-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
το θεμα ομως ειναι οτι η κατασταρα εχει και καθαριστικα και σε ταξιδια κανει καλο στο κινητηρα ,τον καθαριζει εν ολιγοις.Εγω γι'αυτο το λογο ειχα βαλει καθως ειχα διαβασει και εδω οτι δεν εχει καμια διαφορα.
Oρθον αλλα τα ιδια προσθετα εχει πχ και η απλη 95αρα της ΕΚΟ ή η V-Power χωρις τα παραπανω κερατιατικα € της 100αρας...
Σωστα, απλα επειδη λεμε για τη κατοσταρα για αυτο το σημειωνω σαν μια απο τις ιδιοτητες της
-
Αυτη τη μαλακια με το θορυβο απο τις αναρτησεις (τις μπροστα οταν βρεχει) το εχει κανενας αλλος ,μηπως το λυσατε και βρηκατε τι εχει;Καθε φορα που βρεχει σπανε τα νευρα μου γαμωτο
-
dickdick εκαναν περιπου ενα μηνα να με ενημερώσουν. Αν δεν τους ενοχλήσεις όμως κανα δυο φορές μη νομίζεις οτι θα νοιαστούν κ ιδιαίτερα.
-
Να 'σαι σιγουρος πως δεν τους αφηνω σε ησυχια .Το θορυβο με τη βροχη τον εχεις;
-
τα μηχανικακια δεν καταλαβαινουν.
αμα το ακουσω εγω θα καταλαβω απο που προερχεται. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τα μηχανικακια δεν καταλαβαινουν.
αμα το ακουσω εγω θα καταλαβω απο που προερχεται.Πες μου οτι μενεις Θεσσαλονικη ρε Ιταλακια και οποτε μπορεις να συναντηθουμε.Αρκει να ΒΡΕΧΕΙ!
-
δεν ερχεσαι εσυ προς αθηνα καλυτερα,βρεχει εδω περα.
-
δεν ερχεσαι εσυ προς αθηνα καλυτερα,βρεχει εδω περα. -
Αποψε συμπληρωσα 100 χλμ με το προγραμμα τις OVERLOAD .Καμια σχεση με πριν παιδια αλλο αυτοκινητο θες συνεχεια να το οδηγεις.Σε κανονικους ρυθμους οδηγησης η καταναλωση ειναι μικροτερη κατα μισο λιτρο περιπου.Σε πιο εντονους ρυθμου δεν ξερω θα σας πω το Σαββατο πο θα βγω εθνικη οδο .
-
Κωστα καποιες συμβουλες σχετικα με αλλαγες λαδιων ,ζεσταμα κρυωμα και τα σχετικα σου δωσανε η' τουλαχιστον εχεις υποψιν σου;
-
να σου πω τι κανω εγω στο δικο μου;
-
Ο χρήστης asanakis kostas έγραψε:
**Αποψε συμπληρωσα 100 χλμ με το προγραμμα τις OVERLOAD .**Καμια σχεση με πριν παιδια αλλο αυτοκινητο θες συνεχεια να το οδηγεις.Σε κανονικους ρυθμους οδηγησης η καταναλωση ειναι μικροτερη κατα μισο λιτρο περιπου.Σε πιο εντονους ρυθμου δεν ξερω θα σας πω το Σαββατο πο θα βγω εθνικη οδο .να σου πω τι κανω εγω στο δικο μου;
Εξαιτιας του μεγαλου bold ρωταω ρε Ιταλακια!
-
-
:sorry: -
Ο χρήστης livadaki έγραψε:
Καλημέρα και από μένα
Να πω κι εγώ το πρόβλημά μου. Εδώ και κανά μήνα ακουγόταν ένας θόρυβος στην πίσω δεξιά μεριά του αυτοκινήτου και κυρίως όταν οδηγούσα σε ανώμαλο έδαφος. Στις λακούβες δεν ακουγόταν ιδιαίτερα αλλά εδώ που μένω που έχει τσιμεντένιους δρόμους και όχι άσφαλτο ακουγόταν πολύ. Σαν να είχε πρόβλημα στο αμορτισέρ. Το πήγα σ ένα γνωστό μου συνεργείο το έψαξε, το έψαξε, έβγαλε το αμορισέρ το ξαναέβαλε, τελικά δεν ήταν αυτό. Αφού το πάλευε μία μέρα τελικά δεν βρήκε τι ήταν και μου είπε να το ξαναπάω. Το πάω και από εκεί που το πήρα, το κάνουμε μια βόλτα και μου λέει ο ηλεκτρολόγος ότι πρέπει να είναι μια φύσσα η οποία κουνιέται και κοπανάει στη λαμαρίνα και μου λέει να κλείσω ένα ραντεβού να το ψάξουν μετά τις γιορτές.
Από τότε πήγα Αθήνα-Θεσσαλονίκη κι έχω κάνει 1500 χλμ και εξακολουθούσε να κοπανάει. Εδώ και καμιά βδομάδα καθόλου θόρυβος . Τι ανώμαλο έδαφος, τι γραμμές τραίνου, δεν ακούγεται τίποτα. Είναι να το πάω μέσα στη βδομάδα να το δουν μαζί με το service των 30000 χλμ αλλά δεν κοπανάει καθόλου.
