-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
:ysterical:
Καλό!
(ως απάντηση βέβαια , σχετικά με τα τουτούνια σας ..ε ας μην υπερβάλετε και εσείς! )ε όταν ακούς για ιταλικά αυτοκίνητα με ψυχή, με κοφτερά τιμόνια και καταπληκτική τεχνολογία που δεν πουλάνε κιόλας....στο τέλος όλα (γερμανικά και ιταλικά) ένας κουβάς με 4 ρόδες θα μείνουν....αναλώσιμα προϊόντα
Το θέμα είναι πάντα ποιός την έχει μεγαλύτερη (την δύναμη, την άνεση, την ακαμψία κλπ κλπ), απ την στιγμή που το αυτοκίνητο γίνεται προέκταση..οποιουδήποτε μέλους του σώματος, είναι αδιέξοδη η οποιαδήποτε συζήτηση.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Καλό!
(ως απάντηση βέβαια , σχετικά με τα τουτούνια σας ..ε ας μην υπερβάλετε και εσείς! )ε όταν ακούς για ιταλικά αυτοκίνητα με ψυχή, με κοφτερά τιμόνια και καταπληκτική τεχνολογία που δεν πουλάνε κιόλας....στο τέλος όλα (γερμανικά και ιταλικά) ένας κουβάς με 4 ρόδες θα μείνουν....αναλώσιμα προϊόντα
Το θέμα είναι πάντα ποιός την έχει μεγαλύτερη (την δύναμη, την άνεση, την ακαμψία κλπ κλπ), απ την στιγμή που το αυτοκίνητο γίνεται προέκταση..οποιουδήποτε μέλους του σώματος, είναι αδιέξοδη η οποιαδήποτε συζήτηση.
Σωστός!!!
Γι αυτό και εμείς τη διακομωδούμε!
Στο θέμα της κατανάλωσης δεν πιστεύω όμως να έχεις καμιά αντίρρηση?! -
Καλό!
Σωστός!!!
Στο θέμα της κατανάλωσης δεν πιστεύω όμως να έχεις καμιά αντίρρηση?!Είπαμε..την έχω μικρή...την κατανάλωση
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Καλό!
Σωστός!!!
Στο θέμα της κατανάλωσης δεν πιστεύω όμως να έχεις καμιά αντίρρηση?!Είπαμε..την έχω μικρή...[size=200]την κατανάλωση[/size]
Για να μην γίνει καμιά ....... παρεξήγηση!
-
Καλό!
Σωστός!!!
Στο θέμα της κατανάλωσης δεν πιστεύω όμως να έχεις καμιά αντίρρηση?!Εγώ πάντως σοβαρά μιλάω όταν αφιερώνω το http://www.youtube.com/watch?v=93ff3mSzKW8 στον νέο διάττοντα αστέρα. Φυσικά δείχνοντας τον εαυτό μου.
-
150αρι τέλος βλέπω και στην ιστοσελίδα της Fiat....
είμαστε πλέον ...παρελθόν! -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Εγώ πάντως σοβαρά μιλάω όταν αφιερώνω το http://www.youtube.com/watch?v=93ff3mSzKW8 στον νέο διάττοντα αστέρα. Φυσικά δείχνοντας τον εαυτό μου.
Που το βρηκες αυτο;
-
150αρι τέλος βλέπω και στην ιστοσελίδα της Fiat....
είμαστε πλέον ...παρελθόν!Και καλώς τα δεχτήκαμε !!!
'Λίγες εβδομάδες μετά το λανσάρισμά του στην ιταλική αγορά, ήρθε και στην Ελλάδα το Fiat Bravo με τον 1.4 MultiΑir Turbo, ο οποίος προσφέρει για την περίσταση ισχύ 140 ίππων και μέγιστη ροπή 23,4 χλγμ. στις 1.750 σ.α.λ. Ο συγκεκριμένος κινητήρας αντικαθιστά τον - παλαιότερης τεχνολογίας - T-Jet με τους 150 ίππους.
Σε συνδυασμό με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και το σύστημα Start&Stop, η κατανάλωση είναι μόλις 5,7 λίτρα βενζίνης ανά 100 χλμ. σε μεικτό κύκλο και οι εκπομπές CO2 132 γρ./χλμ.
Στη χώρα μας κυκλοφορεί σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, Dynamic και Sport. Το πρώτο (με τιμή 19.900 ευρώ) περιλαμβάνει 6 αερόσακους, ESP, hill hold assist, κλιματισμό, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, ραδιο-CD με MP3, θύρα USB και Bluetooth, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω, ηλεκτρικούς καθρέπτες.
Επιπλέον, η έκδοση Sport (21.250 ευρώ) προσφέρει αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, σπορ δερμάτινο τιμόνι, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, πίσω αεροτομή και πλευρικά μαρσπιέ, αισθητήρες παρκαρίσματος. '
-
........................
Σε συνδυασμό με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και το σύστημα Start&Stop, **η κατανάλωση είναι μόλις 5,7 λίτρα βενζίνης ανά 100 χλμ. σε μεικτό κύκλο και οι εκπομπές CO2 132 γρ./χλμ. **Κομμένος και ραμένος στα μέτρα του...dickdick είναι!
-
Οφείλω να ομολογήσω πως το παιδί ήταν αρκετά ευγενικό Τώρα αν αργότερα ξεσαλώσει αυτό είναι άλλο θέμα...
