-
Τι προβληματισμούς έχουν οι κάτοχοι 3008;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τι προβληματισμούς έχουν οι κάτοχοι 3008;JohnnyX έγραψε:Λοιπον το προβλημα ηταν το εξης O ανεμιστηρας που ψυχει τη μηχανη εχει 2 σκαλες. Η 1η χαλασε...και δουλευε η γρηγορη. Δεν ανεβασε ποτε θερμακρασια γιατι εμπαινε κατευθειαν η δυνατη σκαλα...Τωρα περιμενω σε 10 μερες απο Γαλλια να ερθει ανταλλακτικο. Τωρα ηταν τυχαιο...ηταν επειδη ζοριστικε κατι παραπανω στην ανηφορα με τα χιονια και τι συνεχες σπιναρισμα...δε ξερω.
Καλά, το trip computer γιατί δεν δούλευε, τι σχέση έχει με τον ανεμιστήρα; Το κινείς τώρα το αυτοκίνητο μέχρι να το φτιάξουν;
-
Τι ακριβώς πέρασε το αυτοκίνητο διάβασες;
Και επιτέλους κάνε κάτι με τα [quote][/quote] -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και επιτέλους κάνε κάτι με τα >'Διάβασα' τι πέρασε το αυτοκίνητο....5-10cm χιόνι και κάπου αλλού διάβασα ότι κάνουν με το 3008 off road σε.... άσφαλτο με κατά τόπους λιωμένο χιόνι.
Διάβασα επίσης ότι νεοαφιχθέντα μοντέλα 'χαλάνε οι σκάλες του ανεμιστήρα'...κλπ. κλπ...
Αυτά ως αφορμή για σχόλιο περί 'ποιότητας και αξιοπιστίας' (φίλος έχει 307 το οποίο διαλύεται) των υπολοίπων Ευρωπαίων έναντι των Ιταλών.
Τέλος πάντων....
(mirage....έχεις 3008?).....
Και μην τρώτε κόλλημα με το Quote ...δεν χάθηκε ο κόσμος! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Και επιτέλους κάνε κάτι με τα >'Διάβασα' τι πέρασε το αυτοκίνητο....5-10cm χιόνι και κάπου αλλού διάβασα ότι κάνουν με το 3008 off road σε.... άσφαλτο με κατά τόπους λιωμένο χιόνι.
Διάβασα επίσης ότι νεοαφιχθέντα μοντέλα 'χαλάνε οι σκάλες του ανεμιστήρα'...κλπ. κλπ...
Αυτά ως αφορμή για σχόλιο περί 'ποιότητας και αξιοπιστίας' (φίλος έχει 307 το οποίο διαλύεται) των υπολοίπων Ευρωπαίων έναντι των Ιταλών.
Τέλος πάντων....
(mirage....έχεις 3008?).....
Και μην τρώτε κόλλημα με το Quote ...δεν χάθηκε ο κόσμος!μην πιανεσαι απο τυχαια περιστατικα που αυριο μεθαυριο μπορει να χτυπησουν την πορτα μας... η καποια μικροαστοχια στην γραμμη παραγωγης λογο ισως καποιας ελλατωματικης παρτιδας. Shit happen all the time...
Ασχετο σχετικο... τα Bravo που κατασκευαζονται? Υπαρχει περιπτωση μεσω VIN να καταλαβουμε εργοστασιο?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ασχετο σχετικο... τα Bravo που κατασκευαζονται? Υπαρχει περιπτωση μεσω VIN να καταλαβουμε εργοστασιο?
Assembly Cassino – Piedimonte S. Germano (Frosinone), Italy
Από wiki.
-
Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει cosygatos?
Μόνο 24000 χιλιόμετρα σε 13 μήνες. Αν μπορούσα θα είχα κάνει άνετα 10-15.000 ακόμα, αλλά ας όψονται οι δουλειές και το ριμάδι το μεταπτυχιακό που μου έχει φάει την ψυχή...
Αλλάζοντας θέμα, προ ημερών πέτυχα μια 320 στην εθνική που είχε όρεξη να τρέξει (δεν κάναμε καμιά κόντρα, απλά το πάταγε και φαινόταν αυτό από τον τρόπο που κινούταν). Ε, δε μου έφευγε πουθενά, ούτε σε μεγάλες ταχύτητες. Πήγα μέχρι 180χαω, και είχα είχα γκάζι να επιταχύνω κανονικότατα τουλάχιστον σε ρεπρίζ 130-160. Είχα καιρό να τρέξω και είχα ξεχάσει τι πόρωση είναι σε ανοιχτό δρόμο το μπραβάκι!
