-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
τσ..τσ...τσ...ένας Γαλλόφιλος (βλέπε 106_4_ever) θα το ανακάλυπτε αυτό!...έχω δει κατι 106 που του μοιάζουν!!!!
ΕΛΕΟΣ.....
ΜΗΝ ΒΕΒΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΗ MONICA!!!!Ημουν σιγουρος για την αντιδραση σου!
ΦΙΑΤΑΚΙΑ ε ΦΙΑΤΑΚΙΑ -
Λοιπόν...αφού σε όλoυς σας παρά τα 'κρεμασμένα' καλώδια όλα λειτουργούν ρολόι , εγώ έχω και Xenon (σωστή η παρατήρηση του BILL33)....δεν αγχώνομαι!!!
Βρε σεις....κερνάτε κανένα 'τσαγάκι' σε ανταγωνιστή ή οι καταναλώσεις σας οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στην κίνηση της πόλης?
Η δική μου μέση σε 23350 χλμ. έχει πέσει στα 9.9λ/100km. -
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Μην με παρεξηγήσετε... Εγώ ακόμα και για τα φιμέ αγχώνομαι.... Αλλά η αναμονή και η εργασία (με τον σχεδιασμό ασχολούμαι) με έχουν βάλει στο τριπάκι να ξετρυπώσω ότι έχει κυκλοφορήσει στο νετ!!
Καλά κάνεις και αγχώνεσαι!...είναι δειγμα υγειούς σχέσης με την αισθητική!!!
'Σχεδιασμό'...'3DS'...για πες.... -
Θέλουμε από τη Fiat την αναβίωση ενός μοντέλου με τα χαρακτηριστικά αυτού...
Youtube Video -
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
πολλα ζηταςεγω θελω ενα τετοιο
Youtube Video...αυθεντική αυτοκίνηση!!!
-
αυθεντικη δεν λες τιποτα;
αλλα ειμαστε
-
Ένα τελευταίο!!!!
(ας μην μας κατακεραυνόσουν.... )
Επειδή έχουμε και πρόσφατη ιστορία!!!
Youtube Video -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αυθεντικη δεν λες τιποτα;αλλα ειμαστε
Ακριβως,υπαρχει και φιατ φορουμ
-
Εχθες αργα το βραδυ και ενω γυριζα απο φιλικο σπιτι που που ημουν για επισκεψη στα φαναρια της γεφυρας στη Σταυρουπολη ηταν δυο πιτσιρικαδες με τα αυτοκινητα των μπαμπαδων τους,μια BMW 320 & μια MERCEDES C180.Αυτοι μαρσαραν μεταξυ τους οσο περιμεναν να αναψει το φαναρι.Μολις αναψε τους φευγω (ηθελα να πεταχτω και εγω σαν π@&@τσα καθως ειχα ορεξη για κοντρα).Στο επομενο φαναρι καθως πηγαινουμε για περιφερειακο Θεσ/νικης τη ψιλιαστηκανε τη δουλεια ,στριμοχνωμαστε λιγο και οι τρεις (ειναι στενος λιγο ο δρομος) και με το πρασινο φευγουμε.Ο MERCEDAKIAS ηταν πολυ πισω (μαλλον δεν εκκινησε καλα) ενω ο BMWΕΔΑΚΙΑΣ κατι πηγε να κανει αλλα μολις φουσκωσε η τουρμπινα με εχασε τελειως.Μπηκαν στην εξοδο της Τουμπας μονο και μονο για να με ρωτησουν αν ειναι ''πειραγμενο'' το αυτοκινητο.Το καταευχαρηστηθηκα οπως κι αν ακουγεται αυτο.
Υ.Γ.Αυτα να τα βλεπουν καποιοι που νομιζουν οτι ασχολουμαι μονο με τριγμους
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Εχθες αργα το βραδυ και ενω γυριζα απο φιλικο σπιτι που που ημουν για επισκεψη στα φαναρια της γεφυρας στη Σταυρουπολη ηταν δυο πιτσιρικαδες με τα αυτοκινητα των μπαμπαδων τους,μια BMW 320 & μια MERCEDES C180.Αυτοι μαρσαραν μεταξυ τους οσο περιμεναν να αναψει το φαναρι.Μολις αναψε τους φευγω (ηθελα να πεταχτω και εγω σαν π@&@τσα καθως ειχα ορεξη για κοντρα).Στο επομενο φαναρι καθως πηγαινουμε για περιφερειακο Θεσ/νικης τη ψιλιαστηκανε τη δουλεια ,στριμοχνωμαστε λιγο και οι τρεις (ειναι στενος λιγο ο δρομος) και με το πρασινο φευγουμε.Ο MERCEDAKIAS ηταν πολυ πισω (μαλλον δεν εκκινησε καλα) ενω ο BMWΕΔΑΚΙΑΣ κατι πηγε να κανει αλλα μολις φουσκωσε η τουρμπινα με εχασε τελειως.Μπηκαν στην εξοδο της Τουμπας μονο και μονο για να με ρωτησουν αν ειναι ''πειραγμενο'' το αυτοκινητο.Το καταευχαρηστηθηκα οπως κι αν ακουγεται αυτο.Υ.Γ.Αυτα να τα βλεπουν καποιοι που νομιζουν οτι ασχολουμαι μονο με τριγμους
κλέβεις εκκλησίες ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
κλέβεις εκκλησίες ...
