-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
και δεν είχε δεκαρίσει από χιλιόμετρα....
Να παρεις μια φωτογραφικη!!!!
Το κοντερ κλεβει!!!!
Αληθεια ποσα λεει στη φωτο;
-
Σίγουρα κλέβει (230+ λέει , είχε και αλλο εκεί στις καμπές στο ύψος της Υλίκης , αλλά ήδη η Merc ειχε μείνει πίσω).
-
Σίγουρα κλέβει (230+ λέει , είχε και αλλο εκεί στις καμπές στο ύψος της Υλίκης , αλλά ήδη η Merc ειχε μείνει πίσω).Ηταν ψιλοκατηφορικος ο δρομος;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Σίγουρα κλέβει (230+ λέει , είχε και αλλο εκεί στις καμπές στο ύψος της Υλίκης , αλλά ήδη η Merc ειχε μείνει πίσω).
Ηταν ψιλοκατηφορικος ο δρομος;
Oλίγον....
-
Ηταν ψιλοκατηφορικος ο δρομος;
Oλίγον....
Ρωταω γιατι και εγω αυτα τα χιλιομετρα μονο ετσι τα εχω δει.Φοβαμαι μην μου εκλεψε αλογα η Ιταλικη μαφια!
-
Θα καταφέρουμε καμιά συγκεντρωσούλα αρχές καλοκαιριού ή όλοι σου ξου μου του?
-
Πο κολοφαρδοι...Ζηλευω. Εχω βαρεθει να πηγαινοερχομαι στο Αιγιο...
-
Θα καταφέρουμε καμιά συγκεντρωσούλα αρχές καλοκαιριού ή όλοι σου ξου μου του?ΧΛΩΜΟ το κοβω!Εδω στη Θεσαλονικη οσοι συναντιουνται ,συναντιουνται σχεδον ''μυστικα'' και εχουν τη μορφη παρεας οποτε σε βαζουν σε σκεψεις να ''αιτηθεις'' τη συμμετοχη σου!
Απ'οτι καταλαβαινεις θα ειναι πολυ πιο δυσκολο να συναντηθουμε ολοι μαζι! -
'σχεδόν μυστικά' ???
Βρε μπας και ντρέπονται που έχουν Bravo? Τα καμουφλάρουν μήπως παράλληλα κατά τη διάρκεια των συναντήσεων?
Μια ετήσια συνάντηση νομίζω ότι είναι εφικτή (ανθρώπινες σχέσεις που λένε κλπ). -
Θα καταφέρουμε καμιά συγκεντρωσούλα αρχές καλοκαιριού ή όλοι σου ξου μου του?
ΧΛΩΜΟ το κοβω!Εδω στη Θεσαλονικη οσοι συναντιουνται ,συναντιουνται σχεδον ''μυστικα'' και εχουν τη μορφη παρεας οποτε σε βαζουν σε σκεψεις να ''αιτηθεις'' τη συμμετοχη σου!
Απ'οτι καταλαβαινεις θα ειναι πολυ πιο δυσκολο να συναντηθουμε ολοι μαζι!- ολοκληρο μυστικο τοπικ περι συναντησεων ρε ντικ ντικ υπαρχει... τι παραπανω θες?
- μετα απο τοσα χρονια τα παιδια ειναι παρεα... οχι ομως κλειστη καστα... δοκιμασε ντε να πας καμια φορα! δεν δαγκωνουν! Ισως σου ριξουν κανα γρυλισμα μονο που πηρες Bravo
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
- ολοκληρο μυστικο τοπικ περι συναντησεων ρε ντικ ντικ υπαρχει... τι παραπανω θες?
- μετα απο τοσα χρονια τα παιδια ειναι παρεα... οχι ομως κλειστη καστα... δοκιμασε ντε να πας καμια φορα! δεν δαγκωνουν! Ισως σου ριξουν κανα γρυλισμα μονο που πηρες Bravo
1)Ρε συ το μυστικο το εβαλα σε εισαγωγικα και εννοω αυτο ακριβως που λες!Οτι εχουν γινει μια παρεα ,και οτι σε καθε συναντηση τους δεν δινεται το υφος της συναντησης ολων των μελων του φορουμ που ειναι απο Θεσσαλονικη αλλα των παιδιων που ειναι σε αυτη τη παρεα!Δεν παρεξηγω καποιον απλα αυτο γινεται αυτοματα οταν καποιοι κανουν πολυ παρεα,δεν ειναι κακο!
