-
Θα χρειαστώ βοήθεια από τους γνώστες του Bravo...
-
Ήξερα ότι το Bravo Turbo sport 1.4 βγάζει 150 άλογα. Τώρα βλέπω στην Fiat ότι βγάζει 140 άλογα.
Καινούριο μοντέλο/μηχανή; -
Το Blue&Me ήταν από παλιά στο στάνταρ εξοπλισμό ή πλέον το δίνουν;
Πάντως στο 1.4 Turbo Sport στην FIAT.Gr λέει ότι είναι στάνταρ ... -
Γενική ερώτηση. Αυτό τι σας λέει;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/991074/
-
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θα χρειαστώ βοήθεια από τους γνώστες του Bravo...- Ήξερα ότι το Bravo Turbo sport 1.4 βγάζει 150 άλογα. Τώρα βλέπω στην Fiat ότι βγάζει 140 άλογα.
Καινούριο μοντέλο/μηχανή; Νέος κινητήρας Multiair. - Το Blue&Me ήταν από παλιά στο στάνταρ εξοπλισμό ή πλέον το δίνουν;
Πάντως στο 1.4 Turbo Sport στην FIAT.Gr λέει ότι είναι στάνταρ ... Νομίζω ότι πλέον είναι στάνταρτ. - Γενική ερώτηση. Αυτό τι σας λέει;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/991074/Ευκαιρία μοιάζει!
- Ήξερα ότι το Bravo Turbo sport 1.4 βγάζει 150 άλογα. Τώρα βλέπω στην Fiat ότι βγάζει 140 άλογα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θα χρειαστώ βοήθεια από τους γνώστες του Bravo...- Ήξερα ότι το Bravo Turbo sport 1.4 βγάζει 150 άλογα. Τώρα βλέπω στην Fiat ότι βγάζει 140 άλογα.
Καινούριο μοντέλο/μηχανή;
Είναι το καινούριο με τον multiair κινητήρα.
- Το Blue&Me ήταν από παλιά στο στάνταρ εξοπλισμό ή πλέον το δίνουν;
Πάντως στο 1.4 Turbo Sport στην FIAT.Gr λέει ότι είναι στάνταρ ...
Τώρα πλέον τα δίνουν στα βασικά. Αξίζει πάντως να το βάλεις. Δεν αξίζει το cruise control.
- Γενική ερώτηση. Αυτό τι σας λέει;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/991074/
Γνώμη μου.
Απο τα mk0 που έχουν οι αντιπροσωπίες καβάτζα απο το 2009 τα περισσότερα. Ακριβό για αυτοκίνητο βιτρίνας 2 χρόνια. Τα έδινε και στο site της η Φιατ με κάποια έκπτωση (ή καλύτερα δώρο περισσότερο εξοπλισμό).
Αν έχει και τα xenon κάτι γίνεται με την τιμή.... διαφορετικά 17000 και αν το θέλεις πολύ. - Ήξερα ότι το Bravo Turbo sport 1.4 βγάζει 150 άλογα. Τώρα βλέπω στην Fiat ότι βγάζει 140 άλογα.
-
Νέος κινητήρας λοιπόν!... Δεν το ήξερα...
Η τιμή του Bravo Turbo Sport ξεκινά από 21250 χωρίς χρώμα και ίσως κάποια αξεσουάρ. Ψιλοακριβό μου φαίνεται.Από την άλλη βλέπω και το http://www.car.gr/classifieds/cars/view/991074/ και ίσως τελικά αυτό να αξίζει.
Αλλά δεν θα έχει Blue&Me...
Πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω κάποια πράγματα, αλλά έχουν λέει πολλούς πελάτες και δεν μπορούσαν οι πωλητές, να με εξυπηρετήσουν... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θα χρειαστώ βοήθεια από τους γνώστες του Bravo...
...
3. Γενική ερώτηση. Αυτό τι σας λέει;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/991074/Πιθανότατα δεν του άρεσε στην οδήγηση - πολλοί πρέπει να πιστεύανε πως θα πάρουν το κελεπούρι γκαζιάρικο μπάνικο στριφτιάρικο και τα πάντα όλα, αλλά δεν είναι και τόσο ζμπορ στην πραγματικότητα. Δεν παύει να είναι ένα απλό μηχανολογικά (και μάλλον κακοσεταρισμένο σε κάποια πράγματα - πχ πίσω ανάρτηση) μικρομεσαίο αυτοκίνητο, με μεγάλες διαστάσεις για τρελίτσες.