Είμαι σίγουρος ότι εάν δε βρουν τίποτα και το πάρω, μετά θα αρχίσει να χτυπιέται πάλι και θα μου σπάσει τα νεύρα. Νόμος του Μέρφυ!το'παθα και γω το καλοκαίρι.. ενα θόρυβο πίσω δεξια σαν μεταλικο παξιμαδι να μην εχει σφιχτει
δε μπορουσα να φυγω απο τη δουλεια λόγω αδειών.. οταν μπορεσα μετα απο 2 βδομάδες είχε εξαφανιστει.. αν τελικα καταφερεις να βρεις τι είναι πες κάτι..
Γεια σας,
το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ με το δικό μου. Το έχω ακριβώς εδώ και ένα χρόνο. Θόρυβος στο πίσω δεξί μέρος (εμένα μου ακούγεται σαν πλαστικός θόρυβος, όχι μεταλλικός πάντως) όταν περνάω πάνω από ανώμαλο έδαφος (λακούβες χωματόδρομος κλπ). Το πήγα στην αντιπροσωπεία και μου έσφιξαν την 5η πόρτα αλλά δεν λύθηκε. Το περίεργο είναι ότι μάλλον το ακούω μόνο όταν το οδηγάω!!! Σε 2 περιπτώσεις που δεν οδηγούσα εγώ (την μια ήμουν συνοδηγός και την άλλη στην πίσω θέση) δεν μπορώ να πω ότι το άκουσα.
Επίσης και σε εμένα σταμάτησε πριν ένα 2μηνο για καμιά εβδομάδα και μετά άρχισε πάλι μόνο του...
Αν έχετε κάτι νεότερο πάνω στο θέμα παρακαλώ πολύ αναφέρετε το εδώ γιατί είναι πολύ εκνευριστικός αυτός ο τριγμός και δεν με αφήνει να χαρώ το αυτοκίνητο. Είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το αμάξι
Φίλοι stred και skoupas έχετε κανένα νέο πάνω στο πρόβλημά μας;
-
Ο χρήστης asanakis kostas έγραψε:
Αποψε συμπληρωσα 100 χλμ με το προγραμμα τις OVERLOAD .**Καμια σχεση **με πριν παιδια αλλο αυτοκινητο θες συνεχεια να το οδηγεις.Σε κανονικους ρυθμους οδηγησης η καταναλωση ειναι μικροτερη κατα μισο λιτρο περιπου.Σε πιο εντονους ρυθμου δεν ξερω θα σας πω το Σαββατο πο θα βγω εθνικη οδο .Χμμμμ...πολύ θελκτικά ακούγονται όλα αυτά!!!!
-
Απο Fiat.com
New look for the Fiat Bravo: a great way to start off 2010.New stylistic features for the Fiat Bravo which this 2010 has decided to be even more modern and stylish.
For the exterior: front section grille in black or metallic finish, just like the grillle (in metallic finish on all versions except the Emotion, on which it is chromed), door mirrors and handles in matching bodywork paint, burnished headlights and clear indicator lights. There are also novelties in the range of colours, with two new shades: one grey and the other pearl.
The Active and Dynamic versions also feature new interiors: in the former, the dashboard now has a “carbon look” effect, which is trendier and more stylish, while in the Dynamic version the fabrics have a new pattern and new colours, such as Sand, making the interiors brighter and improving the feeling of spaciousness.The range of engines remains the same but the 9 engines available cover any type of requirement, and among these, if you care for the environment, then pick the 1.4 90 HP (which is already Euro 5) and the LPG versions, also available in Emotion version. And for those who want to save on the pennies, the Bravo 2010 offers new optional 'packs'. The Active Sound pack containing fog lights, radio CD and MP3 player in the Active version; the Blue Dynamic pack offering Blue&MeTM, rear parking sensors and rear electric windows in the Dynamic version; the Blue Emotion pack which includes Blue&MeTM, front and rear parking sensors, rain and dusk sensor, and electric folding door mirrors in the Emotion version; and last but not least the Blue Sport pack with Blue&MeTM, 18” alloy wheels, and tinted rear windows and screen in the Sport version.
One last piece of good news: the prices of the Bravo 2010 remain the same as the corresponding 2009 versions. For a really 'bravo' 2010.
To know more
January 2010
Τελικα μαλλον ΔΕΝ θα μπουν οι multiair στο Bravo! Μπορει καποιος να σκεφτει μια λογικη σ'αυτο?? γιατι να μη βαλουν εναν υπαρχον κινητηρα? το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι για να μη χτυπησουν την επερχομενη Alfa... αλλα οκ ρε γμτ δεν ειναι το ιδιο κοινο οποτε δε βλεπω τη λογικη.
Εκτος κι αν καταλαβα κατι λαθος -
ε....ας μην τους βάλουν!
Να είμαστε σε κατήφεια γιατι τα bravo του 2010 θα έχουν Multiair εμείς οι κάτοχοι του '07 , ΄08 και '09???? -
Lololol... ναι ρε φιλε αλλα κι εμεις που σκεφτομαστε να το παρουμε τωρα γιατι να αισθανομαστε οι ριγμενοι ολου του γκρουπ?
-
Ο χρήστης Ashaman έγραψε:
Lololol... ναι ρε φιλε αλλα κι εμεις που σκεφτομαστε να το παρουμε τωρα γιατι να αισθανομαστε οι ριγμενοι ολου του γκρουπ?Σωστος...σ αυτο εχεις δίκιο!
πάντως θα βρείτε συμπαράσταση απο εμας!... (πλακα κάνω)
Δεν ρίχνεις μια ματιά και στη Τζουλιέτα?
Fiat Bravο 2007