Εξάλλου το είπαμε... όποτε θέλετε και όπου μπορώ να βοηθήσωΤέτοια λέγε εσύ και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την συνέχεια !!!
ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ !!!
Ευχαριστώ
Και να θέλετε δεν θα με βρισκετε... Αυτές τις μέρες εγώ θα σας βρίσκω γιατί τον δαίμονα(κινητο) θα τον έχω κλειστό. Μια βδομάδα το χρόνο έχω ο ανθρωπος....
-
........................
Σε συνδυασμό με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και το σύστημα Start&Stop, **η κατανάλωση είναι μόλις 5,7 λίτρα βενζίνης ανά 100 χλμ. σε μεικτό κύκλο και οι εκπομπές CO2 132 γρ./χλμ. **Κομμένος και ραμένος στα μέτρα του...dickdick είναι!
Μπα και μ'αυτον για κανα 10αρι χαλαρα με βλεπω!
ΥΓ1:
Οσο για τη Τζουλιετα το αφηνω ασχολιαστο.ΥΓ2:
Καλα να πετασεις sakaflouko μας! -
Στη χώρα μας κυκλοφορεί σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, Dynamic και Sport. Το πρώτο (με τιμή 19.900 ευρώ) περιλαμβάνει 6 αερόσακους, ESP, hill hold assist, κλιματισμό, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων, ραδιο-CD με MP3, θύρα USB και Bluetooth, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω, ηλεκτρικούς καθρέπτες.
Επιπλέον, η έκδοση Sport (21.250 ευρώ) προσφέρει αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, σπορ δερμάτινο τιμόνι, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, πίσω αεροτομή και πλευρικά μαρσπιέ, αισθητήρες παρκαρίσματος. '
Ρε παιδια μηπως εχει ξεφυγει λιγο η Φιατ με τις τιμες αυτες? ενα απο τα βασικα πραγματα που προσφερε το Bravo ηταν ολοκληρωμενο πακετο σε χαμηλοτερη τιμη απο τον ανταγωνισμο. Μηπως πλεον δεν ισχυει αυτο?
-
Ο χρήστης Ashaman έγραψε:
............
Ρε παιδια μηπως εχει ξεφυγει λιγο η Φιατ με τις τιμες αυτες? ενα απο τα βασικα πραγματα που προσφερε το Bravo ηταν ολοκληρωμενο πακετο σε χαμηλοτερη τιμη απο τον ανταγωνισμο. Μηπως πλεον δεν ισχυει αυτο?Είναι η εποχή που γινόμαστε ...Premium και εμείς!
Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε -έστω από τον Multiair και την ...τιμή-! -
Χάζευα αυτή τη σελίδα...http://newabarth.hex.gr/main.aspx?id=38&parent=20 και με έπιασε το παράπονο...
Γιατί να μην έχουμε ένα Bravo abarth? -
3 Bravo 150 Sport έχουν κάτι ...θεματάκια να λύσουν , κάτι τριγμούς , κάτι θαμπάδες στο χρώμα , κάτι υψηλές καταναλώσεις.....
Νομίζω ότι επιβάλλεται η τηλεφωνική επίκληση στον Sakaflia ε?! -
3 Bravo 150 Sport έχουν κάτι ...θεματάκια να λύσουν , κάτι τριγμούς , κάτι θαμπάδες στο χρώμα , κάτι υψηλές καταναλώσεις.....
Νομίζω ότι επιβάλλεται η τηλεφωνική επίκληση στον Sakaflia ε?!Sakaflouko μας!
Τι ωρα θα μπορουσες σημερα να ακουσω τη κρυσταλινη φωνη σου,να δεχθω λιγες απο τις αελειωτες γνωσεις σου,να γινω κοινωνος του υπερμετρου επαγγελματισμου σου,να μου δωσεις την ευκαιρια να νιωσω ριγη συγκινησης ακουγοντας τις λυσεις σου στα προβληματα του Bravo;
Ε φανταστικε ιδιοκτητη Bravo;Καλα ε,μεσα στις καρδουλες (και τα αλλα εικονιδια) σε εχω και στο γλυψιμο!
Ετσι ,να ανεβεις λιγο πριν τις διακοπες σου βρε! -
Αντε...καλό ταξίδι!!!
Θα κρατήσουμε σημειώσεις για τα προβλήματα , μην ανυσηχείς! -
Αυτό φοβαμαι... τις σημειωσεις και το τι θα βρω στην επιστροφη
Μεχρι τις 6 το απογευμα που θα ειμαι στο γραφειο μπορειτε να με απολαυσετε (στο σταθερο)
Μετα σας εφαγε η μαρμαγκα... (οποιος δεν την ξερει ας ρωτησει τον Κωνσταντινο)Ωριτσες έμειναν
-
Sakaflias, Τι Σακαφλιάς θα είσαι αν δεν μας αφήσεις να σε ενοχλούμε τουλάχιστον ένα δίωρο την μέρα.
Να ξέρουμε βρε αδελφέ ότι 10-12:00 θα είσαι διαθέσιμος να ακούσεις τις ερωτήσεις μας, και αν όχι 10-12 το πρωί, έστω το βράδυ !!!
-
Διακοπές σημαίνει....διακοπες απο τη δουλεια....
Γινομαστε και δεν
Για τα φιλαρακια όμως
Αντε μ'αυτο το θεμα γιατι βγηκαμε
Fiat Bravο 2007