-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΚΑΛΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ , ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ?Για να φωνάζει ο APR κάτι πάει στραβά... ή μάλλον τίποτα δεν πάει πουθενά?
-
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΕ APR H EINAI ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ??
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ , ΑΦΥΠΝΗΣΤΗΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΣ .
ΠΑΠΠΟΥΟΥΟΥ, ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΕΝΙΑΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΗ ΝΑ ΔΗΛΟΣΟΥΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ?.............
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΚΑΛΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ , ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ?ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΞΥΠΝΗΣΑΝ ????
Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΠΟΡ?? -
ΓΑΤΟΥΛΑΚΟ , ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΕ ΗΣΥΧΟΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΟΥ , ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΥΔΟΝΗΜΟ ?
ΓΑΤΟΥΛΑΚΟΣ ΕΣΥ .........,Ο.Κ. ΑΛΛΑ ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΙΛΟΥΡΟΕΙΔΗ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
....
ΓΑΤΟΥΛΑΚΟΣ ΕΣΥ .........,Ο.Κ. ΑΛΛΑ ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΙΛΟΥΡΟΕΙΔΗΤΟ ΒΡΗΚΑ......
Ο ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ !!!!
-
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ
ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ , ΑΦΥΠΝΗΣΤΗΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΣ .
ΠΑΠΠΟΥΟΥΟΥ, ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΕΝΙΑΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΗ ΝΑ ΔΗΛΟΣΟΥΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ?.............
ΝΑΣΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ........... ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝΝΝΝΝ ......
-
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΑΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ , ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΑΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ , ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ?Το Σ Κ θα έχει λιακάδα!.....
-
Κυριε Νικο,ωραια απαντηση,βουλευτικη
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΓΑΤΟΥΛΑΚΟ , ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΕ ΗΣΥΧΟΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΟΥ , ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΥΔΟΝΗΜΟ ?ΓΑΤΟΥΛΑΚΟΣ ΕΣΥ .........,Ο.Κ. ΑΛΛΑ ΕΧΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΙΛΟΥΡΟΕΙΔΗ
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.......
ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ... , ΜΟΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ???......... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ.....
ΦΙΛΑΚΙΑ -
Ωραία τα διαβάσαμε στα ρεπορταζ του rally.gr.
Πήγε κανένας, να μας πει εντυπώσεις ? Όχι μόνο για το Ενιαίο, αλλά και για τις άλλες κατηγορίες. Είχε κόσμο, ευχαριστήθηκε ?
Με τα συμβάντα του Ενιαίου θα υπάρχουν και 'θέματα'. Ξαφνικά κανείς δεν ενδιαφέρεται ?
-
Απορίας άξιον: πολυπρωταθλητής αγώνων σε πρωταθληματικό ράλλυ,ρίχνει μοτοσυκλετιστή και φεύγει και τιμωρείται με 500 ευρώ. Συμμετέχων στο ενιαίο βάζει παγάκια στα δοκιμαστικά !! και τίθεται εκτός!
Στο δεύτερο σκέλος του αγώνα του ενιαίου ο τιμωρημένος αγωνιζόμενος δέχεται χτύπημα αντιαθλητικό από συναθλητή του ο οποίος δεν δέχεται αμέσως μαύρη σημαία και συμβάλλει κανονικότητα στο αποτέλεσμα του αγώνα!Ευτυχώς;;; τιμωρήθηκε την επομένη μέρα ! -
Ο χρήστης malsot έγραψε:
πολυπρωταθλητής αγώνων σε πρωταθληματικό ράλλυ,ρίχνει μοτοσυκλετιστή και φεύγει και τιμωρείται με 500 ευρώ.Ξέρεις τι έγινε ?
Ξέρεις για ποιό ακριβώς λόγο τιμωρήθηκε ?Ή 'άκουσες' ?
Στο κάτω-κάτω, τι σχέση έχει το ένα με το άλλο...
-
Το συγκεκριμένο γεγονός μου το ανέφερε γνωστό μου οικείο άτομο. Η επίπληξη και το προστιμο που επεβλήθη δεν μου κάνει εντύπωση! Ένα παράδειγμα έδωσα. Η απορία μου έχει να κάνει με τα γεγονότα του ενιαίου και αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που το αναφέρω στο συγκεκριμένο θέμα 'ΕΝΙΑΙΟ 2005'.
ΜΦΧ
ΥΓ. Αν το γεγονός δεν έγινε 'ετσι, ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων παρ'όλο που δεν το θίγω ή το κρίνω. -
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Το συγκεκριμένο γεγονός μου το ανέφερε γνωστό μου οικείο άτομο. Η επίπληξη και το προστιμο που επεβλήθη δεν μου κάνει εντύπωση! Ένα παράδειγμα έδωσα.Δεν στα είπαν ακριβώς όπως έγιναν -ή δεν τα μετέφερες σωστά. Διότι έτσι όπως τα είπες διαφαίνεται και ευθύνη του αγωνιζόμενου και εγκληματική αμέλεια στη συνέχεια (εγκατάλειψη τραυματία). Που δεν είναι έτσι. Αν θέλεις να το συζητήσουμε στο θέμα του ΔΕΘ.
