-
το ξερα οτι καποιος θα το ελεγε...
τι να κανουμε ακομα δεν ειχαμε την τυχη για 150 αρι.
μα μια γκαντεμια στο θεμα αυτο..
500 θελεις μονο, στα 1,2
gp θελεις ,στα 1,4 startjet
bravo θελεις ,στα 120 tjet -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
:lol:
το ξερα οτι καποιος θα το ελεγε...
τι να κανουμε ακομα δεν ειχαμε την τυχη για 150 αρι.
μα μια γκαντεμια στο θεμα αυτο..
500 θελεις μονο, στα 1,2
gp θελεις ,στα 1,4 startjet
bravo θελεις ,στα 120 tjetΚανόνισε να παραβρεθείς στην επόμενη mini συνάντησή μας!
-
-
Περίεργες αφίξεις παρετηρήθησαν σήμερα.......ξεκίνησε η 'εξαγορά'....
Τυχαίο?.............σίγουρα! -
Οχι,οχι,δεν το δεχομαι!Οι γερμανοι ΔΕΝ ειναι φιλοι μας!!! Δεν τους θελουμε!!!
-
Ο χρήστης eltonakos έγραψε:
Οχι,οχι,δεν το δεχομαι!Οι γερμανοι ΔΕΝ ειναι φιλοι μας!!! Δεν τους θελουμε!!!**Aντίσταση **στη λαίλαπα των Γερμανών!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Περίεργες αφίξεις παρετηρήθησαν σήμερα.......ξεκίνησε η 'εξαγορά'....
Τυχαίο?.............σίγουρα!Ναι η εξαγορά της VW από την FIAT
Κατέβηκε... είδε τον ανταγωνισμό και έφυγε πάλι φορτωμένο με τρεμάμενα λάστιχα....
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Ναι η εξαγορά της VW από την FIAT
Κατέβηκε... είδε τον ανταγωνισμό και έφυγε πάλι φορτωμένο με τρεμάμενα λάστιχα....
Καλώς τον !!! Ανάρρωνες μετά τις 8,5 ώρες στην κίνηση ?
Δείτε τι έπαθα ο 'κολλημένος',
Πάω την προηγούμενη εβδομάδα το Bravo για πλύσιμο, ήταν απο την εκδρομή και απο τα πολλά έντομα που είχε πάρει σβάρνα, έτρεχε αίμα απο τους καθρέπτες.
Το πάω λοιπόν σε μαγαζί που κάνει μόνο αυτή τη δουλειά, 100 μέτρα απο το γραφείο, και την ώρα που βγαίνω απο μέσα παίρνει το μάτι μου τα χιλιόμετρα που ήταν ένα ωραιότατα ακέραιο νούμερο 10400,0.
Πάω το μεσημέρι να το πάρω και τσουπ! 10401,7.....
Μπά λέω, λάθος θα έκανα. Τσεκάρω με την πρώτη ευκαιρία και το ECO:DRIVE και ανακαλύπτω 2 διαδρομές του 1χλμ (δεν δείχνει λιγότερο απο 1χλμ το τσέκαρα στην συνέχεια) και μάλιστα με κακή επίδοση ..... (άλλη μια χρήση του eco:drive που καλό θα ήταν να μην σας χρειαστεί)
Γίνομαι τούρκος !! Διπλοτσεκάρω ότι δεν είναι ένα τυπικό παρκάρισμα/ξεπαρκάρισμα (που το δοκίμασα και δεν γράφεται στο eco:drive) και τυπώνω την σελίδα.
Αρχίζω και βλέπω εικόνες με το Bravo στα χέρια πιτσιρικάδων να κάνει παντιλίκια στην πλατεία Μπουρναζίου (ακριβώς τα χιλιόμετρα) και φορτώνω και άλλο !!!!Πάω λοιπόν στο αφεντικό του δείχνω την εκτύπωση και του εξηγώ οτι αν δεν με ενδιέφερε το αυτοκίνητό μου δεν θα του το πήγαινα κάθε τόσο για πλύσιμο (μαζί με άλλα 3 απο την δουλειά).
Δεν θα σας γράψω την δικαιολογία του, γιατι ακόμα και αν είναι αληθινή δεν αλλάζει κάτι.
Έχασε 3-4 αυτοκίνητα. Αν τον συμφέρει πρόβλημά του.
-
Αλητες...
-
...κάφροι!
Γι αυτό εγώ το αφήνω βρώμικο -άντε στην καλύτερη να του ρίξω λίγο νεράκι μόνος μου-.Πάντως θέλω να ακούσω τη δικαιολογία του....τύπου 'μια γρήγορη βόλτα το πήγαμε να στεγνώσουν τα νερά από πάνω του'...
Ρε κατι καθυστερημένοι!
-
Κάποιοι εδώ μέσα , δεν έχουν εκφέρει άποψη για την Giulietta.....
