-
Ο χρήστης stred έγραψε:
papagp διαβάζοντας την ταξιδιωτική σου εμπείρια σαν νυν κάτοχος 106 και σκοπευοντας χριστούγεννα να ανέβω προς περτούλι κτλ με εχει πιάσει τρελή ανυπομονησία ποτε θα έρθει το αμάξι.. αντε γιατί απο τις 10 εργάσιμες έχουμε πάει στις 15+.. κατα τ'αλλα δεν έχουν δουλειά. ελπίζω αυτή τη βδομάδα να το πάρω όπως μου είπαν..Kαλοδηγητο και να το χαρεις . Ποιο πηρες, το 120hp ή το 150hp?
Στην περιοχη που θα κινηθεις το οδοστρωμα ειναι καλο, σιγουρα καλυτερο απο 'εθνικες οδους' πχ Πατρας- Κορινθου.... -
Ο χρήστης papagp έγραψε:
Kαλοδηγητο και να το χαρεις . Ποιο πηρες, το 120hp ή το 150hp?
Στην περιοχη που θα κινηθεις το οδοστρωμα ειναι καλο, σιγουρα καλυτερο απο 'εθνικες οδους' πχ Πατρας- Κορινθου....σ'ευχαριστώ.
το 150 sport.. οχι οτι τρέχω πια τόσο πολύ, μάλλον το αντίθετο αλλά μετα απο 11 χρόνια με το πιστό μου 106 είπα να κάνω ενα δωράκι παραπάνω στον εαυτό μου.
αν τελικά ψαχτείς για ηχεία και βρείς κάτι καλό ενημερωσέ μας.. απο τα test drive και μενα ο ήχος μου φάνηκε ενα κλικ πιο κάτω απο το ιδανικό.
-
εγω απο τα tweeter δεν εχω καποιο παραπονο.Εχετε ρυθμισει το equalizer??Οχι το αυτοματο...POP ROCK CLASSIC κτλ αλλα το αλλο με χειροκινητο ρυθμισμα 6 ισοσταθμιστων.
Βεβαια εγω εχω το Ιnterscope αλλα νομιζω οτι τα μενου μας ειναι ιδια. -
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
εγω απο τα tweeter δεν εχω καποιο παραπονο.Εχετε ρυθμισει το equalizer??Οχι το αυτοματο...POP ROCK CLASSIC κτλ αλλα το αλλο με χειροκινητο ρυθμισμα 6 ισοσταθμιστων.
Βεβαια εγω εχω το Ιnterscope αλλα νομιζω οτι τα μενου μας ειναι ιδια.Εχω παιξει με το equalizer το οποιο ειναι στο απλο ηχοσυστημα 5 περιοχων. Λογικα το interscope πρεπει να φορα αλλο set ηχειων. Εχω στειλει για servise και calibration το φορητο μου analyzer και δεν μπορω να κανω μετρησεις με τονους ή pink noise στην θεση του οδηγου. Ασχολουμαι σαν τεχνικος με τον ηχο και τα visual σε επαγγελματικους χωρους και για αυτο το ψαχνω για καποια καλυτερη αποδοση. Δεν ασχολουμαι με το car audio. Γενικα παντως το ηχοσυστημα του Bravo ειναι δυνατο και καλυπτει σαν ποιοτητα το μεσο ορο. Οταν κανω τις μετρησεις και τις ρυθμισεις θα τις ανεβασω στο topic μηπως βοηθησουν καποιον φιλο, αλλωστε πριν απο αυτες δεν θα αλλαξω κατι.
Επειδη πρεπει να ειμαι ο μονος με το 120hp που γραφω εδω να αναφερω και τις χθεσινες καταναλωσεις μηπως ενδιαφερουν καποιον φιλο. Ταξιδι Πυργος Αθηνα 650 χιλ αυθημερον για κοινωνικη υποχρεωση μικτη καταναλωση 7,7 l στο trip, δεν εχω βαλει καυσιμα ακομη ειναι πανω απο την ρεζερβα αρκετα. Στον Ασπροπυργο μηδενισα το trip b και στην επιστροφη στο ιδιο σημειο μου εδειξε 64 km και καταναλωση 9,2 l/100km. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τις καταναλωσεις αν και ειχα ψιλοαγχωθει με οσα ειχα διαβασει εδω...
