-
Ο χρήστης anemar έγραψε:
Στο Jazz που πηρε ο κουμπαρος μου πριν κανα 2μηνο περιπου,παρατηρησε κατι που δεν το εχω δει να αναφερεται ή δεν το προσεξα.Απο ταχυτητες 130-140 και πανω ακουγεται ενας θορυβος,ο οποιος τελικα ανακαλυψε απο που ειναι.Εκει που τελειωνει το καπο στο πανω μερος υπαρχει ενα μαυρο πλαστικο(ή λαστιχο δεν θυμαμαι).Στις 2 ακρες αυτης της μαυρης πλαστικης λωριδας, στο ενωμα με την κολωνα ,το λαστιχενιο κομματι ειναι ελευθερο απο κατω(ενω σε ολο το υπολοιπο τμημα οχι) και αυτο ειναι που 'παιζει' πανω-κατω στις υψηλες ταχυτητες δημιουργωντας το θορυβο.Αποτι ειδαμε σε ολα τα Jazz ειναι ετσι.
Δεν ημουν και πολυ κατατοπιστικος μαλλον,αλλα οσοι καταλαβατε θελω να μου πειτε αν εχετε προσεξει κατι αναλογο και αν εχετε παρατηρησει αυτον τον θορυβο.
Ευχαριστω
μπορείς δηλαδή να το κολλησεις με σιλλικόνι? βγάλε καμία φώτο
-
Ο χρήστης anemar έγραψε:
Στο Jazz που πηρε ο κουμπαρος μου πριν κανα 2μηνο περιπου,παρατηρησε κατι που δεν το εχω δει να αναφερεται ή δεν το προσεξα.Απο ταχυτητες 130-140 και πανω ακουγεται ενας θορυβος,ο οποιος τελικα ανακαλυψε απο που ειναι.Εκει που τελειωνει το καπο στο πανω μερος υπαρχει ενα μαυρο πλαστικο(ή λαστιχο δεν θυμαμαι).Στις 2 ακρες αυτης της μαυρης πλαστικης λωριδας, στο ενωμα με την κολωνα ,το λαστιχενιο κομματι ειναι ελευθερο απο κατω(ενω σε ολο το υπολοιπο τμημα οχι) και αυτο ειναι που 'παιζει' πανω-κατω στις υψηλες ταχυτητες δημιουργωντας το θορυβο.Αποτι ειδαμε σε ολα τα Jazz ειναι ετσι.
Δεν ημουν και πολυ κατατοπιστικος μαλλον,αλλα οσοι καταλαβατε θελω να μου πειτε αν εχετε προσεξει κατι αναλογο και αν εχετε παρατηρησει αυτον τον θορυβο.
Ευχαριστω
το συγκεκριμένο 'προβλημα' παρατηρειται και στο ταπερ μετα τα 160km/h. λες στο συνεργειο να σου βαλουν παμπριζοκολλα εκει και λυνεται το προβλημα
-
φωτο ρε παιδιά να καταλάβουμε τι είναι αυτό?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
φωτο ρε παιδιά να καταλάβουμε τι είναι αυτό?Οπως ειπα και πιο πανω στο τελειωμα του καπο εχει πλαστικο σε ολο τον αξονα του(απο τη μια ακρη ως την αλλη).Στα τελειωματα του αυτο το πλαστικο εχει ξεχωριστο κομματι που στην κατω μερια του ειναι ελευθερο.Δεν ειναι κολλημενο πουθενα.μηκος περιπου 5-6 εκ. εινια το τελευταιο κομματι.Θα το δειτε σιγουρα.Αυτο προκαλει θορυβο μετα απο καποιο οριο ταχυτητας.Το εχετε παρατηρησει?
-
δεν ειναι προβλημα. ειναι απλα ενοχληση. σε καποιους το κανει και σε αλλους οχι. αν το κανει στο επομενο σερβις το λετε και σας στο φτιαχνουν με παμπριζοκολλα
-
Αγχωθηκα για το TYPE -R....
Εγω στα 160 ακούω ένα θόρυβο.....
'Κι ΑΛΛΟ, κι ΑΛΛΟ'
-
Ο χρήστης anemar έγραψε:
φωτο ρε παιδιά να καταλάβουμε τι είναι αυτό?
Οπως ειπα και πιο πανω στο τελειωμα του καπο εχει πλαστικο σε ολο τον αξονα του(απο τη μια ακρη ως την αλλη).Στα τελειωματα του αυτο το πλαστικο εχει ξεχωριστο κομματι που στην κατω μερια του ειναι ελευθερο.Δεν ειναι κολλημενο πουθενα.μηκος περιπου 5-6 εκ. εινια το τελευταιο κομματι.Θα το δειτε σιγουρα.Αυτο προκαλει θορυβο μετα απο καποιο οριο ταχυτητας.Το εχετε παρατηρησει?
