-
Κάποιος μάστορας θα έσφιξε περισσότερες μπύρες απο το επιτρεπόμενο όριο...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Κάποιος μάστορας θα έσφιξε περισσότερες μπύρες απο το επιτρεπόμενο όριο... -
Νόμιζω με τα μαύρα φανάρια είναι ομορφότερο κατ εμέ Γούστα είν αυτά. Όπως και να χει καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
μερικές φώτο και απο εμένα....
http://img130.imageshack.us/i/italaki1.jpg/
και
http://img101.imageshack.us/i/italaki2.jpg/Πολυ ωραιο Ιταλε καλοριζικο!Αληθεια τι εγινε τελικα με το chek engine;
Απο το εργοστασιο ηταν το προβλημα η κατι που εκανες εσυ;Σας ευχαριστώ όλους.... γιατις ευχές σας
Σχετικά με το check engine τελικά πηγα σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο και μου το έσβησαν...ευτυχώς.
Και να ήθελα να κάνω κάτι δεν πρόλαβα αφού ηταν στη πρώτη βόλτα, αποτι μου είπαν είχαν ξεχάσει να σφίξουν λεει το σφικτήρα στο κολάρο που παει στη σκάστρα και στην πρώτη γκαζία έφυγε το κολάρο και δεν σήκωνε πίεση , βγάλαμε τα tire up που το είχα πιάσει πρόχειρα και βάλαμε ένα σωστό σφικτήρα -
Πολύ ησυχία έπεσε στο τοπικό.
Μ αρέσει που είμαστε άτομα με απασχόληση και οχι 'αραχτοί'. -
Έκανα το σέρβις των 30.000χλμ σήμερα. 175€ όλα μαζί σε αντιπροσωπεία. Πόσο πληρώνετε εσείς;
Ερώτημα: Δε μου άλλαξαν μπουζί, ενώ στο manual λέει σαφώς άλλαγμα στα 30.000χλμ. Τι διάολο γίνεται;
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Έκανα το σέρβις των 30.000χλμ σήμερα. 175€ όλα μαζί σε αντιπροσωπεία. Πόσο πληρώνετε εσείς;Ερώτημα: Δε μου άλλαξαν μπουζί, ενώ στο manual λέει σαφώς άλλαγμα στα 30.000χλμ. Τι διάολο γίνεται;
Για πες , γιατί μέσα στο πρωτο 15ημερο του Ιουλίου πρέπει να πάω κι εγώ.
Αλήθεια γιατί?
Πήγαινε μια βόλτα από εκεί και δείξε τους το manual.
Με το που αντικαταστήσουν τα μπουζί , πες 'ωραία , τωρα παρακαλώ να αφαιρεθεί το κόστος της βενζίνης που έκαψα και το κόστος των εργατοωρών που έχασα'...να δεις εκφράσεις στα πρόσωπά τους. -
Έκανα το σέρβις των 30.000χλμ σήμερα. 175€ όλα μαζί σε αντιπροσωπεία. Πόσο πληρώνετε εσείς;Ερώτημα: Δε μου άλλαξαν μπουζί, ενώ στο manual λέει σαφώς άλλαγμα στα 30.000χλμ. Τι διάολο γίνεται;
Για δώσε αν μπορείς περισσότερες πληροφορίες...
Λάδια σου έβαλαν Selenia Κ Ρ.Ε. 5W-40 ?
Περίεργο πάντως να μην σου αλλάξουν μπουζί. Είναι απο τα βασικά του σέρβις. Στον χρόνο το έκανες?Στα δικά μου,
Ήρθαν οι λάμπες. Γαϊδούρια μπροστά στις απλές, ειδικά οι Η1 !!! (Philips X-Treme Power H1) ελπίζω να έχουν και καλή διάρκεια, αν και θα τις βάλω στα μεγάλα. Με καλές κριτικές και οι OSRAM NIGHT BREAKER H11 που θα μπουν στα προβολάκια. (και αυτές +90%). Δώρα οι ψείρες W5W 4000Κ.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Έκανα το σέρβις των 30.000χλμ σήμερα. 175€ όλα μαζί σε αντιπροσωπεία. Πόσο πληρώνετε εσείς;
Ερώτημα: Δε μου άλλαξαν μπουζί, ενώ στο manual λέει σαφώς άλλαγμα στα 30.000χλμ. Τι διάολο γίνεται;
Για πες , γιατί μέσα στο πρωτο 15ημερο του Ιουλίου πρέπει να πάω κι εγώ.
Αλήθεια γιατί?
