-
Ο χρήστης Thanos71 έγραψε:
Έχει δοκιμάσει κανένας πανιά;
Ναι μόνο πανιά,τουλάχιστον στο 150 sport που έχω.Τα πήρα μαζί με το αυτοκίνητο αλλά δε τα έχω δοκιμάσει.
Αν πάρεις πρόσεχε τις παλιοποιότητες (κινέζικα) γιατί μπορεί να σου φεύγουν στο δρόμο.......εγώ έχω τα multigrip.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
...
Με απλά λόγια , το αυτοκίνητο καταπίνει χιλιόμετρα με απίστευτη ευκολία εφ όσον δεν παρατηρείς συνεχώς τη βελόνα της στάθμης της βενζίνης. Αν κινείσαι με φυσιολογικούς ρυθμούς , το μοτέρ του μπορεί να αποδειχθεί και οικονομικό (κινούμενο ελάχιστα πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας).ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ για τη μπραβούρα: είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΑΜΑΣΗΤΑ τα χιλιόμετρα. Πολλές με έχω πιάσει να τρέχω σε αρκετά...παράνομες ταχύτητες (πχ 150-160 χαω) και να νομίζω πως πάω χαλαρά cruising με κανά 120-130 χαω! Το αμάξι είναι τρένο μέχρι τα 160-170χαω. Το κακό με αυτή τη φάση: πάνω από τα 120 χαω γίνεται ο...Μένιος ο μπεκρής και τα τσούζει για τα καλά!
Θέλω βενζίνη από το Κατάρ με 0,20€/λίτρο - μπορώ;
-
.... Επισης να ρωτήσω, το EBD που μοιράζει την δύναμη φρεναρίσματος στους 4 τροχους, ενεργοποιείται μονο με το πάτημα του φρενου? Αν μπω δηλαδη με 1000 στην στροφη (λεμε τωρα...) χωρις να πατησω φρενο (και το esp εκτος) θα φυγω στο θεο?
Ασχετο, υπαρχει λειτουργια όπως στα παλιότερα αυτοκίνητα που γυρνούσες ανάποδα το κλειδι πατοντας ενα κουμπακι, και εμεναν ανοιχτα τα πορειας (για παρκάρισμα)? Δεν βρηκα κατι σχετικο στο μανουαλ. **Μονο αυτο το follow me home **που ειναι αρκετά καλη φάση.Για το θεό 'χτύπα ξύλο' , σίγουρα όμως θα πέσεις στις αγκάλες του φανοποιείου και της ασφαλιστικής.
**Μονο αυτο το follow me home **....μόνον αυτό.
Υπάρχει park φίλε μου.Με το κλειδί στα χέρια σου άναψε τα πορείας (μικρά) και στη συνέχεια βάλε τον διακόπτη των φλας στη θέση ανάλογα που θα παρκάρεις.
-
Με το θόρυβο στη μπροστά ανάρτηση, στη βροχή ρε παιδιά είχε κανένας πρόβλημα?Το λύσαμε?Τι ήταν?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αν έχει κάποιος το blue&me ας γράψει δύο λόγια για την λειτουργικότητά του όσο αφορά την usb θύρα...Λοιπόν μόλις μίλησα με τον φίλο μου. Με το usb απ ότι κατάλαβα δουλεύει κανονικά σαν usb. Μου είπε φτιάχνεις φακέλους και υποφακέλους και τα παίζει όλα κανονικά. Δέιχνει και καλλιτέχνη, άλμπουμ, και όνομα τραγουδιού. Αν τα έβλεπε σαν cd-changer δε θα συνέβαινε αυτό, σωστά; Επίσης έχει έλεγχο απ τα χειριστήρια στο τιμόνι, σύνδεση κινητού μέσω bluetooth, φωνητικό έλεγχο, αλλά και αναζήτηση τραγουδιών με βάση τον καλλιτέχνη, μέσα απ το μενού.
Όλα αυτά με κάποια επιφύλαξη καθώς δε το είδα από κοντά. Αύριο εν τέλει θα βρεθούμε γιατί σήμερα δε βόλεψε. Για όποια άλλη απορία έχεις, πες μου ώστε να το ελέγξω. Αν το έχει και ο velissarios ας μας πει αυτός τις εντυπώσεις του
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχω αρκετές απορίες. Είδα στο youtube κάποια βίντεο χρηστών, αλλά δεν με κάλυψαν.
Οπότε τι να πρωτορωτήσω;
Ας ξεκινήσω με το βασικό. Λειτουργεί ως πραγματική θύρα Usb ή ως usb to cd changer interface;Μπορείς απο το site της Fiat να κατεβάσεις το manual για να δεις 2-3 πράγματα περισσότερα.
Εγώ το έχω βολευτεί πολύ. Δουλεύει σαν usb με το 95% των sticks και μόνο κάτω απο περίεργες συνθήκες δεν τα διαβάζει. Ακούς μουσική, έχεις το eco:drive για να ελέγχεις καταναλώσεις, έχεις την ανοιχτή ακρόαση κλπ κλπ, και έχεις και τις φωνητικές εντολές για να μην ασχολείσαι ...
Αν αξίζει κάτι απο τα έξτρα είναι το blue&me και τα χειριστήρια στο τιμόνι.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Έχω αρκετές απορίες. Είδα στο youtube κάποια βίντεο χρηστών, αλλά δεν με κάλυψαν.
Οπότε τι να πρωτορωτήσω;
Ας ξεκινήσω με το βασικό. Λειτουργεί ως πραγματική θύρα Usb ή ως usb to cd changer interface;Μπορείς απο το site της Fiat να κατεβάσεις το manual για να δεις 2-3 πράγματα περισσότερα.