Από έξω ή από μέσα από το καπο?
-
Αστο πω αλλιως.Στο επανω τελειωμα του καπο και πανω απο το παρμπριζ υπαρχει πλαστικο κομματι μηκους οσο ολο το καπο και πλατους 10 εκ. περιπου.Φαινεται καθαρα στη φωτο.Ειναι το πλαστικο οπου επανω βρισκονται οι υαλοκαθαριστηρες ,οι αεραγωγοι κτλ.
Στις 2 ακρες αυτου του πλαστικου τα κομματια(λαστιχενια) δεν ειναι σταθερα αλλα η κατω πλευρα τους κινειται ελευθερα.Η πανω πλευρα ειναι κολλημενη στο παρμπριζ οπως και το υπολοιπο πλαστικο η κατω πλευρα ειναι λιγο κατω-μεσα απο το καπω και 'παιζει' ελευθερα.
Ελπιζω να εγινα κατανοητος!!Δειτε ενα Jazz live Και το καταλαβετε αμεσως ποιο σημειο λεω.Πατηστε το λαστιχο προς τα κατω και θα δειτε οτι η κατω πλευρα του ειναι ελευθερη.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ôá Üëïãá ôá åßäåò1000 êõâéêÜ ôï jazz 70
1500 ôï prious... 77 ðïëõ ëßãá?Coyote ìïõ öáßíåôáé ïôé ðñÝðåé íá êÜíåéò åíôáôéêÜ ìáèÞìáôá prius.
Óå post ìïõ íùñßôåñá, Ýëåãá ïôé ï Átkinson ôïõ prius äÝí ìðïñåß íá óôáèåß áðï ìïíïò ôïõ...
**Áðïäßäåé áðï 0 Ýùò 50 Üëïãá óôï ëßôñï **áð ôï ñåëáíôß ìÝ÷ñé ðåñßðïõ ôéò 5000 ... Ïìùò åßíáé ðéü ïéêïíïìéêüò áðï ôïõò Otto... êáé óå óõíäõáóìü ìå ôï HSD ðáñÝ÷åé åíôõðùóéáêÝò ñåðñßæ áêüìç êáé ãéá 1.8LAnyway, íïìßæù ôï ðáñáôñÜâçîá ëßãï (èá Þôáí êáëýôåñá íá áíïéãá åíá îå÷ùñéóôü thread). Ïðüôå äßíù Ýíá ôÝëïò åäþ.
-
Ο χρήστης anemar έγραψε:
Αστο πω αλλιως.Στο επανω τελειωμα του καπο και πανω απο το παρμπριζ υπαρχει πλαστικο κομματι μηκους οσο ολο το καπο και πλατους 10 εκ. περιπου.Φαινεται καθαρα στη φωτο.Ειναι το πλαστικο οπου επανω βρισκονται οι υαλοκαθαριστηρες ,οι αεραγωγοι κτλ.Στις 2 ακρες αυτου του πλαστικου τα κομματια(λαστιχενια) δεν ειναι σταθερα αλλα η κατω πλευρα τους κινειται ελευθερα.Η πανω πλευρα ειναι κολλημενη στο παρμπριζ οπως και το υπολοιπο πλαστικο η κατω πλευρα ειναι λιγο κατω-μεσα απο το καπω και 'παιζει' ελευθερα.
Ελπιζω να εγινα κατανοητος!!Δειτε ενα Jazz live Και το καταλαβετε αμεσως ποιο σημειο λεω.Πατηστε το λαστιχο προς τα κατω και θα δειτε οτι η κατω πλευρα του ειναι ελευθερη.
Φίλε, anemar όντως έχεις δίκιο. Τα δύο αυτά πλαστικά-λαστιχένια κομμάτια είναι σχεδόν στον αέρα. Εσείς τελικά τα κολλήσατε; Αν ναι πως;
-
Μήπως υπάρχει καποιος συγκεκριμένος λόγος που οι σχιστοματιδες το έχουν ελεύθερο και όχι κολλημένο αυτό το πλαστικό
-
για να μπαίνει το ποντικάκι
-
Ο χρήστης anemar έγραψε:
Ευχαριστω
Επιτέλους! Είχα αναφέρει το συγκεκριμένο πρόβλημα στο προηγούμενο σέρβις και δέν εντόπισαν τίποτα. Εμένα μου το κάνει απο τα 110 και πάνω και επειδή το κυκλοφορώ αρκετά σε Α.Ο και Ε.Ο έχω λαλήσει.
