήνα!Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή στο τοπικό του Bravo.
Δεν γράφουμε πλέον για προβλήματα και θα νομίζουν οι αναγνώστες ότι δεν είμαστε σοβαροί άνθρωποι και τα βλέπουμε όλα ελαφρά τη καρδία. Μέχρι και ο Dick ούτε παράπονο έχει απο το AC, ούτε ακούει πλέον τίποτα!
Άσε που μας ρίχνεις την ψυχολογία κάθε φορά που ανεβάζεις φωτογραφίες από 'ειδικές' διαδρομές, όταν εμείς κινούμαστε Κυψέλη-Παγκράτι. Μόνο κάτι 'κλασσικοί' ασχολούνται πλέον με τις ωραίες διαδρομές. Εμείς οι μοντέρνοι πρέπει να ασχολούμαστε με τα καθημερινά μας!
Προτείνω να γυρίσουμε σελίδα και να ασχοληθούμε με τα μικροαστικά μας θέματα.
Σωστά!
(εγώ δεν είπα ποτέ οτι είμαι σοβαρός ) -
Μαι ερώτηση σχετική με τα τα τέλη κυκλοφορίας (και πράσινα άλογα) που έρχονται σύντομα.
Το κλασικό φυλλάδιο του Bravo (αυτό με το μπορντό εξώφυλλο που δίνεται σχεδόν απο την αρχή) έχει καυσαέρια για την 150 Sport έκδοση 165g/km. To νέο manual (που περιέχει και το ΜΥ2010) γράφει 155g/km.
Αντίστοιχες διαφορές παρουσιάζονται σε όλες τις εκδόσεις με Τjet.Έχει αλλάξει κάτι στις χαρτογραφήσεις?? όσοι έχουν έκδοση 2008-9 μπορούν να ρίξουν μια ματιά στην άδεια?
Η διαφορά για το Sport είναι ότι με 155 είναι στην κατηγορία 141-160 με 1,5€/gr και όχι στην μεγαλύτερη με 2€/gr (~100€/έτος διαφορά). Για την ώρα υπολογίζονται με βάση τα καυσαέρια τα τέλη μόνο για τα καινούρια, αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή σύντομα θα ισχύσει για όλους.
-
αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή σύντομα θα ισχύσει για όλους.Απίθανο να ισχύσει για όλους. Μόνο στα καινούρια θα ισχύσει, και επειδή ζούμε στο Ελλάντα, αν δουν ότι χάνουν στα έσοδα, ή θα τα αυξήσουν και πάλι του χρόνου, ή θα επαναφέρουν τον παλιό τρόπο υπολογισμών ή θα βάλουν και έκτακτη εισφορά σε όσους εκπέμπουν πάνω από ένα συγκεκριμένο αριθμό ρύπων. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δε τους έχω καμιά εμπιστοσύνη
-
@συνονόματο: Αν παρατηρήσεις σε τέτοια κίνηση προχωράνε και άλλες εταιρείες, ρίχνοντας στα χαρτιά τους ρύπους, και έτσι πέφτουν κατηγορία τελών στην Ελλάδα. Έχοντας αυτό στο μυαλό, δε νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε λόγο για νέα χαρτογράφηση, παρά για ..εύκολο παραθυράκι.
Χωρίς να θυμάμαι ποιες ακριβώς το έχουν κάνει σε μοντέλα τους, να είσαι σίγουρος ότι σιγά σιγά καμμία δε θα μείνει απ'έξω -
..........Προτείνω να γυρίσουμε σελίδα και να ασχοληθούμε με τα μικροαστικά μας θέματα.
Μόλις πέρασαν 12 ώρες από το πόστ αυτό ...και το μόνο που βρήκατε για να 'γκρινιάξετε' ήταν τα τέλη?
Απαράδεκτοι κύριοι!