(κουβέντα να γίνεται δηλαδή...) -
:rant: ...κάφροι!
Γι αυτό εγώ το αφήνω βρώμικο -άντε στην καλύτερη να του ρίξω λίγο νεράκι μόνος μου-.Πάντως θέλω να ακούσω τη δικαιολογία του....τύπου 'μια γρήγορη βόλτα το πήγαμε να στεγνώσουν τα νερά από πάνω του'...
Ρε κατι καθυστερημένοι!
Πήγα έτοιμος να του πω: 'πες μου ποιος έκανε βόλτα και πες του να μου δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του για 2 χλμ.'
Η δικαιολογία όμως ήταν αρκετά πιστευτή. 'Έχω και άλλο μαγαζί κοντά και επειδή είχα πολύ δουλειά εδώ το πήγα εκεί...'
Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο όμως. Η συμφωνία είναι συμφωνία και όταν βλέπει τους κάγκουρες με τα impresa απέξω....
Αν με ξαναδεί να μου γράψει.Λάμπρο μια ερώτηση,
Τι διαφορά έχει το Bravo απο το GP στα σωληνάκια των φρένων ?? Υπάρχουν κιτ για 4 ή 6 για το GP, αλλά μόνο κιτ των 4 για το Bravo.Ρωτάω γιατί βρήκα αυτά:
BRAVO http://www.helcarkits.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=363_572_589&products_id=10763
GRANDE PUNTO http://www.helcarkits.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=363_572_596&products_id=10785 -
Το θεμα των after market φρενων ενδιαφερει και μενα.Αν εχει καποιος καμμια πληροφορηση,ας μας πει.
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Τι διαφορά έχει το Bravo απο το GP στα σωληνάκια των φρένων ?? Υπάρχουν κιτ για 4 ή 6 για το GP, αλλά μόνο κιτ των 4 για το Bravo.
Ρωτάω γιατί βρήκα αυτά:
BRAVO http://www.helcarkits.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=363_572_589&products_id=10763
GRANDE PUNTO http://www.helcarkits.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=363_572_596&products_id=10785Για το G.PUNTO ανάλογα την έκδοση (ταμπούρα ή δισκόφρενα) υπάρχουν 4 ή 6 μαρκούτσια φρένων (2 μπροστά, 2ενδιάμεσα και δύο πίσω)
Και το Bravo 6 υπάρχουν αλλά στο κιτ συνήθως υπάρχουν αυτά που πάνε στις δαγκάνες.Αλήθεια τι παραπάνω σου προσφέρει το κιτ αυτό ?
-
Αλήθεια τι παραπάνω σου προσφέρει το κιτ αυτό ?Θα πατήσει φρένο σε κατάβαση και θα **κολήσει πίσω **του ο dickdick!
Eκεί να δεις γέλιο! -
Αλήθεια τι παραπάνω σου προσφέρει το κιτ αυτό ?
Θα πατήσει φρένο σε κατάβαση και θα **κολήσει πίσω **του ο dickdick!
Eκεί να δεις γέλιο!Φτου φτου φτου φτου !!
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Εσύ έχεις μικτή...τη φάτσα του Γιάννη τη φαντάζεσαι?!!!
-
Εσύ έχεις μικτή...τη φάτσα του Γιάννη τη φαντάζεσαι?!!!
Αφου αυτός είναι ο γρηγορότερος καλυτερος κτλ και θα είναι πρώτος άρα μάλλον αδύνατον να κολήσει πίσω από το Βέλι.
Αλήθεια που είναι αυτος ?
-
Να τον δηλώσουμε ως αγνοούμενο.
-
Τι διαφορά έχει το Bravo απο το GP στα σωληνάκια των φρένων ?? Υπάρχουν κιτ για 4 ή 6 για το GP, αλλά μόνο κιτ των 4 για το Bravo.
Ρωτάω γιατί βρήκα αυτά:
GRANDE PUNTO http://www.helcarkits.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=363_572_596&products_id=10785Για το G.PUNTO ανάλογα την έκδοση (ταμπούρα ή δισκόφρενα) υπάρχουν 4 ή 6 μαρκούτσια φρένων (2 μπροστά, 2ενδιάμεσα και δύο πίσω)
Και το Bravo 6 υπάρχουν αλλά στο κιτ συνήθως υπάρχουν αυτά που πάνε στις δαγκάνες.Αλήθεια τι παραπάνω σου προσφέρει το κιτ αυτό ?
Σου προσφέρουν σταθερή απόδοση. Γιατί να υπάρχουν σετ με 6 για το GP και με 4 για το Bravo ?? φαντάζομαι δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος....
Για την Alfa όταν είχα κοιτάξει (μαζί με την αλλαγή σε 2.0QV) το κιτ είχε 6 και το κόστος ήταν πάνω απο 120€.
Fiat Bravο 2007