-
Επειδη πρεπει να ειμαι ο μονος με το 120hp που γραφω εδω να αναφερω και τις χθεσινες καταναλωσεις μηπως ενδιαφερουν καποιον φιλο
Δεν μας ενδιαφερουν οι καταναλωσεις σου κυριε μου
εμεις εδω θελουμε να καιμε πανω απο 10λτ/100χλμ
Δεν θα μας χαλας εσυ την ημερα με τις χαμηλες καταναλωσεις σου -
Εγω ειμαι ενταξει μαζι σας, οκ?
Τις εγραψα μεσημερι, για να σας χαλασω την μιση...
Αφου καιω τα μισα...
-
μπράβο papagp συνέχισε την καλή δουλειά με την πληροφόρηση την μη κατόχων Bravo ακόμα
-
Επειδη πρεπει να ειμαι ο μονος με το 120hp που γραφω εδω να αναφερω και τις χθεσινες καταναλωσεις μηπως ενδιαφερουν καποιον φιλο
Δεν μας ενδιαφερουν οι καταναλωσεις σου κυριε μου
εμεις εδω θελουμε να καιμε πανω απο 10λτ/100χλμ
Δεν θα μας χαλας εσυ την ημερα με τις χαμηλες καταναλωσεις σου+1000
εχει δίκιο ο ftskamins! (btw δε πιστευώ να ήσουν μεταμόρφωση πριν 1 ώρα? είδα εναν τυπο σ'ενα maserati blue που εφερνε προς τα σενα)
αντε γιατί διαβάζω χαμηλές καταναλώσεις και τα παίρνω, papagp πάτα και συ λίγο πιο αγρια το γκάζι ρε παιδιμ.. η μάνα μου με το cee'd έχει τέτοιες καταναλώσεις.. τσάμπα το πήρες με turbo?
Υ.Γ. σήμερα πήγα να δω την κούκλα μου στην αντιπροσωπεία.. στον γκαράζ τους απο τα 100 αμάξια που είχαν ζήτημα να υπήρχε ενα ακόμα bravo εκτός απο το δικό μου.. πολύ γουστάρω που θα ξεχωρίζει!
αντε μένουν οι πινακίδες και φύγαμε για τσάρκες.Υ.Γ.2 papagp εννοείται οτι σε πειράζω, καλά κάνεις και ενημερώνεις, με τόσα που έχουν ακουστεί για καταναλώσεις τα post σου είναι εξαιρετικά χρήσιμα
-
Δεν νομιζω οτι ειμαι αργος οδηγος... Ειχα και το 91 Uno Turbo και το εσπαγα...
Στα 43 μου οδηγω πιο ωριμα για μενα και τους γυρω μου...
ΥΓ. Το πρωι που ξεκινησα το ταξιδι μου επεσα σε ενα δυστυχισμα που μολις ειχε γινει με ενα 24 χρονο νεκρο... -
Ο χρήστης papagp έγραψε:
Δεν νομιζω οτι ειμαι αργος οδηγος... Ειχα και το 91 Uno Turbo και το εσπαγα...
Στα 43 μου οδηγω πιο ωριμα για μενα και τους γυρω μου...
ΥΓ. Το πρωι που ξεκινησα το ταξιδι μου επεσα σε ενα δυστυχισμα που μολις ειχε γινει με ενα 24 χρονο νεκρο...με παρεξηγησες.. πειραχτικά στα είπα ολα.. θέλοντας να παίξω μαλίστα και με τον 'αιώνιο μύθο' οτι τουρμπο=καβλο-γκαζος.. και στο έγραψα και σε Υ.Γ. μάλιστα.. οπως και να'χει αν σε πρόσβαλλα ζητώ συγνώμη.
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
με παρεξηγησες.. πειραχτικά στα είπα ολα.. θέλοντας να παίξω μαλίστα και με τον 'αιώνιο μύθο' οτι τουρμπο=καβλο-γκαζος.. και στο έγραψα και σε Υ.Γ. μάλιστα.. οπως και να'χει αν σε πρόσβαλλα ζητώ συγνώμη.Το καταλαβα βρε για αυτο δεν ημουν καυστικος
Κανενα προβλημα ουτε μαζι σου, ουτε με τους καυλογκαζ... ε!!!! τα παιδια ηθελα να πω... -
Οχι φιλε μου δεν ημουν χτες Μεταμορφωση.