2)Για γρυλισμα δεν φοβαμαι τιποτα αφου θα εισαι και εσυ!Αν τα καταφερω να τον πεισω η' αν τυχει να ειναι εδω κοντα θα ειναι και ο Κωνσταντινος.Οποτε...........es gibt kein problem (μπορει να εχω Ιταλικο αλλα ξερω Γερμανικα )
Κωνσταντινε @
Για συναντηση των Μπραβε'ι'ρος θα ειναι κοματι δυσκολο λογω του οτι πολλα απο τα παιδια που ειναι ιδιοκτητες ειναι απο Αθηνα.Βεβαια αν θελουμε και μπορουμε ολα ειναι δυνατα!
-
....Τοπικιστές... (με τη γεωγραφική έννοια)
-
,Για συναντηση των Μπραβε'ι'ρος θα ειναι κοματι δυσκολο λογω του οτι πολλα απο τα παιδια που ειναι ιδιοκτητες ειναι απο Αθηνα.Βεβαια αν θελουμε και μπορουμε ολα ειναι δυνατα!
Ολα ειναι δυνατα οπως λες... με ενα λαδωματακι στις προξενικες μας αρχες στην Αθηνα, θα τους δωσουμε Visa και πινακιδες για επισκεψη στην Θεσσαλονικη
-
....Τοπικιστές... (με τη γεωγραφική έννοια)Μπα δεν ειναι τοπικιστες.........................................................απλα ειναι θυματα της ενδοξης 35ετιας που ακολουθησε μετα την αλλη ενδοξη 7ετια!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
,
Για συναντηση των Μπραβε'ι'ρος θα ειναι κοματι δυσκολο λογω του οτι πολλα απο τα παιδια που ειναι ιδιοκτητες ειναι απο Αθηνα.Βεβαια αν θελουμε και μπορουμε ολα ειναι δυνατα!
Ολα ειναι δυνατα οπως λες... με ενα λαδωματακι στις προξενικες μας αρχες στην Αθηνα, θα τους δωσουμε Visa και πινακιδες για επισκεψη στην Θεσσαλονικη
Μπα οι Αθηναιοι κανουν κρα να φυγουν απο τη πρωτευουσα!Αλλα ειναι και οι αφραγκειες ρε γαμωτο!
Και να ξερεις οτι οι ιμιτασιον Αθηναιοι λενε τις βλακειες για τους Μανεδονες γιατι στη βαση τους ειναι λιιιιιιιιγο κομπλεξικοι
-
Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι λίγο να ανέβω Θεσσαλονίκη με νέο αυτοκίνητο και αθηναϊκές πινακίδες. Έχω πετύχει (παλαιότερα βέβαια) να σπάνε αυτοκίνητο στην παραλία μπροστά στις καφετέριες.
Στις διακοπές σκέφτομαι να κάτσω περαστικός ένα βράδυ αλλά σε ξενοδοχείο είτε με πάρκινγκ είτε εκτός πόλης.Το ότι θα είναι ασπρό-μαύρο (παοκτσιδικο) λέτε να μετράει???
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι λίγο να ανέβω Θεσσαλονίκη με νέο αυτοκίνητο και αθηναϊκές πινακίδες. Έχω πετύχει (παλαιότερα βέβαια) να σπάνε αυτοκίνητο στην παραλία μπροστά στις καφετέριες.
Στις διακοπές σκέφτομαι να κάτσω περαστικός ένα βράδυ αλλά σε ξενοδοχείο είτε με πάρκινγκ είτε εκτός πόλης.Το ότι θα είναι ασπρό-μαύρο (παοκτσιδικο) λέτε να μετράει???
Μην αγχωνεσαι.Ελα επανω εσυ και δεν τα σπανε πια αυτα που εχουν Αθηναικες πινακιδες.Ειπε ο Μητσος ο Μπαμπουρας να μην το ξανακανουν!
-
Εμείς εδώ , Κ.Ελλάδα , δεν έχουμε τέτοιους προβληματισμούς!
Μας κάνουν τα € είτε των Νοτίων , είτε των Βορείων.... -
Εμείς εδώ , Κ.Ελλάδα , δεν έχουμε τέτοιους προβληματισμούς!
Μας κάνουν τα € είτε των Νοτίων , είτε των Βορείων....Ετσι ετσι.........
-
Για πείτε τώρα , ποια είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση που σας έχει δώσει το Bravo σας...
Fiat Bravο 2007