-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ναι εκεί...μου ερχόταν στο μυαλό Μαντάνα ή **Μοντάνα **εεε!!! δεν είμαστε τόσο μακρυά!...αυτό είναι στις ΗΠΑ! και δεν ήθελα να το πώ λάθος.
Πάνω από 120-130 στην διαδρομή Λάρισα-Καλαμπάκα και το αντίστροφο λίγο.... :roll: . Στα βουνά έπαιζα από 60 στις κλειστές μέχρι 90-100 με 3η στις ανοιχτές και μέχρι 120 στις ευθείες όπου έμπεινε και 4η.καλά τα πήγες εκεί... :yahoo:
Τελικά το χειροκίνητο σειριακό είναι όλα τα λεφτά..τα ανεβοκατεβάσματα με ένα σπρώξιμο του λεβιέ δίνουν άλλη αίσθηση και φυσικά περιόρισα πολύ το φρενάρισμα πριν τις στροφές.
Δεν έριξα γάντι...τον κύβο του Κιουμπρικ?έριξα.... alea jacta est
Κρίμα ρε συ που φεύγεις....ποιον θα πειράζουμε τωρα?
Σοβαρά τώρα . στο θέμα της κατανάλωσης. Όπως θα πρόσεξες (αν πρόσεξες κακέ Vagίτη ) στην τυποποιημένη διαδρομή που κάνω (δουλειά-σπίτι) μπορώ (μπορούν όλα τα Bravo δηλ- πλήν του dickdick-)να πετύχουν καταναλώσεις από πολύ χαμηλές (6,1) έως πολύ υψηλές (12,0) παίζοντας με το στροφάρισμα του κινητήρα , επιτυγχάνοντας παράλληλα και πάρα πολύ καλούς χρόνους.
Μπορείτε να με πειράζετε μόνο διαδικτυακά μιας και θα σας αναφέρω καταναλώσεις-επιδόσεις μεταξύ Λεμεσού - Τρόοδος
Δεν αντιλέγω μπορείτε να τα πάτε κι εσείς καλά στις καταναλώσεις...αυτό που κάνει την διαφορά σε μένα είναι ο κομπρέσορας στα χαμηλά και το κιβώτιο που επιτρέπει πολύ χαμηλές στροφές ακόμα και σε μαγάλες ταχύτητες χωρίς να χρειάζεται να επιταχύνω σαν κηδεία.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Μπορείτε να με πειράζετε μόνο διαδικτυακά μιας και θα σας αναφέρω καταναλώσεις-επιδόσεις μεταξύ Λεμεσού - Τρόοδος
Δεν αντιλέγω μπορείτε να τα πάτε κι εσείς καλά στις καταναλώσεις...αυτό που κάνει την διαφορά σε μένα είναι ο κομπρέσορας στα χαμηλά και το κιβώτιο που επιτρέπει πολύ χαμηλές στροφές ακόμα και σε μαγάλες ταχύτητες χωρίς να χρειάζεται να επιταχύνω σαν κηδεία.
Να μας στέλνεις και καμιά φωτό να βλέπουμε σε τι δρόμους κινείσαι....ανάποδα!
Άσχετο...είσαι για μια ανταλλαγή Scirocco - Bravo?
Αλλά θα κρατήσω το εσωτερικό μου! -
Αλλά θα κρατήσω το εσωτερικό μου!ΠΡΟΔΟΤΗ
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
μη μιλάς γιατί θα αποκαλύψω τους ....ανομολόγητους πόθους σου...
είπαμε...μας αρέσουν τα πειράγματα -
είπαμε...μας αρέσουν τα πειράγματαΚαλα ενταξει τοτε δεν ξαναλεω τιποτα
Λοιπον ιδεα:Για να τιμωρησουμε το dimik που αναφερει τετοιες καταναλωσεις σε αυτο το τοπικο θα κανονισουμε συναντηση πριν φυγει και θα πληρωσει τις βενζινες μου μονο για τη στροφοδιαδρομη.
