-
Δεν ξέρω αν αξίζει ο κόπος να πάρει κάποιος το 1.2 αφού δεν έχει κλίμα αλλά απλό κλιματιστικό δεν έχει χειριστήρια στο τιμόνι δεν έχει στους καθρέπτες φλας (είναι όπως το πρώτο jazz) δεν έχει δείκτη εξωτερικής θερμοκρασίας (πόσο να κοστίζει άραγε και το αφαίρεσαν αυτό!!!!) δεν δέχεται isofix παιδικά καθίσματα, με 5 ίππους και 9Nm λιγότερα και χωρίς να κερδίζεις και κάτι φορολογικά ή από ασφάλεια
Και χωρίς να είμαι και βέβαιος νομίζω ότι δεν έχει αντιστρεπτικες ράβδους στην ανάρτηση
Και έχει υποδοχή για iPod.
Με “όφελος” 1351 ευρω νομίζω ότι δεν αξίζει ούτε να το δεις!!! -
μη το λες αυτό
Γιατί νομίζεις ότι παίρνουν τα 1,2 των αλλων εταιριών?Η αγορά είναι περίεργη. Και οι γυναίκες (φοιτητριες πολλές) που θέλουν όσο το δυνατόν πιο μικρό αμάξι και λιγότερη κατανάλωση
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
μη το λες αυτό
Γιατί νομίζεις ότι παίρνουν τα 1,2 των αλλων εταιριών?Η αγορά είναι περίεργη. Και οι γυναίκες (φοιτητριες πολλές) που θέλουν όσο το δυνατόν πιο μικρό αμάξι και λιγότερη κατανάλωση
Γι'αυτο εχουμε γεμισει smart
-
ρε παλικαριά μου κάηκε το δεξί φως πορείας .(εννοω τα μικρά που βρίσκονται στο πανό μέρος του φωτιστικού)Μπορώ να το γαλαξία μονή μου η θα τρέχω στην αντιπρόσωποια?
[/img] -
στο αλλαζουν και σε βενζινάδικα γενικά
Αν σε θυμάται κιόλας -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
στο αλλαζουν και σε βενζινάδικα γενικά
Αν σε θυμάται κιόλαςΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΠΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ JAZZ!!!
ΣΤΗΝ ΑΝΤ/ΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΞΗΛΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ
-
μπορει και να εχει δίκιο τι να σου
Εμενα δε μου εχει καει ακόμη -
ΕΧΕΙ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ????
ΕΓΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΟΙ AFTER MARKET ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ JAZZ EKTOS APO THN Κ&W ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΚΡΙΒΟ ΣΕΤ ΣΤΑ 1200 ΕΥΡΟ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
ΕΧΑΙΤΕ ΚΑΤΙ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ?? -
Και εγω που εψαχνα βρηκα μονο της tein που ειναι ομως πολυ καλη και κοστιζει περιπου 800-900 ευρω.
Τι να κανουμε εδω ειναι ελλαδα. -
Ο χρήστης antonitrans έγραψε:
Και εγω που εψαχνα βρηκα μονο της tein που ειναι ομως πολυ καλη και κοστιζει περιπου 800-900 ευρω.
Τι να κανουμε εδω ειναι ελλαδα.Ειναι μαζι με ελατηρια η σκετη αναρτηση?
-
sketi antidiafimisi tou jazz eisai kopelia...
-
Μάλλον δεν είχε ξανααναφερθεί σε αυτό το topic. Ορίστε λοιπόν:
Honda Jazz με υβριδικό setup:
http://www.hybridcars.com/honda-fit-hybrid.html
Θα είναι φυσικά πιο ακριβό από το κανονικό Jazz, αλλά σύμφωνα με το παραπάνω site, θα είναι $5000 φθηνότερο από ένα υβριδικό Civic.
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι η 'killer' εφαρμογή ενός υβριδικού: ένα πάρα πολύ οικονομικό μικρό αυτοκίνητο για την πόλη.