Λοιπον παιδια αλλαξα ,οπως ειπα και παραπανω, την προηγουμενη εβδομαδα λαδια και......ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!η καταναλωση μου εχει μειωθει!!!
Βεβαιως αυτο χρηζει επιβεβαιωσης εντος των επομενων ημερων αλλα 9,2 δεν ειχα δει ποτε στην διαδρομη σπιτι-δουλεια-σπιτι.
Θα επανελθω με νεοτερα....Οσο για σενα με τις χαμηλες καταναλωσεις προσεχε....ειχες ιταλικο και πρεπει να ξερεις οτι αμα δεν το στροφαρεις το μοτερακι θα σου κανει παραπονα(δηλ.προβληματα)!ΠΑΤΑ ΤΟ!!!!Ανεβασε την καταναλωση επειγοντος:lol:
-
Οχι φιλε μου δεν ημουν χτες Μεταμορφωση.
Λοιπον παιδια αλλαξα ,οπως ειπα και παραπανω, την προηγουμενη εβδομαδα λαδια και......ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!η καταναλωση μου εχει μειωθει!!!
Βεβαιως αυτο χρηζει επιβεβαιωσης εντος των επομενων ημερων αλλα 9,2 δεν ειχα δει ποτε στην διαδρομη σπιτι-δουλεια-σπιτι.
Θα επανελθω με νεοτερα....Οσο για σενα με τις χαμηλες καταναλωσεις προσεχε....ειχες ιταλικο και πρεπει να ξερεις οτι αμα δεν το στροφαρεις το μοτερακι θα σου κανει παραπονα(δηλ.προβληματα)!ΠΑΤΑ ΤΟ!!!!Ανεβασε την καταναλωση επειγοντος:lol:
9.2 l/100km?
Πατα το θα σου βγαλει προβλημα
Ποια λαδια εβαλες?
-
δικιο εχεις....Για αυτο κ γω σημερα πηγα μεχρι τα οινοφυτα και οταν γυρισα αθηνα και ειδα την καταναλωση την ειχα φτασει στο 10,5 . Ευτυχως............
Λαδακια εβαλα τα Selenia K.P.E που προτεινει κ η Φιατ.
Παντως τωρα που εχει ανοιξει το μοτερ το αυτοκινητο ειναι απολαυση....Τα 200+ ερχονται πανευκολα με το Sport πατημενο.
Αμα δεν το φοβηθεις βλεπεις και 230 στο κοντερ!
Η σταθεροτητα στα 160 με 200 ειναι αψογη και η καταναλωση πολυ καλυτερη απ οτι ηταν πριν αλλαξω λαδια αλλα αυτο ειπαμε οτι χριζει επιβεβαιωσης εντος των επομενων ημερων.
Ενδεικτικα να πω οτι με τον τροπο που πηγα κ ηρθα σημερα στα Οινοφυτα περιμενα οτι θα δω κατι κοντα στα 11,5 λ/100 χλμ απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου. -
Με 150 άλογα σε χατς βλέπεις 230 στο κοντέρ; Πόσα κλέβει;
-
σιγουρα κλεβει γι αυτο ανεφερα οτι ειναι στο κοντερ.Η φιατ λεει τελικη 212 οποτε δεν μπορει να κλεβει κ πααααααααρα πολυ.Καμια 10αρια χιλιομετρα υπολογιζω σε αυτην την ταχυτητα.Παντως και παραπανω να ειναι δεν με νοιαζει....Σημασια εχει οτι οι προσπερασεις μου ειναι πολυ ανετες ακομα και σε απαγορευτικες ταχυτητες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με 150 άλογα σε χατς βλέπεις 230 στο κοντέρ; Πόσα κλέβει;Nαι γιατι τα 150 σε σενταν ειναι ημιαιμα.
-
Το σεντάν έχει καλύτερη αεροδυναμική συνήθως. Πρόσεχε το κούτελό σου.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Με 150 άλογα σε χατς βλέπεις 230 στο κοντέρ; Πόσα κλέβει;
Nαι γιατι τα 150 σε σενταν ειναι ημιαιμα.
+1 to Τζουζεπε
αντε.. αμα δεν ξερετε μην πετατε διαφορα
-
Χτυπησα το κουτελο γιατι το χατσακι που λεγεται ΜιΤο μου εδειξε 240
Fiat Bravο 2007