-
Kαι η εξαιρετική διαφήμιση
Youtube Video -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Kαι η εξαιρετική διαφήμιση
Youtube VideoΕν αναμονή του αντικαταστάτη (το 2012..2013...2014 ).
-
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ακούγα μουσική και σας θυμήθηκα
Youtube VideoΕυχαριστούμε mirage...
θα πιούμε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί στην υγειά σου το Σάββατο και αν ολα πάνε καλά θα σας χαρίσουμε και ενα βιντεάκι με το turbo του dickdick ανοιγμενο στα 2. -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
θα πιούμε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί στην υγειά σου το Σάββατο και αν ολα πάνε καλά θα σας χαρίσουμε και ενα βιντεάκι με το turbo του dickdick ανοιγμενο στα 2....θα διπλασιασθεί δηλαδή?...θα έχει 2 τούρμπο?...θα γίνει τουρμποκομπρέσορας?....θα Φολκσβαγκοποιηθεί?
-
Ναι, κάπως έτσι.... θα γίνει Golf II 20ετίας (αυτό με τα 55 άτια), ή έστω Fire 1.4 και θα πηγαίνει σαν Uno......
Φτου Φτου Φτου !!!
Γιατί ποιος τον ακούει μετα !!!!
Ο καιρός δεν θα μας την κάνει την χάρη..... Καλύτερα!!! Να έχουμε περισσότερο χρόνο για τα κοψίδια !
Έχουμε γενέθλια !!! 8000 απαντήσεις απο το 2005 !!!
Ώρες μετράω !!! (αν και σκληρά εργαζόμενος)
-
Tι ώρα φεύγεις Βελισσάριε?
Προβλήματα ανεφοδιασμού τελικά δεν θα συναντήσουμε , οπότε πατήστε τα αφοβα ! -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
θα πιούμε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί στην υγειά σου το Σάββατο και αν ολα πάνε καλά θα σας χαρίσουμε και ενα βιντεάκι με το turbo του dickdick ανοιγμενο στα 2.Προκαλεις και μαλιστα χωρις ανταποκριση πλεον!
Πλεον το δικαιωμα να μιλας για τουρμπο σου αφαιρειται κυριε!Εμεις που εχουμε τουρμπο μπορουμε να το ανοιξουμε στα δυο,στα τρια και αν χρειαστει στα τεσσερα για να δωσουμε λιγο και σε εσας που δεν εχετε τουρμπο!
Περα απο τη πλακα τωρα,τι γινεται κατω ρε συ,πως παει;Αγορασες αυτοκινητο;Δουλεια;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Προκαλεις και μαλιστα χωρις ανταποκριση πλεον!
Πλεον το δικαιωμα να μιλας για τουρμπο σου αφαιρειται κυριε!Εμεις που εχουμε τουρμπο μπορουμε να το ανοιξουμε στα δυο,στα τρια και αν χρειαστει στα τεσσερα για να δωσουμε λιγο και σε εσας που δεν εχετε τουρμπο!
Περα απο τη πλακα τωρα,τι γινεται κατω ρε συ,πως παει;Αγορασες αυτοκινητο;Δουλεια;
Από την ζήλια του τα λέει που δεν θα φάει ψητά στον Ζαραμπούκα ...
-
θα πιούμε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί στην υγειά σου το Σάββατο και αν ολα πάνε καλά θα σας χαρίσουμε και ενα βιντεάκι με το turbo του dickdick ανοιγμενο στα 2.Προκαλεις και μαλιστα χωρις ανταποκριση πλεον!
Ποιος σου είπε ότι δεν έχω turbo?? Την Δευτέρα θα πάω σε μηχανικό να τσεκάρω ένα λευκό Golf 5 TSI με τα 140ps DSG 25million edition του 2009 που βρήκα από γνωστό μου Sciroccάκια εδώ. Αν είναι ΟΚ μηχανικά θα είμαι και πάλι turbaτος και με DSG
Πόσο δίκιο έχεις......
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Ποιος σου είπε ότι δεν έχω turbo?? Την Δευτέρα θα πάω σε μηχανικό να τσεκάρω ένα λευκό Golf 5 TSI με τα 140ps DSG 25million edition του 2009 που βρήκα από γνωστό μου Sciroccάκια εδώ. Αν είναι ΟΚ μηχανικά θα είμαι και πάλι turbaτος και με DSG
Πόσο δίκιο έχεις......
Καααααααααλα!Μεχρι τη Δευτερα ποιος ζει ποιος πεθαινει!
-
Καααααααααλα!Μεχρι τη Δευτερα ποιος ΤSI ζει , ποιος πεθαινει!
-
...κάποιος πρέπει να είναι ήδη στο δρόμο!
-
Ο χρήστης sixoremenos έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά, γύρω στα 50km/h. Αυτά στο Trip A, το οποίο και δεν έχω μηδενίσει από τότε που πήρα το αυτοκίνητο. Το trip Β δεν το έχω ενεργοποιήσει ακόμα... Μάλλον θα το κάνω αυτό το Σ-Κ.Όσο για τις καταναλώσεις σας στις απεργίες, τις παρακολουθούσα και είχα πάθει πλάκα!
Να προσέχεις γιατί αν το Trip A είναι σαν του Panda 100 τότε το (Α) μηδενίζει κάθε 100 ώρες...οπότε κάποια στιγμή θα δεις να μηδενίζονται όλες οι ενδείξεις...
Μου το είχε κάνει και πήγα σε μία αντιπροσωπεία. Η απάντησή τους ήταν: Ελα μαζί με το σέρβις να σου αλλάξουμε τον πίνακα...
Απο φόρουμ έμαθα, οτι δούλευε έτσι... -
Απ ότι έχω παρατηρήσει (φευγαλέα) , νομίζω οτι αυτό που λέει ο Αργύρης ισχύει.
-
0 λέμε!
-
0 λέμε!Λελε και τρελελε;
Αντε τωρα να περασουν οι λιγες κωλοωρες που μεινανε! -
0 λέμε!
Λελε και τρελελε;
Αντε τωρα να περασουν οι λιγες κωλοωρες που μεινανε!Ψιτ μικρέ, ο Sakaflias είπε θα σε πατήσει με την Gulietta....
-
0 λέμε!
Λελε και τρελελε;
Αντε τωρα να περασουν οι λιγες κωλοωρες που μεινανε!Ψιτ μικρέ, ο Sakaflias είπε θα σε πατήσει με την Gulietta....
Το αλλο με το Τοτο το ξερεις;
Θα τον τσαλακωσω αμα μπει προστα μου!
-
170 είναι αυτά .....κάτι σαν το Τσιρότο δηλαδή.....
Fiat Bravο 2007