-
Συμφωνω οτι ειναι ακριβο για την κατηγορια του,αλλα για αυτα που σου προσφερει ειναι μια πολυ καλη επιλογη.Εγω το εχω 3 χρονια,ειναι τις πιο πολλες φορες στο κοκκινο και δεν εχει βγαλει το παραμικρο.
Απο χωρους δε απεχτο.
Τωρα οσο αφορα το service δεν υπαρχει service κατω απο 100 ευρω.Το κανονικο service ειναι γυρω στα 130-150 ευρω.
Η καταναλωση και εμενα μεσα στην πολη ειναι γυρω στα 7-8 λιτρα.Εξω ομως κατεβαινει αρκετα.Σχτικα με το r/c που λεγαμε πιο παλια βρηκα κατι σε αυτο το site
http://fitfreak.net/forums/showthread.php?t=2525&page=1&pp=20 -
Σχετικα με το r/c που λεγαμε πιο παλια βρηκα κατι σε αυτο το site
http://fitfreak.net/forums/showthread.p ... ge=1&pp=20Φίλε Transporter την έχω δει τη συζήτηση αυτή, το θέμα είναι μπορούμε να το φέρουμε από κάπου στην Ευρώπη; Γιατί άμα περιμένουμε από το Σαρακάκη ξέχνα το καλύτερα!
-
χτες μπηκε ένα φίλος μέσα, που δε το ειχε ξαναδεί και κάθησε πίσω
Μου λέει
ρε... τι αμάξι ειναι αυτό.... τεράστιο
Απ έξω φαίνεται μικρό .....
Η γνωστή ατάκα όσως μπαίνουν μέσα ... Οποιος το δεί καταλαβαίνει περι τίνος πρόκειται...
-
Καλα αυτη ειναι η κλασικη ατακα οσων μπαινουν μεσα στο jazz.
Εγω ειμαι 1.95 και ο κολλητος μου 1.90+.Μεσα στο jazz καθομαστε ανετα,και στο ibiza που εχει αυτος καοθομαι στο πλαι για να χωρεσω.RONALDINIO θα ρωτησω μηπως υπαρχει στην ευρωπη και θα σου πω.Μακαρι γιατι εγω εχω βαλει ενα φορητο cd player για να ακουω μουσικη
-
σε αυτή τη σελίδα φαίνεται καλύτερα...
http://fitfreak.net/forums/showthread.p ... ge=2&pp=20Ισως στα κεντρικά αυτοί που ασχολούνται με το after sales να ξερουν... Στείλε εμαιλ με το αξεσουαρ?
Αυτο της εικόνας είναι honda? ή κάποια άλλη μάρκα?
-
Φίλε ronaldinio γιατί δεν ρωτάς τον φίλο σου τον ηλεκτρολόγο για το πλαίσιο?
κάνε υπομονή βρε θα έρθει και στην ελλάδα. Όσο για το jazz γενικότερα έχω να πω τα καλύτερα αν και ξάρεις την δική μου γνώμη. -
Σε όσους ενδιαφέρονται για το Jazz να υπενθυμίσω ότι αυτή την περίοδο υπάρχει έκπτωση **500Ε **με την προσκόμιση κουπονιού από τα Hondos Center.
Yσχύει σε όλους τους επίσημους αντιπρωσόπους της Honda. -
θα εχουν παει οι ντηλερς και θα εχουν μαζέψει κουπόνια μέχρι το 2010 αγοράζοντας κολώνιες
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
θα εχουν παει οι ντηλερς και θα εχουν μαζέψει κουπόνια μέχρι το 2010 αγοράζοντας κολώνιεςΔεν χρειάζεται να αγοράσεις κάτι για να πάρεις το κουπόνι. Και εμένα στην αρχή μου φάνηκε πολύ καλό για να είναι αληθινό, όμως ισχύει.
Το Jazz 1.4 CVT από 15.108 το αγόρασα 14.608. -
Κανένας με jazz απο εδώ ασχολείται με ποδηλασία; Σκέφτομαι να πάρω μία σχάρα η οποία εφαρμόζει στο πίσω μέρος του και κρατάει μέχρι 3 ποδήλατα (Thule 968). Το έχει κανείς ψάξει το θέμα;
-
Ο χρήστης soundworks57 έγραψε:
κάνε υπομονή βρε θα έρθει και στην ελλάδα. Όσο για το jazz γενικότερα έχω να πω τα καλύτερα αν και ξάρεις την δική μου γνώμη.Την ξέρω τη γνώμη σου κι εσύ τη δική μου.
Υπομονή κάνω, μπορώ κι αλλιώς;Καλά κάτσε να δεις τι έχει να γίνει που αρχίζουν οι πωλήσεις του Jazz στις ΗΠΑ! Θα μπορείς να βρεις ότι aftermarket γουστάρει η ψυχή σου.
