-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Δηλαδη ο λογος σου απεναντι στον δικο του??
Θα δω τι Δευτέρα που θα πρέπει να πάει ο πραγματογνώμονας να φωτογραφήσει και το αλλο αυτοκίνητο.
Με τετοιους ρυθμους γινονται αυτες οι διαδικασιες;Εγω θα ειχα σαλταρει απο τα νευρα!Εγω καιγομαι να παρω το αυτοκινητο μου και ο πραγματογνωμονας-ασφαλιστης φεεεεεεεεεετα!
Τι λες αντιιιιιιιχριστε;εμενα βρε παιδια για μια ζημια € 95 στη μηχανη τα πηρα μετα απο τρεις μηνες και μιλαμε για αθηνα μεχρι να και να και να περασαν τρια μηνακια τι λεμε τωρα, αααα και με φιλικο διακανονισμο ε? Οταν ειναι να πληρωσουν 1002 δυσκολιες. Μην μασας ομως διεκδικησε καθε εννομο συμφερον σου και ολα καλα απλα σου ξαναλεω ολοι θελουν πιεση ασχολεισου κυνηγασ τους ολους ασφαλιστικες συνεργεια ολα.
-
Θα δούμε πως θα εξελιγχθεί η υπόθεση.
Πάντως θα την τραβήξω αρκετά την υπόθεση , γιατί δεν ανέχομαι την κουτοπονηριά και την 'μαγκιά' ορισμένων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας.Λοιπόν , για το Bravo θα πούμε τίποτα ή θα μας φάει το ΔΝΤ , η μαυρίλα και οι κάφροι
Και για να βάλω λίγη 'φωτιά' , κάπου πήρε το μάτι μου επιδόσεις Giulietta 170 σε ρεπρίζ για διάφορα μεγέθη χιλιομέτρων και τα συνέκρινα με αυτές του Bravo 150 Sport.
Δεν εντρύφησα στη μελέτη τους αλλά μου φάνηκαν υποδυέστερες αυτές της ΑR....
Το έψαξε κανείς? -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Πάντως θα την τραβήξω αρκετά την υπόθεση , γιατί δεν ανέχομαι την κουτοπονηριά και την 'μαγκιά' ορισμένων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας.Λοιπόν , για το Bravo θα πούμε τίποτα ή θα μας φάει το ΔΝΤ , η μαυρίλα και οι κάφροι
Και για να βάλω λίγη 'φωτιά' , κάπου πήρε το μάτι μου επιδόσεις Giulietta 170 σε ρεπρίζ για διάφορα μεγέθη χιλιομέτρων και τα συνέκρινα με αυτές του Bravo 150 Sport.
Το έψαξε κανείς?Συνηθισες τωρα και ψαχνεσαι για διαμαχες εεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Θέλω να νοιώθω premium!!!
(είναι αρχή μου η ύπαρξη του χιούμορ...μπας και ζήσουμε περισσότερο να πληρώνουμε για συντάξεις!)
Καλό μεσημέρι κύριοι. -
Το έψαξε κανείς?Εγώ ψηφίζω να μας φάει το ΔΝΤ και η μαυρίλα!
-
tsargy
εκανα εγγραφη στο φορουμ του παντακλαμπ.
-
Ο χρήστης canonis έγραψε:
Εγώ ψηφίζω να μας φάει το ΔΝΤ και η μαυρίλα!
Βρε συ Κανονιέρη....εδω λέμε για την ψυχολογία της αγοράς και εσύ τη ρίχνες?
Ρε μπας και είσαι τοκογλύφος - τραπεζίτης και στοιχημάτισες υπέρ της χρεοκοπίας?!
(αλλά πάλι τραπεζίτης με Fiat γίνεται?...δεν γίνεται) -
Ρε μπας και είσαι τοκογλύφος - τραπεζίτης και στοιχημάτισες υπέρ της χρεοκοπίας?!
(αλλά πάλι τραπεζίτης με Fiat γίνεται?...δεν γίνεται)Δεν είμαι αλλά το κυνηγάω...
Το μόνο που στοιχημάτισα είναι ότι η Γερμανία θα το πάρει και προς το παρών είμαι ευχαριστημένος!
-
Από την Τρίτη κυκλοφορώ μ αυτό....
είναι και 'σπορ' επειδή έχει τους καθρέπτες στην πόρτα (όπως γράφει ο Ειδικός Τύπος για το Α1)
Πολύ ευρύχωρο , καλή ορατότητα , μέτρια ποιότητα , καλό στήσιμο στο δρόμο , δυνατά φρένα , πίσω άξονας που κοπανάει , οριακός κινητήρας για το αμάξωμα.
Α!...δεν έχει τασάκι!...τι κατάσταση είναι αυτή! -
Από την Τρίτη κυκλοφορώ μ αυτό....
είναι και 'σπορ' επειδή έχει τους καθρέπτες στην πόρτα (όπως γράφει ο Ειδικός Τύπος για το Α1)
Πολύ ευρύχωρο , καλή ορατότητα , μέτρια ποιότητα , καλό στήσιμο στο δρόμο , δυνατά φρένα , πίσω άξονας που κοπανάει , οριακός κινητήρας για το αμάξωμα.
