-
Το προηγουμενο μοντελο εχει ,νομιζω το 1.8 τουρμπο με 150.Υπαρχει αυτη η εκδοση, δεν ασχοληθηκα ποτε με σεατ και δεν ξερω τι παιζει.Οταν του εκανα παντως περιγραφη για την επιταχυνση του μπραβο μου ζητησε βολτα.
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Το προηγουμενο μοντελο εχει ,νομιζω το 1.8 τουρμπο με 150.Υπαρχει αυτη η εκδοση, δεν ασχοληθηκα ποτε με σεατ και δεν ξερω τι παιζει.Οταν του εκανα παντως περιγραφη για την επιταχυνση του μπραβο μου ζητησε βολτα.Να τον πας...αλλά αυτοί με τα Seat είναι κατά βάση Γερμανόφιλοι...δεν θα αποκομίσει θετική εικόνα.
ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ!!!.... -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ακομα και μετα την ελευση τοσων turbo συνεχιζω ακόμα να πιστευω πως οι tjet ειναι οι ποιο ωραιοι απο ολους σε αποκριση & αποδοση. Ολοι οι αλλοι χωρις να ειναι ασχημοι ή αργοι... ειναι ποιο πνιγμενοι στην λειτουργια τους. Πλεον δε και με το Multiair... antios amigos+1000
το μόνο κακό είναι οτι καίνε και το κάτι παραπάνω ...
0,5-1 λ ...
αλλά χαλάλι...
απόκριση παλαιάς γεννιάς με ελάχιστο λαγκ -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ακομα και μετα την ελευση τοσων turbo συνεχιζω ακόμα να πιστευω πως οι tjet ειναι οι ποιο ωραιοι απο ολους σε αποκριση & αποδοση. Ολοι οι αλλοι χωρις να ειναι ασχημοι ή αργοι... ειναι ποιο πνιγμενοι στην λειτουργια τους. Πλεον δε και με το Multiair... antios amigos
+1000
0,5-1 λ ...
αλλά χαλάλι...
απόκριση παλαιάς γεννιάς με ελάχιστο λαγκΚαίνε καίνε τα άτιμα...άρχισε να καίει και η τιμή της αμόλυβδης...
Αλλά όπως είπες...ΧΑΛΑΛΙ!!!.... -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
ακομα και μετα την ελευση τοσων turbo συνεχιζω ακόμα να πιστευω πως οι tjet ειναι οι ποιο ωραιοι απο ολους σε αποκριση & αποδοση. Ολοι οι αλλοι χωρις να ειναι ασχημοι ή αργοι... ειναι ποιο πνιγμενοι στην λειτουργια τους. Πλεον δε και με το Multiair... antios amigos
+1000
0,5-1 λ ...
αλλά χαλάλι...
απόκριση παλαιάς γεννιάς με ελάχιστο λαγκΚαίνε καίνε τα άτιμα...άρχισε να καίει και η τιμή της αμόλυβδης...
Αλλά όπως είπες...ΧΑΛΑΛΙ!!!....όχι απλά καίει , τσουρουφλάει...
αλλά κάθε φορά που μπαίνω από βαγκ (σιρόκο 160αρι) στο δικό μου νιώθω οτι επέστρεψα από τον εικονικό κόσμο στην πραγματικότητα...
τι και αν λένε τα περιοδικά οτι το 160αρι του βαγκ βγάζει 170+άλογα... ο t-jet όταν φουσκλωσει δεν πιάνεται... -
+1000
0,5-1 λ ...
αλλά χαλάλι...
αλλά κάθε φορά που μπαίνω από βαγκ (σιρόκο 160αρι) στο δικό μου νιώθω οτι επέστρεψα από τον εικονικό κόσμο στην πραγματικότητα...
τι και αν λένε τα περιοδικά οτι το **160αρι του βαγκ βγάζει 170+άλογα... ο t-jet όταν φουσκλωσει δεν πιάνεται...**
Την ίδια αίσθηση έχω αποκομίσει κι εγώ όποτε συνάντησα Τσιρότο στο δρόμο....αυτό του 'ξεφουσκώματος'....εκτός και αν οι οδηγοί τους είναι κουλοί ή νομοταγείς!
-
+1000
0,5-1 λ ...
αλλά χαλάλι...
τι και αν λένε τα περιοδικά οτι το **160αρι του βαγκ βγάζει 170+άλογα... ο t-jet όταν φουσκλωσει δεν πιάνεται...**
Την ίδια αίσθηση έχω αποκομίσει κι εγώ όποτε συνάντησα Τσιρότο στο δρόμο....αυτό του 'ξεφουσκώματος'....εκτός και αν οι οδηγοί τους είναι κουλοί ή νομοταγείς!
εγώ βέβαια εχω και ένα τικ μεγαλύτερη τουρμπίνα από τον μπράβουρα (μίτο 155)...
τσόντα...
