-
Ε ενταξει, εχει περασει και ενας μηνας! Βασικα ξερεις πως ειναι οταν περιμενεις καινουργιο αυτοκινητο!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Πότε έχεις κάνει την παραγγελία?
http://www.youtube.com/watch?v=eHNIbq2DQ3E&feature=related
Youtube VideoΕπιτελους αλλαξαν εκεινα τα πρασινα ,κοκκινα,κιτρινα,μπλε κουμπακια του navogation system.
Η μοναδικη παραφωνια στο αυτοκινητο αυτο ,κατα τη γνωμη μου, ηταν αυτα! -
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
δεν ξερω ρε παιδια...
Καλο το αυτοματο, ειχα σε ενα παλιο μου αμαξι. Εβαζα το cruise control στα 60, στο ενα χερι καφε και στο αλλο τσιγαρο (το τιμονι με το γονατο) και μιλουσα και στο κινητο! Καλη η ευκολια αλλα αν δεν εχει συμπλεκτη το αυτοκινητο πιστευω οτι χανεις πολυ στον ελεγχο του.
Γνωμη μου...Την τυροπιτα που την ακουμπαγες;
Και το φορητό στα πόδια!
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ το ζηλεύω λίγο το DSG .....
Άλλη αίσθηση για κάποιον που κυκλοφορεί 80% σε κίνηση.
Αντώνη, πάρε τηλέφωνο και ρώτα σε τι status είναι η παραγγελία σου....[/quote]
Οντως το DSG επειδη το εχω χρησιμοποιησει ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..απιστευτο κιβωτιο και σε αισθηση.
Ο φιλος που περιμενει το αμαξι σε ενα μηνα,
Νομίζω ψιλοβιαζεται.
Δε σου ειπαν αναμενομενη ημερομηνια παραδοσης αλλα σε ενα μηνα να σου ερθει το αμαξακι χλωμο δυομιση και βαλε...., και πιστεψε με ξερω πως ειναι να το περιμενεις χα χα χα -
δυομιση και βαλε?????
Μη μου λες τετοια!!!!! Η αντιπροσωπια στην Κομοτηνη απ'οπου και θα το παρω μου ειχε πει 45-50 μερες. Εγω υπολογισα 2 μηνες στρογγυλους να ειμαι μεσα.ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ !!!!
-
Ο χρήστης blashyrkh έγραψε:
δυομιση και βαλε?????
Μη μου λες τετοια!!!!! Η αντιπροσωπια στην Κομοτηνη απ'οπου και θα το παρω μου ειχε πει 45-50 μερες. Εγω υπολογισα 2 μηνες στρογγυλους να ειμαι μεσα.ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ !!!!
Το καλο πραγμα αργει φιλε μου!
-
Και μια ερωτηση στους ιδιοκτητες μπραβο.
Υπαρχει κανενας με μπροβο σπορτ (ζαντες διχρωμες και μαρσιπιε) σε σκουρο γκρι? Θελω να δω φωτογραφιες και δεν μπορεσα να βρω πουθενα μερικες καλεσ (μονο 3-4).
Οπoιος μπορει (και θελει) ας μου στειλει μερικες!
Thanks! -
Το μοναδικό review που βρήκα για το αυτόματο bravo....
http://forum.stiloclub.it/viewtopic.php?f=126&t=17975&start=0
Όπως ξαναέγραψα, οι παραγγελίες που έγιναν 15-20/03 έχουν παραδοθεί εδω και 10 μέρες στην Ιταλία.
Εμείς γιατι να περιμένουμε τόσο ?40 μέρες και πολλές τους είναι !
Άντε και ανυπομονώ να ξεκινήσω το στρώσιμο....
-
ρε συ Βελλισαριε, για τι στρωσιμο μιλαμε??
Εγω ξερω οτι πλεον οι κινητηρες δεν χρειαζονται στρωσιμο, αλλα καλο ειναι τα πρωτα 5000χιλ να τα πας χαλαρα για το κιβωτιο και τον συμπλεκτη (να φαγωθουν ομοιομορφα και μετα ειναι οκ).
Δεν ξερω τι να κανω...
Οι υπολοιποι του φορουμ τι εχετε κανει??... ακομα δεν το πηραμε και μιλαμε για στρωσιμο...
ΘΕΛΩ ΤΣΑΦ ΤΩΡΑ!!!!
-
Εγω ξερω οτι πλεον οι κινητηρες δεν χρειαζονται στρωσιμο, αλλα καλο ειναι τα πρωτα 5000χιλ να τα πας χαλαρα για το κιβωτιο και τον συμπλεκτη (να φαγωθουν ομοιομορφα και μετα ειναι οκ).
Δεν ξερω τι να κανω...
Οι υπολοιποι του φορουμ τι εχετε κανει??... ακομα δεν το πηραμε και μιλαμε για στρωσιμο...
ΘΕΛΩ ΤΣΑΦ ΤΩΡΑ!!!!
Χαλαρά για 5000 χλμ...... εύκολο το λες αυτό ......
Ευχαριστημένος ??
-
Ενθουσιασμενος!!!
Κουκλι ειναι!!! ΧΙλια ευχαριστω
-
Ενθουσιασμενος!!!Κουκλι ειναι!!! ΧΙλια ευχαριστω
Φιλε μου δες 2-3 σελιδες πισω σε και λινκς που εχω βαλει με φωτο απο το δικο μου απο την εκδρομη στα Τρικαλα!
Σε γκρι παρτο ειναι κουκλι!Μην το παρεις σε ασπρο ειναι χαλια!
-
Ακυρο το ''2-3 σελιδες πισω''.Κοιτα στη σελιδα 346
-
Μπα, υπήρχε και γκρι σε αυτές τις φωτογραφίες ; Δεν το είχα προσέξει...
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Μπα, υπήρχε και γκρι σε αυτές τις φωτογραφίες ; Δεν το είχα προσέξει...Σε ασπρο το παρηγγειλες;
-
Το χρώμα είναι ένα.
Bravo 150 Sport
(γίνεσαι αόρατος απο την..ταχύτητα). -
Δεν ξερω τι να κανω...
ΘΕΛΩ ΤΣΑΦ ΤΩΡΑ!!!!
Με 3000 χιλιόμετρα είσαι οκ
Ομαλά μέχρι 4000-4500 στροφές , όχι βίαια ξεσπάσματα κλπ. -
Το χρώμα είναι ένα.
Bravo 150 Sport
(γίνεσαι αόρατος απο την..ταχύτητα). -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Το χρώμα είναι ένα.
Bravo 150 Sport
(γίνεσαι αόρατος απο την..ταχύτητα).Ο άσπρος σίφουνας.
Γυαλίζει , καθαρίζει , τσαγιάζει. -
Ο άσπρος σίφουνας.
Γυαλίζει , καθαρίζει , τσαγιάζει.Ενταξει θελεις να παθω καρδια απο τα γελια!Τι σου εκανα πες μου
Το δευτερο ετσι και ετσι γιατι δεν ειναι γκρι
Το τριτο αποκλειεται γιατι δεν ειναι γκρι -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Ο άσπρος σίφουνας.
Γυαλίζει , καθαρίζει , τσαγιάζει.Ενταξει θελεις να παθω καρδια απο τα γελια!Τι σου εκανα πες μου
Το δευτερο ετσι και ετσι γιατι δεν ειναι γκρι
Το τριτο αποκλειεται γιατι δεν ειναι γκρικαι δεν είχε δεκαρίσει από χιλιόμετρα....
Fiat Bravο 2007