-
πλάκα κάνω βρε!....
Καλά τι ζάντες έχεις?....δεν είναι οι σκούρες?...δεν φαίνονται καλά στη φωτο... -
και ξαφνικα.....κρεμασε ενα καλωδιο κατω απο τον πισω αριστερο τροχο στο bravo μου!!!!
Το παιρνω χαμπαρι πεφτω απο κατω εντρομος αλλα δεν καταφερνω να βρω κατι...ειναι ενα καλωδιο ρευματος με φυσα στο τελειωμα του.
Το αμαξι δουλευει κανονικοτατα χωρις κανενα σφαλμα.
Παω σε ενα βουλκανιζατερ το σηκωνουμε και ψαχνουμε.....ψαχνουμε......ψαχνουμε......ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!
Δεν υπαρχει κανενα μερος να κουμπωσει το καλωδιο.....
ΜΟυ λεει ο μαστορας εκει'Εγω πιστευω οτι δεν παει πουθενα...Το εχω ξαναδει σε αλλα αμαξια να εχουν περισσευουμενες φυσες!'
Πηγαινε στην φιατ και αμα μαθεις πες μου κ μενα που κουμπωνει!Στην Φιατ δεν προλαβαινω να το παω οποτε θα το παω και σε κανα μαστορα ακομη και βλεπουμε....
ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?????
-
Φώτα πινακίδας κλπ...δουλεύουν?
Εντάξει..πες του μάστορα ότι δεν υπάρχουν 'περισευούμενα' καλώδια... -
Μηπως ειναι για το φως της ομιχλης; (εκει χαμηλα δεν το εχει; )
-
Μια χαρά περισσευούμενα καλώδια μπορεί να υπάρχουν (τουλάχιστον υπήρχαν παλαιότερα), οι λεγόμενες «αναμονές».
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
πλάκα κάνω βρε!....
Καλά τι ζάντες έχεις?....δεν είναι οι σκούρες?...δεν φαίνονται καλά στη φωτο...Ιδιες με το δικο σου εχω.Ειπαμε δεν ειμαι Καγκουρας
-
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
και ξαφνικα.....κρεμασε ενα καλωδιο κατω απο τον πισω αριστερο τροχο στο bravo μου!!!!
Το παιρνω χαμπαρι πεφτω απο κατω εντρομος αλλα δεν καταφερνω να βρω κατι...ειναι ενα καλωδιο ρευματος με φυσα στο τελειωμα του.
Παω σε ενα βουλκανιζατερ το σηκωνουμε και ψαχνουμε.....ψαχνουμε......ψαχνουμε......ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!
ΜΟυ λεει ο μαστορας εκει'Εγω πιστευω οτι δεν παει πουθενα...Το εχω ξαναδει σε αλλα αμαξια να εχουν περισσευουμενες φυσες!'
Πηγαινε στην φιατ και αμα μαθεις πες μου κ μενα που κουμπωνει!Στην Φιατ δεν προλαβαινω να το παω οποτε θα το παω και σε κανα μαστορα ακομη και βλεπουμε....
ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?????
Καπου ειχα διαβασει κατι στο Αγγλικο fiat forum.Για δες το.Βαλε καμια φωτο να δουμε τι ειναι και που ειναι ακριβως!
-
Μήπως ο φίλος έχει το πρώτο υβριδικό Bravo?????
-
μηπως ειναι το καλωδιο για τα τακακια;
-
πηγα και σε 2ο μαστορα και αυτος μου ειπε οτι μαλλον ειναι 'αναμονη'....αλλα να παω σε μια Φιατ να μου πουνε σιγουρα.
Με ρωτησε αν εχω ενδειξη πιεσης ελαστικων....Εγω δεν εχω αλλα ξερω οτι το αμαξι παιρνει σαν εξτρα.
Ισως μου ειπε να ειναι αυτο.
Παιδια ολα δουλευουν κανονικοτατα...Φωτα,ΑΒS,τα παντα!!
Τωρα μου το εχουν δεσει με tier up και δεν μπορω να το τραβηξω φωτο.
Καποια στιγμη θα παω και απο Φιατ να μου πουνε.
Ας το εχετε στα υπ οψιν οι 'συναδελφοι'. -
Πιστεύω ότι είναι η αναμονή για την 12v μπριζα στον χώρο αποσκευών. Την έχεις ενεργοποιημένη; Την έχουν στα extra.
Το bravo πολυ άνετα γίνετε καγκουρό και μάλιστα φινετσατο (οσο είναι αυτό δυνατό...). Μάλλον οι 5 πόρτες αποθαρρύνουν τους καγκουρες και δεν έχουμε δει πολλά δείγματα...