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
...
Έχοντας δει:
Νέο Megane (μετριότατο εμφανισιακά μέσα-έξω,χειρότερο από κοντά απ'ότι στις φωτογραφίες).
Golf 6 (αδιάφορο γενικά, ωραία μάσκα, χειρότερος πωπός από το 5άρι).
Mazda 3 (εμένα μου αρέσει, μην πυροβολείτε! )
Focus υπάρχον (κλάφτα χαραλαμπε...)
Civic (πριν το Bravo μου άρεσε περισσότερο, τώρα μου φαίνεται γιαπονεζικούρα, αν και το εσωτερικό είναι σκέτο...enterpise!)
Citroen C4 (καλούτσικο ήταν αλλά μπαγιάτεψε)
Toyota Auris (συμπαθητικό, κάτι του λείπει όμως, ίσως οι όγκοι του να μη βοηθούσαν)
Seat Leon (αρκετά καλό έξω, μπλιαχ μέσα)
Kia proCeed (καταπληκτικό απ'έξω! , από μέσα καλούτσικο με χάλια τιμόνι),Μπορώ να πω με ειλικρίνεια πως σαν σύνολο εξακολουθεί να μη μου αρέσει κανένα περισσότερο από το Bravo. Amore mio...
Συμφωνώ με τα σχόλια 90%, μόνη επιφύλαξη έχω για το Bravo......
Και εξηγούμαι,
Όλα τα έχω δεί και δοκιμάσει, (ακόμα και σαν συνοδηγός), εκτός απο το Bravo !Πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένα 150 Sport για testdrive ???? Γουρούνι στο σακί ???? Περιμένουν ότι όποιος δοκιμάσει το 95 ή το diesel θα πάρει το 150 με κλειστά μάτια?
Το αστείο είναι ότι απο το παράθυρό αυτή την στιγμή βλέπω δημοσιογραφικό fl 150 που μάλλον έχει δωθεί στο Alter για review.....Λέτε να περιμένω να δω την εκπομπή για να αποκτήσω άποψη ??
-
@velissarios
Έχεις απόλυτο δίκιο. Γενικά υπάρχει πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα αυτοκινήτων της FGH, τα ίδια λένε και οι alfisti στο δίπλα forum. Εγώ ευτυχώς βρήκα αμάξι γνωστού μου και τον αγκάρεψα να κάνω μια βόλτα, αλλά δυστυχώς δεν το πίεσα καθόλου γιατί μόλις το είχε πάρει και ήταν σε φάση μη μου απτου. Από την άλλη δεν έχω οδηγήσει κανένα από αυτά πο έχεις οδηγήσει εσύ, εξαιρώντας Focus και Golf. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου; -
Έχοντας δει:
Νέο Megane (μετριότατο εμφανισιακά μέσα-έξω,χειρότερο από κοντά απ'ότι στις φωτογραφίες).
Civic (πριν το Bravo μου άρεσε περισσότερο, τώρα μου φαίνεται γιαπονεζικούρα, αν και το εσωτερικό είναι σκέτο...enterpise!)
Toyota Auris (συμπαθητικό, κάτι του λείπει όμως, ίσως οι όγκοι του να μη βοηθούσαν)
Kia proCeed (καταπληκτικό απ'έξω!, από μέσα καλούτσικο με χάλια τιμόνι),Μπορώ να πω με ειλικρίνεια πως σαν σύνολο εξακολουθεί να μη μου αρέσει κανένα περισσότερο από το Bravo.
Tι είπες βρε βέβηλε για το Megane Είναι πανέμορφο, όχι τόσο το 5πορτο, αλλά το κουπέ είναι το ομορφότερο και πιο εντυπωσιακό μικρομεσαίο που υπάρχει αυτή τη στιγμή!
imho πάντα αυτά
Κατά τα άλλα, σε μερικά απ αυτά που λες συμφωνώ και σε μερικά όχι (οι απόψεις είναι σαν τους πισινούς, όλοι έχουμε μία/έναν )
Το δικό μου chart λέειMegane coupe
Golf 6 κατάφερε και μπήκε στην κατηγορία αυτοκινήτων για συνταξιούχους με την εμφάνισή του
Mazda 3 σε όλους αρέσει αλλά κανείς δεν το αγοράζει το καημένο Με άλλο μοτέρ θα είχε πιει το αίμα του ανταγωνισμού με το καλαμάκι, αλλά έτσι όπως είναι, είναι αδικημένο απ τη μοίρα του.
