-
Ευχαριστώ για τις ευχές σας
Σήμερα πήγα το πλήρωσα. Το έριξα έναν έλεγχο ακόμα, όλα λειτουργικά ήταν. Καμιά παρατήρηση. Οπότε πλέον περιμένω να μου δώσουν πινακίδες από την άλλη βδομάδα, οπότε και θα σας βάλω και μια φώτο από το καμάρι μου. Ευτυχώς φοράει Sportcontact 3 οπότε το χτύπημα της 17αρας δεν θα είναι δυνατό.
Το εσωτερικό μέσα είναι κάτι σαν μπεζ-καφε και ταιριάζει ωραία με το Maranelo red. Εντύπωση μου έκανε το υλικό των υφασμάτων. Κάτι σαν alcantara στην υφη. Περίεργο.
Αυτά για την ώρα.
-
Ο χρήστης dimkrm έγραψε:
Σήμερα πήγα το πλήρωσα.τελική τιμη με το κλειδί στο χέρι?
-
Ο χρήστης galeone έγραψε:
Σε περίπου 2 μήνες λήγει η εγγύηση των 2 χρόνων. Έχει κάνει κανείς την επέκταση στα 5 κι αν ναι πόσο κόστισε;Το αμάξι μέχρι τώρα (27.000χλμ) έχει βγάλει τα εξής:
- Τον κλασικό τριγμό πίσω δεξιά που διορθώθηκε με λίπανση του σινεμπλοκ και ένα ακόμα μπροστά αριστερά που διορθώθηκε μόνος του.
- Κόλλημα του blue & me που διορθώθηκε με reset
- Το ψυγείο χάνει αργά αργά υγρό και απ' ότι έχω διαβάσει θέλει σφίξιμο ένα κολάρο.
Κατά τ' άλλα όποτε μπαίνω μέσα έχω ακόμα αυτό το ωραίο συναίσθημα που είχα όταν πρωτομπήκα
- Ποιος ειναι αυτος ο κλασικος τριγμος;Τι κανει δηλαδη;
2)Σημερα πηγα στην αντιπροσωπια για τον τριγμο που μου κανει απο την μπροστα αναρτηση.Τελικα μου ειπαν οτι ειναι απο το τιμονι.Αυτο εν μερει εξηγει το θορυβο γιατι μου το κανει σε κυκλικη πορεια καθως στριβω αργα το τιμονι (οπου κυκλικη πορεια εννοω σε μια αλανα να κανεις γυρους με σχεδον τερμα δεξια-αριστερα το τιμονι και αργη μεταβολη της γωνιας του.Δηλαδη τερμα δεξια-κυκλικη πορεια-αργο στριψιμο αριστερα) και πολλες φορες-οχι παντα ομως-σε παρκαρισμα η'ξεπαρκαρισμα σε κεκλιμενο και μη επιπεδο.
Πως εξηγει ομως το θορυβο που κανει σε σαμαρακια η' λακουβες οταν βρεχει;
-
Ο χρήστης pkontos1970 έγραψε:
Σήμερα πήγα το πλήρωσα.
τελική τιμη με το κλειδί στο χέρι?
17700€ τελική και το στοκ αυτό είχε μέσα έξτρα το Bluetooth με την USB καθώς και κανονική ρεζέρβα, α και φυσικά το μεταλλικό χρώμα! Νομίζω αρκετά καλή τιμή
-
Γεια σας συνBRAVISTES αν καταφερω να παρω αδεια απο την δουλεια απο βδομαδα παω OVERLOAD για
προγραμμα.
Μολις γινει η εγκατασταση θα σας ενημερωσω αμεσως.
Αμα μας δωσει το bravo καμια τουρμπινα στο χερι δεν πειραζει ας προσεχα.
Καλο βραδυ απο βδομαδα τα νεοτερα. -
Αντε ρε Κωστα με το καλο.Η ενημερωση ειναι υποχρεωτικη σε αυτες τις περιπτωσεις
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
- Ποιος ειναι αυτος ο κλασικος τριγμος;Τι κανει δηλαδη;
Είναι δύσκολο να στον περιγράψω. Δεν είναι ακριβώς σαν ράντζο. Φέρνει κάτι σε 'κελάηδισμα'. Δεν το κάνει μόνο σε λακούβες (μπορεί να το κάνει ακόμα και στην αττική οδό με καμιά 80αριά χιλιόμετρα). Ήταν χρόνιο πρόβλημα και σε φίλο μου με fiat punto και στις 2 πίσω αναρτήσεις. Λύθηκε και σε αυτόν με λίπανση του σινεμπλοκ.
-
Αντε ρε Κωστα με το καλο.Η ενημερωση ειναι υποχρεωτικη σε αυτες τις περιπτωσειςΜαλον την δευτερα θα γινει η δουλεια πρωτα ο θεος.