Εγώ το έχω βολευτεί πολύ. Δουλεύει σαν usb με το 95% των sticks και μόνο κάτω απο περίεργες συνθήκες δεν τα διαβάζει. Ακούς μουσική, έχεις το eco:drive για να ελέγχεις καταναλώσεις, έχεις την ανοιχτή ακρόαση κλπ κλπ, και έχεις και τις φωνητικές εντολές για να μην ασχολείσαι ...
Το βασικότερο για μένα που θα πρέπει να έχει το αυτοκίνητο.
Όποιος δεν μπορεί να βρει το manual ας μου στείλει πμ -
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Οπότε τι να πρωτορωτήσω;
**Το βασικότερο **για μένα που θα πρέπει να έχει το αυτοκίνητο.
Όποιος δεν μπορεί να βρει το manual ας μου στείλει πμΜια βολτίτσα (γρήγορη) στο ψιλόβροχο και στί ¨γλίτσα' θα σε κάνει να αναθεωρήσεις άποψη για το τι χρειάζεται το αυτοκίνητο!
Μια 4αδα λάστιχα , καμιά τετρακίνηση ίσως... -
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Οπότε τι να πρωτορωτήσω;
**Το βασικότερο **για μένα που θα πρέπει να έχει το αυτοκίνητο.
Όποιος δεν μπορεί να βρει το manual ας μου στείλει πμΜια βολτίτσα (γρήγορη) στο ψιλόβροχο και στί ¨γλίτσα' θα σε κάνει να αναθεωρήσεις άποψη για το τι χρειάζεται το αυτοκίνητο!
Μια 4αδα λάστιχα , καμιά τετρακίνηση ίσως... -
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
...Ευχαριστώ!! Πολύ κατατοπιστικός!...!
Μπορείς απο το site της Fiat να κατεβάσεις το manual για να δεις 2-3 πράγματα περισσότερα.
Θα κατεβάσω και το Manual!... Από ότι βλέπω δεν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα!...
Μπορείς να μου πεις αν υπάρχει η λειτουργία RANDOM ALL για όλα τα folders;
(τυχαία αναπαραγωγή για όλα τα folders)Το κακό είναι ότι αυτό που βρήκα το ωραίο το ασημένιο δεν πρέπει να έχει το blue&me.
Ίσως να κάνω λίγο υπομονή και να πάω για καινούριο Bravo με τα 140 άλογα. Θα το ψάξω καλά.Παιδιά, υπάρχει και BRAVO ABARTH; Είδα ορισμένα στο car.gr ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
............
Παιδιά, υπάρχει και BRAVO ABARTH; Είδα ορισμένα στο car.gr ...Για δείξέ μας τα.......
-
............
Παιδιά, υπάρχει και BRAVO ABARTH; Είδα ορισμένα στο car.gr ...Για δείξέ μας τα.......
Δεν ξέρω και πολλά, μπορεί να κάνω λάθος...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1008916/
Τα άλλα ήταν made in greece ... αλλά μάλλον είναι και το παραπάνω;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
............
Και με υδραυλικο τιμονι;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
............
Μακρυά!!!!
Εχουν μια ροπή στο.....μπάμ! -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θα κατεβάσω και το Manual!... ...Το κατέβασα!... 82 σελίδες!
Το blue&me κάνει παπάδες!... Μόνο καφέ που δεν ψήνει!...
Αν παίζουν όλα αυτά που λέει το manual, είναι απίστευτα λειτουργικό και βολικό γιατί από ότι βλέπω παίζει σε δύο οθόνες. Και στην κεντρική κονσόλα αλλά και στη οθόνη των οργάνων...Πολύ καλό. Και φυσικά με καλύπτει 100% ...
Έχει και υποβραχιόνιο από ότι βλέπω στάνταρ εξοπλισμό, έχει καλούς χώρους...Σε ασημένιο ... ενδιαφέρον ... πολύ ενδιαφέρον ...
-
Μακρυά!!!!
Εχουν μια ροπή στο.....μπάμ!Εννοείται μακρυά. Εγώ και με 120 αλογάκια, είμαι ευχαριστημένος. Δεν είμαι και πολύ του γκαζιού...
Η μουσική με ενδιαφέρει, η άνεση και η όμορφη εμφάνιση μέσα-έξω. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μακρυά!!!!
Εχουν μια ροπή στο.....μπάμ!Εννοείται μακρυά. Εγώ και με 120 αλογάκια, είμαι ευχαριστημένος. Δεν είμαι και πολύ του γκαζιού...
Η μουσική με ενδιαφέρει, η άνεση και η όμορφη εμφάνιση μέσα-έξω.Κοίτα και για 120αρι τότε......
Δεν θα βγεις χαμένος. -
Το Sport 1.4/140hp είναι μονόδρομος.
Μόνο σε αυτό είναι στάνταρ το blue&me.
Στα άλλα είναι στα εξτρά και κοστίζει αρκετά (περίπου 300euro). Οπότε είναι προτιμότερο μια και καλή το sport που προσφέρει περισσότερα... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Στα άλλα είναι στα εξτρά και κοστίζει αρκετά (περίπου 300euro). Οπότε είναι προτιμότερο μια και καλή το sport που προσφέρει περισσότερα...Αντε με το καλό! ...να έρθεις στην παρέα μας
-
Στα άλλα είναι στα εξτρά και κοστίζει αρκετά (περίπου 300euro). Οπότε είναι προτιμότερο μια και καλή το sport που προσφέρει περισσότερα...Αντε με το καλό! ...να έρθεις στην παρέα μας
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω βρει ακόμα εμπορία της FIAT (στην Αθήνα) που θα με δει ως υποψήφιο πελάτη.
Προς το παρόν θα πρέπει να αναζητήσω κάποια εμπορία της προκοπής.
Fiat Bravο 2007