-
Συντονιζει αναλογα με τη μουσικη;
-
29.000 χιλιόμετρα απο τον Αύγουστο που το πήρα...
ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...
Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα!!!
-
Ο χρήστης canonis έγραψε:
29.000 χιλιόμετρα απο τον Αύγουστο που το πήρα...ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...
:::μ αρέσει!!!....όντως απροβλημάτιστα είναι!
(μήπως οι φίλοι που 'ακούν' διάφορα είναι 'αλαφροισκιωτοι'..που λένε στο χωριό μου?!) -
Ο χρήστης canonis έγραψε:
29.000 χιλιόμετρα απο τον Αύγουστο που το πήρα...ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...
Ταξιτζής είσαι;
παιδια 'βιωνει' κανεις στο bravo του καποιο συγχρονισμο που ακουγετε μεσα απο την πορτα του οδηγου?
δεν ειναι τριξιμο σε λακουβες, αλλα ακουγετε κυριως σε χαμηλες ταχυτητες (50-60) ακομα και σε καλο οδοστρωμα. Προβληματιζομαι εαν πρεπει να ανοιξω την πορτα και αν πιθανοτατα θα προκαλεσω μεγαλυτερο κακο.Μην αγχώνεσαι. Εγώ είχα ένα σπαστικό τρίξιμο-συντονισμό κάπου από πίσω (μάλλον την 5η πόρτα) από την αρχή. Όλο διαόλους ήμουν, όλο έλεγα θα πάω να μου το κοιτάξουν, και... εξαφανίστηκε μόνο του! Αυτό πάει να πει αυτοκίνητο με προσωπικότητα!
-
Για να γκρινιάξω λίγο και εγώ.....
Σήμερα το μεσημέρι επιθστρέφοντας σπίτι είπα να το 'ζεστάνω' λίγο μετά την πρωινή παγωνιά.
Επαρχιακός δρόμος λοιπόν 2 λωρίδων , με μικρές ευθείες των 300-400 μέτρων και αλεπάλληλες στροφές.
Sport on αλλά χωρίς να απενεργοποιήσω το ASR.
Το ευχαριστήθηκα τρελλά.... ...αλλά γλυστρούσα γλυκά και προοδευτικά.
Γιατρέ λέτε να έχει κάτι το αυτοκίνητο?
Γιατρέ συγνώμη που το τονίζω αλλά σ αυτή τη διαδρομή των 5-6 χιλιομέτρων το κοντέρ έγραψε ταχύτητα 160km....λέτε να είναι κάτι σοβαρό ?....Α!...δεν είναι υποθετικό σενάριο γιατρέ μου.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Για να γκρινιάξω λίγο και εγώ.....
Σήμερα το μεσημέρι επιθστρέφοντας σπίτι είπα να το 'ζεστάνω' λίγο μετά την πρωινή παγωνιά.
Επαρχιακός δρόμος λοιπόν 2 λωρίδων , με μικρές ευθείες των 300-400 μέτρων και αλεπάλληλες στροφές.
Sport on αλλά χωρίς να απενεργοποιήσω το ASR.
Το ευχαριστήθηκα τρελλά.... ...αλλά γλυστρούσα γλυκά και προοδευτικά.
Γιατρέ λέτε να έχει κάτι το αυτοκίνητο?
Γιατρέ συγνώμη που το τονίζω αλλά σ αυτή τη διαδρομή των 5-6 χιλιομέτρων το κοντέρ έγραψε ταχύτητα 160km....λέτε να είναι κάτι σοβαρό ?....Α!...δεν είναι υποθετικό σενάριο γιατρέ μου.
Βεβαίως και δεν είναι υποθετικό σενάριο! Το ESP του Bravo είναι μάλλον μετριοπαθές και δε σε κόβει, και αν πάρεις λίγο τα πατήματα (θέλει εξάσκηση, γιατί δεν είναι ό,τι πιο πληροφοριακό το τιμόνι του) και πιάσεις καλά τις αλλαγές ταχύτητας να μην το κρεμάσεις σε χαμηλά rpm (έχει λίγο κενό μέχρι τις 2000 σαλ) τότε πας ΠΟΛΥ γρήγορα πριν το καταλάβεις και όταν κοιτάξεις το κοντέρ μένεις μαλάκας!