Θα μπει και ελευθερο φιλτρο στο φιλτροκουτι της ΒΜC.
Και ολα αυτα ενοειται κρυφα απο την συζηγο γιατι η γκρινια δεν αντεχεται με τιποτα. -
Bravistes γεια σας!
Να ρωτήσω κάτι που δεν το πρόσεξα. Το Bravo διαθέτει τάπα στην οποία σκαλώνουν τα πατάκια για να μην φεύγουν κάτω απο τα πεντάλ; Αν έχει τέτοια τάπα, ανάλογα πατάκια που θα βρούμε μιας και αυτά που θα μου κάνουν δώρο δεν νομίζω να έχουν τέτοιο κόλπο.
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης dimkrm έγραψε:
Bravistes γεια σας!Να ρωτήσω κάτι που δεν το πρόσεξα. Το Bravo διαθέτει τάπα στην οποία σκαλώνουν τα πατάκια για να μην φεύγουν κάτω απο τα πεντάλ; Αν έχει τέτοια τάπα, ανάλογα πατάκια που θα βρούμε μιας και αυτά που θα μου κάνουν δώρο δεν νομίζω να έχουν τέτοιο κόλπο.
Ευχαριστώ
Αν εννοεις τα πιαστρακια που εχει για τα μαμα πατακια ναι εχει υποδοχες για να κουμπωσουν εκει πανω.Στο θεμα του peugeot 3008 ελεγαν οτι το αυτοκινητο ερχεται με αυτα τα πατακια (που κουμπωνουν στις υποδοχες) αλλα οι εδω αντιπροσωπειες τα βγαζουν και τα πουλαν σαν aftermarket.Δεν ξερω τι παιζει αλλα σιγουρα πιστευω θα τα βρεις στα aftermarket της αντιπροσωπειας.Μην σε παρω ομως στο λαιμο μου μπορει και να μην ισχυει.Και εγω παντως αλλα εχω που γραφουν το λογοτυπο FIAT αλλα δεν κουμπωνουν στις υποδοχες.
-
Στις μια ωρα απο τωρα εχω ραντεβου στην OVERLOAD για προγραμμα.
Το βραδυ θα σας γραψω εντυπωσεις. -
Ο χρήστης asanakis kostas έγραψε:
Το βραδυ θα σας γραψω εντυπωσεις. -
αντε να μάθουμε κανένα 'βελτιωτικό' νέο!
Σχετικά με τα πατάκια , στο Bravo μου το δεξί έχει αυτονομιστικές τάσεις!
Παιδιά να ρωτήσω....λάδια μετά τα 10000 χλμ. κάθε πότε αλλάζετε?...κάθε δέκα λέτε να είναι καλά?
Σχετικά με την κατανάλωση έχω 'άσχημα' νέα...αυξάνεται!...μάλλον βάρυνε κι άλλο το πόδι μου. -
Ο χρήστης asanakis kostas έγραψε:
Το βραδυ θα σας γραψω εντυπωσεις.Πολλες ωρες εχει να γραψει Μαλλον καβαλα στην οδικη θα ερχεται ο φιλος μας
-
μη λες τετοια πράγματα!!!!.... ...κοστίζουν!!!
-
Ο χρήστης dimkrm έγραψε:
Το βραδυ θα σας γραψω εντυπωσεις.Πολλες ωρες εχει να γραψει Μαλλον καβαλα στην οδικη θα ερχεται ο φιλος μας
Ολα καλα παιδια το προγραμμα μπηκε κανονικα.
Αλλο αυτοκινητο γεμιζει απο χαμηλα πολυ πιο γεμματα.
Αμα βγαλω το ASR και πατησω αποτομα το γκαζι σπινιαρι σαν τρελο
Απο την OVERLOAD μου ειπαν οτι μετα απο 200χλμ θα δω πραγματικη διαφορα . -
Καποιο βιντεο,καποιο ηχητικο ντοκουμεντο;
-
To προγραμματισα για 95αρα βενζινα για πιο ασφαλεια και ας χασω λιγο σε αποδοση.
Το Σαββατο θα αλλαξω λαδια και θα βαλω και ελευθερο φιλτρο της BMC -
Καποιο βιντεο,καποιο ηχητικο ντοκουμεντο;Δυστηχως φιλε δεν ξερω πως ανεβαινουν αυτα δεν τα παω καλα με την τεχνολογια
-
ΟΚ δεν πειραζει.Σου δωσανε καποιες οδηγειες σχετικα με τη χρηση του,τα λαδια κτλ.Κατι που θελει ιδιαιτερη σημασια.Περιεγραψε μας την ολη διαδικασια αν εχεις ορεξη,σε ρωτησανε τι θες κτλ.Αντε ρε Κωστα με το τσιγκελι στα βγαζω!!!
Fiat Bravο 2007