-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Πρέπει να κόψω ΚΑΙ τα παϊδάκια (αχχχχ αυτά στην Φτέρη σήμερα ήταν λουκούμια )
Τι λες τωρα βγηκαν λουκουμια με γευση παϊδακίων Τρομερο
Α,δεν ξέρεις?!! Στην Φτέρη σερβίρουν μόνο λουκούμια διαίτης αλλά οι ντόπιοι τα λένε 'παϊδάκια',όπως οι Πατρινοί τις καραβίδες τις λένε 'κατσαρίδες'!!!
Προχώρα Εύα!!!Τα κιλά θα φύγουν στην 1η φουρκέττα!!!
-
έχουμε ξεφύγει τελείως...
κοψίδια, κοψίδια, κοψίδια, κι εγώ 5 κιλά έχω βάλει... έφτασα αισίως τα 75
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
(Theo πρόσεχε τι υπόσχεσαι, ήδη έχεις μία αίτηση με την παρούσα ).Τί έκανα λέει;;;
-
Xαρμολύπη!
Αυτό ένιωσα όταν έμαθα τα νέα στο βουνό που ήμουν από τον φωτορεπόρτερ
Από τη μια πολλές παρουσίες,από την άλλη πολλές ατυχίες!
Ελπίζω όλοι οι ατυχήσαντες (gvala περιλαμβανομένου) γρήγορα να βρήκαν το κέφι τους και οι ατυχίες να ξεπεραστούν με τον πλέον ανώδυνο τρόπο...
Να είμαστε καλά όλοι για το επόμενο,όπου ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να λείψω!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ηρθα και εγω αλλα δεν σας προλαβα .Εφτασα 16:15 και βρηκα 3 με 4 MR2 ενα μαυρο 106R και ενα VTS μπορντω που μαλλον του αλλαζαν λαστιχα.Στην πιστα γυρναγε μια κιτρινη DELTA .Δεν πιστευω να ηταν καποιος απο εδω μεσα ;Kαθησα λιγο και μετα συνεχισα για Αθηνα.Λυπηθηκα που δεν σας συναντησα αλλα λυπηθηκα περισσοτερο που ακουσα οτι ειχατε τοσες ατυχιες .Κριμα ρε γ@μοτο.
Τεσπα ελπιζω στο επομενο (ποτε ειπες ειναι κ. ΚΟΥΚ ; ) να ειμαι και εγω παρον.Mε το μαυρο 106 ημουν εγώ και ειχαμε σηκώσει το μπορντώ vts ενός φίλου για να δουμε τα φρένα του..
Θα μου πεις που να το φανταστείς..
Βασικά δε θυμάμαι κανένα Punto νέο μοντέλο.. μονο ένα μαυρο Punto GT θυμάμαι..Παιδιά.. Πολυ ωραία ήταν!
Και ο καιρός εκπληκτικός μας έκανε να θέλουμε να κάτσουμε μέχρι αργά το απογευμα (κατα τις 4.45 φυγαμε) και να απολαυσουμε απογευματινό καφέ μας στα Μέγαρα.. Δεν μας επαιρνε ο χρόνος ομωςΝα'στε καλα!!
Πολύ λυπάμαι για το ατυχές συμβάν
Την μεγαλύτερη εντύπωση απ'ολα μου την έκανε αυτο το 3αρι compact.. αν καταλαβα καλα ήταν 316 ! Σαν να ειχε μπλοκέ ομως.. Απαιτουμε εξηγήσεις
-
Συμπληρωματική ερώτηση:
Η Veloce,το 200sx και η Compact ανήκουν σε 'δικά μας παιδιά'?
Αν ναι,σε ποιούς?
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Συμπληρωματική ερώτηση:Η Veloce,το 200sx και η Compact ανήκουν σε 'δικά μας παιδιά'?
Αν ναι,σε ποιούς?
Μου φαινεται οτι ηταν απο το TFRC..
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Την μεγαλύτερη εντύπωση απ'ολα μου την έκανε αυτο το 3αρι compact.. αν καταλαβα καλα ήταν 316 ! Σαν να ειχε μπλοκέ ομως.. Απαιτουμε εξηγήσειςΝίκο και εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση από τις φωτογραφίες. Μήπως τσίμπαγε λίγο το χειρόφρενο στην είσοδο και ύστερα συνέχιζε με το γκάζι; Είναι ίσως η καλύτερη τακτική για αδύναμα πισωκίνητα. Εσείς που το βλέπατε live θα ξέρετε καλύτερα...
-
Την μεγαλύτερη εντύπωση απ'ολα μου την έκανε αυτο το 3αρι compact.. αν καταλαβα καλα ήταν 316 ! Σαν να ειχε μπλοκέ ομως.. Απαιτουμε εξηγήσεις
Λοιπόν...Νίκο αν και δεν γνωριζόμαστε έχω ακούσει πολλά για σένα και το παρελθόν σε ότι αφορά την παλιά παρέα στο Tfrc.