Το πόσο πιο οικονομικό από ένα diesel, φυσικά, μένει να φανεί...
...ότι ίσως και να μην είναι.
-
υβριδικό diesel ??? γιατι δεν βγάζουν ακόμα ?
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
υβριδικό diesel ??? γιατι δεν βγάζουν ακόμα ?Ετοιμαζονται και αυτα.
http://www.wired.com/news/autotech/0,2554,66949,00.html
Παντως υπαρχουν ηδη υβριδικα/diesel λεωφορεια.
-
Ο χρήστης kobourk έγραψε:
:whistlink: sketi antidiafimisi tou jazz eisai kopelia... -
Ο χρήστης avel έγραψε:
ÌÜëëïí äåí åß÷å îáíááíáöåñèåß óå áõôü ôï topic. Ïñßóôå ëïéðüí:Honda Jazz ìå õâñéäéêü setup:
http://www.hybridcars.com/honda-fit-hybrid.html
Èá åßíáé öõóéêÜ ðéï áêñéâü áðü ôï êáíïíéêü Jazz, áëëÜ óýìöùíá ìå ôï ðáñáðÜíù site, èá åßíáé $5000 öèçíüôåñï áðü Ýíá õâñéäéêü Civic.
ÐñïóùðéêÜ ðéóôåýù üôé åßíáé ç 'killer' åöáñìïãÞ åíüò õâñéäéêïý: Ýíá ðÜñá ðïëý ïéêïíïìéêü ìéêñü áõôïêßíçôï ãéá ôçí ðüëç.
Ôï ðüóï ðéï ïéêïíïìéêü áðü Ýíá diesel, öõóéêÜ, ìÝíåé íá öáíåß...
...üôé ßóùò êáé íá ìçí åßíáé.
Å÷ù íÝá ãéá ôï êáéíïýñãéï Jazz (38 km/l)
-
Ο χρήστης solar_energy έγραψε:
Εχω νέα για το καινούργιο Jazz (38 km/l)Μπαστα, γιατι αυτο το νουμερο μου κανει λιγο ... αναποδα, και τα μαθηματικα μου δεν ειναι καλα. (Ενας λογος που δεν εχω παρει ακομα πτυχιο ).
38 km/l =>
(1 / 38 ) * 100 = 2.63 lt/100km.
Not bad.....
-
τα άλογα τα είδες
1000 κυβικά το jazz 70
1500 το prious... 77 πολυ λίγα? -
Στο Jazz που πηρε ο κουμπαρος μου πριν κανα 2μηνο περιπου,παρατηρησε κατι που δεν το εχω δει να αναφερεται ή δεν το προσεξα.
Απο ταχυτητες 130-140 και πανω ακουγεται ενας θορυβος,ο οποιος τελικα ανακαλυψε απο που ειναι.Εκει που τελειωνει το καπο στο πανω μερος υπαρχει ενα μαυρο πλαστικο(ή λαστιχο δεν θυμαμαι).Στις 2 ακρες αυτης της μαυρης πλαστικης λωριδας, στο ενωμα με την κολωνα ,το λαστιχενιο κομματι ειναι ελευθερο απο κατω(ενω σε ολο το υπολοιπο τμημα οχι) και αυτο ειναι που 'παιζει' πανω-κατω στις υψηλες ταχυτητες δημιουργωντας το θορυβο.Αποτι ειδαμε σε ολα τα Jazz ειναι ετσι.
Δεν ημουν και πολυ κατατοπιστικος μαλλον,αλλα οσοι καταλαβατε θελω να μου πειτε αν εχετε προσεξει κατι αναλογο και αν εχετε παρατηρησει αυτον τον θορυβο.
Ευχαριστω
-
εκπληκτικα εξυπνο αυτοκινητο το jazz . Για μικρο οικογενειακο ειναι ιδανικο. Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι το απιστευτα αναισθητο τιμονι του οπως κ το οτι δεν εχει καμια σχεση με τα σκληροπuρηνικα honda(σε εμφανιση κ αισθηση).
HONDA JAZZ