-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Στην κουβέντα περί κατανάλωσης έχω να προσθέσω ότι εδώ πάνω προσπαθώ να κρατάω τα όρια (ακόμα και των 60χλμ ). Αποτέλεσμα η κατανάλωση να είναι στο 8,5. Στην Εγνατία με το cruise control στα 140 (132 πραγματικά) πηγαίνεις άνετα, οικονομικά, και χωρίς να φοβάσαι τα στρουμφάκια. [b]Αν καταφέρεις να κρατήσεις και σταθερά 120 η κατανάλωση πέφτει και άλλο, αρκετά μάλιστα, κοντά στο 7.[/b]Είναι ευκαιρία να κάνω λίγη οικονομία μια και ούτε τους δρόμους ξέρω, ούτε θέλω να ενεργοποιώ τον κόφτη όλη την ώρα . (εμένα με έχει σχίσει η γάτα Κωνσταντίνε, και όχι το αντίθετο)
80χλμ περιμετρικά η Θάσος, και ξεκινάω τώρα να ανέβω στο ψηλότερο σημείο να την χαζέψω....
Καλό τουρ στη Θάσο Βελισσάριε!!!
Θα ανέβεις στην Παναγία? (νομίζω έτσι λέγεται)...έκανα κάτι μήνες εκεί φαντάρος φυλλάτοντας τις Θερμοπύλες της TV -
Ο χρήστης italyGT έγραψε:
η λαμπάδα είναι στον στάνταρ εξοπλισμό?
http://www.youtube.com/watch?v=Puh24FEh74M
άν είναι και πειραγμένο το μοτέρ θα χρειαστεί και το βενζινάδικο της barbieπω πω πεταμενα λεφτα......και εχουν κανει πολυ δουλεια μεσα εξω τα τυπακια, πρεπει να ξοδεψαν πολυ χρημα
-
Καλες διακοπες παιδια!!
Την κοπαναω σημερα για Σαμοθρακη για χαλαρωση με γυναικα, σκυλο και μπραβουρα. Λιγο αγχωνομαι για την μπραβουρα που θα μπει στο φερυ και που θα παει στους χωματόδρομους αλλα τι να κανεις?
Να περάσετε καλα οσοι φυγετε διακοπες και οι υπόλοιποι υπομονη!! -
Επέστρεψα από μονοήμερη εκδρομή στο νομό Θεσπρωτίας.
Πρώτη διαπίστωση , στην Εγνατία δεν συνάντησα πουθενά ραντάρ που να συνοδεύονται από στρουμφάκια.
Δεύτερη διαπίστωση , τα 'ζώα' και τα 'φυτά' ευδοκιμούν παντού.
09:52 ξεκινήσαμε από Τρίκαλα με 30100 χιλιόμετρα στο χιλιομετρητή , δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε 16 χιλιόμετρα και 'ζώον' κινείται αντίθετα στο ρεύμα της Εθνικής οδού από Τρίκαλα προς Καλαμπάκα!!!
Μάλιστα όταν το συνειδητοποιεί , επιχειρεί αναστροφή με το πάσο του .
Μέχρι να βγούμε στην Εγνατία , υπομονή-υπομονή πίσω από αργά οχήματα , φορτηγά κλπ.
Βγαίνουμε τελικά στην ΕΟ και ανοίγουμε λίγο το γκάζι 140-160-180 τσουλάμε μια χαρά χωρίς ιδιαίτερη κίνηση.
Δυστυχώς η τύχη δεν μας συνοδεύει σε όλη τη διαδρομή και στο τούνελ Δρίσκου ο δρόμος γίνεται μια λωρίδα θυμίζοντας Αθήνα σε κακές στιγμές , με οδηγούς που προσπαθούν να κλέψουν μια θέση , που μπαίνουν στο ρεύμα που απαγορεύεται , που δεν χορηγούν προτεραιότητα ευγενικά κλπ κλπ.
Πρώτη-συμπλέκτης-νεκρά και πάλι από την αρχή.
Η συμφόρηση συνεχίζεται και μέσα στα τούνελ.
Η κατάσταση αυτή συνεχίσθηκε έως τη σήραγγα Μαζαρακίου , όπου διαπιστώσαμε ότι η αιτία ήταν ένα κομάτι πίσας που είχαν ρίξει στο οδόστρωμα σε μια σύνδεση γέφυρας , με πλάτος 50cm.
Το μποτιλιάρισμα ξεκίνησε στης 11:40 και τελείωσε στης 12:20
Εδώ τελείωσε το μποτιλιάρισμα
8,2l/100km με ΜΩΤ τα 72χλμ. ήταν η επίδοση για 239χλμ ταξιδιού.
Πολύς κόσμος στις παραλίες από Ηγουμενίτσα προς Σύβοτα και τις υπόλοιπες παραλίες , οπότε αποφασίσαμε να προχωρήσουμε και να βρούμε αυτή με τον λιγότερο κόσμο.