Πήγαινε μια βόλτα από εκεί και δείξε τους το manual.
Με το που αντικαταστήσουν τα μπουζί , πες 'ωραία , τωρα παρακαλώ να αφαιρεθεί το κόστος της βενζίνης που έκαψα και το κόστος των εργατοωρών που έχασα'...να δεις εκφράσεις στα πρόσωπά τους.Το φυλάω γιατί θα ξαναπάω να μου αλλάξουν ένα εξάρτημα από το κλιματιστικό, που το παρήγγειλαν. Έχω αρχίσει να τα παίρνω πάντως αν έκαναν τέτοια αβλεψία...
Ευτυχώς που έφεραν τα σωστά λάδια, γιατί αν έβλεπα καμιά τσαχπινιά θα είχαμε επεισόδια...
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Περίεργο πάντως να μην σου αλλάξουν μπουζί. Είναι απο τα βασικά του σέρβις. Στον χρόνο το έκανες?Τα Κ Ρ.Ε. 5W-40 μου έβαλαν, ναι, και τώρα ο κινητήρας γουργουρίζει σα χαιδεμένη γάτα!
Το σέρβις των 30.000 έκανα, ως τώρα μόνο λάδια έχω αλλάξει ξανά. ΠΟΛΥ περίεργο πάντως... -
Περίεργο πάντως να μην σου αλλάξουν μπουζί. Είναι απο τα βασικά του σέρβις. Στον χρόνο το έκανες?Το σέρβις των 30.000, ως τώρα μόνο λάδια έχω αλλάξει. ΠΟΛΥ περίεργο πάντως...
Μην το αφήσεις πάντως , (δεν έχω δει τι λέει το manual) αλλά αν αναφέρεται πολύ κακώς που δεν τα άλλαξαν.Θα περάσω από τους δικούς μου να ρωτήσω.
-
Σιγά μην το αφήσω. Θα φάνε και το απαραίτητο κράξιμο... Απλά, θέλω να δω μην υπάρχει διαφορετικό πρόγραμμα σέρβις από τη fiat στα συνεργεία, αυτοί έχουν δικά τους checklists, νομίζω τουλάχιστον...
-
Σιγά μην το αφήσω. Θα φάνε και το απαραίτητο κράξιμο... Απλά, θέλω να δω μην υπάρχει διαφορετικό πρόγραμμα σέρβις από τη fiat στα συνεργεία, αυτοί έχουν δικά τους checklists, νομίζω τουλάχιστον...Τι θα πει «δικό τους πρόγραμμα σέρβις» μη χέσω! Το manual λέει κάθε 30, άρα κάθε 30 είναι υποχρεωμένοι να τα αλλάζουν. Να μου έλεγες για νωρίτερα (όπως ισχύει πχ για το λάδι, με υποσημειώσεις στα manuals αν το αυτοκίνητο κινείται κυρίως εντός πόλης μπλα μπλα μπλα) να πω εντάξει αλλά να μη στα αλλάζουν στα προβλεπόμενα από τον κατασκευαστή χιλιόμετρα είναι από παράλειψη έως βλακεία.
-
Σιγά μην το αφήσω. Θα φάνε και το απαραίτητο κράξιμο... Απλά, θέλω να δω μην υπάρχει διαφορετικό πρόγραμμα σέρβις από τη fiat στα συνεργεία, αυτοί έχουν δικά τους checklists, νομίζω τουλάχιστον...To manual (και μάλιστα το καινούριο που περιέχει και multiair) λέει στα 30χ - 60χ - 90χ κλπ κλπ.
Με σημείωση : ' -Να τηρήσετε αυστηρά το διάστημα αντικατάστασης των μπουζί που προβλέπεται απο το Πλάνο Προγραμματισμένης Συντήρησης'.Τι πιο καθαρό απο αυτό !!!
Εκτός αν έχεις diesel για τα οποία έχει σημείωση για αντικατάσταση ανάλογα με την φθορά ή κάθε 2 χρόνια.
Φαντάζεσαι το -τραβηγμένο- σενάριο να σου κάνουν κόλπα με την ισχύη της εγγύησης αν συμβεί κάτι στο μεσοδιάστημα ....
-
To manual (και μάλιστα το καινούριο που περιέχει και multiair) λέει στα 30χ - 60χ - 90χ κλπ κλπ.
Με σημείωση : ' -Να τηρήσετε αυστηρά το διάστημα αντικατάστασης των μπουζί που προβλέπεται απο το Πλάνο Προγραμματισμένης Συντήρησης'.
