-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
.................
2. Ποτηροθήκη. Μπροστά το σταχτοδοχείο και πίσω ο καφές για να στερεώνεται καλά και να μην έχουμε ατυχήματα.Κατ΄εμέ δεν χρειάζεται να ήταν μεγαλύτερη. Έχω χωρέσει άνετα 2 καφέδες από Everest που έχει μεγάλα πλαστικά ποτήρια. (Κωνσταντίνε το θέμα σου με το σταχτοδοχείο λύνεται πολύ απλά.΄Περνάς μια επίσκεψη από δω και σταματάτε το κάπνισμα στο αυτοκίνητο)Προσφέρετε τέτοια υπηρεσία????
Πέρα από την πλάκα τώρα το Bravo μου δεν έχει βγάλει τίποτα παρόλη την μεταχείρηση που προανέφερα.
Θορύβους και τριξίματα δεν ακούω ή αν ακούγονται είναι αυτά που εγώ θεωρώ φυσιολογικές για ένα αυτοκίνητο και δεν τους δίνω σημασίαΑυτά τα ολίγα(;) από μένα.
Α ναι και η επιβεβαίωση και από μένα 2
-
Φίλε Λάμπρο με βρίσκεις σύμφωνο σε όλα όσα γράφεις. (κάτι πρέπει να κάνουμε σύντομα και με το κάπνισμα του Κωνσταντίνου). Ψιλοπράγματα είναι τα περισσότερα, υπάρχουν μόνο για να έχουμε κάτι να ασχολιόμαστε.
Όπως τυχόν προσέξατε, δεν έγραψα τίποτα για τον κινητήρα. Γιατί δεν έχω να γράψω και τίποτα. Τα 9000χλμ είναι πολύ λίγα και όσο το έψαξα (και το έψαξα αρκετά) δεν άκουσα για κάποιο πρόβλημα. Απροβλημάτιστη η Bravoύρα μηχανικά και φτου φτου σκόρδα!!!
Όσο για τα ψιλά ..... το τασάκι να είναι καλά !
-
Στο υποβραχιόνιο τα ψιλά!
Χωράει μια μικρή περιουσία
(αν είναι σε λίρες ). -
Μια μικρή διόρθωση.
Είναι 3 για μας και 2 για τον Βελισσάριο.(Ξεκινάει νωρίτερα το ταξίδι)
Και έλεγα και γω γιατί δεν μου βγαίνουν οι μέρες ....
-
Τι σημασία έχει μια ημέρα εμπρός στο άπειρο...
-
Μεγάλη σημασία !!!
Θα σας πάρω τηλέφωνο Παρασκευή βράδυ να το συζητήσουμε!
2
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Μεγάλη σημασία !!!Θα σας πάρω τηλέφωνο Παρασκευή βράδυ να το συζητήσουμε!
2
Κακέ!!!
-
Το είχα παρατηρήσει και στην προηγούμενη βροχή , αλλά απόψε οι υαλοκαθαριστήρες παρουσίασαν το ίδιο σύμπτωμα (με τη βροχή):ενω καθαρίζουν ικανοποιητικά το παρμπριζ , κάνουν έναν ενοχλητικό θόρυβο (τρίζουν , σαν τα λάστιχα να αναπηδούν ή να μαγκώνουν) πάνω στην επιφάνεια αυτού.
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό , για 14 μηνών υαλοκαθαριστήρες?... -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Το είχα παρατηρήσει και στην προηγούμενη βροχή , αλλά απόψε οι υαλοκαθαριστήρες παρουσίασαν το ίδιο σύμπτωμα (με τη βροχή):ενω καθαρίζουν ικανοποιητικά το παρμπριζ , κάνουν έναν ενοχλητικό θόρυβο (τρίζουν , σαν τα λάστιχα να αναπηδούν ή να μαγκώνουν) πάνω στην επιφάνεια αυτού.
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό , για 14 μηνών υαλοκαθαριστήρες?...Ε ηρθε η ωρα για αντικατασταση!