Για εμένα πάντως η ... ζποροσύνη του μου φτάνει (εγώ είμαι αυτός που δεν του φτάνω του αυτοκινήτου! ).
Edit: όπως προαναφέρθηκε, όντως mk0 θα είναι πιο πιθανά. Μια χαρά στη βιτρινούλα του θα καθόταν. Ρίξε μια ματιά ημ/νια παραγωγής. Αν δε φαίνεται σε κανα αυτοκόλλητο μπορείς να το διαπιστώσεις γράφοντας τον αρ.πλαισίου του και μετά μέσω eper θα σου πει πότε φτιάχτηκε.
Όπως και να'χει, αν ισχύουν αυτά και ρίξεις την τιμή του κανά πεντακοσάρικο είναι κελεπούρι!
-
Σε ασημένιο πάντως και με αυτή τη ζάντα είναι πολύ όμορφο ...
Όμορφο αυτοκίνητο... -
Αν αντέχει το 'γκάπ' του ημιάκαμπτου και την μικρομετατόπιση του πίσω μέρους σε ανωμαλία μέσα στη στροφή καθώς και τα 1-1,5 λίτρα αυξημένη κατανάλωση έναντι του ανταγωνισμού , δεν έχει παρά να το έχει υπόψην του ως ένα μοντέλο της κατηγορίας.
Ισως το ομορφότερο αμάξωμα στην κατηγορία , με ισσοροπημένες γραμμές και αναλογίες (προσοχή μόνο στον μεγάλο εμπρόσθιο πρόβολο). -
Μήπως είναι εκθεσειακό/td;
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αν αντέχει το 'γκάπ' του ημιάκαμπτου και την μικρομετατόπιση του πίσω μέρους σε ανωμαλία μέσα στη στροφή καθώς και τα 1-1,5 λίτρα αυξημένη κατανάλωση έναντι του ανταγωνισμού , δεν έχει παρά να το έχει υπόψην του ως ένα μοντέλο της κατηγορίας.
....Μωρέ, ας καλυφθώ εγώ σε αυτά που θέλω και τα υπόλοιπα (προσωπικά) λίγο με απασχολούν...
Όσο θυμάμαι τις μετατοπίσεις του Pinin που χόρευε τσιφτεντέλι στο πίσω μέρος ... αποκλείεται να είναι τόσο 'χορευτικό' το Bravo.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
....Μωρέ, ας καλυφθώ εγώ σε αυτά που θέλω και τα υπόλοιπα (προσωπικά) λίγο με απασχολούν...
Όσο θυμάμαι τις μετατοπίσεις του Pinin που χόρευε τσιφτεντέλι στο πίσω μέρος ... αποκλείεται να είναι τόσο 'χορευτικό' το Bravo.
Με απλά λόγια , το αυτοκίνητο καταπίνει χιλιόμετρα με απίστευτη ευκολία εφ όσον δεν παρατηρείς συνεχώς τη βελόνα της στάθμης της βενζίνης. Αν κινείσαι με φυσιολογικούς ρυθμούς , το μοτέρ του μπορεί να αποδειχθεί και οικονομικό (κινούμενο ελάχιστα πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας)
Οι χώροι του είναι ικανοποιητικοί ακόμα και για 4μελή οικογένεια , με χώρο αποσκευών στα 400 λίτρα.Με το Sport πατημένο έχεις επιδόσεις και ροπή άφθονη να κινηθείς πολύ γρήγορα ακόμα και σε πολύ κλειστές στροφοδιαδρομές.
Οk...δεν είναι κανένα σκληροπυρηνικό ή απόλυτο όχημα , αλλά ένα χαμόγελο θα στο χαρίσει. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
...Ευχαριστώ για τις πληροφορίες...
Το blue&me το έχεις στο δικό σου; ... (...κολλημένος εγώ όπως πάντα!... )
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες...