Τι πιο καθαρό απο αυτό !!!
Εκτός αν έχεις diesel για τα οποία έχει σημείωση για αντικατάσταση ανάλογα με την φθορά ή κάθε 2 χρόνια.
Φαντάζεσαι το -τραβηγμένο- σενάριο να σου κάνουν κόλπα με την ισχύη της εγγύησης αν συμβεί κάτι στο μεσοδιάστημα ....Εντάξει , μην αρχίσουμε τη συνομωσιολογία τώρα... ....κανένας βοηθός μάστορα θα χαλβάδιαζε κανένα καγκουροφτιαγμένο Punto και θα τα ξέχασε.
-
Στο Getz της γυναίκας μου κάναμε σερβις πριν 1 μήνα. Το σέρβις των 60κ.
Όταν το πήρε μεταχειρισμένο απο τον Κομβο, της είπαν 5 χρόνια εγγύηση (ήμουν μπροστά).
Στο σέρβις λοιπόν έβγαλε ένα πρόβλημα με την κρεμαγιέρα και υποθέσαμε ότι είναι στην εγγύηση.
Αμ δε ! Πρώτον, δεν υπάρχει εγγύηση πέντε ετων αλλά τριών. (Δικό μας λάθος, π@π@ρ@ς πωλητής). και δεύτερον, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε αργήσει το σέρβις των 30κ κατα 4 μέρες....... και άρα δεν είχε ούτε μια μέρα εγγύηση όταν το πήραμε...Οτιδήποτε για να γλυτώσουν κανα φράγκο !!! Έτσι θα κάνουν όλοι απο εδώ και πέρα.
-
Στο Getz της γυναίκας μου κάναμε σερβις πριν 1 μήνα. Το σέρβις των 60κ.
Όταν το πήρε μεταχειρισμένο απο τον Κομβο, **της είπαν **βήμα5 χρόνια εγγύηση (ήμουν μπροστά).
Στο σέρβις λοιπόν έβγαλε ένα πρόβλημα με την κρεμαγιέρα και υποθέσαμε ότι είναι στην εγγύηση.
Αμ δε ! Πρώτον, δεν υπάρχει εγγύηση πέντε ετων αλλά τριών. (Δικό μας λάθος, π@π@ρ@ς πωλητής). και δεύτερον, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε αργήσει το σέρβις των 30κ κατα 4 μέρες.......Οτιδήποτε για να γλυτώσουν κανα φράγκο !!! Έτσι θα κάνουν όλοι απο εδώ και πέρα.
Το πρώτο bold είνα το λάθος που έκανε.Τα γραπτά μένουν!
Το δεύετρο bold είναι το λάθος που δεν πρέπει να κάνει κανείς μας.Το πάμε 5 ημέρες νωρίτερα!
Σίγουρα η κάθε 'επιχείρηση' προσπαθεί να περικόψει κόστος (από λάθος αντικείμενο βέβαια... ).
Όπως και να έχει ο φίλος cosygatos πρέπει να το κοιτάξει αύριο κιόλας! -
Σιγά μην το αφήσω. Θα φάνε και το απαραίτητο κράξιμο... Απλά, θέλω να δω μην υπάρχει διαφορετικό πρόγραμμα σέρβις από τη fiat στα συνεργεία, αυτοί έχουν δικά τους checklists, νομίζω τουλάχιστον...
To manual (και μάλιστα το καινούριο που περιέχει και multiair) λέει στα 30χ - 60χ - 90χ κλπ κλπ.
Με σημείωση : ' -Να τηρήσετε αυστηρά το διάστημα αντικατάστασης των μπουζί που προβλέπεται απο το Πλάνο Προγραμματισμένης Συντήρησης'.Τι πιο καθαρό απο αυτό !!!
Φαντάζεσαι το -τραβηγμένο- σενάριο να σου κάνουν κόλπα με την ισχύη της εγγύησης αν συμβεί κάτι στο μεσοδιάστημα ....
Τα ντιζελ δεν εχουν μπουζι .Για αλλα ανταλλακτικα θα το λεει.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα ντιζελ δεν εχουν μπουζι .Για αλλα ανταλλακτικα θα το λεει.
Έχεις δίκιο !!!!! Για τα λάδια των diesel το λέει. Τα υπόλοιπα ισχύουν
-
Και εγώ όπως το βλέπετε εσείς το βλέπω, απλά ήθελα να δω μην παίζει τίποτα άλλο. Θα πάω αύριο για κράξιμο...
Fiat Bravο 2007