Και να πάει ο Σαρακάκης από κει που'ρθε! -
Ο χρήστης ronaldinio έγραψε:
κάνε υπομονή βρε θα έρθει και στην ελλάδα. Όσο για το jazz γενικότερα έχω να πω τα καλύτερα αν και ξάρεις την δική μου γνώμη.Την ξέρω τη γνώμη σου κι εσύ τη δική μου.
Υπομονή κάνω, μπορώ κι αλλιώς;Καλά κάτσε να δεις τι έχει να γίνει που αρχίζουν οι πωλήσεις του Jazz στις ΗΠΑ! Θα μπορείς να βρεις ότι aftermarket γουστάρει η ψυχή σου.
Και να πάει ο Σαρακάκης από κει που'ρθε!το αξεσουάρ που λες είναι ωραίο, αλλά είναι το κλασικό πράγμα που δε θα φέρει ποτέ αντιπροσωπεία.
Ειναι το κλασικό που φέρνουν οι απ'έξω...
Και στο οπελ που εχω και στα αλλα αμάξια μου κονσόλες εκτος της εργασταστικής για αμάξια που ειναι εσωματωμένα ραδιόφωνο δεν έχουν
Δες για παράδειγμα κα ιτο Yaris.... Εφερε τιποτα η toyota ή τα έκαναν όλα τα κόλπα τα μαγαζιά με τα ραδιόφωνα και τις τοποθετήσεις? -
Ο χρήστης dolfinpg έγραψε:
Κανένας με jazz απο εδώ ασχολείται με ποδηλασία; Σκέφτομαι να πάρω μία σχάρα η οποία εφαρμόζει στο πίσω μέρος του και κρατάει μέχρι 3 ποδήλατα (Thule 968). Το έχει κανείς ψάξει το θέμα;Kαλημέρα,
έχω ένα Jazz απο τον περασμένο Αύγουστο και συστηματικά μεταφέρω ποδήλατα τόσο λόγω δουλειάς όσο και λόγο ψυχαγωγίας.Συγκεκριμένα για οπίσθια σχάρα της Thule, ΜΟΝΟ η Freeway 968 είναι 100% συμβατή με το όχημα και καλύπτει πλήρως όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.
Δέν θα σου πρότινα να πειραματιστείς με άλλα μοντέλα...Άλλη επιλογή η οποία όμως ξεφεύγει σε κόστος είναι οι σχάρες οροφής. Στην περίπτωση σου θα πρέπει να πάρεις και μπάρες και μετά να πάρεις τη σχάρα ποδηλάτου.
Στο δικό μου Jazz έχω 2 σχάρες στην οροφή και μια 968 πίσω. Σύνολο 5 ποδήλατα. Βέβαια για να λέμε την αλήθεια προκειμένου η 968 να πάρει 3 ποδήλατα θα πρέπει να γίνουν κάποιες μικρο-υποχωρήσεις για να μήν χτυπηθούν τα ποδήλατα μεταξύ τους.
Αυτά.
-
Ευχαριστώ Tech@Cyclist.GR. Εσένα είχε στόχο το μύνημα... Έχω καταλασπώσει το jazzακι με τα ποδήλατα και είναι κρίμα...
-
Στη διαθεσή σας!
-
Ο χρήστης Tech@Cyclist.GR έγραψε:
Κανένας με jazz απο εδώ ασχολείται με ποδηλασία; Σκέφτομαι να πάρω μία σχάρα η οποία εφαρμόζει στο πίσω μέρος του και κρατάει μέχρι 3 ποδήλατα (Thule 968). Το έχει κανείς ψάξει το θέμα;
Στο δικό μου Jazz έχω 2 σχάρες στην οροφή και μια 968 πίσω. Σύνολο 5 ποδήλατα.
Αυτά.ΑΡΧΟΝΤΑ, βγάλε μία φωτογραφία να δουμε τα 5 ποδηλατα
-
μια απορια που μάλλον είναι χαζη...τι είναι ο τεμπέλης?
-
Ή το υποβραχιόνιο μεταξύ των μπροστά καθισμάτων ή ένα πράγμα που προσαρμόζεται στο τιμόνι και το χρησιμοποιούν νταλικέρηδες για να το στρίβουν με ένα χέρι.
-
Na rotiso kati?Bebaia den eimaste emeis armodioi alla sto kainourgio teuxos ton 4TROXON exei test ta 1.4 kai leipei to HONDA JAZZ.Giati?den einai se ayti tin katigoria?H mipos 8eloun na proo8i8ei to FIAT PUNTO?
Apla rotao.Den to exo diabasei giati den exei tipota gia to kalitero amaji sthn katigoria tou. TO HONDA JAZZ!!! -
Όντως 'περίεργο'...
HONDA JAZZ