-
Μπορούμε και το άλλο!
Α!...στο Fiat forum κάποιος ζητά βοήθεια σχετικά με το κλιματιστικό!
Μπορείς να παράσχεις τις υπηρεσίες σου! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Και ξαφνικα εδω και λιγες μερες,η μεση καταναλωση δεν πεφτει κατω απο τα 10-10.2 λιτρα απο 8.8-9.2 που ηταν,χωρις να εχω αλλαξει κατι στον τροπο οδηγησης,ουτε στις συνθηκες στις οποιες οδηγω.Και δεν εχω ανεβει ουτε μια μερουλα εδω και καιρο τον αγαπημενο μου Διονυσο...
Η απαντηση ειναι απλη :Το αμαξι σου Κρουζοποιήτε !
Δεν βρέθηκε λύση ακόμα cruzakias?
Προσπαθω σε πρωτη φαση να κατεβασω την καταναλωση οσο γινεται,με λιγο πιο ''ηρεμη'' οδηγηση ,και με μετρήσεις χωρις να μηδενιζω τα χλμ. ( οπως προτεινε ο Orestisren ). Κατι παει να γινει αφου εχει κατεβει στα 11,3.
Δεν θέλω να σε στενοχωρίσω αλλά μάλλον καλύτερα να έπαιρνες Bravo!
Πιο οικονομικό θα σου έβγαινε!Και μπετονιέρα να αγοραζα λιγοτερο θα εκαιγε
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Και ξαφνικα εδω και λιγες μερες,η μεση καταναλωση δεν πεφτει κατω απο τα 10-10.2 λιτρα απο 8.8-9.2 που ηταν,χωρις να εχω αλλαξει κατι στον τροπο οδηγησης,ουτε στις συνθηκες στις οποιες οδηγω.Και δεν εχω ανεβει ουτε μια μερουλα εδω και καιρο τον αγαπημενο μου Διονυσο...
Η απαντηση ειναι απλη :Το αμαξι σου Κρουζοποιήτε !
Δεν βρέθηκε λύση ακόμα cruzakias?
Προσπαθω σε πρωτη φαση να κατεβασω την καταναλωση οσο γινεται,με λιγο πιο ''ηρεμη'' οδηγηση ,και με μετρήσεις χωρις να μηδενιζω τα χλμ. ( οπως προτεινε ο Orestisren ). Κατι παει να γινει αφου εχει κατεβει στα 11,3.
Δεν θέλω να σε στενοχωρίσω αλλά μάλλον καλύτερα να έπαιρνες Bravo!
Πιο οικονομικό θα σου έβγαινε!Και μπετονιέρα να αγοραζα λιγοτερο θα εκαιγε
Πες μας αν θες
α.τον τρόπο οδήγησής σου , και
β.τις κυκλοφοριακές συνθήκες εκεί όπου κινείσαι. -
Μπορούμε και το άλλο!Α!...στο Fiat forum κάποιος ζητά βοήθεια σχετικά με το κλιματιστικό!
Μπορείς να παράσχεις τις υπηρεσίες σου!Εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
-
Συνηθως οδηγω φαγωμενος κατι που μπορει να δικαιολογησει το βαρυ ποδι.
Περα απο την πλακα,δεν πιστευω οτι οι μετρησεις αυτες ανταποκρινονται στην οδηγηση μου.
Οι κυκλοφοριακές συνθήκες στο Ηρακλειο δεν ειναι και οι καλυτερες,αλλα ουτε ειναι και ακραιες για να ζοριζετε τοσο το αυτοκινητο και να δινει τα 13αρια και τα 12αρια.
Εαν δεν πεσει κατω απο τα 10L/100km ,θα αρχισω να αφαιρω βαρος... ξεκινωντας απο την πεθερά.... -
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Περα απο την πλακα,δεν πιστευω οτι οι μετρησεις αυτες ανταποκρινονται στην οδηγηση μου.
Οι κυκλοφοριακές συνθήκες στο Ηρακλειο δεν ειναι και οι καλυτερες,αλλα ουτε ειναι και ακραιες για να ζοριζετε τοσο το αυτοκινητο και να δινει τα 13αρια και τα 12αρια.
