-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Απο κοντά θα είναι ακόμα πιο ωραία !!!
Αλοίμονο!!!
Αυτα τα ρημάδια τα pc , ούτε την όσφρηση ούτε τη γεύση εξιτάρουν! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αλοίμονο!!!
Αυτα τα ρημάδια τα pc , ούτε την όσφρηση ούτε τη γεύση εξιτάρουν!Θα.............................................. προλαβουμε να τα δουμε αυτα τα τοπια;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Αλοίμονο!!!
Αυτα τα ρημάδια τα pc , ούτε την όσφρηση ούτε τη γεύση εξιτάρουν!Θα.............................................. προλαβουμε να τα δουμε αυτα τα τοπια;
Εμείς θα τα δούμε! Για εσάς δεν ξέρω....
-
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΑμα πάρεις Fiat θα σε παίξουμε!
-
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Αμα πάρεις Fiat θα σε παίξουμε!
Η μοναδική ευκαιρία που είχα χάθηκε....ευτυχώς
-
Αλοίμονο!!!
Να έχεις τα αυτιάανοικτά για να βλέπεις!
-
Μόλις τελείωσε ρεπορτάζ του Alpha για τα 'ψάρια του βουνού' σε μονάδα των Αγράφων!
-
Μόλις τελείωσε ρεπορτάζ του Alpha για τα 'ψάρια του βουνού' σε μονάδα των Αγράφων!Θα δεις και κει που θα πάμε ψάρια βουνού...(Όλο εκπλήξεις θα είναι αυτό το ταξίδι).
-
Φροντίστε για τα καύσιμα!
Το απόγευμα που εφοδίασα το Fiesta , ρώτησα αν θα έχουμε επάρκεια το Σαββατοκύριακο και η απάντηση ήταν: αν δεν κλείσουν και τον Βόλο , γιατί εμείς (εδω) εφοδιαζόμαστε από εκεί.Να έχετε το νου σας.
-
Το απόγευμα που εφοδίασα το Fiesta , ρώτησα αν θα έχουμε επάρκεια το Σαββατοκύριακο και η απάντηση ήταν: αν δεν κλείσουν και τον Βόλο , γιατί εμείς (εδω) εφοδιαζόμαστε από εκεί.Να έχετε το νου σας.
Τι να φροντισουμε;
Εγω φουλαρισμενος θα ξεκινησω απο εδω και θα φτασω με μισο ντεποζιτο Τρικαλα!
Ελπιζω να μην εχουμε προβλημα! -
Τι να φροντισουμε;
Ελπιζω να μην εχουμε προβλημα!Το ιδιο θέλω να πιστεύω κι εγω.
Για καλό και για κακό , όπου δείτε , φουλάρετε. -
Τι να φροντισουμε;
Ελπιζω να μην εχουμε προβλημα!Το ιδιο θέλω να πιστεύω κι εγω.
Για καλό και για κακό , όπου δείτε , φουλάρετε.Και αφησα το μπιτονι στο εξοχικο πιστευοντας οτι δεν θα ξαναχρειαστει!
-
Θα οργανώσουμε κανένα συγκριτικό , καμιά διαδικασία 'στροφίσματος' ή μόνο τέστ κατανάλωσης πρωτεινών θα κάνουμε?
Ρίξτε καμιά ιδέα..... -
Θα οργανώσουμε κανένα συγκριτικό , καμιά διαδικασία 'στροφίσματος' ή μόνο τέστ κατανάλωσης πρωτεινών θα κάνουμε?
Ρίξτε καμιά ιδέα.....Για διαδικασία στρουμφαρίσματος είμαι μέσα !!!! Για τα άλλα τα δικά σας τα 'γρήγορα', μόνο μία παράκληση έχω.... να φροντίσετε να πάρω εγώ τις γυναίκες σας να ακούσω κατσάδα stereo και dolby surround στην πρώτη στροφή !!!!
Τι άνθρωποι της τεχνολογίας είμαστε όλο μονοφωνικά θα ακούμε την κατσάδα ??(Μην δείξετε στον Λάμπρο το παρακάτω)
Έχει κανονίσει να έχει χρηματοκιβώτιο το δικό του δωμάτιο για να βάζει τα κλειδιά της Ιουλιέττας !!! Μόνο με ριφιφί συνάδελφοι !!!!1
-
Ρίξτε καμιά ιδέα.....Για διαδικασία στρουμφαρίσματος είμαι μέσα !!!! Για τα άλλα τα δικά σας τα 'γρήγορα', μόνο μία παράκληση έχω.... να φροντίσετε να πάρω εγώ τις γυναίκες σας να ακούσω κατσάδα stereo και dolby surround στην πρώτη στροφή !!!! Τη δική μου την ενημέρωσα ήδη ότι θα είναι συνεπιβάτης αλλού , τουλάχιστον μετά την Ελάτη , και το πρωινό της Κυριακής.Τι άνθρωποι της τεχνολογίας είμαστε όλο μονοφωνικά θα ακούμε την κατσάδα ??
(Μην δείξετε στον Λάμπρο το παρακάτω)
Έχει κανονίσει να έχει χρηματοκιβώτιο το δικό του δωμάτιο για να βάζει τα κλειδιά της Ιουλιέττας !!! Μόνο με ριφιφί συνάδελφοι !!!!1
Αντε με τις παλιοπλαστικούρες μωρέ!
Εμείς έχουμε καλύτερα πλαστικά -
Τωρα που το θυμήθηκα....
Θέλω βιντεάκι (με εξωτερική λήψη -από τρίτο-) ενώ θα κυνηγώ τον dickdick..... -
Τωρα που το θυμήθηκα....
Θέλω βιντεάκι (με εξωτερική λήψη -από τρίτο-) ενώ θα κυνηγώ τον dickdick.....Για να τραβηχτεί αυτό το βιντεάκι κάποιος πρέπει να ακολουθήσει τους ρυθμούς σας.
Ποιός ???
Η αλλιώς στερεώνετε δύο κάμερες (μία σε σένα και μία στον dickdick) και βλέπουμε ποιος πέρασε ποιον και ποιος είναι ο καλύτερος.
-
Xμμμμμ.....
Προσπέραση εκεί πάνω , λίγο χλωμό το κόβω (τώρα που έχει μάθει και τα όρια του Bravo o 2dick).
Θα περιορισθούμε σε χρονομέτρηση διαδρομήςΜετά να δώσετε σημασία στην γκριμάτσα και τις φραστικές εκφράσεις της δικής μου!
-
Παιδιά, τη βοήθειά σας για 2 θέματα:
Όταν γυρίζω το κλειδί και πριν βάλω μπροστά, ανάβει το ηχοσύστημα. Και να το σβήσω, θα ξανά ανάψει όταν ανάψω τη μηχανή. Θυμάμαι ότι το είχα απενεργοποιήσει, αλλά άρχισε να μου το ξανακάνει όταν του εγκατέστησα το eco drive. Υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιήσω ξανά; (όχι το eco drive).
Έχω κάνει μέχρι τώρα 3.500km. Πρέπει να το πάω για προληπτικό service;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Βαγγέλης
Fiat Bravο 2007