Να γιατι εγω ψαχνιμαι με διαφορες ερωτησεις σε διαφορους!
Το επισημαινω για να μαθαινεις απο τα λαθη σου!Ειμαι τελειος!Τι να κανουμε;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό , για 14 μηνών υαλοκαθαριστήρες?...Ε ηρθε η ωρα για αντικατασταση!
Νωρίς δεν είναι για αντικατάσταση?
-
Νωρίς δεν είναι για αντικατάσταση?
Δεν ειναι τα χιλιομετρα ρε συ!Πανω απ'ολα ειναι οι γνωστες καιρικες συνθηκες που επηρεαζουν ολων των ειδων τα λαστιχα.Δηλαδη ηλιος,ξηρασια,εκθεση στον ηλιο μετα απο πλυσιμο η' βροχη (''βραζει'' το λαστιχο απο την αποτομη μεταβολη.
-
Είπα εγω 'χιλιόμετρα'?
Δυο (1 1/2 ουσιαστικά) καλοκαίρια πέρασαν από πάνω τους. -
Είπα εγω 'χιλιόμετρα'?
Δυο (1 1/2 ουσιαστικά) καλοκαίρια πέρασαν από πάνω τους.Αααααααααααααααααααααααααααααα!
Εγω καταλαβα χιλιομετρα! -
Καλημερα παιδια.
Πότε προλαβες ρε θηρίο και εβαλες 9000χλμ στην μπραβουρα?? Εγω ειμαι στα 6500 και θα συμφωνήσω στα περισσότερα απο αυτα που ανέφερες. Απλα θα πω οτι μάλλον λογο του οτι είμαι πιο βολικος (πιο 'cool' ), δεν με πειράζουν πράγματα οπως ποτηροθηκες κτλ (μηπως αρχίζεις να γερνάς?? ). Εμένα με ενόχλησαν κάποια αλλα πράγματα στο όχημα μας.
- Χτυπήματα των αναρτήσεων και μετατοπίσεις στις γρήγορες στροφές σε δρομο με κάποιες ανωμαλίες. Για αυτοκίνητο των 22.000 ευρω, θα ηθελα λιγο καλύτερη ανάρτηση.
- Καποιες αστοχίες στην συναρμολόγηση, και δεν μιλάω εσωτερικά οπου διαλεγω να μην ειμαι τοσο 'ψείρας'. Το καπο πχ ομως στις εσωτερικές γωνίες που συνανταει τα φαναρια, δεν ερχεται στην ευθεια μαζι τους αλλα ειναι ειναι σηκωμενο 3-4 χιλιοστα (τιποτα δηλαδη, αλλα εμενα μου κακοφαίνεται!).
- Οσων αφορά τις κλησεις στις στροφές, λυνονται ευκολα με ενα σετ μπουκαλες/ελατηρια, ή και σκετα ελατηρια, αλλα θυσιάζεις άνεση (κατι που η κυρια μου απαιτεί!! ).
Αυτα ειναι τα κυριότερα θεματα μου. Αν και εχουν περασει κοντα 5 μηνες, υπαρχουν πρωινά που μπαίνω μεσα και ακομα δεν το πιστευω οτι εχω τετοιο αμαξι στην κατοχή μου (ηταν όνειρο μου να την αγοράσω απο τοτε που ανακοινώθηκε!). Το λατρεύω το μπραβακι μου!!!
Και μια ερώτηση. Εχω ενα λεκέ στην ταπετσαρία στην οροφή (μην ρωτάτε, δεν εχω ιδέα πως εγινε!!). Είναι πολυ μικρός αλλα εμένα με ενοχλεί! Γνωρίζει κανένας κάποιο καθαριστικό που δεν θα κάνει σημάδι στην ταπετσαρία??
-
Καλημερα παιδια.