Το blue&me το έχεις στο δικό σου; ... (...κολλημένος εγώ όπως πάντα!... )
Οχι , δεν με ενδιέφεραν ποτέ αυτά τα γκατζετάκια (δεν είναι κακό που ενδιαφέρουν άλλους βέβαια ).
Νομίζω ο Velissarios το έχει. -
Αν έχει κάποιος το blue&me ας γράψει δύο λόγια για την λειτουργικότητά του όσο αφορά την usb θύρα...
υ.γ. που θα πάει. Θα τον εντοπίσω τον υποψήφιο αντικαταστάτη του 207...
-
Δεν το έχω σε δικό μου αυτοκίνητο, αλλά αν δε το έχει κάποιος κάτοχος μπράβο, μπορώ να μεταφέρω τις απορίες σου σε φίλο μου που το έχει σε mito
-
Έχω αρκετές απορίες. Είδα στο youtube κάποια βίντεο χρηστών, αλλά δεν με κάλυψαν.
Οπότε τι να πρωτορωτήσω;
Ας ξεκινήσω με το βασικό. Λειτουργεί ως πραγματική θύρα Usb ή ως usb to cd changer interface; -
Λοιπόν θα τον βρω μάλλον μεσημεράκι και θα τον ρωτήσω και θα του πω να μου πει και δυο λόγια και θα σου πω
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Λοιπόν θα τον βρω μάλλον μεσημεράκι και θα τον ρωτήσω και θα του πω να μου πει και δυο λόγια και θα σου πωΣε ευχαριστώ! ...
-
Ο χρήστης konpar έγραψε:
Καλησπέρα σε ολους.
ειναι το πρωτο μου post στο forum, αλλα ειμαι πολυ πιστος αναγνωστης του εδω και 1,5 χρονο.
εχω διαβασει πολλα και διαφορα για το αμαξι μας εδω περα και αποφασισα να γραψω τη γνωμη μου.
Απο την αρχη λοιπον, ειμαι κατοχος ενος Fiat Bravo 150 sport εδω και 14 μηνες με 19.000 Km περιπου.
επελεξα αυτο το αυτοκινητο επειδη ηταν το ομορφοτερο , με πολυ καλη μηχανη και παρα πολυ καλη τιμη, εξοπλισμο ,και δεν το εχω μετανοιωσει.
Γινεται πολυς λογος για την καταναλωση του t-jet, λενε οτι καιει πολυ, πιστευω οτι ειναι θεμα οδηγικου στυλ. Αυτοι που κανουν καταναλωσεις πανω απο 12lt/100km οτι αμαξι και να παρουν θα κανουν μεγαλες καταναλωσεις.Εχω κανει ταξιδι και με 6,4 lt/100 km αλλα πιο οικονομικα δεν μπορουσα.Σε κανονικες συνθηκες οδηγησης για μενα καιω περιπου 8,5 Lt , και σε πιο γρηγορα ταξιδια ( 160km/h + σε πολλα καμματια ) φτανει το 9,5 - 10 λτ. Να σημειωσω οτι η διαδρομη μου συνηθως ειναι Αθηνα - αρχ. ολυμπια μεσω τριπολης , δηλαδη 270 km περιπου. και στο συγκεκριμενο ταξιδι πιεζω μεχρι την τριπολη 160 + και επειτα η ταχυτητα πεφτει και βλεπω αυτες τις καταναλωσεις.
Το bravo μου εχει βγαλει 3 προβληματα, υγρασια στα πισω φαναρια (εγιναν αλλαγη δωρεαν),ενα λαστιχακι χαλασε και εχανε paraflu( εγινε επισκευη και σε αυτο με αρκετη δουλεια ομως γιατι βγηκε η τουρμπινα εννοειτε ολα δωρεαν) και τελος εχω ενα μικρο τριξιμο στην κολωνα του οδηγου οταν ειμαι σε λιγο ανωμαλο δρομο, κατω ομως απο συγκεκριμενες συνθηκες θερμοκρασιας και υγρασιας, και επειδη στην αθηνα δεν εχει υγρασια και κανει αρκετη ζεστη δεν τριζει πρεπει να βρω μια μερα που τριζει για να το παω να το ακουσει ο φαναρτζης για να το διωρθωσει.
