-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αλήθεια Storm , το 207 γιατί θέλεις να το αποχωρισθείς?...
Ας μείνουμε εντός θέματος, ... και εντός του Bravo ...
Ok...όπως αγαπάς
Απλή περιέργεια ήταν.Πριν μερικές σελίδες ανέφερα γιατί θα ήθελα να αλλάξω το 207.
Και λέω 'θα ήθελα' γιατί μπορεί πολλά να θέλουμε αλλά όλα δεν μπορούν να γίνουν εύκολα. -
τα καινουργια φωτα στην μικρη φατσανυψωση δεν μ αρεσαν και πολυ.... μαλλον καλυτερα ηταν πριν
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
τα καινουργια φωτα στην μικρη φατσανυψωση δεν μ αρεσαν και πολυ.... μαλλον καλυτερα ηταν πρινMαζί σου!
Συν ότι έβαψαν ασημί τις γρίλιες..... -
Το μονο που θα του αλλαζα θα ηταν τιμονι για να μην θυμιζει gp αν και του παει πολυ
το καντραν βγαινει και σε λευκο η μπεζολευκο?
-
Το μονο που θα του αλλαζα θα ηταν τιμονι για να μην θυμιζει gp αν και του παει πολυτο καντραν βγαινει και σε λευκο η μπεζολευκο?
Το φόντο στα όργανα εννοείς?
Αν μιλάς για αυτό , μαύρο (δεν ξέρω τι γίνεται στο ανανεωμένο με τον Multiair). -
Αλήθεια Storm , το 207 γιατί θέλεις να το αποχωρισθείς?...
Ας μείνουμε εντός θέματος, ... και εντός του Bravo ...
Ok...όπως αγαπάς
Απλή περιέργεια ήταν.φανταζομαι επειδη το συστημα με το usb πεταει...
Παρε κανενα μωρς με aux..ειναι πιο ψαγμενη λυση, μπορει να βαλεις να παιξει και βινυλιο... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
.............
Πριν μερικές σελίδες ανέφερα γιατί θα ήθελα να αλλάξω το 207.
...................Εριξα μια ματιά προς τα πίσω αλλά δεν κατάφερα να εντοπίσω τους λόγους της πιθανής αλλαγής:roll:
-
Το μονο που θα του αλλαζα θα ηταν τιμονι για να μην θυμιζει gp αν και του παει πολυ
Αν μιλάς για αυτό , μαύρο (δεν ξέρω τι γίνεται στο ανανεωμένο με τον Multiair).Ναι...απο οργανα σε σχεδιαση μια χαρα ειναι, ενα λευκο φοντο θα ηταν ωραια λεπτομερεια.
-
Αν μιλάς για αυτό , μαύρο (δεν ξέρω τι γίνεται στο ανανεωμένο με τον Multiair).Ναι...απο οργανα σε σχεδιαση μια χαρα ειναι, ενα λευκο φοντο θα ηταν ωραια λεπτομερεια.
Ξεκίνησε την εμπορική πορεία του με λευκά , αλλά λόγω αντανακλάσεων αλλάχτηκαν με μαύρα.
-
!!!!
Ειδες...απο τα πληκτρολογια ολο ιδεες ειμαστε αλλα η πραξη πολλες φορες ειναι διαφορετικη...Να ενα παραδειγμα -
Τι είναι αυτά που ακούω. Λευκά όργανα (γκρι για την ακρίβεια) και παλιά φανάρια κλπ κλπ .
Το καλύτερο και το ομορφότερο είναι το mk1 !!! Άλλωστε το λέει και το όνομα mk1 όχι 0 !!!!
Ευκαιρία να βάλω και καμια φωτογραφία να τα θαυμάσουμε....
Λάμπρο, μήπως υπάρχει το διχτάκι? ή πρέπει να κοιτάξω μέσω internet?
έχω διάφορα πράγματα πίσω και κοπανάνε όλη την ώρα.... -
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
έχω διάφορα πράγματα πίσω και κοπανάνε όλη την ώρα....Υπάρχει και είναι σετάκι όπως στην φωτογραφία.
Κωδικός 50901617 Λιανική 79€**Ευχαριστώ !!!! **
Όποιος απο τους έχοντες 120άρι θέλει να σκληρύνει λίγο την ανάρτηση και να την χαμηλώσει, υπάρχει σετ ελατηρίων απο 150άρι στο ebay...
http://cgi.ebay.de/Federn-Fahrwerks-Federn-Fiat-Bravo-198-Original-Wie-Neu-/150510470433?pt=Autoteile_Zubehör&hash=item230b1f8521#ht_500wt_1156 -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Τι είναι αυτά που ακούω. Λευκά όργανα (γκρι για την ακρίβεια) και παλιά φανάρια κλπ κλπ .Το καλύτερο και το ομορφότερο είναι το mk1 !!! Άλλωστε το λέει και το όνομα mk1 όχι 0 !!!!
Ευκαιρία να βάλω και καμια φωτογραφία να τα θαυμάσουμε....
έχω διάφορα πράγματα πίσω και κοπανάνε όλη την ώρα....Ως γνωστόν , ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι .... ομορφότερος!
Ωραία...γκατζετιά το δυχτάκι.
Προσθέτει Premiumσύνη! -
Προσθέτει Premiumσύνη!Και δεν φοβάσαι μήπως απο το πολύ κούνημα πάνω σε κανα βουνό ανοίξει ο πυροσβεστήρας !!!! (αν τον έχεις πεταμένο πίσω σαν εμένα....)
Όσο για το νέος vs παλαιός, θέλεις να το κάνω ψηφοφορία ???
Ντεμοντέ πλέον οι κόκκινες λεπτομέρειες/δαγκάνες κύριος! Φιμέ και ασημί είναι in !!!!
-
Προσθέτει Premiumσύνη!Και δεν φοβάσαι μήπως απο το πολύ κούνημα πάνω σε κανα βουνό ανοίξει ο πυροσβεστήρας !!!! (αν τον έχεις πεταμένο πίσω σαν εμένα....)
Όσο για το νέος vs παλαιός, θέλεις να το κάνω ψηφοφορία ???
Ντεμοντέ πλέον οι κόκκινες λεπτομέρειες/δαγκάνες κύριος! Φιμέ και ασημί είναι in !!!!
Kαλημέρα!
Ορεξούλες βλέπω σήμερα! -
Στην αρχη το Bravo ερχοταν με λευκα οργανα στο καντραν και τεμπελη αναμεσα στις θεσεις των επιβατων!
Τα λευκα οργανα αντικατασταθηκαν απο τα γκρι λογω των αντανακλασεων και ο τεμπελης αφαιρεθηκε για αγνωστους λογους!
Τωρα αυτα που λετε για ''νεος και ωραιος και παλιος που ειναι αλλιως'' ενα εχω να πω:Αφου το δικο μου ειναι το καλυτερο-γρηγοροτερο-ομορφοτερο και ειναι mk0 δυστυχως θα πω οτι ο παλιος ειναι ωραιος και αλλιως! -
ναι αλλά γκρι-ποντικί ????
-
Eίναι παραλλαγής....
-
ναι αλλά γκρι-ποντικί ????Μπααααααααααααααααα οχι!
Καλυτερα αυτο το ασπρο ,να μην ξεχναμε και τα σωβρακα των παππουδων μας!
Fiat Bravο 2007