-
Καλημέρα,
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κι ργώ το Jazz αλλά είμαι σε ένα δίλλημα.
Το jazz κοστίζει 14,000. Έχω βρει ένα Civic σ'αυτά τα λεφτα 2002 μοντέλο 1600cc Vtec πολύ καθαρό, και νομίζω ότι είναι η έκδοση es.
Το civic μου έχει γυαλίσει για τα μακρινά ταξίδια.
Ποια είναι η γνώμη σας?Thanks
-
Ο χρήστης jimmysr6 έγραψε:
Καλημέρα,
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κι ργώ το Jazz αλλά είμαι σε ένα δίλλημα.
Το jazz κοστίζει 14,000. Έχω βρει ένα Civic σ'αυτά τα λεφτα 2002 μοντέλο 1600cc Vtec πολύ καθαρό, και νομίζω ότι είναι η έκδοση es.
Το civic μου έχει γυαλίσει για τα μακρινά ταξίδια.
Ποια είναι η γνώμη σας?Thanks
δε μας λες ποσες πορτες?
-
5πορτες
-
5πορτεςαρα φιλοσοφία σαν το jazz.
Αν σου αρεσει να πηγαίνει απο το ενα καθισμα στο αλλο πάρτο
In any case δεν θα σου καει και πολλα... σίγουρα παραπάνω απο το jazz όμως,,..
Αν το παρκινγ δεν ειναι προβλημα παλι πάρτο
Δεν εχει κλιμα νομίζω όμως
-
Σιγουρα κάπου θα χάσεις και κάπου θα κερδίσεις. Σίγουρα το jazz θα είναι καλύτερο στην πόλη, και το civic στα ταξίδια.Φαντάζομαι ότι το civic θα είναι και πιο σταθερό σε μεγάλες ταχύτητες και καλύτερο σε κρατήματα.
Αυτό που δεν έχω ξεκαθαρίσει είναι τι παίζει με την εγγυηση του civic. Έχει 7 χρόνια, δεν έχει, ακόμα δεν ξέρω. Είναι σημαντικό πάντως.
Πάντως σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου
-
Σιγουρα κάπου θα χάσεις και κάπου θα κερδίσεις. Σίγουρα το jazz θα είναι καλύτερο στην πόλη, και το civic στα ταξίδια.Φαντάζομαι ότι το civic θα είναι και πιο σταθερό σε μεγάλες ταχύτητες και καλύτερο σε κρατήματα.Αυτό που δεν έχω ξεκαθαρίσει είναι τι παίζει με την εγγυηση του civic. Έχει 7 χρόνια, δεν έχει, ακόμα δεν ξέρω. Είναι σημαντικό πάντως.
Πάντως σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου
εχουν 7 χρόνια από το 2001 ή 2002 περίπου νομίζω κοιτα στα δελτία τύπου του autotriti... (ενταξει μπορεί και στους 4 τροχους μη βαρατε)
-
Η Γενική Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε. ανακοίνωσε ότι τα επιβατικά Honda αποκτούν νέους εξοπλισμούς πάνω στους ήδη υπάρχοντες των μοντέλων. Πρόκειται για διάφορα πακέτα που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμφάνιση των αυτοκινήτων καθώς και την άνεση και πολυτέλεια στο εσωτερικό τους.
Τα πακέτα εξοπλισμού είναι τα ακόλουθα:
- JAZZ TEMPO
- JAZZ ELEGANCE
- CIVIC 3D “HONDA” RACING
- CR-V FREEDOM
- ACCORD SIGMA
- Το JAZZ TEMPO θα περιλαμβάνει (εκτός από τον στάνταρ εξοπλισμό του μοντέλου) τα εξής:
- Ζάντες αλουμινίου 5,5” x 14”
- Χρωμιομένα σετ μπουλόνια
- Σετ διακοσμητικά μαρσπιέ
Το κόστος του πακέτου αυτού επιπρόσθετα στην τιμή του αυτοκινήτου θα είναι 420 €.
- Το JAZZ ELEGANCE θα περιλαμβάνει (εκτός από τον στάνταρ εξοπλισμό του μοντέλου) τα εξής:
- Ζάντες αλουμινίου 5,5” x 14”
- Χρωμιομένα σετ μπουλόνια
- Σετ διακοσμητικά μαρσπιέ
- Υποβραχιόνιο
- Αεροτομή
- Επένδυση ταμπλώ
- Σαλόνι από Δέρμα και Ύφασμα (συγκεκριμένος συνδυασμός χρωμάτων)
Το κόστος του πακέτου αυτού επιπρόσθετα στην τιμή του αυτοκινήτου θα είναι 1775 €.
- Το CIVIC “HONDA” RACING θα περιλαμβάνει (εκτός από τον στάνταρ εξοπλισμό του μοντέλου) τα εξής:
- Περιμετρικά spoiler
- Αεροτομή παγκάζ
- Ζαντολάστιχα 16”
- Χρώμιο εξάτμισης
- Σήματα HONDA RACING
- Αλουμινένιο πόμολο και δερμάτινη φούσκα λεβιέ
- Δερμάτινο σαλόνι (συγκεκριμένος συνδυασμός χρωμάτων)
Το κόστος του πακέτου αυτού επιπρόσθετα στην τιμή του αυτοκινήτου θα είναι 2054 €.