Μονο τις δικες μου....................................να σου πω εγω μετα για καταναλωση
-
είπαμε...μας αρέσουν τα πειράγματαΚαλα ενταξει τοτε δεν ξαναλεω τιποτα
Λοιπον ιδεα:Για να τιμωρησουμε το dimik που αναφερει τετοιες καταναλωσεις σε αυτο το τοπικο θα κανονισουμε συναντηση πριν φυγει και θα πληρωσει τις βενζινες μου μονο για τη στροφοδιαδρομη.
Μονο τις δικες μου....................................να σου πω εγω μετα για καταναλωση
Καλά δεν ήταν και τίποτα φοβερό η κατανάλωσή του....
Τρίκαλα - Λάρισα έχω κινηθεί με ταχύτητες των 200+.
Πάνω στις στροφές κινούμενοι με τις ίδιες ταχύτητες μπορούμε να είμαστε χαλαρά , μόνο 1 λίτρο πάνω.
Βασική προυπόθεση είναι να είσαι μόνος σου (ένα αυτοκίνητο εννοώ) και όχι να ακολουθείς άλλον , γιατί εκεί αναγκάζεσαι να αυξομειώνεις ρυθμό. -
-
Τελικα ειναι πολλοι οι σερφερς που ακολουθουν το κυμα των εκδρομεων του Αυγουστου για διακοπες!
-
Τελικα ειναι πολλοι οι σερφερς που ακολουθουν το κυμα των εκδρομεων του Αυγουστου για διακοπες!Καλά...τι ποιητικό ήταν αυτό τώρα!!!
Να ορίσουμε καμιά συναντησούλα για το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου?
-
Τελικα ειναι πολλοι οι σερφερς που ακολουθουν το κυμα των εκδρομεων του Αυγουστου για διακοπες!
Καλά...τι ποιητικό ήταν αυτό τώρα!!!
Να ορίσουμε καμιά συναντησούλα για το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου?
Ενα εχω να σου πω
Σοβαρα τωρα:
Θα εχεις αλλαξει λαστιχα μεχρι τοτε; -
Ενα εχω να σου πω
Σοβαρα τωρα:
Θα εχεις αλλαξει λαστιχα μεχρι τοτε;Αυτά της νοηματικής εγω δεν τα πιάνω καλά......
Λάστιχα?.....μπα δεν νομίζω (θα τα κάνω 40) -
Καλησπερα παιδια!
Αφου ειδα λιγο το φορουμ αποφασισα και γραφτηκα σημερα. Μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο, αν και δεν εχω μαθει καλα τα κατατοπια ακομα.
Για να μην ειμαι οφ τοπικ, εχω και εγω το Bravo 1.4 tjet sport edition και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο ολες τις πλευρες.
Θα ηθελα τα φωτα σας ομως! Την περασμενη εβδομαδα, στα καλα καθουμενα το ραδιοcd το μονο που κανει ειναι να μπορω να το αναβω, να το σβηνω και να αυξωμειωνω την ενταση απο το κεντρικο κουμπι.
Πηγα στην φιατ να το δουν, και το μονο που μπορω να κανω ειναι να αγορασω καινουργιο (ειναι εκτος εγγυησης) γιατι δεν υπαρχει αντιπροσωπεια εδω, και το κοστος ειναι 540 ευρω.
Εχει τυχει σε κανεναν σας? Υπαρχει καμια εναλλακτικη λυση?
Ευχαριστω εκ των προτερων. -
Ο χρήστης mkapos έγραψε:
Καλησπερα παιδια!
Αφου ειδα λιγο το φορουμ αποφασισα και γραφτηκα σημερα. Μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο, αν και δεν εχω μαθει καλα τα κατατοπια ακομα.
Για να μην ειμαι οφ τοπικ, εχω και εγω το Bravo 1.4 tjet sport edition και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο ολες τις πλευρες.
Θα ηθελα τα φωτα σας ομως! Την περασμενη εβδομαδα, στα καλα καθουμενα το ραδιοcd το μονο που κανει ειναι να μπορω να το αναβω, να το σβηνω και να αυξωμειωνω την ενταση απο το κεντρικο κουμπι.
Πηγα στην φιατ να το δουν, και το μονο που μπορω να κανω ειναι να αγορασω καινουργιο (ειναι εκτος εγγυησης) γιατι δεν υπαρχει αντιπροσωπεια εδω, και το κοστος ειναι 540 ευρω.
