-
Το ξέρω ρε Μάνο...να μην ταζούν τότε κάποιοι Σουφλοκαραμανλήδες...
-
Το κακό δεν είναι που τάζουν φίλε μου!!! Το κακό είναι ότι έχουμε ακόμα πολλούς ανεγκέφαλους Έλληνες που τους πιστεύουν και τους ακολουθούν φορώντας παρωπίδες!
-
-
btw μέχρι να αποφασίσουν στην Ελλάδα θα την έχει τελειώσει την πίστα ο Αμπράμοβιτς στην Μόσχα......
Ένα σημείο που θα είχε ενδιαφέρον για πίστα IMO (μπορεί να λέω και σαχλαμάρα) θα ήταν στην Κόρινθο με την χρήση μέρους της ΝΕΟ και της παλαιάς και συνδετικών δρόμων στο κομμάτι που είναι και ο σταθμός του προαστειακού καθώς υπάρχει πληθώρα δρόμων εκεί και η παλιά Εθνική Οδός και το στρατόπεδο και έχει το μέρος ωραία κλίση που δίνει την δυνατότητα αμφιθεατρικής θέας!!!!! Πρόσβαση με το τρένο!!!!
-
Τα φραγκα ποιος θα βαλει δεν μας λετε...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τα φραγκα ποιος θα βαλει δεν μας λετε...Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις ότι και αυτή όπως και της Πάτρας η υπόθεση είναι γτπ.Πολύ τετριμμένο αυτό με τις εκλογές γι αυτό δεν το λέω..
-
-
Αναφέρεται σε παλιές άδειες που προφανώς στηρίχθηκαν σε διάταξη που 'νομιμοποιούσε' παράνομες άδειες εκ των υστέρων (αναδρομικά). Οι νέες άδειες θα είναι εντάξει.
-
οk, thanks!
-
Σύμφωνα με το σχέδιο ΠΔ, οι πίστες αγώνων αυτοκινήτων θα κατασκευάζονται σε εκτάσεις τουλάχιστον 900 στρεμμάτων, οι οποίες θα βρίσκεται εκτός οικιστικών περιοχών, δασικών εκτάσεων και αρχαιολογικών χώρων και θα είναι κοντά σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και σε απόσταση μικρότερη των 80 χιλιομέτρων από ξενοδοχεία δυναμικότητας τουλάχιστον 2.000 κλινών.
Είμαι σίγουρός οτι θα πέσει πολύ Χ σε ορισμένες 'εκτάσεις'
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Σύμφωνα με το σχέδιο ΠΔ, οι πίστες αγώνων αυτοκινήτων θα κατασκευάζονται σε εκτάσεις τουλάχιστον 900 στρεμμάτων, οι οποίες θα βρίσκεται εκτός οικιστικών περιοχών, δασικών εκτάσεων και αρχαιολογικών χώρων και θα είναι κοντά σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και σε απόσταση μικρότερη των 80 χιλιομέτρων από ξενοδοχεία δυναμικότητας τουλάχιστον 2.000 κλινών.
Είμαι σίγουρός οτι θα πέσει πολύ Χ σε ορισμένες 'εκτάσεις'
γιατι εσυ πιστευεις οτι θα γινει καμια πιστα?
-
Ουσιαστικά αυτό το νομοσχέδιο σκοτώνει την πιθανότητα να γίνει οποιαδήποτε πίστα στην Ελλάδα! 900 στρέμματα σε σημείο όπου υπάρχει πρόσβαση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει
Ακόμα και μια μικρή πίστα στυλ Μέγαρα φάουλ είναι! Μάλλον οι συντάκτες δεν έχουν φανταστεί πως υπάρχουν πίστες και για μικρότερους αγώνες από F1...
(Δηλαδή αν βρώ ένα οικόπεδο 900 στρέμματα 20 χλμ. από μία πόλη, θα πρέπει να περιμένω να περάσει το λεωφορείο από εκεί ? )
-
Auto pou eipe o nass ithela na pw kai egw......
Apla mas tin ekanan thn m****** tous ekseugenismena
-
Aν είναι δυνατόν, ώρες ώρες νομίζω ότι ζω στην πιο χαζή χώρα του κόσμου. Αυτό το νομοσχέδιο κόβει και την τελευταία ελπίδα, την στιγμή που οι περισσότερες χώρες τις Ευρώπης έχουν δεκάδες πίστες! Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να αντιδράσουμε?
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Aν είναι δυνατόν, ώρες ώρες νομίζω ότι ζω στην πιο χαζή χώρα του κόσμου. Αυτό το νομοσχέδιο κόβει και την τελευταία ελπίδα, την στιγμή που οι περισσότερες χώρες τις Ευρώπης έχουν δεκάδες πίστες! Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να αντιδράσουμε?φυσικα και υπαρχει, η ψηφος μας.-
-
Πιστα ΔΕΝ γινεται πια σε πολιτισμενες χωρες....δεν ξερω αν στο μελλον αλλαξει κατι
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Aν είναι δυνατόν, ώρες ώρες νομίζω ότι ζω στην πιο χαζή χώρα του κόσμου. Αυτό το νομοσχέδιο κόβει και την τελευταία ελπίδα, την στιγμή που οι περισσότερες χώρες τις Ευρώπης έχουν δεκάδες πίστες! Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να αντιδράσουμε?
φυσικα και υπαρχει, η ψηφος μας.-
Και τι να ψηφισεις;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πιστα ΔΕΝ γινεται πια σε πολιτισμενες χωρες....Αυτό συμβαίνει επειδή πλέον δεν συμφέρει γενικώς η κατασκευή μιας πίστας ή επειδή οι πολιτισμένες χώρες έχουν ήδη αρκετετές πίστες (και αρα δε συμφέρει γιατί η 'αγορά' είναι γεμάτη;)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και τι να ψηφισεις;
δε ξερω, ισως καποιον που δεν μας εχει εξαπατησει μεχρι σημερα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Και τι να ψηφισεις;
δε ξερω, ισως καποιον που δεν μας εχει εξαπατησει μεχρι σημερα?
Ως σκεψη ειναι σωστο αυτο που λες αλλα δεν παει το μυαλο μου σε κανεναν.
Εσυ ποιον εχεις υποψη σου;Αν δεν θες δημοσια τοτε με πμ.
Πίστα θέλετε?Πάρτε βίλες και ξενοδοχεία