-
Ήρθα και εγώ απο εδώ, γιατί εκεί (Gulietta) , δεν μαθαίνεις που δεν μαθαίνεις τίποτα...σταμάτησε να έχει και πλάκα...σσστττ, μην το πείτε πουθενά, αλλά είναι δάκτυλος της vw, για να μην μαθαίνουμε
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Ήρθα και εγώ απο εδώ, γιατί εκεί (Gulietta) , δεν μαθαίνεις που δεν μαθαίνεις τίποτα...σταμάτησε να έχει και πλάκα...σσστττ, μην το πείτε πουθενά, αλλά είναι δάκτυλος της vw, για να μην μαθαίνουμεΣσσσσσσσσσσ....
Να δεις που όταν θα γίνει δική σου , θα την σιχτιρίζεις και εσύ!
Θα δω αν μπορώ να ψήσω τον Sakaflia , μετά τις εκλογές (όλα τα είχαμε αυτές μας έλειπαν) για μια ολοήμερη δοκιμή.
Sakaflias ακούει? -
Μετα απο παρα πολλες σελιδες απουσιας επιστρεφω στην ενεργο δραση αλλα δυστηχως με ενα κακο νεο...
Το καλοκαιρι ειχα την ατυχια να σπασει το συρματοσχοινο απο την ηλιοροφη και να μου μεινει η ηλιοροφη ανοιχτη για 2 βραδυα μεχρι που πηγα και μου την κλεισανε.
Αλλα και που μου την κλεισανε λογω απουσιας του συρματοσχοινου αναγκάστηκα να βαλω μονοτικη ταινια ωστε να συνδεσω την ηλιοροφη με το παρ μπριζ ετσι ωστε να μην ανοιγει οταν πηγαινα με 160+km/h.
Ετσι περασα ολο τον αυγουστο γιατι δεν υπηρχε ανταλλακτικο και τελικα πριν κανα μηνα μου το φτιαξανε.
Οριακα ημουν μεσα στην εγγυηση των 2 ετων το καλοκαιρι που το επαθα οποτε δεν πληρωσα τιποτα ευτυχως.
Δυστηχως τωρα μου εχει μεινει μια φοβια και δεν χρησιμοποιω συχνα την ηλιοροφη....Χαιρετω ολα τα καλα παιδια με τα Μπραβο και λυπαμαι που δεν πηρα χαμπαρι ποτε κανονιζατε τις συναντησεις.....
Ελπιζω στην επομενη να ερθω. -
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
Μετα απο παρα πολλες σελιδες απουσιας επιστρεφω στην ενεργο δραση αλλα δυστηχως με ενα κακο νεο...
Το καλοκαιρι ειχα την ατυχια να σπασει το συρματοσχοινο απο την ηλιοροφη και να μου μεινει η ηλιοροφη ανοιχτη για 2 βραδυα μεχρι που πηγα και μου την κλεισανε.
Αλλα και που μου την κλεισανε λογω απουσιας του συρματοσχοινου αναγκάστηκα να βαλω μονοτικη ταινια ωστε να συνδεσω την ηλιοροφη με το παρ μπριζ ετσι ωστε να μην ανοιγει οταν πηγαινα με 160+km/h.
Ετσι περασα ολο τον αυγουστο γιατι δεν υπηρχε ανταλλακτικο και τελικα πριν κανα μηνα μου το φτιαξανε.
Οριακα ημουν μεσα στην εγγυηση των 2 ετων το καλοκαιρι που το επαθα οποτε δεν πληρωσα τιποτα ευτυχως.
Δυστηχως τωρα μου εχει μεινει μια φοβια και δεν χρησιμοποιω συχνα την ηλιοροφη....Χαιρετω ολα τα καλα παιδια με τα Μπραβο και λυπαμαι που δεν πηρα χαμπαρι ποτε κανονιζατε τις συναντησεις.....
Ελπιζω στην επομενη να ερθω.Πάλι καλά που η ζημιά έγινε καλοκαίρι.
Θα την ξεπεράσεις την φοβία , που θα πάει?
Fiat Bravο 2007