-
αλλά πρέπει να το αναφέρω.
Απ-αικτο το Pandaκι
Ζήλεψα την υφή του τιμονιού. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
:offtopicviii: αλλά πρέπει να το αναφέρω.Απ-αικτο το Pandaκι
Ζήλεψα την υφή του τιμονιού.Θέλουμε review στο κατάλληλο θέμα αν το οδήγησες!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Θα μας πείς και για την αλλαγή λαδιών που έκανες;
Μιραγκε... μαμιεσαι ρε μλκ... ειλικρινα μαμιέσαι
Δε θα μας πείς;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Θα μας πείς και για την αλλαγή λαδιών που έκανες;
Μιραγκε... μαμιεσαι ρε μλκ... ειλικρινα μαμιέσαι
-
Ο χρήστης Monsta έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Προς φίλο Monsta.
Σχετικά με τον γνωστό θόρυβο στο τιμόνι, μιλάω για το 'κρακ κρακ ' που ακούγεται απο το χώρο της μηχανής όταν στρίβεις το τιμόνι, εφόσον έχεις κάνει την επέκταση όπως και γω, να ζητήσεις αλλαγή κρεμαγιέρας. Πριν λίγες μέρες μου την αντικατέστησαν για δεύτερη φορά, μαζί με άλλες 10 βίδες (έτσι έλεγε η οδηγία που ήρθε), ευθυγράμμιση και όλα πλέον οκ. Δεν ακούγεται το παραμικρό.Περίεργο. Ο θόρυβος (ακριβώς όπως τον αναφέρεις ......κρακ-κρακ) έρχεται από τη κρεμαγιέρα στο δικό μου και ΟΧΙ από το χώρο του κινητήρα.
Το ίδιο πράγμα εννοούμε φίλε μου. Την κρεμαγιέρα εννοώ, απλα ήμουν πιο γενικός, μην τυχον είχες και έναν άλλο θόρυβο που είχαμε μερικοί, ο οποίος προέρχονταν απο την σερπαντίνα του αερόσακου. Αυτά και ελπίζω να λυθεί σύντομα το πρβλημα σου.
-
Ο χρήστης jkar έγραψε:
Σχετικά με τον γνωστό θόρυβο στο τιμόνι, μιλάω για το 'κρακ κρακ ' που ακούγεται απο το χώρο της μηχανής όταν στρίβεις το τιμόνι, εφόσον έχεις κάνει την επέκταση όπως και γω, να ζητήσεις αλλαγή κρεμαγιέρας. Πριν λίγες μέρες μου την αντικατέστησαν για δεύτερη φορά, μαζί με άλλες 10 βίδες (έτσι έλεγε η οδηγία που ήρθε), ευθυγράμμιση και όλα πλέον οκ. Δεν ακούγεται το παραμικρό.Περίεργο. Ο θόρυβος (ακριβώς όπως τον αναφέρεις ......κρακ-κρακ) έρχεται από τη κρεμαγιέρα στο δικό μου και ΟΧΙ από το χώρο του κινητήρα.
Το ίδιο πράγμα εννοούμε φίλε μου. Την κρεμαγιέρα εννοώ, απλα ήμουν πιο γενικός, μην τυχον είχες και έναν άλλο θόρυβο που είχαμε μερικοί, ο οποίος προέρχονταν απο την σερπαντίνα του αερόσακου. Αυτά και ελπίζω να λυθεί σύντομα το πρβλημα σου.
Ειχες θορυβο απο τη σερπαντινα του αεροσακου και λυθηκε με τη αλλαγη κρεμαγιερας;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Ειχες θορυβο απο τη σερπαντινα του αεροσακου και λυθηκε με τη αλλαγη κρεμαγιερας;
Ωχ !
-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Ωχ !
Εσυ τωρα τι θελεις;Σουςςςςςς!Σωπαινε!!!!!!!Θα σε ...........πιπιλωσω (θα σου βαλω πιπιλα δηλαδη)!
-
Όχι ρε συ. Λύθηκε μόλις έβαλα παραφλού. Προσωπικά εγω είχα και τους 2 θορύβους. Λες και δεν ξες...
-
Είχαμε επισκέψεις σήμερα.
-
Ο χρήστης jkar έγραψε:
Όχι ρε συ. Λύθηκε μόλις έβαλα παραφλού. Προσωπικά εγω είχα και τους 2 θορύβους. Λες και δεν ξες...Ρε συ ειλικρινα δεν το ειχα καταλαβει. Νομιζα οτι ειχες μονο τον ενα.Sorry
-
Όχι ρε συ. Λύθηκε μόλις έβαλα παραφλού. Προσωπικά εγω είχα και τους 2 θορύβους. Λες και δεν ξες...
Ρε συ ειλικρινα δεν το ειχα καταλαβει. Νομιζα οτι ειχες μονο τον ενα.Sorry
Μην διαβάσεις την λέξη θόρυβος...τσααακ εμφανίζεσαι.
-
Ναι, αλλα δεν εμφανιζομαι μονο οταν γραφεται η λεξη ''θορυβος''.
-
Fiat Bravo Street to Debut in Geneva
Μια ακόμη έκδοση , μάλλον η τελευταία.
Θα διατίθεται με τον 120άρη και τον 1.6 Multijet.
Μαύρες πινελιές στην εμφάνιση , δερμάτινα καθίσματα και .... **premium ** Hi-Fi system with eight speakers and subwoofer.
http://www.autoevolution.com/news-g-image/fiat-bravo-street-to-debut-in-geneva/68857.html#image -
Aντι να ξεχειλωνουν το τωρινο σχεδιο δεν βγαζουν κανα καινουργιο;Μα τερμα ηλιθιοι;!
-
Aντι να ξεχειλωνουν το τωρινο σχεδιο δεν βγαζουν κανα καινουργιο;Μα τερμα ηλιθιοι;!Kάτι είχε ακουσθεί για το 2013 , βέβαια τα δικά μας τότε ισα - ισα που θα περνούν το πρώτο στάδιο της νεότητας οπότε και δεν μας απασχολεί.
Μικρή εξόρμηση σήμερα μέχρι τη Λίμνη Πλαστήρα.
Και η διαδρομή από την Κερασιά έως το Μουζάκι.και ένα τμήμα της παραλίμνιας διαδρομής
-
-
Σέλω και 'γω...
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Σέλω και 'γω...Εμείς μέχρι τον Εθνικό κήπο να τάισουμε τις πάπιες και αυτό μια μέρα που δεν θα έχει πορεία!
-
Ολα τα μοντέλα της έκθεσης της Γενεύης εδω...
http://www.worldcarfans.com/212030742066/geneva-babes#52Προσοχή , ο Σκορπιός τσιμπάει
Fiat Bravο 2007