-
Οχι δεν εξαρτωμαι αλλα μην εκνευριζεσαι κιολας.Χαλαρωσε.Ακριβως το αντιθετο δεν θελω να ακουω θορυβους και δεν τους ψαχνω.Αυτο το ακουσα ενω ακουγα και μουσικη και μαλιστα ροκιες.Μαλλον οι τριγμοι εχουν καταλαβει οτι τους δινω σημασια και κανουν συχνες εμφανισεις.Δεν ψαχνομαι ομως Κωνσταντινε σε καμια περιπτωση.
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Οχι δεν εξαρτωμαι αλλα μην εκνευριζεσαι κιολας.Χαλαρωσε.Ακριβως το αντιθετο δεν θελω να ακουω θορυβους και δεν τους ψαχνω.Αυτο το ακουσα ενω ακουγα και μουσικη και μαλιστα ροκιες.Μαλλον οι τριγμοι εχουν καταλαβει οτι τους δινω σημασια και κανουν συχνες εμφανισεις.Δεν ψαχνομαι ομως Κωνσταντινε σε καμια περιπτωση.(Κάνε πάλι εγγραφή στο FPC με άλλο dickdick)
-
Κρίση , αυξήσεις κλπ κλπ....για να αλλάξουμε λίγο κλίμα και ψυχολογία , παρακαλώ τις προτάσεις σας στο ακόλουθο ερώτημα:
To Βravo του μέλλοντος - εννοώ από το 2013 και μετά - θέλουμε να έχει 'μοντέρνες' γραμμές όπως πχ αυτό το σκίτσο
ή να αναζητηθούν γραμμές και φόρμες από το μακρυνό παρελθόν της Fiat παρουσιάζοντας κάτι τέτοιο?
Κάθε άποψη ευπρόσδεκτη!...
-
Αυτο που λεει ο dickdick ειναι αληθεια!!!! εχω ακριβως το ιδιο 'ακουσμα' αλλα για καποιον περιεργο λογο εχω να το ακουσω αρκετες μερες
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Κρίση , αυξήσεις κλπ κλπ....για να αλλάξουμε λίγο κλίμα και ψυχολογία , παρακαλώ τις προτάσεις σας στο ακόλουθο ερώτημα:
To Βravo του μέλλοντος - εννοώ από το 2013 και μετά - θέλουμε να έχει 'μοντέρνες' γραμμές όπως πχ αυτό το σκίτσο
ή να αναζητηθούν γραμμές και φόρμες από το μακρυνό παρελθόν της Fiat παρουσιάζοντας κάτι τέτοιο?
Κάθε άποψη ευπρόσδεκτη!...
Προσωπικα γνωριζοντας οτι οι Ιταλοι κανουν θαυμασιες αναβιωσεις σχεδιαστικα, παλαιων μοντελων... κρινω οτι θα επρεπε να ακολουθησουν την συνταγη του 500! Κανουν καταπληκτικους συνδιασμους ρετρο με μοντερνο...
-
Μ αρέσει η θέση του corsair.
-
Ο χρήστης noe έγραψε:
Αυτο που λεει ο dickdick ειναι αληθεια!!!! εχω ακριβως το ιδιο 'ακουσμα' αλλα για καποιον περιεργο λογο εχω να το ακουσω αρκετες μερεςΔεν εννοω το τακ τακ τακ που κανει παντα Αλλος θορυβος ειναι αυτος πιο δυνατος.Ακουγεται σαν να ζοριζεται κατι μεσα στο ταμπλο.Το κλαπετο ειναι αλλα τι εχει γινει και ακουγεται ετσι;
-
Nα στοιχειώσουν τα όνειρά σας οι θόρυβοι ρε!!!!
(εντάξει δεν είμαι Σαββατογεννημένος). -
Nα στοιχειώσουν τα όνειρά σας οι θόρυβοι ρε!!!!
(εντάξει δεν είμαι Σαββατογεννημένος). -
Μια ολόκληρη ημέρα χωρίς παράπονο για τριγμούς???....ααα!!! δεν πάμε καλά!
Επειδη με προκαλεσες παρε τωρα για να μαθεις .Ολοι θα εχετε παρατηρησει το θορυβο που κανουν τα κλαπετα του κλιματισμου οταν βαζετε μπροστα το αυτοκινητο,κανει κατι σαν σαρωση-δοκιμη του συστηματος το κλιματιστικο.Το μεσημερι που εφυγα απο τη δουλεια οχι μονο οταν εβαλα μπροστα αλλα και λιγα δευτερολεπτα μετα ακουγα θορυβο απο μεσα απο το ταμπλω.Δηλαδη η διαδικασια διαρκει οσο διαρκουσε αλλα εχει γινει πιο θορυβωδεις.Ακουγεται σαν να ζοριζεται το κλαπετο ,που φερνει τον αερα στο προσωπο, να κινηθει.Ειχε καποιος παρομοιο προβλημα;Καποιος καμια ιδεα;
Κανεις;
-
Οχι λέμε!!!...
Ο Χ Ι -
Μην βιαζεσαι!Η 28η Οκτωβριου αργει! .
-
Μην βιαζεσαι!Η 28η Οκτωβριου αργει! .Νομίζεις!
Έρχεται το ΟΧΙ των αμνοεριφίων για το Πάσχα!
Θα αρνηθούν να μπουν στη σούβλα!!
(λόγω κρίσης) -
Μην βιαζεσαι!Η 28η Οκτωβριου αργει! .
Νομίζεις!
Έρχεται το ΟΧΙ των αμνοεριφίων για το Πάσχα!
Θα αρνηθούν να μπουν στη σούβλα!!
(λόγω κρίσης)Μπορει να ψοφησουμε στη πεινα τις επομενες μερες αλλα το αρνακι θα το ψησουμε!Τι Πασχα θα κανουμε αλλιως.Ασε γιατι κανω διαιτα και κοντευει να βραχυκυκλωσει το πληκτρολογιο απο τα σαλια!
-
Α...φίλε μου να αδυνατίσεις!
Επιβαρύνεις την κατανάλωση!!! -
Α...φίλε μου να αδυνατίσεις!
Επιβαρύνεις την κατανάλωση!!! -
Σου 'τραβάει' το τιμόνει κατά τις έντονες επιταχύνσεις?
-
Σου 'τραβάει' το τιμόνει κατά τις έντονες επιταχύνσεις?Βέβαια. Έτσι γίνεται στα δυνατά αμάξια φίλε μου!
Σε ακόμα πιο πολλά αλόγατα υπάρχουν βοηθήματα γι'αυτό το σκοπό, π.χ. το Golf GTI έχει launch control Που σε βοηθάει να πηγαίνει ίσια και με τέρμα γκάζια. Φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα είναι στάνταρ σε πιο θηρία. -
Σου 'τραβάει' το τιμόνει κατά τις έντονες επιταχύνσεις?Μπα σου τραβαει το τιμονι;Μηπως εχεις και τριγμους και δεν μας τους λες;Να ξερεις Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ .
-
Σου 'τραβάει' το τιμόνει κατά τις έντονες επιταχύνσεις?
Μπα σου τραβαει το τιμονι;Μηπως εχεις και τριγμους και δεν μας τους λες;Να ξερεις Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ .
:::ψάρακες!!!...τσιμπίσατε ε?!!!
Fiat Bravο 2007