Τήν άλλη εβδομάδα πάω για σέρβις (22.500 απο τέλος Αυγούστου και όπως πάει με βλέπω να 40αρίζω μέχρι να κλείσει έτος το όχημα) και θα τους πώ τι παίζει. -
Τώρα που μπήκε το καλοκαιράκι και αρχίσαν τα μπάνια , άρχισαν και οι αλατολεκέδες στα καθίσματα. Κανένας έχει εντοπίσει σε κάποιο μαγαζί κανένα κάλυμα για μπρός κυρίως αλλά και πίσω καθίσματα που να εφαρμόζει και να είναι εμφανίσιμο;
-
Ο χρήστης dolfinpg έγραψε:
Τώρα που μπήκε το καλοκαιράκι και αρχίσαν τα μπάνια , άρχισαν και οι αλατολεκέδες στα καθίσματα. Κανένας έχει εντοπίσει σε κάποιο μαγαζί κανένα κάλυμα για μπρός κυρίως αλλά και πίσω καθίσματα που να εφαρμόζει και να είναι εμφανίσιμο; -
Για ρίξτε μια ματια στο παρακάτω λινκ http://clubs.pathfinder.gr/HONDAJAZZCLUB/491431
-
Κατ αρχας ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ σε όλους τους Jazzίστες.
Κατεβαζοντας το manual ανακαλυψα αυτά τα οποια και εφαρμοσα μετα από μια αποσυνδεση στην μπαταρία.
Resetting the Power Window Control Unit - With UP-AUTO Function
Resetting the power window control unit is required after performing the following procedures:Shutdown of the battery power
Shutdown of the electric power caused by both No. 12 (10A) and No. 29 (20A) fuses in the under-dash fuse/relay box.
Open circuit caused by disconnected 20P connector from the power window master switch
Removal of the regulator, glass or glass run channel
-
Make sure the glass is installed properly.
-
Close the driver's door.
-
Turn the ignition switch OFF.
-
Remove the No. 29 (20A) fuse in the under-dash fuse/relay box
-
Turn the ignition switch ON (II).
-
After 1 second, turn the ignition switch OFF.
-
After 5 seconds, install the No. 29 (20A) fuse to the under-dash fuse/relay box.
-
Make sure the driver's window does not work in AUTO with the ignition switch ON (II).
-
Turn the ignition switch START (III) and start the engine.
-
Move the driver's window all the way down by manual DOWN of the driver's power window switch.
-
Open the driver's door.
-
Move the driver's window all the way up by manual UP of the driver's power window switch and hold on for 1 second.
-
If the window does not work in AUTO, reset the power window master switch according to the above procedures again.
Αυτά τα ολίγα και αν ξέρει κανείς πως βγαίνει το AZAX για τα τζάμια απο τα όργανα θα του είμαι βαθυτατα υποχρεωμενος δυστυχως μου τα καθαρισανε με ΑΖΑΧ σε βενζιναδικο...
-
-
Γεια και χαρά σε όλους τους Jazz τύπους του Forum.
Έχοντας καταλήξει στην αγορά ενός Jazz 1.4 και ξεκινώντας την απαραίτητη έρευνα αγοράς θα ήθελα να με ενημερώσουν τα μέλη με προσφατη εμπειρία σε τέτοια έρευνα για θέματα σχετικά με τα extra που μπορώ να βάλω και για καλούς ή κακούς dealers στο Ν. Αττικής (καθυστερήσεις στην παραγγελία κλπ).
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ένα μελλοντικό Jazz μέλος
-
Γεια και χαρά σε όλους τους Jazz τύπους του Forum.
Έχοντας καταλήξει στην αγορά ενός Jazz 1.4 και ξεκινώντας την απαραίτητη έρευνα αγοράς θα ήθελα να με ενημερώσουν τα μέλη με προσφατη εμπειρία σε τέτοια έρευνα για θέματα σχετικά με τα extra που μπορώ να βάλω και για καλούς ή κακούς dealers στο Ν. Αττικής (καθυστερήσεις στην παραγγελία κλπ).
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ένα μελλοντικό Jazz μέλος
-
Ο χρήστης kapoioskapou έγραψε:
Γεια και χαρά σε όλους τους Jazz τύπους του Forum.... (καθυστερήσεις στην παραγγελία κλπ).
Ολα εξαρτόνται απο το καράβι... Αν δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο αυτό που θέλεις πρεπει να περιμένεις το επόμενο φορτίο απο Ιαπωνία. Εγω πηγα να το παρω πέρσι (απο τα κεντρικα) και μου είπαν για 2 μηνες αναμονή. Οποτε πήρα ότι βρήκα (και χωρις CVT ). Απο Dealers ακούω καλα λόγια για τον Πράπα. Απο έξτρα μονο το ραντάρ εβαλα και πλέον παρκάρω τέλεια.. (βοηθάει και για τους πεζούς).
HONDA JAZZ