Η απορία μου έχει να κάνει με τα γεγονότα του ενιαίου και αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που το αναφέρω στο συγκεκριμένο θέμα 'ΕΝΙΑΙΟ 2005'.
Διαφωνείς με την ποινή που επιβλήθηκε για την αδιαμφισβήτηση τεχνική παράβαση ?
Για τα αγωνιστικά γεγονότα δεν έχω άποψη διότι δεν τα γνωρίζω.ΥΓ. Αν το γεγονός δεν έγινε 'ετσι, ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων παρ'όλο που δεν το θίγω ή το κρίνω.
Απλά αυτά είναι σοβαρά θέματα για να 'σέρνονται' φήμες και υπόνοιες.
-
Όπως σας είπα το θέμα του Δεθ δεν με απασχολεί και δεν κρίνω! Επίσης ζήτησα και συγνώμη και μάλιστα για πράγμα το οποίο μου μεταφέρθηκε! Όσον αφορά τον εν λόγω οδηγό είμαι οπαδός και θαυμαστής, όχι μόνο των ικανοτήτων του, αλλά και του ήθους του!
Αυτό που απορώ είναι για το ενιαίο και γιατί δεν έγινε επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο εφόσον δεν επρόκειτο για αγώνα αλλά για δοκιμαστικά,και γιατί στην περίπτωση του αγώνα ο 'αντιαθλητής', με την προτροπή των κριτών μάλιστα, δεν απεβλήθη αμέσως με μάυρη σημαία παρά την επομενη μέρα έχοντας πλέον συντελέσει καίρια στο αποτέλεσμα του αγώνα!
Και για να μην παρεξηγηθώ πάλι,ρωτώ απλά από περιέργεια! -
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Αυτό που απορώ είναι γιατί δεν έγινε επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο εφόσον δεν επρόκειτο για αγώνα αλλά για δοκιμαστικά,Τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά είναι μέρος του αγώνα. Οι αγωνοδίκες είχαν διάφορες δυνατότητες
επίπληξη
χρηματικό πρόστιμο
ακύρωση των χρόνων (ξεκινά τελευταίος την άλλη μέρα)
αποκλεισμόςΕκριναν την παράβαση αρκετά σοβαρή ώστε να αποκλείσουν τον οδηγό. Εδώ που τα λέμε, ή αυτό θα έκαναν ή ακύρωση των χρόνων, είναι αρκετά 'χοντρό' για να γλυτώσει με χρηματικό πρόστιμο πχ. Δηλαδή εσύ θα θεωρούσες λογικό να έχει καταφανέστατα παρανομήσει τεχνικά και παρόλα αυτά να διατηρήσει την όποια θέση του στην αυριανή εκκίνηση πληρώνοντας ένα πρόστιμο ?
Τώρα αν ρωτάς γιατί δεν ακύρωσαν τους χρόνους, δεν ξέρω. Κανένα από τα 2 δεν θα μου φαινόταν παράλογο.
-
8 / 10 ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΟ (ΕΑΝ ΕΧΩ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ.... ΟΝΤΑΣ ΥΠΟΤΡΟΠΟΣ (ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΕΞΩ) .
ΗΘΟΣ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ , ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΣΟΤ -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτό που απορώ είναι γιατί δεν έγινε επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο εφόσον δεν επρόκειτο για αγώνα αλλά για δοκιμαστικά,
Τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά είναι μέρος του αγώνα. Οι αγωνοδίκες είχαν διάφορες δυνατότητες
επίπληξη
χρηματικό πρόστιμο
ακύρωση των χρόνων (ξεκινά τελευταίος την άλλη μέρα)
αποκλεισμόςΕκριναν την παράβαση αρκετά σοβαρή ώστε να αποκλείσουν τον οδηγό. Εδώ που τα λέμε, ή αυτό θα έκαναν ή ακύρωση των χρόνων, είναι αρκετά 'χοντρό' για να γλυτώσει με χρηματικό πρόστιμο πχ. Δηλαδή εσύ θα θεωρούσες λογικό να έχει καταφανέστατα παρανομήσει τεχνικά και παρόλα αυτά να διατηρήσει την όποια θέση του στην αυριανή εκκίνηση πληρώνοντας ένα πρόστιμο ?
Τώρα αν ρωτάς γιατί δεν ακύρωσαν τους χρόνους, δεν ξέρω. Κανένα από τα 2 δεν θα μου φαινόταν παράλογο.
μηπως πρεπει πια να γινει αυτο που φωναζω χρονια τωρα οτι οταν πιανετε καποιος παρανομος (φυσικα με χοντρη παρανομια και οχι ελειπε το πλαστικο στην πορτα)και ειδικα στα ενιαια που παιζουνε και χρηματα,να τρωει και κανα δυο αγωνες πριν η μετα η να μηδενιζεται?και γιατι το λεω αυτο?αν εγω φτασω στον τελευταιο αγωνα και παιζω την πρωτη θεση και σιγουρα την δευτερη οτι και να γινει,τοτε κανω την παρανομια και αν με πιασουν παω δευτερος αλλιως παρτε τον πρωταθληταρα.και μην μου πειτε οτι δεν εχει γινει γιατι θα σφαχτουμε.αντε μπας και παει καθε κατεργαρης στη θεση του.
ΕΝΙΑΙΟ 2005