Το αυτοκίνητο είναι 116 άλογα 1375 κιλα με οδηγό δεν έχει μπλοκέ και δεν χρησιμοποιώ ποτέ το χειρόφρενο.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Λοιπόν...Νίκο αν και δεν γνωριζόμαστε έχω ακούσει πολλά για σένα και το παρελθόν σε ότι αφορά την παλιά παρέα στο Tfrc.
Το αυτοκίνητο είναι 116 άλογα 1375 κιλα με οδηγό δεν έχει μπλοκέ και δεν χρησιμοποιώ ποτέ το χειρόφρενο.
EΕΕ δεν μπορεί κάποιο κόλπο κάνεις! Απότι έχω διαβάσει σε περιοδικά το στήσιμο αυτού του αυτοκινήτου δεν ευννοεί πλαγιολισθήσεις... Το αντίθετο ίσως... Έντονο φλικ;;;
-
Είναι θέμα τρέλλας και προσπάθειας...δεν υπάρχει κόλπο.
Απλά σκέφτεσαι ότι το αυτοκίνητο είναι μια ζυγαριά και προσπαθείς να σπάσεις την ισορροπία.Υ.Γ: Ποιοι γράφουν αυτές τις αηδίες ότι και καλά δεν γυρνάει? Όλα γυρνάνε παιδιά...
-
ΕΙΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΘΗΝΑ( AΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑ) ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΚΑΠΙΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΠΗΓΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ TRACK DAY TOY ΤFRC...
Ο INSANDRIVER EINAI MONO 19 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..ΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ( JOHNNYB) ME TO 200SX ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΠΟ ΤΟ TFRC KAI ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ.
ΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΥΣ ΚΑΙ FORUM ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΣΧΩ/CLUB...ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η 'ΚΑΚΙΑ' ΣΕ ΤΕΤΙΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ TFRC H ΚΑΠΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ..
: -
Ηρθα και εγω αλλα δεν σας προλαβα .Εφτασα 16:15 και βρηκα 3 με 4 MR2 ενα μαυρο 106R και ενα VTS μπορντω που μαλλον του αλλαζαν λαστιχα.Στην πιστα γυρναγε μια κιτρινη DELTA .Δεν πιστευω να ηταν καποιος απο εδω μεσα ;Kαθησα λιγο και μετα συνεχισα για Αθηνα.
Λυπηθηκα που δεν σας συναντησα αλλα λυπηθηκα περισσοτερο που ακουσα οτι ειχατε τοσες ατυχιες .Κριμα ρε γ@μοτο.
Τεσπα ελπιζω στο επομενο (ποτε ειπες ειναι κ. ΚΟΥΚ ; ) να ειμαι και εγω παρον.Mε το μαυρο 106 ημουν εγώ και ειχαμε σηκώσει το μπορντώ vts ενός φίλου για να δουμε τα φρένα του..
Θα μου πεις που να το φανταστείς..
Βασικά δε θυμάμαι κανένα Punto νέο μοντέλο.. μονο ένα μαυρο Punto GT θυμάμαι..
............Ειχα παρκαρει στο παρκινγκ εξω απο την πιστα ,διπλα στην εισοδο.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Είναι θέμα τρέλλας και προσπάθειας...δεν υπάρχει κόλπο.
Απλά σκέφτεσαι ότι το αυτοκίνητο είναι μια ζυγαριά και προσπαθείς να σπάσεις την ισορροπία.Υ.Γ: Ποιοι γράφουν αυτές τις αηδίες ότι και καλά δεν γυρνάει? Όλα γυρνάνε παιδιά...
ωραιότατος φίλε μου, το nickname σου καθόλου τυχαίο!
ωραίος και ο JohnnyB με την Σίλβια, παρότι γυναικείο το όνομα, αντρικό το αυτοκίνητο, πανέμορφο και πολύ εντυπωσιακό να το βλέπεις να γράφει στην πίστα.
Είμαι εντελώς ερασιτέχνης (πιο πολύ δεν γίνεται), αλλά ελπίζω να σας άρεσαν οι 1-2 φωτό που τράβηξα στον καθένα σας (σελίδα 16 του παρόντος)
-
Μας αρεσαν Σπυρο και τις πηραμε για ιδιωτικη χρηση κιολας......
Παντως ειμαστε απαραδεκτοι γιατι 1 φωτογραφια ομαδικη με τα αυτοκινητα δεν βγαλαμε.....
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Παντως ειμαστε απαραδεκτοι γιατι 1 φωτογραφια ομαδικη με τα αυτοκινητα δεν βγαλαμε.....εγώ υπέβαλα το ερώτημα στον αλυτάρχη (DAP), αλλά τελικά με τα προβλήματα (αποχώρηση του Βασίλη με την HF και του Κώστα με την 147) και την ξαφνική... πείνα που πλάκωσε ( ), ατυχήσαμε
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παντως ειμαστε απαραδεκτοι γιατι 1 φωτογραφια ομαδικη με τα αυτοκινητα δεν βγαλαμε.....
εγώ υπέβαλα το ερώτημα στον αλυτάρχη (DAP), αλλά τελικά με τα προβλήματα (αποχώρηση του Βασίλη με την HF και του Κώστα με την 147) και την ξαφνική... πείνα που πλάκωσε ( ), ατυχήσαμε
Κ εγω το προτεινα αλλα φαινεται πως η παϊδακοκατανυξη υπερισχυσε....