Εαν δεν πεσει κατω απο τα 10L/100km ,θα αρχισω να αφαιρω βαρος... ξεκινωντας απο την πεθερά....Υπερβολικά ρε γμτ τα νούμερα της κατανάλωσής σου
Ούτε ο dickdick δεν γράφει τέτοια που συμπεριφέρεται 'άκαρδα' στο Bravo του.
Καλά , αυτό με την πεθερά δεν το συνιστώ..σε βλέπω στο Δικαστήριο Ανδρωπίνων Δικαιωμάτων. -
Εαν δεν πεσει κατω απο τα 10L/100km ,θα αρχισω να αφαιρω βαρος... ξεκινωντας απο την πεθερά....Υπερβολικά ρε γμτ τα νούμερα της κατανάλωσής σου
Ούτε ο dickdick δεν γράφει τέτοια που συμπεριφέρεται 'άκαρδα' στο Bravo του.
Καλά , αυτό με την πεθερά δεν το συνιστώ..σε βλέπω στο Δικαστήριο Ανδρωπίνων Δικαιωμάτων.Ειναι οντως υπερβολικα,γιαυτο και το ψαχνω.
Οσο για την πεθερα...Μπα αλλωστε την εχω στα οπα-οπα καθε 15λεπτα της ανοιγω το πορτ παγκαζ για να παιρνει αερα -
Ας ακούσουμε και κανένα τραγουδάκι....http://www.youtube.com/watch?v=p0rAP87B7UA&feature=related
-
Σημερα το απογευμα σιχαθηκα τον εαυτο μου ετσι οπως οδηγουσα(σερνομουν...)προκειμενου να δω αν θα πεσει η καταναλωση. Στο τελος της ημερας ειχε πεσει στο 9.7,αλλα η υπομονη μου ειχε εξαντληθει και την πληρωσε ενας θρασυτατος με 147 2λιτρη selespeed. Ξερετε,αυτες με το ημιαυτοματο που μεχρι να αλλαξει απο πρωτη σε δευτερα,εσυ εισαι ηδη σε αλλαγη τεταρτης με πεμπτη... Παντως στη Λ.Μαραθωνος δεν μπορεις πια να πας ουτε στοιχειωδως σβελτα.Φαναρια,ξανα φαναρια και καμερες παντου.
-
Ο χρήστης eltonakos έγραψε:
Σημερα το απογευμα σιχαθηκα τον εαυτο μου ετσι οπως οδηγουσα(σερνομουν...)προκειμενου να δω αν θα πεσει η καταναλωση. Στο τελος της ημερας ειχε πεσει στο 9.7,αλλα η υπομονη μου ειχε εξαντληθει και την πληρωσε ενας θρασυτατος με 147 2λιτρη selespeed. Ξερετε,αυτες με το ημιαυτοματο που μεχρι να αλλαξει απο πρωτη σε δευτερα,εσυ εισαι ηδη σε αλλαγη τεταρτης με πεμπτη... Παντως στη Λ.Μαραθωνος δεν μπορεις πια να πας ουτε στοιχειωδως σβελτα.Φαναρια,ξανα φαναρια και καμερες παντου.Τολμησες και προσπερασες alfa romeo;
Ε ρε και σε παρουν χαμπαρι οι alfisti!
Μην το ξανακανεις αυτο!Αυτα τα αυτοκινητα εχουν ψυχη!
Τι θρασος θεε μου! -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Σημερα το απογευμα σιχαθηκα τον εαυτο μου ετσι οπως οδηγουσα(σερνομουν...)προκειμενου να δω αν θα πεσει η καταναλωση. Στο τελος της ημερας ειχε πεσει στο 9.7,αλλα η υπομονη μου ειχε εξαντληθει και την πληρωσε ενας θρασυτατος με 147 2λιτρη selespeed. Ξερετε,αυτες με το ημιαυτοματο που μεχρι να αλλαξει απο πρωτη σε δευτερα,εσυ εισαι ηδη σε αλλαγη τεταρτης με πεμπτη... Παντως στη Λ.Μαραθωνος δεν μπορεις πια να πας ουτε στοιχειωδως σβελτα.Φαναρια,ξανα φαναρια και καμερες παντου.