Focus πλέον δεν έχει κάποιο νόημα, ουσιαστικά φυτοζωεί μέχρι να αντικατασταθεί. Πριν 3-4 χρόνια όμως ήταν φοβερό αυτοκίνητο.
Civic η υπερβολή της υπερβολής σχεδιαστικά... δε μ'αρέσει για κανένα λόγο.
Citroen C4 τώρα με τον THP είναι καλό αμάξι overall, αλλά χάρη στην συγκατημένη τιμή του. Έχει παλιώσει για να μπορείς να πεις ότι κοιτάει τα καινούρια του ανταγωνισμού κατάφατσα...
Toyota Auris: μπαχαχαχαχ
Seat Leon: αν χωνεύεις το εσωτερικό του συμφέρει με τα 1000 να το χτυπήσει κανείς, οι τιμές του είναι εξευτελιστικές ενώ στην ουσία αγοράζεις τη γνωστή πλατφόρμα του VAG με τους πολλαπλούς που σε άλλα αμάξια (ονόματα δε λέμε) πωλείται με καπέλο 10 χιλιάρικα απ το Leon
Κia Proceed/Ceed: Το 1.4 για τα λεφτά που κάνει είναι το κορυφαίο. Πολύ απλά δεν παίρνεις αντίστοιχο αυτοκίνητο με 15 χιλιάρικα. Στην κατηγορία τιμής που παίζει είναι με διαφορά το καλύτερο.- Από εκεί και πέρα ναι υπάρχουν καλύτερες επιλογές απ τα 18 χιλιάρικα και πάνω. Αλλά μέχρι εκεί παίζει μπάλα άνετα μόνο του.Το Bravo έχει μια πανέμορφη εξωτερική εμφάνιση (πριν βγει το Megane, θεωρούσα το Bravo το κορυφαίο), το 150άρι είναι πολύυυυυυυυυυυ τσαμπουκαλεμένο μοτέρ, ενώ σε επίπεδα εσωτερικού κινείται ΣΑΦΩΣ πάνω απ το Leon αλλά IMHO δεν πλησιάζει Golf και Megane. Μπορεί να αποτελέσει μια πολύ σοφή επιλογή για κάποιον που ψάχνει όμορφο μικρομεσαίο με χαρακτήρα και δύναμη, απλά πρέπει να κάνει κάποιες μικροπαραχωρήσεις. Που για τα χρήματα που στοιχίζει το Bravo σε σχέση με το τι σου δίνει, είναι λεπτομέρειες
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Assembly Cassino – Piedimonte S. Germano (Frosinone), Italy
Από wiki.
Aπό το Σεπτέμβριο του 2008,μέρος της ετήσιας παραγωγής του Bravo (περίπου το 1/4),έχει μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις του Pomigliano d'Arco (συναρμολόγηση και βάψιμο).
-
Εντάξει ρε νέε, μη βαράς! , δε σκεφτόμουν το coupe αλλά το 5πορτο. Το coupeδι πρέπει να είναι όντως πολύ ωραίο, αλλά δεν το έχω δει ακόμα από κοντά. Όσο για το σαλόνι τους, απ'ότι φαίνεται είναι πιο καλής ποιότητας από του Bravo, αλλά το σχέδιο και τα χρώματα που έχει το sport μου δεν τα πλησιάζει ούτε με σφαίρες!
-
Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει cosygatos?
Μόνο 24000 χιλιόμετρα σε 13 μήνες. Αν μπορούσα θα είχα κάνει άνετα 10-15.000 ακόμα, αλλά ας όψονται οι δουλειές και το ριμάδι το μεταπτυχιακό που μου έχει φάει την ψυχή...