Την επομενη φορα οποιος δεν κατσει να βγαλουμε μια αναμνηστικη-ομαδικη ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ.
-
Ο χρήστης Dimitris Mpistiolis έγραψε:
....
ΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΟΠΟΥΣ ΚΑΙ FORUM ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΣΧΩ/CLUB...ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η 'ΚΑΚΙΑ' ΣΕ ΤΕΤΙΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ TFRC H ΚΑΠΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ..
:Για ποιά κακία μιλάς?Και για ποιό χώρο?!!
Μήπως τα μπέρδεψες Δημήτρη?!
Δεν είμαστε σε ανταγωνιστικό περιβάλλον ούτε και έχουμε κάτι να χωρίσουμε με τα παιδιά του TFRC!
Αλλά ο καθένας έχει τις δουλειές του και για τους περισσότερους αυτές ΔΕΝ είναι οι αγώνες!
Με την παρέα μας να κάνουμε την πλάκα μας πάμε Δημήτρη!Οχι για δημόσιες σχέσεις!!! -
Μπράβο παιδιά!
Εμαθα οτι περάσατε τέλεια!
Δυστηχώς για τους λόγους που είχα πει την Πέμτη - Παρασκευή (για το κράνος λέω) δεν ήρθα το Σάββατο έτσι πήγα μια βόλτα Σούνιο με την GT για 'στρώσιμο'.
ήταν να έρθω μετά απο το Σούνιο να σας βρω αλλά κάτι φίλοι μου στο Λαγονήσι έψηναν παϊδάκια και πήγα να τους βοηθείσω να τα φάνε!!Στο επόμενο με το καλό!
-
Ο χρήστης Dimitris Mpistiolis έγραψε:
ΕΙΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΘΗΝΑ( AΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑ) ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΚΑΠΙΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΠΗΓΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ TRACK DAY TOY ΤFRC...
Ο INSANDRIVER EINAI MONO 19 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ..ΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ( JOHNNYB) ME TO 200SX ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΠΟ ΤΟ TFRC KAI ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ.
:Αδυνατώ να καταλάβω γιατί πρέπει να δει κάποιος ως λυπηρό το γεγονός ότι μέλη άλλων κλαμπ δεν συμμετέχουν σε εκδήλωση ενός άλλου κλαμπ. Το δεδομένο ότι ο κόσμος 'απαιτεί' θέαμα δεν τεκμαίρει κιόλας ότι θα μαζεύονται και όλοι την ίδια μέρα, για τον απλούστατο λόγο ότι όταν είμαστε πολλοί, ο χρόνος που σου αναλογεί στην πίστα όλο και μειώνεται! Κατ'επέκταση, όταν το κάθε κλαμπ κοιτάζει να εξασφαλίσει πρωτίστως να περάσουν καλά τα μέλη του, θα κοιτάξει να κλεισει τις δικές του μέρες, οπότε θα ευχαριστηθεί και την πίστα πολύ περισσότερο. Η επιθυμία του καθένα απ'έξω όμως να δει όλα τα αμάξια συγκεντρωμένα σε μια τόσο μικρή πίστα, χάριν και μόνο των οφθαλμών του, είναι τουλάχιστον ουτοπική...
Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως κάθε άλλο παρά κακή προαίρεση υπάρχει σε τέτοιες εκδηλώσεις.Απεναντίας θα δεις πως όταν κάποια αγωνιστική λέσχη διοργανώνει ένα ειδικό γεγονός όπως το Face2Face της Start Line, τα κλαμπ που δηλώνουν συμμετοχή είναι ΠΑΡΑ πολλά!. Οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές όμως σε τέτοιες εκδηλώσεις καθώς τα χρονόμετρα είναι επίσημα και μετράνε κάθε χιλιοστό του δευτερολέπτου
Μην τα βλέπεις λοιπόν όλα από την μαύρη πλευρά γιατί ουσιαστικά δεν υπάρχει τέτοια. Όταν ένα ερασιτεχνικό κλαμπ με συνδρομητικά μέλη, όπως το TFRC, κάνει τέτοιες εξαιρετικές εκδηλώσεις, και μαζεύει >70-90 συμμετοχές κάθε φορά, κάθε άλλο παρά συμφέρουσα, από την μεριά του αναλογούντος χρόνου πίστας/ώρα παραμονής στα πίτς είναι η παρουσία ενός οδηγού με το αμάξι του.
Αν τώρα οι θεατές μένουν απογοητευμένοι γιατί δεν είδαν ΟΛΑ τα γκάζια της Ελλάδας να βγάζουν την Κ9 πλαγιολισθαίνοντας, υπάρχουν είτε άλλες εκδηλώσεις στις οποίες είσαι κάθε φορά φιλοξενούμενος να παρακολουθήσεις ή ακόμα και να συμμετάσχεις προκειμένου να λάβεις μια επιπλέον δόση αδρεναλίνης ...
Τέλος
4TF-TD6::Να μπει κανείς ή να μην μπει?Ιδου η απορία!