Α!...δεν έχει τασάκι!...τι κατάσταση είναι αυτή!Γεια σου ρε γρηγορε
συγνωμη δεν μπορουσα να αντισταθω
-
μια χαρά ποιότητα εχει η πουντιά...
-
Κωνσταντίνε πόσο καιρό θα μείνει μέσα το αυτοκίνητο σου?
Γιατί δε ζητάς ένα 500αράκι που είναι πιο fun to drive?
-
Γρήγορος-ξεγρήγορος , αποσταθεροποιήθηκε η ουρά σήμερα σε μια στροφούλα και είπα 'ουφ' που το μάζεψα....
Θα μας διαβάζει και κανένας από την αντιπροσωπεία και δεν με βλέπω να μου δίνουν ξανά αυτοκίνητο αν χρειαστεί (πράγμα που το απεύχομαι βέβαια).
Μικρέ....όποτε θες μια διαδρομούλα...στη διαθεσή σουcanonis , θα φάμε μάλλον και την επόμενη εβδομάδα , Πέμπτη - Παρασκευή το βλέπω.
Ε..ας μην κάνω κατάχρηση του φιλοτίμου τους. -
Ο χρήστης canonis έγραψε:
Κωνσταντίνε πόσο καιρό θα μείνει μέσα το αυτοκίνητο σου?Γιατί δε ζητάς ένα 500αράκι που είναι πιο fun to drive?
τι εινσι το 500αρακι;;
αδιάφορο του κερατα είναι ... -
:lol:
Γρήγορος-ξεγρήγορος , αποσταθεροποιήθηκε η ουρά σήμερα σε μια στροφούλα και είπα 'ουφ' που το μάζεψα....
Θα μας διαβάζει και κανένας από την αντιπροσωπεία και δεν με βλέπω να μου δίνουν ξανά αυτοκίνητο αν χρειαστεί (πράγμα που το απεύχομαι βέβαια).
Μικρέ....όποτε θες μια διαδρομούλα...στη διαθεσή σουcanonis , θα φάμε μάλλον και την επόμενη εβδομάδα , Πέμπτη - Παρασκευή το βλέπω.
Ε..ας μην κάνω κατάχρηση του φιλοτίμου τους.Αμα ειναι να το κανονισουμε να γινει μεχρι την επομενη Πεμπτη-Παρασκευη
-
Εννοεί Αbarth.....
-
(αλλά πάλι τραπεζίτης με Fiat γίνεται?...δεν γίνεται)Γινεται κ παραγινεται.....Ειναι θεμα αγαπης για τα ιταλικα αυτοκινητα και οχι μονο κοστους!
Οσον αφορα για το σερβις εμενα με τακακια μπρος πισω και δικα μου λαδια μου βγαλαν κουστουμακι 600€ στα 30.000χλμ.
Μετα απο μερικα καντηλια μου το ριξαν στα 500 οπου και τους τα εδωσα για τελευταια φορα ομως...Τωρα εχω 40.000χλμ κ στο επομενο σερβις θα γυρισω στον δικο μου μηχανικο που και δεν με γδερνει κ τον εμπιστευομαι.Υ.Γ πολυ στεναχωρεθηκα για το τρακαρισμα σου....Ευχομαι γρηγορα η Μονικα να ειναι κ παλι στα χερια σου!
-
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
Γινεται κ παραγινεται.....Ειναι θεμα αγαπης για τα ιταλικα αυτοκινητα και οχι μονο κοστους!
Οσον αφορα για το σερβις εμενα με τακακια μπρος πισω και δικα μου λαδια μου βγαλαν κουστουμακι 600€ στα 30.000χλμ.
Μετα απο μερικα καντηλια μου το ριξαν στα 500 οπου και τους τα εδωσα για τελευταια φορα ομως...Τωρα εχω 40.000χλμ κ στο επομενο σερβις θα γυρισω στον δικο μου μηχανικο που και δεν με γδερνει κ τον εμπιστευομαι.Υ.Γ πολυ στεναχωρεθηκα για το τρακαρισμα σου....Ευχομαι γρηγορα η Μονικα να ειναι κ παλι στα χερια σου!
600,00€.....
Πολλά φίλε μου , και με δικά σου λάδια μάλιστα , κάτω από 450,00€ υπολογίζω εγω.
Ρε τους αθεόφοβους!!!
Να είσαι καλά ftskamins , ευχαριστώ για τις ευχές. -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Αμα ειναι να το κανονισουμε να γινει μεχρι την επομενη Πεμπτη-Παρασκευη
Τακάκια άλλαξες?
Θα σου χρειαστούν το επόμενο Σ/Κ.... -
Τακάκια άλλαξες?
Θα σου χρειαστούν το επόμενο Σ/Κ....Οχι αλλα θα ερθω φουλαρισμενος βενζινη
Ετοιμος για ολα
Fiat Bravο 2007