Καταλήξαμε στον Αριλλο.Απλά συμπαθητικά , καθαρά νερά , ψιλή άμμος και ατελείωτα τσούρμα από πιτσιρίκια. Για να φτάσει το νερό ως το λαιμό έπρεπε να περπατήσεις καμιά 80αριά μέτρα.
Πεινάσαμε , φάγαμε , πήραμε καφέ και στης 17:10 αναχωρήσαμε.
Διάσπαρτα 'ζώα' στο δρόμο μέχρι την Hγουμενίτσα κινούνταν σε ρυθμούς χελώνας (20-30χλμ/ωρα) , κυρίες με Toyota RAV στην Eγνατία που κινούνταν με την ίδια ταχύτητα των 130 σε όλη τη διαδρομή (ακόμα και στα τούνελ) χωρίς να αφήνουν δευτερόλεπτο την αριστερή λωρίδα (ενώ ο δρόμος ήταν άδειος).
Ηλίθιος συμπολίτης με NISSAN QQ να μου ανάβει φώτα υποδεικνύοντάς μου να προσπεράσω νταλίκα πάνω σε στροφή χωρίς ορατότητα κάπου στο ύψος της Πεύκης
Να το κάνει αυτός και μετά να σέρνεται στις στροφές και απλά να ανοίγει λίγο στις ευθείες.
Εκεί δεν κρατήθηκα , ενεργοποίησα Sport κατέβασα και μια 2α και άντε γεια.
Πολύς κόσμος τρέφει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στο μεσαίο πεντάλ.Πολύ φρένο ρε γμτ.....
Άφιξη στα Τρίκαλα στης 19:50.
8,3l/100km με MΩΤ 81km.
Σημείωση , όλη την Εγνατία στο γυρισμό την έβγαλα με ...6η.
Ηθικό δίδαγμα?
Δεν αξίζουν μονοήμερες εξορμήσεις τέτοια εποχή.Δεν ευχαριστιέσαι οδήγηση , ούτε το αυτοκίνητο.
Θα στέλνω τη σύζυγο στην πισίνα και θα παίρνω τα βουνά!!! -
Στο ίδιο σημείο με σένα ημουν μποτιλιαρίσμένος για κανα 45λεπτο περίπου, αλλά καμια ώρα αργότερα. Στις 3,30 που επέστρεφα από θάλασσα, σε εκείνο το σημείο πάντως δεν δημιουργούταν μποτιλιάρισμα
-
Παλιοκατάσταση , αλλά το πιο σπαστικό ήταν οι εξυπνάκηδες που δεν κάθονταν στη σειρά τους.
-
Επειδη μενω αρτα και ξερω την περιοχη δυστηχως η κινηση την κυριακη ειδικα σε αυτα τα μερη ειναι παρα πολυ μεγαλη.παντος διαλεξες τη χειροτερη παραλια να κανεις μπανιο γιατι λιγο παρακατω ειναι το καραβοστασι που ειναι απο τις πιο ωραιες στην περιοχη.
-
Ο χρήστης stathis rs έγραψε:
Επειδη μενω αρτα και ξερω την περιοχη δυστηχως η κινηση την κυριακη ειδικα σε αυτα τα μερη ειναι παρα πολυ μεγαλη.παντος διαλεξες τη **χειροτερη παραλια **να κανεις μπανιο γιατι λιγο παρακατω ειναι το **καραβοστασι **που ειναι απο τις πιο ωραιες στην περιοχη.Αυτά παθαίνεις όταν έχεις μόνο 4-5 ώρες στη διάθεσή σου!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Θα στέλνω τη σύζυγο στην πισίνα και θα παίρνω τα βουνά!!!Αφου το ξερεις το συστημα τι το παλέυεις;
-
Πολύς κόσμος στις παραλίες από Ηγουμενίτσα προς Σύβοτα και τις υπόλοιπες παραλίες , οπότε αποφασίσαμε να προχωρήσουμε και να βρούμε αυτή με τον λιγότερο κόσμο.
Καταλήξαμε στον Αριλλο.Απλά συμπαθητικά , καθαρά νερά , ψιλή άμμος και ατελείωτα τσούρμα από πιτσιρίκια. Για να φτάσει το νερό ως το λαιμό έπρεπε να περπατήσεις καμιά 80αριά μέτρα.
Ήσουν άτυχος: έκανες λάθος μια στροφή κι αντί για το εξαιρετικό Καραβοστάσι, πήγες στην Αρίλλα (ή Αρίλλο, εγώ το ξέρω θηλυκό! ). Δεν έχω κάνει πότε μπάνιο, κυρίως γιατί είναι το κλασικό σημείο που πάνε οικογένειες με παιδάκια και τα dB αγγίζουν ύψη απογείωσnς 747 Super Jumbo!