Μάσκα σε στιλ γκολφω gfi, φρυδάκια για τα φανάρια (καθόλου ασχημα, το κάνουν πολυ επιθετικό), 20αρες ζάντες, όλα υπάρχουν αλλά ευτυχώς δεν τα έχουν ανακαλύψει!!Μην με παρεξηγήσετε... Εγώ ακόμα και για τα φιμέ αγχώνομαι.... Αλλά η αναμονή και η εργασία (με τον σχεδιασμό ασχολούμαι) με έχουν βάλει στο τριπάκι να ξετρυπώσω ότι έχει κυκλοφορήσει στο νετ!!
-
πηγα και σε 2ο μαστορα και αυτος μου ειπε οτι μαλλον ειναι 'αναμονη'....αλλα να παω σε μια Φιατ να μου πουνε σιγουρα.
Με ρωτησε αν εχω ενδειξη πιεσης ελαστικων....Εγω δεν εχω αλλα ξερω οτι το αμαξι παιρνει σαν εξτρα.
Ισως μου ειπε να ειναι αυτο.
Παιδια ολα δουλευουν κανονικοτατα...Φωτα,ΑΒS,τα παντα!!
Τωρα μου το εχουν δεσει με tier up και δεν μπορω να το τραβηξω φωτο.
Καποια στιγμη θα παω και απο Φιατ να μου πουνε.
Ας το εχετε στα υπ οψιν οι 'συναδελφοι'.Πολυ πιθανο αυτο που σου ειπε.
Το θεμα ειναι οτι και αναμονη να ειναι πως βρεθηκε ξαφνικα να κρεμεται;Θελω να πω καπου ηταν ''πιασμενη'' και σιγουρα οχι με δεματικο.Αν δηλαδη εσπασε κατι να φροντισουν να στο αντικαταστασουν -
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Αυτο ειναι ο ορισμος της Καγκουριας!!!!
Κωνσταντινε ελα να δεις!!!!!!!
-
ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?????
Το καλώδιο αυτό με τη φύσα είχε κρεμάσει και εμένα πριν από 1,5 χρόνο και κρεμόταν στον πίσω αριστερό τροχό. Μάλιστα μου κόρναραν στο δρόμο και είχα πάθει φρίκη, λέω τώρα θα μείνω από κάτι. Το πάω στον Παζαρόπουλο, το βλέπουν και μου λένε ότι είναι αναμονή για τα xenon και ότι απλά έφυγε από τη θέση του. Το έκαναν κουλούρα και το έδεσαν κάπου και δεν έχω ξανά ασχοληθεί. Εάν υπήρχε πρόβλημα μου είπαν θα είχε ανάψει σίγουρα λαμπάκι στο ταμπλό. Έμεινα σ αυτά που μου είπαν, ρώτησα βέβαια και αλλού αλλά δεν ήταν σίγουροι τι αναμονή είναι αυτή, το θέμα είναι ότι το αμάξι δουλεύει μια χαρά τόσο καιρό. Δε νομίζω ότι είναι ανησυχητικό.
-
Για ξενον σε πισω τροχο;
Πιο πιθανο αναμονη για κοτσαδορο .
-
Το αυτοκίνητο έχει πολλές αναμονές πάντως σε καλώδια. Κάποτε είχε πέσει στα χέρια μου από εδώ στο φόρουμ ένα αρχείο που είχε όλα τα σημεία του μπράβο με όλα τα καλώδια που υπάρχουν και θυμάμαι έγραφε και για ξένον αισθητήρες πίσω.
-
Ο χρήστης skoupas έγραψε:
Το αυτοκίνητο έχει πολλές αναμονές πάντως σε καλώδια. Κάποτε είχε πέσει στα χέρια μου από εδώ στο φόρουμ ένα αρχείο που είχε όλα τα σημεία του μπράβο με όλα τα καλώδια που υπάρχουν και θυμάμαι έγραφε και για ξένον αισθητήρες πίσω.Για το self leveling ; Στην μπροστινη αναρτηση ηξερα οτι ειναι ο αισθητηρας.
-
Τι να πω, δεν είμαι κι εγώ σίγουρος, έτσι μου είπαν. Ας πάει το παλικάρι σε κάποια αντιπροσωπία να δούμε τι θα του πουν.
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Αυτο ειναι ο ορισμος της Καγκουριας!!!!
Κωνσταντινε ελα να δεις!!!!!!!
τσ..τσ...τσ...ένας Γαλλόφιλος (βλέπε 106_4_ever) θα το ανακάλυπτε αυτό!...έχω δει κατι 106 που του μοιάζουν!!!!
ΕΛΕΟΣ.....
ΜΗΝ ΒΕΒΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΗ MONICA!!!!
Fiat Bravο 2007