Δηλωνω ενοχος ,υπολογος και υπευθυνος των πραξεων μου.
Αλλα εγω φταιω αφου το φιατακι ειναι
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Εχθες αργα το βραδυ και ενω γυριζα απο φιλικο σπιτι που που ημουν για επισκεψη στα φαναρια της γεφυρας στη Σταυρουπολη ηταν δυο πιτσιρικαδες με τα αυτοκινητα των μπαμπαδων τους,μια BMW 320 & μια MERCEDES C180.Αυτοι μαρσαραν μεταξυ τους οσο περιμεναν να αναψει το φαναρι.Μολις αναψε τους φευγω (ηθελα να πεταχτω και εγω σαν π@&@τσα καθως ειχα ορεξη για κοντρα).Στο επομενο φαναρι καθως πηγαινουμε για περιφερειακο Θεσ/νικης τη ψιλιαστηκανε τη δουλεια ,στριμοχνωμαστε λιγο και οι τρεις (ειναι στενος λιγο ο δρομος) και με το πρασινο φευγουμε.Ο MERCEDAKIAS ηταν πολυ πισω (μαλλον δεν εκκινησε καλα) ενω ο BMWΕΔΑΚΙΑΣ κατι πηγε να κανει αλλα μολις φουσκωσε η τουρμπινα με εχασε τελειως.Μπηκαν στην εξοδο της Τουμπας μονο και μονο για να με ρωτησουν αν ειναι ''πειραγμενο'' το αυτοκινητο.Το καταευχαρηστηθηκα οπως κι αν ακουγεται αυτο.
Υ.Γ.Αυτα να τα βλεπουν καποιοι που νομιζουν οτι ασχολουμαι μονο με τριγμουςΠαρατήρησες κανέναν μικροτριγμό μετά???
-
Σήμερα , αφού έριξα από εχθές την ιδέα στο έτερον ήμιση για κανένα ταξιδάκι , εισέπραξα την ερωτοαπάντηση 'πόσο μακρυά είναι η θάλασα?...1 1/2 ώρα?!!!' , 'το Μέτσοβο?...1 ώρα δεν θα είναι?!'....οπότε ανταπάντησα 'δεν κάθεσαι να πάω εγώ μια βολτίτσα?'...όπερ και εγένετο! ..Μιάμιση ώρα στροφοδιαδρομών σε δυο διαφορετικές κατετυθύνσεις στα ορεινά του νομού μας , ζέσταναν τα λάστιχα του Bravo!
H 'κόντρα' ήταν με τις λακούβες και τις φουρκέτες.Διακριτικό το ESP , μου έκοψε τη δύναμη μια - δυο φορές μόνο.Το κράτημα του ημιάκαμπτού μας πολύ καλό.Το τιμόνι πλέον δεν με ενοχλεί καθόλου (ιδίως με το Sport πατημένο).
Ε, η κατανάλωση λογική για τις 3ες και 4ες που δούλεψε στις 5500στρ/λεπτό (κάπου έβαλα και 5η).
Θα ήθελα λίγο πιο bucket καθίσματα....δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!!!
Ήταν ένα 'όμορφο' μεσημέρι.Τα χρώματα της Ελληνικής Άνοιξης μας περιμένουν!!!
-
Παρατήρησες κανέναν μικροτριγμό μετά???
Ημουν σιγουρος
-
Πάμε να δούμε Τιτανομαχία.....
-
Πάμε να δούμε Τιτανομαχία.....Τι εννοεις;
-
παιζει παντως μετα τις Ferrari το ποιο πολυφωτογραφημενο αμαξι να ειναι το Bravo του Κωσταντινου
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
παιζει παντως μετα τις Ferrari το ποιο πολυφωτογραφημενο αμαξι να ειναι το Bravo του Κωσταντινου+1000
-
Μπα, είναι η 120 και η 320 του NikosXXX
Το emotion έχει διαφορετικά καθίσματα από το sport;
Fiat Bravο 2007