-
Α!...δεν είναι υποθετικό σενάριο γιατρέ μου. [/quote]
Βεβαίως και δεν είναι υποθετικό σενάριο! Το ESP του Bravo είναι μάλλον μετριοπαθές και δε σε κόβει, και αν πάρεις λίγο τα πατήματα (θέλει εξάσκηση, γιατί δεν είναι ό,τι πιο πληροφοριακό το τιμόνι του) και πιάσεις καλά τις αλλαγές ταχύτητας να μην το κρεμάσεις σε χαμηλά rpm (έχει λίγο κενό μέχρι τις 2000 σαλ) τότε πας ΠΟΛΥ γρήγορα πριν το καταλάβεις και όταν κοιτάξεις το κοντέρ μένεις μ@λ@κ@ς! [/quote]
Σωστός!!!...αλλά επειδή αυτός ο έρωτας...
κρατάει...του συγχωρώ το μη πληροφοριακό του τιμόνι!!! -
μην το τρεχεις,να το πηγαινεις μαλακωσα
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μην το τρεχεις,να το πηγαινεις μαλακωσαΤι διάλεκτος είναι αυτή?.....
μ'ηπως έπρεπε να κρατήσουμε τα προηγούμενα οχήματά μας? -
εχεις χασει επεισοδια εσυ
Youtube Video -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εχεις χασει επεισοδια εσυ
Youtube Video....σωστός!!!!!
Απαιχτος Ιταλάκια!
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Ταξιτζής είσαι;
Μπαααααααα...
Στρατιώτης και στις εξόδους μας τρώμε χιλιόμετρα να ξεχάσουμε την πίκρα της σκοπιάς! -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Συντονιζει αναλογα με τη μουσικη;οχι δεν εχει σχεση με το ηχο. Το ακουω και χωρις μουσικη.
(μήπως οι φίλοι που 'ακούν' διάφορα είναι 'αλαφροισκιωτοι'..που λένε στο χωριό μου?!)
'αλαφροισκιωτοι'..?????? -
(μήπως οι φίλοι που 'ακούν' διάφορα είναι 'αλαφροισκιωτοι'..που λένε στο χωριό μου?!)
'αλαφροισκιωτοι'..??????[/quote]Αλαφροίσκιωτος = αυτός που βλέπει ξωτικά , νεράιδες , δράκους , εικόνες , ήχους στο Fiat του!
(κατά τη λαικήπαράδοση πάντα ε?!)..... -
ΣυBravistas που είσαστε????
Το forum έχει καταληφθεί από κατόχους και οπαδούς αλλοεθνών!!! (Astra , Golf κλπ)....
Το ξέρω....ικανοποιείστε ακούγοντας την τουρμπίνα!!! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
ΣυBravistas που είσαστε????
Το forum έχει καταληφθεί από κατόχους και οπαδούς αλλοεθνών!!! (Astra , Golf κλπ)....
Το ξέρω....ικανοποιείστε ακούγοντας την τουρμπίνα!!!Ασε ασε... φχαριστηθηκα σημερα κατι τριπλες αβασανιστες προσπερασεις.... αλλη χαρη το τουρμπιγιον ρε γμτ.... ξεφτυλιζεις απαντες χωρις σκεψη, χωρις καν να πιεσεις... Στο 120 η turbina δεν ακουγεται... Παντως εξαιρετικο αρπαγμα απο πολυ χαμηλα... απο 1500 ακομα εχει πολυ θετικο τραβηγμα. Το οδηγω σαν diesel... με αλλαγες στις 2500 αντε 3000
-
famous last words... το κράου είναι κοντά
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
famous last words... το κράου είναι κοντάεχω βαλει ρε μλκ κεβλαρ στο firewall με τον κινητηρα... θα εκτονωθει η εκρηξη σε αλλες κατευθυνσεις
-
poor bastard... RIP
-
Ασε ασε... φχαριστηθηκα σημερα κατι τριπλες αβασανιστες προσπερασεις.... αλλη χαρη το τουρμπιγιον ρε γμτ.... ξεφτυλιζεις απαντες χωρις σκεψη, χωρις καν να πιεσεις... Στο 120 η turbina δεν ακουγεται... Παντως εξαιρετικο αρπαγμα απο πολυ χαμηλα... απο 1500 ακομα εχει πολυ θετικο τραβηγμα. Το οδηγω σαν diesel... με αλλαγες στις 2500 αντε 3000 [/quote]
Μάλλον προσέχεις λίγο και την κατανάλωση ε?!....
Εγώ πάλι έχω μεικτό τρόπο οδήγησης!... ...βλέπω συχνά το στροφόμετρο στις 5500-6000 στρ/λεπτό...
Εκρυψα και την ένδειξη κατανάλωσης...(υποψιάζομαι πρέπει να έχει κολλήσει στα 10+)...αλλά χαλάλι!!!
Fiat Bravο 2007