Αλλάζοντας θέμα, προ ημερών πέτυχα μια 320 στην εθνική που είχε όρεξη να τρέξει (δεν κάναμε καμιά κόντρα, απλά το πάταγε και φαινόταν αυτό από τον τρόπο που κινούταν). Ε, **δε μου έφευγε πουθενά, ούτε σε μεγάλες ταχύτητες. Πήγα μέχρι 180χαω, και είχα είχα γκάζι να επιταχύνω κανονικότατα **τουλάχιστον σε ρεπρίζ 130-160. Είχα καιρό να τρέξω και είχα ξεχάσει τι πόρωση είναι σε ανοιχτό δρόμο το μπραβάκι!
Το έχω επαληθεύσει και εγώ αλλά με +40 χιλιόμετρα επιπλέον....ή δεν πάνε τα αυτοκίνητα ή δεν τα πάνε οι οδηγοί τους.
Σήμερα το λυπήθηκε η ψυχή μου....πολύ λακούβα στην πόλη της Καρδίτσας που βρέθηκα για δουλειές.Απέφυγες μία , εμφανίζονταν άλλες δυο... δεν υπήρχε περίπτωση να μην πέσεις σε κάποια!
Συν τους ηλίθιους που μέσα σε χωριό με διπλή διαχωριστική,σταθερή κάμερα-ραντάρ και γνώση ότι συνήθως εκεί στήνονται στρουμφάκια , κάνουν προσπέραση με το golfίδιό τους για να αποδείξουν τι?....(εντάξει μόλις βγήκαμε η τουρμπίνα φούσκωσε και άντε γειά) . -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Έχοντας δει:
Kia proCeed (καταπληκτικό απ'έξω!, από μέσα καλούτσικο με χάλια τιμόνι),Μπορώ να πω με ειλικρίνεια πως σαν σύνολο εξακολουθεί να μη μου αρέσει κανένα περισσότερο από το Bravo.
Tι είπες βρε βέβηλε για το Megane Είναι πανέμορφο, όχι τόσο το 5πορτο, αλλά το κουπέ είναι το ομορφότερο και πιο εντυπωσιακό μικρομεσαίο που υπάρχει αυτή τη στιγμή!
imho πάντα αυτά
Κατά τα άλλα, σε μερικά απ αυτά που λες συμφωνώ και σε μερικά όχι (οι απόψεις είναι σαν τους πισινούς, όλοι έχουμε μία/έναν )
Το δικό μου chart λέειMegane coupe
Golf 6 κατάφερε και μπήκε στην κατηγορία αυτοκινήτων για συνταξιούχους με την εμφάνισή του
Mazda 3 σε όλους αρέσει αλλά κανείς δεν το αγοράζει το καημένο Με άλλο μοτέρ θα είχε πιει το αίμα του ανταγωνισμού με το καλαμάκι, αλλά έτσι όπως είναι, είναι αδικημένο απ τη μοίρα του.
Focus πλέον δεν έχει κάποιο νόημα, ουσιαστικά φυτοζωεί μέχρι να αντικατασταθεί. Πριν 3-4 χρόνια όμως ήταν φοβερό αυτοκίνητο.
Civic η υπερβολή της υπερβολής σχεδιαστικά... δε μ'αρέσει για κανένα λόγο.
Citroen C4 τώρα με τον THP είναι καλό αμάξι overall, αλλά χάρη στην συγκατημένη τιμή του. Έχει παλιώσει για να μπορείς να πεις ότι κοιτάει τα καινούρια του ανταγωνισμού κατάφατσα...
Toyota Auris: μπαχαχαχαχ
Seat Leon: αν χωνεύεις το εσωτερικό του συμφέρει με τα 1000 να το χτυπήσει κανείς, οι τιμές του είναι εξευτελιστικές ενώ στην ουσία αγοράζεις τη γνωστή πλατφόρμα του VAG με τους πολλαπλούς που σε άλλα αμάξια (ονόματα δε λέμε) πωλείται με καπέλο 10 χιλιάρικα απ το Leon
Κia Proceed/Ceed: Το 1.4 για τα λεφτά που κάνει είναι το κορυφαίο. Πολύ απλά δεν παίρνεις αντίστοιχο αυτοκίνητο με 15 χιλιάρικα. Στην κατηγορία τιμής που παίζει είναι με διαφορά το καλύτερο.- Από εκεί και πέρα ναι υπάρχουν καλύτερες επιλογές απ τα 18 χιλιάρικα και πάνω. Αλλά μέχρι εκεί παίζει μπάλα άνετα μόνο του.Το Bravo έχει μια πανέμορφη εξωτερική εμφάνιση (πριν βγει το Megane, θεωρούσα το Bravo το κορυφαίο), το 150άρι είναι πολύυυυυυυυυυυ τσαμπουκαλεμένο μοτέρ, ενώ σε επίπεδα εσωτερικού κινείται ΣΑΦΩΣ πάνω απ το Leon αλλά IMHO δεν πλησιάζει Golf και Megane. Μπορεί να αποτελέσει μια πολύ σοφή επιλογή για κάποιον που ψάχνει όμορφο μικρομεσαίο με χαρακτήρα και δύναμη, απλά πρέπει να κάνει κάποιες μικροπαραχωρήσεις. Που για τα χρήματα που στοιχίζει το Bravo σε σχέση με το τι σου δίνει, είναι λεπτομέρειες
Μ αρέσει που έκανα μια σοφή επιλογή!!!!!