Πότε προλαβες ρε θηρίο και εβαλες 9000χλμ στην μπραβουρα?? Εγω ειμαι στα 6500 και θα συμφωνήσω στα περισσότερα απο αυτα που ανέφερες. Απλα θα πω οτι μάλλον λογο του οτι είμαι πιο βολικος (πιο 'cool' ), δεν με πειράζουν πράγματα οπως ποτηροθηκες κτλ (μηπως αρχίζεις να γερνάς?? ). Εμένα με ενόχλησαν κάποια αλλα πράγματα στο όχημα μας.
- Χτυπήματα των αναρτήσεων και μετατοπίσεις στις γρήγορες στροφές σε δρομο με κάποιες ανωμαλίες. Για αυτοκίνητο των 22.000 ευρω, θα ηθελα λιγο καλύτερη ανάρτηση.
- Καποιες αστοχίες στην συναρμολόγηση, και δεν μιλάω εσωτερικά οπου διαλεγω να μην ειμαι τοσο 'ψείρας'. Το καπο πχ ομως στις εσωτερικές γωνίες που συνανταει τα φαναρια, δεν ερχεται στην ευθεια μαζι τους αλλα ειναι ειναι σηκωμενο 3-4 χιλιοστα (τιποτα δηλαδη, αλλα εμενα μου κακοφαίνεται!).
- Οσων αφορά τις κλησεις στις στροφές, λυνονται ευκολα με ενα σετ μπουκαλες/ελατηρια, ή και σκετα ελατηρια, αλλα θυσιάζεις άνεση (κατι που η κυρια μου απαιτεί!! ).
Αυτα ειναι τα κυριότερα θεματα μου. Αν και εχουν περασει κοντα 5 μηνες, υπαρχουν πρωινά που μπαίνω μεσα και ακομα δεν το πιστευω οτι εχω τετοιο αμαξι στην κατοχή μου (ηταν όνειρο μου να την αγοράσω απο τοτε που ανακοινώθηκε!). Το λατρεύω το μπραβακι μου!!!
Και μια ερώτηση. Εχω ενα λεκέ στην ταπετσαρία στην οροφή (μην ρωτάτε, δεν εχω ιδέα πως εγινε!!). Είναι πολυ μικρός αλλα εμένα με ενοχλεί! Γνωρίζει κανένας κάποιο καθαριστικό που δεν θα κάνει σημάδι στην ταπετσαρία??
-
To θέμα δεν είναι να μην κάνει σημάδι αλλά να μην ξεκολλήσει ο ουρανός...
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
Καλημερα παιδια.Πότε προλαβες ρε θηρίο και εβαλες 9000χλμ στην μπραβουρα?? Εγω ειμαι στα 6500 και θα συμφωνήσω στα περισσότερα απο αυτα που ανέφερες. Απλα θα πω οτι μάλλον λογο του οτι είμαι πιο βολικος (πιο 'cool' ), δεν με πειράζουν πράγματα οπως ποτηροθηκες κτλ (μηπως αρχίζεις να γερνάς?? ). Εμένα με ενόχλησαν κάποια αλλα πράγματα στο όχημα μας.
Άσε, έχω μπλέξει με κάτι τύπους και με τραβάνε απο δώ και απο εκεί σε συναντήσεις .... να πως γράφονται τα χιλιόμετρα....
Για το σημάδι στην οροφή θα πρέπει να μας πεις που ακριβώς είναι. Φωτογραφία θα ήταν καλύτερη. Έχω μια (μικρή) υποψία οτι αν είναι σχετικά πίσω και δεν ξέρεις πως έγινε, μήπως πρέπει να κοιτάξεις την βάση της κεραίας.... κλασσικό σημείο για υγρασία στο εσωτερικό !!!!
Φυσικά ισχύει και αυτό που λέει ο dridno.
-
Το σημάδι ειναι ακριβώς πάνω δεξια απο τα φώτα οροφής οπότε δεν νομίζω να είναι απο την κεραία. Θα δοκιμάσω με κανένα καθαριστικό σε κανένα τυφλό σημείο να δω αν κάνει σημάδι και θα δοκιμάσω...
-
-
Απο κοντά θα είναι ακόμα πιο ωραία !!!
Fiat Bravο 2007