Τολμησες και προσπερασες alfa romeo;
Ε ρε και σε παρουν χαμπαρι οι alfisti!
Μην το ξανακανεις αυτο!Αυτα τα αυτοκινητα εχουν ψυχη!
Τι θρασος θεε μου!Tην επόμενη φορά να μπει στην πρώτη διασταύρωση που θα βρεί?
-
Λετε να ζηλευω υποσυνειδητα τους κατοχους Alfa,επειδη τα αυτοκινητα τους ειναι φτιαγμενα απο την υλη των ονειρων???
-
eltonakos@
Υποσυνηδειτα ζηλευεις και μη κρυβεσαι απο εμας!
Σας μαθαμε κυριε!Κωστα δεν ξερω για διασταυρωση ,αλλα εν αναγκει να βγει κι απο το δρομο!
-
Η αληθεια ειναι οτι παντα ηθελα μια alfa...
-
άσχημη γεννιά οι νέοι κάτοχοι φίατ... κρίμα για την εταιρία
μέχρι πριν λίγο καιρό τα είχατε με το γκόλφ, τώρα με την τζουλιέτα...αντι να απολαύσεται το (κατα γενική ομολογία όμορφο) αυτοκινητο σας κάθεστε και γράφεται γράφεται... σε χιουμοριστικό πλαίσιο και καλά αλλα...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μέχρι πριν λίγο καιρό τα είχατε με το γκόλφ, τώρα με την τζουλιέτα...αντι να απολαύσεται το (κατα γενική ομολογία όμορφο) αυτοκινητο σας κάθεστε και γράφεται γράφεται... σε χιουμοριστικό πλαίσιο και καλά αλλα...
Αλλα τι...................................;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
πίσω από την ακατάπαυστη χιουμορολογία κρύβονται οι απόψεις των αρθρογράφων...
δεν είναι κουραστικό μέσα στο τόπικ του μπράβο να αναφέρεται σταθερά επί πόσες σελίδες τα ονόματα των γκολφ και τζουλιέτας?? -
Kαλά...δεν λές και άσχημο τον dickdick...
Προσωπικά , βρίσκω την αισθητική της Giulietta φλύαρη...
-
δεν είναι κουραστικό μέσα στο τόπικ του μπράβο να αναφέρεται σταθερά επί πόσες σελίδες τα ονόματα των γκολφ και τζουλιέτας??Εδω στο τοπικ του γκολφ διαβαζεις για τη Τζουλιετα και στης Τζουλιετας για το γκολφ!
Δηλαδη σε πειραζει που στο τοπικο του Μπραβο διαβαζεις και για τα 3 χωρις να τρεχεις και να ψαχνεις;Και εννοειται οτι ειμαι πανεμορφος με καριερα στο Μοντελινγκ!
Αν θες σου στελνω και φωτο (ακομα και γυμνη ) -
δεν είναι κουραστικό μέσα στο τόπικ του μπράβο να αναφέρεται σταθερά επί πόσες σελίδες τα ονόματα των γκολφ και τζουλιέτας??Κατ'αρχην,η νεα μουρη των alfa δεν μου αρεσει. Επιπλεον δεν ειμαι νεος κατοχος fiat(ειχα ενα punto hgt και οδηγω που και που ενα marea που εχουμε στην οικογενεια ως 'γαιδουρι') και παραλληλα οσο και να ξερω οτι τα αυτοκινητα του VW group ειναι σε πολλους τομεις ενα κλικ πανω,Golf δεν παιρνω με τιποτα.Ειναι θεμα φιλοσοφιας.Τωρα σε οτι αφορα τα αυθαιρετα συμπερασματα σου,τι να πω?Να το κοιταξεις παντως το θεμα πρωτου θεριεψει...
Fiat Bravο 2007