-
Σοφότατη
-
καλα Megane το τριθυρο επιδη το παρατηρησα σημερα σε μια αντιπροσωποια δεν ,μπορω να πω οτι με ενθουσιασε.
πλαστικουρα εξωτερικα,με κατι τζαμακια πισω στο πλαι που δημιουργουν κλειστοφοβια στους επιβατες,ωραια μασκα μπροστα αλλα πισω μηδεν. -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
ΣοφότατηΤο Megane Coupe ναι το ομολογώ , σχεδιαστικά αρέσει και σε εμένα (το ατιμούτσικο!)
-
Σοφότατη
Το Megane Coupe ναι το ομολογώ , σχεδιαστικά αρέσει και σε εμένα (το ατιμούτσικο!)
Ενα hatch εκβιασμενο σχεδιαστικα για να δειξει κουπε (το βαφτισανε κουπε μπας και το χαψει κανα θυμα και κλεψουνε καμια πωληση απο το Scirocco)... που κουπε δεν ειναι! Προσωπικα το βρισκω απλα αδιαφορο... καμια δε σχεση με το Bravo που ειναι απειρως ομορφοτερο. Θεωρω πως σχεδιαστικα υπερτερει του Megane 3-5d ακομα και το Golf Vi... αν και βαρετο... τουλαχιστον ειναι αρμονικοτερο... ποιο σωστα δωσμενο.
Και επι του bravo... μια παρατηρηση... λογω του ψηλου πισω τζαμιου τα καγκουροxenon δυσκολα χτυπανε ενοχλητικα στο εσωτερικο και εχω ηρεμησει. Αυτα τουλαχιστον σε σχεση με το Funto που οντας χαμηλοτερο τζαμι... ολη η μαλακια τους εμπαινε μεσα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σοφότατη
Το Megane Coupe ναι το ομολογώ , σχεδιαστικά αρέσει και σε εμένα (το ατιμούτσικο!)
Ενα hatch εκβιασμενο σχεδιαστικα για να δειξει κουπε (το βαφτισανε κουπε μπας και το χαψει κανα θυμα και κλεψουνε καμια πωληση απο το Scirocco)... που κουπε δεν ειναι! Προσωπικα το βρισκω απλα αδιαφορο... καμια δε σχεση με το Bravo που ειναι απειρως ομορφοτερο. Θεωρω πως σχεδιαστικα υπερτερει του Megane 3-5d ακομα και το Golf Vi... αν και βαρετο... τουλαχιστον ειναι αρμονικοτερο... ποιο σωστα δωσμενο.
Και επι του bravo... μια παρατηρηση... λογω του ψηλου πισω τζαμιου τα καγκουροxenon δυσκολα χτυπανε ενοχλητικα στο εσωτερικο και εχω ηρεμησει. Αυτα τουλαχιστον σε σχεση με το Funto που οντας χαμηλοτερο τζαμι... ολη η μαλακια τους εμπαινε μεσα...
Εσύ μην μιλάς για εξωτερική εμφάνιση πρώην αγοραστή Γλάστρα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εσύ μην μιλάς για εξωτερική εμφάνιση πρώην αγοραστή Γλάστρα
Αν και δεν υπαρχει καμια σχεση μου με το Αστρα και απορω που τα βρισκετε και τα λετε , αλλα μιας και το ανεφερες... ακομα και αυτο ειναι απειρως ομορφοτερο απο κατι Megane στραβοχυμενα...
Fiat Bravο 2007