Ευχαριστω εκ των προτερων.Εννοείς ότι δε δουλεύει κανένα άλλο κουμπί από το ραδιο-CD?
Δεν μου έχει τύχη εμένα αλλά το κόστος μου ακούγεται αποτρεπτικό για να αγόραζα πάλι το εργοστασιακό.
Πιστεύω με τόσα χρήματα, ίσως και κάτι παραπάνω παίρνεις ΠΟΛΥ καλύτερο με οθόνη 2 din που θα έχει ίσως και GPS. -
Άσχετο...
Έκλεισα 1 χρόνο με το Bravo μου.
Περίπου 49.500 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!
Το μόνο που άλλαξα ήταν τα λάστιχα... -
Ο χρήστης canonis έγραψε:
Καλησπερα παιδια!
Ευχαριστω εκ των προτερων.Εννοείς ότι δε δουλεύει κανένα άλλο κουμπί από το ραδιο-CD?
Δεν μου έχει τύχη εμένα αλλά το κόστος μου ακούγεται αποτρεπτικό για να αγόραζα πάλι το εργοστασιακό.
Πιστεύω με τόσα χρήματα, ίσως και κάτι παραπάνω παίρνεις ΠΟΛΥ καλύτερο με οθόνη 2 din που θα έχει ίσως και GPS.Ναι, σωστα. Οτι κουμπι και να πατησω δεν γινεται τιποτα. ουτε αλλαζουν σταθμοι.
Οταν μου ειπαν την τιμη, το μονο που τους εκανα ηταν να τους χαιρετησω και εφυγα.
Ευτυχως που δουλευει το USB και ακουω την μουσικη μου! -
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
http://cgi.ebay.co.uk/2008-FIAT-BRAVO-ACTIVE-90-CD-PLAYER-/400097480715?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SMΕυχαριστω πολυ drdino. Θα το ψαξω λιγο ακομα και θα αποφασισω.
-
15αυγουστο στο χωριό (χωρίς το Bravo....θα καταλάβετε γιατί όταν ανεβάσω το βιντεάκι )
-
15αυγουστο στο χωριό (χωρίς το Bravo....θα καταλάβετε γιατί όταν ανεβάσω το βιντεάκι )Φαντάζομαι ότι υπάρχει μια ωραιότατη ιστορία πίσω απο τις φωτογραφίες...... για λέγε !! (και ας μην περιέχει την Bravoύρα)
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
15αυγουστο στο χωριό (χωρίς το Bravo....θα καταλάβετε γιατί όταν ανεβάσω το βιντεάκι )
Φαντάζομαι ότι υπάρχει μια ωραιότατη ιστορία πίσω απο τις φωτογραφίες...... για λέγε !! (και ας μην περιέχει την Bravoύρα)
200 χιλιόμετρα πήγαινε - ελα αποκλειστικά σε ορεινή διαδρομή.
Αυτοκίνητο Ford Fiesta 1.4 (με ωραία αίσθηση στο τιμονάκι του) με 106000 χλμ (σε γυναικεία χέρια).
3 άτομα και αποσκευές ως συνήθως για 5! (όταν μαζεύουν πράγματα οι γυναίκες).
Η διαδρομή είναι : Τρίκαλα - Πύλη - Στουρναραίικα - Βαθύρεμα - Μεσοχώρα - (είσοδος στο νομό Άρτας) - Μυρόφυλλο (επιστροφή στο νομό Τρικάλων).
Φανταστική διαδρομή για να γίνει με τα Bravo , με το γκάζι στο πάτωμα , αλλά όχι ημέρα εορτών.Μοναδικό πρόβλημα τα λίγα σημεία (κακού) χωματόδρομου που υπάρχουν στη διαδρομή , όπου σίγουρα το Bravo με τον μεγάλο εμπρός πρόβολο θα βρει κάτω.
Στον τελικό προορισμό σε **αποζημειώνει ο Αχελώος **(ή αν είναι εορταστική ημέρα όπως εχθές -2 αρνιά στη σούβλα και 2 σούβλες κοκορέτσι!).
Χρόνος που απαιτείται προς τη μια κατεύθυνση (με νορμάλ τελείως ρυθμούς) 1:50h.
Fiat Bravο 2007