αλλά και να μην τον 'είχα' , η ζωντάνια που σου δίνει ο t-jet σε συνδυασμό με την απόκριση του γκαζιού και το ακριβές τιμόνι...
viva italia -
Viva!!!!
( κάτι φήμες που ακούγονται οτι 'μαμά' Bravo 150αρια δυναμομετρημένα βγάζουν 159 άλογα , λέτε να αληθεύουν?..... ) -
Viva!!!!
( κάτι φήμες που ακούγονται οτι 'μαμά' Bravo 150αρια δυναμομετρημένα βγάζουν 159 άλογα , λέτε να αληθεύουν?..... )162+...
-
Viva!!!!
( κάτι φήμες που ακούγονται οτι 'μαμά' Bravo 150αρια δυναμομετρημένα βγάζουν 159 άλογα , λέτε να αληθεύουν?..... )162+...
Επιβεβαιωμένο?
Αληθεύει?
αν ναι....
θα πάω να γίνω 'κάγκουρας'...λογότυπο δίπλα στο σηματάκι Bravo...162hp!!!! -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Μάλλον θα φταίει η καδένα
δεν εχω ιδεα απο τεχνικα...
-
Φαίνεται.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φαίνεται.Αισθητιστής και ο κορσαίρ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Φαίνεται.
Αισθητιστής και ο κορσαίρ
θα σε παρακαλεσω να ανακαλεσεις... σε λιγο θα πεις πως βρισκω διαφορα στις ακαμψιες 3-5 door... ελεος δλδ...
-
Τελικα μου φαινεται οτι οι μπραβακιδες ειναι να μην βρουν τριημερο μεσα στην εβδομαδα γιατι απαξ και εχει τριημερο εξαφανιζονται για βολτες τυπου .Αχ βρε παλιο τουρμπινοφορια τι τραβαν για σας τα αγορια
-
Τελικα μου φαινεται οτι οι μπραβακιδες ειναι να μην βρουν τριημερο μεσα στην εβδομαδα γιατι απαξ και εχει τριημερο εξαφανιζονται για βολτες τυπου .Αχ βρε παλιο τουρμπινοφορια τι τραβαν για σας τα αγορια...δυστυχώς εγώ εχω εγκλωβιστεί ( λόγω μεταπτυχιακού της συζύγου ) ...
Αλλά πιστεύω ότι μια αναβασούλα εδώ γύρω θα την κάνω - μπας και ακούσω κι εγω κανένα περίεργο θόρυβο-... -
...δυστυχώς εγώ εχω εγκλωβιστεί ( λόγω μεταπτυχιακού της συζύγου ) ...
Αλλά πιστεύω ότι μια αναβασούλα εδώ γύρω θα την κάνω - μπας και ακούσω κι εγω κανένα περίεργο θόρυβο-...Κωνσταντινε απο Θεσσαλονικη εισαι;Αμα ειναι παμε μαζι και στο τελος της αναβασης το καφε της παρηγοριας για τα βασανα και τη κλεισουρα που περναμε φετος
-
...δυστυχώς εγώ εχω εγκλωβιστεί ( λόγω μεταπτυχιακού της συζύγου ) ...
Αλλά πιστεύω ότι μια αναβασούλα εδώ γύρω θα την κάνω - μπας και ακούσω κι εγω κανένα περίεργο θόρυβο-...Κωνσταντινε απο Θεσσαλονικη εισαι;Αμα ειναι παμε μαζι και στο τελος της αναβασης το καφε της παρηγοριας για τα βασανα και τη κλεισουρα που περναμε φετος
Δλδ θα βγαλεις την καλογυαλισμενη Bravoura στην λασπουρα και την βροχα? Εμενα δεν με κανει καρδια να το βγαλω απ το γκαραζ... το γυαλισα χτες μεσα εξω και δεν θα το αντεξω να το δω λερωμενο Αντε να τελειωσει ο χειμωνας να βγουμε απο το γκαραζ
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Δλδ θα βγαλεις την καλογυαλισμενη Bravoura στην λασπουρα και την βροχα? Εμενα δεν με κανει καρδια να το βγαλω απ το γκαραζ... το γυαλισα χτες μεσα εξω και δεν θα το αντεξω να το δω λερωμενο Αντε να τελειωσει ο χειμωνας να βγουμε απο το γκαραζ
corsair σημερα ξυπνησα ντυθηκα και ημουν ετοιμος να παω για ''μπανιο το μωρο'' οταν βγηκα να μαζεψω τα πανια απο μικροινες που ειχα πλυνει εχθες και ειδα τον καιρο εριξα πολυ καντηλι.Μια μερα εχουμε κενο και γ@μ...... ο κωλοκαιρος
-
παιδια θελω να ρωτησω εαν το mp3 του bravo μας διαβαζει στο cd φακελους ή πρεπει γραφοντας ενα cd να βαλω τα κομματια ολα μεσα χυμα?
Fiat Bravο 2007