- Το CR-V FREEDOM θα περιλαμβάνει εκτός από το πακέτο SATELLITE (δερμάτινο σαλόνι και DESTINATOR και τον στάνταρ εξοπλισμό του μοντέλου):
- BULL-BAR
- Επένδυση αλουμινένιου BULL-BAR
- Αεροτομή
- Σκαλοπάτια
- Επένδυση μεσαίας κολώνας
- Προεκτάσεις φτερών
- Δερμάτινο τιμόνι
- Δερμάτινο πόμολο λεβιέ (μηχανικό κιβώτιο)
Το κόστος του πακέτου αυτού επιπρόσθετα στην τιμή του αυτοκινήτου θα είναι 3950 €.
- Το ACCORD SIGMA θα περιλαμβάνει (εκτός από τον στάνταρ εξοπλισμό του μοντέλου) τα εξής:
- Περιμετρικά spoiler
- Διακριτική αεροτομή ‘’Lip’’
- Ζαντολάστιχα 17’’
- Σπορ ανάρτηση
- Προβολείς ομίχλης
- Σετ τοποθ. Προβ.
- Πόμολο λεβιέ αλουμινίου
- Πατάκια ‘’Elegance’’
- Δερμάτινο σαλόνι (Δυνατότητα επιλογής χρώματος)
Το κόστος του πακέτου αυτού επιπρόσθετα στην τιμή του αυτοκινήτου θα είναι 4.350€.
-
Αν δεν κάνω λάθος, η 7ετής εγγύηση ισχύει απ'το Σεπτέμβριο του 2001...
Έχω και εφημερίδα από τις 16/9/01 με διαφήμιση για την 7ετή εγγύηση!! -
Αυτά είναι πακέτα και για τα παλιά και για τα καινούργια μοντέλα απο ότι εχω καταλάβει
-
Ενδιαφέροντα τα πακέτα εξοπλισμού που προσφέρει η Honda, αλλά μου φαίνονται ακριβά...
-
paidia kai ego eimai fan tou jazz .Alla akribo re paidia ,einai kai ayto me ta kibika .....eno einai katharo 1.3 to plironeis gia 1.4 logo tis forologias
-
Ορίστε;
-
Ο χρήστης petros00 έγραψε:
paidia kai ego eimai fan tou jazz .Alla akribo re paidia ,einai kai ayto me ta kibika .....eno einai katharo 1.3 to plironeis gia 1.4 logo tis forologiasαφου για 1,3 το πληρωνεις
-
Νομιζω οτι φορολογειτε για 1,4 στην εφορια γιατι τα κυβικα του ειναι οριακα 1339cc
-
Ο χρήστης petros00 έγραψε:
Νομιζω οτι φορολογειτε για 1,4 στην εφορια γιατι τα κυβικα του ειναι οριακα 1339ccτο σημα του ειναι για 9 αλογα παντως
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Νομιζω οτι φορολογειτε για 1,4 στην εφορια γιατι τα κυβικα του ειναι οριακα 1339cc
το σημα του ειναι για 9 αλογα παντως
ευχαριστω .Απλα ήθελα να μάθω στα τελη κυκλοφοριας ..στο σηματακι δηλ... ποσα πληρωνεις.
-
-
Αυτό είναι άλλο ένα καλό του Jazz, οι 9 φορολογήσιμοι ίπποι, αλλά νομίζω ότι η αντιπροσωπεία θα πρέπει να σκεφτεί το ενδεχόμενο της έκπτωσης...
Αναμφισβήτητα πρόκειται για πολύ καλό αυτοκίνητο, αλλά η τιμή του αντιστοιχεί σε μοντέλα υψηλότερης κατηγορίας. Μία λογική έκπτωση, νομίζω ότι θα απογείωνε τις πωλήσεις του!
-
Ο χρήστης BugsBunny έγραψε:
Αυτό είναι άλλο ένα καλό του Jazz, οι 9 φορολογήσιμοι ίπποι, αλλά νομίζω ότι η αντιπροσωπεία θα πρέπει να σκεφτεί το ενδεχόμενο της έκπτωσης...Αναμφισβήτητα πρόκειται για πολύ καλό αυτοκίνητο, αλλά η τιμή του αντιστοιχεί σε μοντέλα υψηλότερης κατηγορίας. Μία λογική έκπτωση, νομίζω ότι θα απογείωνε τις πωλήσεις του!
Νομίζω ότι οι πωλήσεις του είναι ήδη απογειωμένες (χωρίς να έχω δει νούμερα, απλά βλέπω πάρα πολλά jazz στον δρόμο) Εξάλλου, ακόμα και χωρίς έκπτωση, πιστεύω ότι τα αξίζει τα λεφτά του μέχρι τελευταίο
-
To Jazz mporei men na einai poli kalo autokinito, alla oi poliseis tou den einai kai toso ikanopoihtikes...
To 2004 pouli8ikan 1059 Jazz, fernontas to stin *66h 8esi *tis agoras, katw kai apo to Smart ForTwo...
Nomizw oti mia ekptwsi se sindiasmo me kali diafimisi apaiteitai gia na to skeftoun perissoteroi!
HONDA JAZZ