-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Σου 'τραβάει' το τιμόνει κατά τις έντονες επιταχύνσεις?
Βέβαια. Έτσι γίνεται στα δυνατά αμάξια φίλε μου!
Σε ακόμα πιο πολλά αλόγατα υπάρχουν βοηθήματα γι'αυτό το σκοπό, π.χ. το Golf GTI έχει launch control Που σε βοηθάει να πηγαίνει ίσια και με τέρμα γκάζια. Φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα είναι στάνταρ σε πιο θηρία.Torque steering που εκμηδενιζεται απο το launch control ?
-
Δεν έχει καμία σχέση το torque steering με το lc
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν έχει καμία σχέση το torque steering με το lcΤο ξερω,εκτος αν εννοουν κατι αλλο με τις εντονες επιταχυνσεις .
-
Γράψτε λάθος... Είχα διαβάσει κάτι παραπλανητικό κάποια στιγμή και νόμιζα ότι το lc βοηθάει και σε αυτό.
Πάντως, το Bravo (sport) έχει λίγο torque steering. -
Καλά μη φανταστείτε ότι είναι κάτι δραματικό!...'λίγο' είπαμε.
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Γράψτε λάθος... Είχα διαβάσει κάτι παραπλανητικό κάποια στιγμή και νόμιζα ότι το lc βοηθάει και σε αυτό.
Πάντως, το Bravo (sport) έχει λίγο torque steering.αμα θες να δεις πολυ torque steering ελα να δεις το Punto μου με τα 80 ατιθασα αλογα Κοβει ολο το τιμονι λεμε!
Χτες παντως εβγαλα το maranello red καροτσι για μεγάλη βολτα... Θεσ/νικη-Βεροια (για ρεβανι)-Εδεσσα (για Charmak) και πίσω... Καλά τα πήγαμε απο κατανάλωση για αμάξι με μολις 1000χλμ. Έγραψε 8,3 μέση και κινήθηκε απο 120 μέχρι 160 στα περισσότερα κομμάτια... γενικώς χωρίς προσπάθεια οικόνομιας... το αντίθετο θα έλεγα.
Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές... Τόσα εκαιγα και με το Punto 1,2!!!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πάντως, το Bravo (sport) έχει λίγο torque steering.αμα θες να δεις πολυ torque steering ελα να δεις το Punto μου με τα 80 ατιθασα αλογα Κοβει ολο το τιμονι λεμε!
Χτες παντως εβγαλα το maranello red καροτσι για μεγάλη βολτα... Θεσ/νικη-Βεροια (για ρεβανι)-Εδεσσα (για Charmak) και πίσω... Καλά τα πήγαμε απο κατανάλωση για αμάξι με μολις 1000χλμ. Έγραψε 8,3 μέση και κινήθηκε απο 120 μέχρι 160 στα περισσότερα κομμάτια... γενικώς χωρίς προσπάθεια οικόνομιας... το αντίθετο θα έλεγα.
Να μου το θυμηθειτε!Κατι παιζει (και ) με το trip computer.Εμενα η καταναλωση ειναι στα 11,9λτ/χλμ
-
Mπα, απλά έφαγε πολύ επαρχιακό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mπα, απλά έφαγε πολύ επαρχιακό.Και παρατεταμενα τελικιασματα
-
Μπα, αυτά ήταν τότε που κοντέψαμε να αγοράσουμε το αγροτεμάχιο με φως-νερο-τηλεφωνο και αποχετευση!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπα, αυτά ήταν τότε που κοντέψαμε να αγοράσουμε το αγροτεμάχιο με φως-νερο-τηλεφωνο και αποχετευση! -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Να μου το θυμηθειτε!Κατι παιζει (και ) με το trip computer.Εμενα η καταναλωση ειναι στα 11,9λτ/χλμ
Σπάταλε!
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Σπάταλε!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Σπάταλε!
Από την ημέρα που έβαλα να προβάλεται το εικονίδιο της τουρμπίνας δεν είδα ξανά την κατανάλωση και ηρέμησα!
-
Πολύ ησυχία...βλέπω έπαυσαν οι ήχοι από τα Bravo μας !(τελικά έχει και παράλληλες επιπτώσεις η αύξηση των τιμών στα καύσιμα).....
-
Από την ημέρα που έβαλα να προβάλεται το εικονίδιο της τουρμπίνας δεν είδα ξανά την κατανάλωση και ηρέμησα!
Και εγω αυτο εκανα Κωνσταντινε απλα τις προαλλες σκεφτηκα (λαθος σκεψη τελικα ) να τσεκαρω και ειδα αυτα τα αποτελεσματα.Παρεπιπτοντως πηγα στην αντιπροσωπια για το θορυβο απο τα κλαπετα και εκλεισα ραντεβου για την Πεμπτη.Επειδη εβρεχε ειδαμε και το θορυβο που μου κανει οποτε βρεχει (το εχω αναφερει σε παλιοτερο ποστ) και θα τσεκαρουν και αυτο.
-
Α! ωραία!..θα έχουμε και επίσημη γνωμάτευση για τους ενοχλητικούς θορύβους...γουστάρω!
-
Α! ωραία!..θα έχουμε και επίσημη γνωμάτευση για τους ενοχλητικούς θορύβους...γουστάρω! -
Ελπίζω μόνο να μη του δώσουν κανένα 'αποχρεμπτικό'!
Αφήστε παιδιά....η αύξηση των καυσίμων με επηρέασε εχθές και σήμερα , δεν πάτησα καθόλου το Sport..... -
Ελπίζω μόνο να μη του δώσουν κανένα 'αποχρεμπτικό'!
Αφήστε παιδιά....η αύξηση των καυσίμων με επηρέασε εχθές και σήμερα , δεν πάτησα καθόλου το Sport.....Δεν το περιμενα αυτο απο εσενα Κατι τοσο μικρο σε απετρεψε να οβερμπουσταρεις το μπραβακι!ΝΟΡΟΠΗ ΣΟΥ!ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ!
Fiat Bravο 2007