Στην οδικη συμπεριφορα θα ελεγα πως ειναι αρκετα καλο, ειναι βεβαια σκληρο για τους ελληνικους δρομους αλλα συνολικα ειμαι ικανοποιημενος. Φοραει conti sc3 και πανε πολυ καλα ως στιγμης, αν και αρχιζουν να φθειρονται πλεον και να σκεφτομαι τα επομενα λαστιχα. Για το τιμονι τα εχετε πει ολοι δεν εχω κατι να προσθεσω , συμφωνω ,αν και το σωζει λιγο το sport. το κιβωτιο μου αρεσει με την κοντη κλιμακωση του δινει πιο sport χαρακτηρα .
Αυτα προς το παρον, θα επανελθω και με αλλα post για το bravo, αλλα και για τις διαφορες του με την giulietta 170 ps που οδηγησα προσφατα.Φίλε μου λίγο αργά μεν αλλά....παρά ποτέ ε?Το τρίξιμο δεν είναι από τη κολόνα εσωτερικά αλλά από το έξω μέρος,εκεί που δένουν τα δύο μαύρα πλαστικά της κολόνας και το καπάκι κάτω από τους υαλοκαθαριστήρες.Από σκόνη είναι,καθάρισμα θέλει.
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΜΠΙ κατω απο το πατακι του οδηγου.
Ενεργοποιει την αυτοκαταστροφη!!!Ασε το αυτό....τα Fiat αυτοκαταστρέφονται μόνα τους! (μη σου πω και αφήνοντας τη γραμμή παραγωγής)...
Παντως εγω ειχα παρει το 94 ενα Fiat παντακι για τη δουλεια , και το ειχα σκισει για μια πενταετια ,τα ηλεκτρικα του ποτέ δεν ειχαν προβλημα.....Ο κινητηρας δεν θα ελεγα οτι αυτοκαταστραφηκε , Βοηθησα κ'εγω λιγακι
Βεβαια θα μου πεις....Τι ηλεκτρικα ειχε το παντακι??... Πλαφονιερα-μπουζι...Δεν μου ερχεται κατι αλλο.
Αυτα ομως δουλευαν ρολο'ι'.Ποιητική αδεία ήταν η χρήση της λέξης 'αυτοκαταστροφή'
Οσα Fiat πέρασαν από τα χέρια μου δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα , πόσο μάλλον το τελευταίο (Punto 1.2 ELX) που το αποχωρίστηκα έχοντας γράψει μαζί του 307000 χλμ , και απ οτι μαθαίνω συνεχίζει να υπηρετεί πιστά τον νέο του κάτοχο.Βρε συ cruzakia...μήπως έχεις εσύ 'αυτοκαταστροφικές' τάσεις με τα αυτοκίνητα?
Λίγο αυτό που ανέφερες με το Panda , λίγο ο συμπλέκτης , λίγο η κατανάλωση (τι έγινε αλήθεια μ αυτή την υπόθεση?) με βάζουν σε σκέψεις!Ξέρεις οτι είμαστε πειραχτήρια εδω ε?
Ναι ρε συ Κωνσταντινε εννοειτε οτι κανουμε πλακα ....Αλλα τωρα που το λες,μηπως νάπερνα ενα τανξ για να κανω την δουλεια μου χωρις προβληματα?
Οσο για την καταναλωση ειμαι ακομα στα11,3 και εξακολουθω να το οδηγω ''χαλαρα'' με αλλαγες το πολυ στις 3,000στροφες.
Επισης ακομα δεν αφαιρεσα βαρος απο το πορτ παγκαζ......Χαλαρά.....και 11,3??????Αν είσαι σίγουρος ότι ξέρεις να οδηγείς οικονομικά, πήγαινε κάνε ένα έλεγχο στο αυτοκίνητο!!!
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Έχει δοκιμάσει κανένας πανιά;Ναι μόνο πανιά,τουλάχιστον στο 150 sport που έχω.Τα πήρα μαζί με το αυτοκίνητο αλλά δε τα έχω δοκιμάσει.
Fiat Bravο 2007