-
Ρε λέτε να 'εφτιαξε ΒΧ Group B!!!??? ...ή να αγόρασε την C4?!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε λέτε να 'εφτιαξε ΒΧ Group B!!!???Μπα δεν εχω βρει τροπετο 4χ4 ακόμη
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ρε λέτε να 'εφτιαξε ΒΧ Group B!!!???
Μπα δεν εχω βρει τροπετο 4χ4 ακόμη
-
Παρών για καφέ, κουβέντα και ένα χεράκι στην αλλαγή ελαστικών (ακους Σπύρο???). Πίστα μάλλον όχι γιατί θα είμαι σε φάση αντικατάστασης αυτοκινήτου και τo εταιρικό Kangoo δε νομίζω να βολεύεται στην πίστα, (ειδικά άμα φυσάει )
Γιάννης
-
Ο χρήστης servmx έγραψε:
Παρών για καφέ, κουβέντα και ένα χεράκι στην αλλαγή ελαστικών (ακους Σπύρο???). Πίστα μάλλον όχι γιατί θα είμαι σε φάση αντικατάστασης αυτοκινήτου και τo εταιρικό Kangoo δε νομίζω να βολεύεται στην πίστα, (ειδικά άμα φυσάει )Γιάννης
Που να με παρακαλατε εγω δεν μπαινω!
Σημερα με κυνηγαγε ενα Α160 και στις στροφες δεν ενιωθα καλα το αυτοκινητο, μαλλον θα χρειαστω λαστιχα συντομοτερα απο οτι νομιζα
Καλα, εννοειται οτι μονο στον υπνο του θα μπορουσε να με φθασει βεβαια... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Που να με παρακαλατε εγω δεν μπαινω!Σημερα με κυνηγαγε ενα Α160 και στις στροφες δεν ενιωθα καλα το αυτοκινητο, μαλλον θα χρειαστω λαστιχα συντομοτερα απο οτι νομιζα
Καλα, εννοειται οτι μονο στον υπνο του θα μπορουσε να με φθασει βεβαια...Aν είναι να αλλάξεις λάστιχα, τότε είναι που πρέπει να πας οπωσδήποτε. Πάντως αν έχετε άγχος με τα λάστιχα, αν βγαίνετε για κρύωμα στα pits κάθε 4-5 γύρους πραγματικά δεν θα έχετε καθόλου πρόβλημα.
Μακάρι να ερχόμουν και εγώ αλλά έχω μείνει χωρίς αμάξι αυτή την περίοδο. Το golfάκι έφυγε... (μία από τις τελευταίες του βόλτες ήταν στα μέγαρα ) -
Καλά , άστον να λέει ότι θέλει ο Σπύρος !!!
Θα μπεί θέλει δεν θέλει
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Σημερα με κυνηγαγε ενα Α160 και στις στροφες δεν ενιωθα καλα το αυτοκινητο, μαλλον θα χρειαστω λαστιχα συντομοτερα απο οτι νομιζα
Καλα, εννοειται οτι μονο στον υπνο του θα μπορουσε να με φθασει βεβαια...Aν είναι να αλλάξεις λάστιχα, τότε είναι που πρέπει να πας οπωσδήποτε. Πάντως αν έχετε άγχος με τα λάστιχα, αν βγαίνετε για κρύωμα στα pits κάθε 4-5 γύρους πραγματικά δεν θα έχετε καθόλου πρόβλημα.
Μακάρι να ερχόμουν και εγώ αλλά έχω μείνει χωρίς αμάξι αυτή την περίοδο. Το golfάκι έφυγε... (μία από τις τελευταίες του βόλτες ήταν στα μέγαρα )πιστεψε με, εχω δοκιμασει τα παντα!!! Εχω πολλες φθορες στα λαστιχα εστω και μετα απο 3 μονο γυρους!! Και να σκεφτεις οτι το οφηγω πολυ στρωτα, με καθαρες γραμμες κτλ κτλ
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Καλά , άστον να λέει ότι θέλει ο Σπύρος !!!Θα μπεί θέλει δεν θέλει
Ε μα θα μπω, σαν συνοδηγος ομως!
Εθελοντες οδηγοι μου?? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Καλά , άστον να λέει ότι θέλει ο Σπύρος !!!