Την επόμενη φορά θυμήσου το! Πάντως κι εγώ δεν νομίζω πως αξίζει να κάνεις τόσο δρόμο για ένα μπάνιο εκεί... Καλύτερα να βγεις προς Αιγαίο, ο νομός Λαρίσης έχει εξαιρετικές παραλίες και θα είναι πιο κοντά σου... Τώρα με την Εγνατία, γίνεται πανικός στα Σύβοτα κλπ κλπ...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
.......Την επόμενη φορά θυμήσου το! Πάντως κι εγώ δεν νομίζω πως αξίζει να κάνεις τόσο δρόμο για ένα μπάνιο εκεί... Καλύτερα να βγεις προς Αιγαίο, ο νομός Λαρίσης έχει εξαιρετικές παραλίες και θα είναι πιο κοντά σου... Τώρα με την Εγνατία, γίνεται πανικός στα Σύβοτα κλπ κλπ...Με πήρατε από τα μούτρα ρε σεις!!!
Απλά φρικάραμε από τις προηγούμενες (από τον κόσμο βασικά) και είπαμε ως εδώ!!!
Επίσης πάλι , πολύ απλά , επειδή έχουμε μάθει και σε ελεύθερο κάμπινγκ , οποιαδήποτε παραλία με περισσότερες από 2 παρέες μας φαίνεται πολύβουη!
Μεγαλώνουμε και μας πιάνουν οι ιδιοτροπίες μάλλον! -
.......Την επόμενη φορά θυμήσου το! Πάντως κι εγώ δεν νομίζω πως αξίζει να κάνεις τόσο δρόμο για ένα μπάνιο εκεί... Καλύτερα να βγεις προς Αιγαίο, ο νομός Λαρίσης έχει εξαιρετικές παραλίες και θα είναι πιο κοντά σου... Τώρα με την Εγνατία, γίνεται πανικός στα Σύβοτα κλπ κλπ...
Με πήρατε από τα μούτρα ρε σεις!!!
Επίσης πάλι , πολύ απλά , επειδή έχουμε μάθει και σε ελεύθερο κάμπινγκ , οποιαδήποτε παραλία με περισσότερες από 2 παρέες μας φαίνεται πολύβουη!
Μεγαλώνεις και σε πιάνουν οι ιδιοτροπίες μάλλον!ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
-
.......Την επόμενη φορά θυμήσου το! Πάντως κι εγώ δεν νομίζω πως αξίζει να κάνεις τόσο δρόμο για ένα μπάνιο εκεί... Καλύτερα να βγεις προς Αιγαίο, ο νομός Λαρίσης έχει εξαιρετικές παραλίες και θα είναι πιο κοντά σου... Τώρα με την Εγνατία, γίνεται πανικός στα Σύβοτα κλπ κλπ...
Με πήρατε από τα μούτρα ρε σεις!!!
Μεγαλώνουμε και μας πιάνουν οι ιδιοτροπίες μάλλον!Δεν σου φαίνεται, η συγκεκριμένη παραλία ΕΙΝΑΙ!
Για την ακρίβεια ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ με ΤΙΠΟΤΕ!Καραβοστάσι FTW!
Μέχρι πέρυσι είχε και κάτι πιτσιρίκια που σου κουβάλαγαν τις μπύρες και τον καφέ, έχω λιώσει άπειρες ώρες με μπάνιο, διάβασμα και...πιώμα!
-
Είστε για μια γύρα εδώ?.....http://www.youtube.com/watch?v=76MUJZFW7O0
-
το ονειρο καθε αυτοκινητοβιου να βαλει το αμαξι του σε αυτη την πιστα
-
Είστε για μια γύρα εδώ?.....http://www.youtube.com/watch?v=76MUJZFW7O0Πλακα μας κανεις;Αυτη η πιστα ειναι για γρηγορα αυτοκινητα και λιγο premium οχι οτι να'ναι!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Είστε για μια γύρα εδώ?.....http://www.youtube.com/watch?v=76MUJZFW7O0
Πλακα μας κανεις;Αυτη η πιστα ειναι για γρηγορα αυτοκινητα και λιγο premium οχι οτι να'ναι!
Άρα θα στείλουμε εσένα που έχεις το....μεγαλοκαλύτερο!!!!
Πλάκα - πλάκα τα βουνά μας έχουν περισσότερο ενδιαφέρον
-
Άρα θα στείλουμε εσένα που έχεις το....μεγαλοκαλύτερο!!!!Πλάκα - πλάκα τα βουνά μας έχουν περισσότερο ενδιαφέρον
Επιτελους αναγνωριστηκε!!!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Άρα θα στείλουμε εσένα που έχεις το....μεγαλοκαλύτερο!!!!
Πλάκα - πλάκα τα βουνά μας έχουν περισσότερο ενδιαφέρον
Επιτελους αναγνωριστηκε!!!
Τώρα που με τις αντικαταστάσεις φτερού-προφυλακτήρα κλπ κλπ , άλλαξα και χρώμα , έβαλα και φυμέ.....
θα σε εκπαραθυρώσω από την 1η θέση! -
Τώρα που με τις αντικαταστάσεις φτερού-προφυλακτήρα κλπ κλπ , άλλαξα και χρώμα , έβαλα και φυμέ.....
θα σε εκπαραθυρώσω από την 1η θέση!Αυτο παει καλυτερα απο το δικο σου;
Fiat Bravο 2007