Θα μπεί θέλει δεν θέλει
Ε μα θα μπω, σαν συνοδηγος ομως!
Εθελοντες οδηγοι μου??Πάντα υπάρχουν
-
ναι γιατι εχω καιρο να ακουσω τσαφ-τσουφ!!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μακάρι να ερχόμουν και εγώ αλλά έχω μείνει χωρίς αμάξι αυτή την περίοδο. Το golfάκι έφυγε... (μία από τις τελευταίες του βόλτες ήταν στα μέγαρα )πιστεψε με, εχω δοκιμασει τα παντα!!! Εχω πολλες φθορες στα λαστιχα εστω και μετα απο 3 μονο γυρους!! Και να σκεφτεις οτι το οφηγω πολυ στρωτα, με καθαρες γραμμες κτλ κτλ
Περίεργο, εντάξει εγώ δεν έχω μεγάλη εμπειρία στα Μέγαρα αλλά από την μικρή που έχω συμπέρανα ότι όλο το ζόρι είναι στο μπροστά αριστερό ελαστικό.(λογικο αφού η πίστα η δεξιόστροφη) οπότε μία λύση, αν και ξενέρωτη, είναι να πουλάς τις πολύ κλειστές ξεξιές όπως την Κ9 για παράδειγμα.
Πάντως η καλύτερη λύση μακράν είναι μία τετράδα σιδερένιες ζάντες με παλιολάστιχα... Ελπίζω να καταφέρω να την πραγματοποιήσω στο άμεσο μέλλον. -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Περίεργο, εντάξει εγώ δεν έχω μεγάλη εμπειρία στα Μέγαρα αλλά από την μικρή που έχω συμπέρανα ότι όλο το ζόρι είναι στο μπροστά αριστερό ελαστικό.(λογικο αφού η πίστα η δεξιόστροφη) οπότε μία λύση, αν και ξενέρωτη, είναι να πουλάς τις πολύ κλειστές ξεξιές όπως την Κ9 για παράδειγμα.
Πάντως η καλύτερη λύση μακράν είναι μία τετράδα σιδερένιες ζάντες με παλιολάστιχα... Ελπίζω να καταφέρω να την πραγματοποιήσω στο άμεσο μέλλον.τι να πω δεν ξερω, ισως τα λαστιχα που εχω να μην εχουν μεγαλη αντοχη στο ...σκισιμιο!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
12/3?OK, μέσα, εκτός απροόπτου.
Γμτ, το έτερο ήμισυ μου υπενθύμισε διακριτικά ότι τότε είναι τριήμερο Καθαράς Δευτέρας! Η απειλή, αν και έμμεση, ήταν πολύ ξεκάθαρη!
Θα φερθώ σαν άντρας και θα...υπακούσω
Anyway, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα!
-
Αν και δέχομαι οικογενειακές πιέσεις να μεταβώ στα πάτρια εδάφη (βλέπε Γιάννενα) για τριήμερο πιθανολογώ πως θα καταφέρω να ελιχθώ κατάλληλα και να μπορέσω να παρευρεθώ
Θα έχω όμως μαζί μου και τον δάσκαλο οδήγησής μου ( ) αν δεν σας πειράζει μαζι με μιά τετράδα καινούργια σλικάκια
Αρκεί να μη με πατήσουν οι από πίσωωωωωωωω
-
Eva ..... welcome
maxmara ..... μην φερθείς σαν άντρας
σκέψου και πράξε με γυναικεία λογική
-
ωπ!
πανω στο τριημερο, ε ??
Ξαφνικα χλωμιασαν και πηραν το χρωμα του ... αυτοκινητου μου!!!
Θα δουμε τι θα κανουμε...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Θα φερθώ σαν άντρας και θα...υπακούσω ops
Eγώ φέρθηκα ήδη!
Ή είμαι άντρας ή παίζουμε....Και μάλιστα πάω κάπου που είχες προτείνει εσύ!
-
αν δεις καρ.... εεε.....τον Τσίλη στο βουνό, ποιος να τον έχει σύρει???
(κοίτα ποιος μιλάει )
-
4TF-TD6::Να μπει κανείς ή να μην μπει?Ιδου η απορία!