-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ HANNIBAL ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟ ΠΕΙ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ , ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΣΑ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ , ΟΣΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑEgw apla mia erwthsh e8esa efoson ektyei kapoios poinh me anastolh an 8a exei parapanw kyrwseis? An elegxhke meta kai bre8hke ok tote paso gia ton A agwna...
Kyrie Anagnwstopoyle egw pantws poy me eipane paranono sto persino rally Lamias epeidh efyge to kommataki poy einai san skoypa kai syndeei to swlhna apo to filtrokoyti me thn metwph,(oloi kseroyme pws meta trabaei zesto aera apo tis 8emokrasias ths pollaplhs) eipa sthn apologeia moy oti ef'oson me krinoyn paranomo ok, peira to amaksi moy kai efyga kai efaga akoyson akoyson poinh apo toys goneis moy me apokleismo ena xrono... Blepeis o Papantwnhs (palios agwnizomenos toy enniaioy) den toy arese poy brhkan ton mikro paranomo kai me timwrhse aytos.... -
Ο χρήστης P.LIATTI έγραψε:
copy paste apo to rally.gr
'Θυμίζουμε ότι εκτός από τον δεύτερο αγώνα Ενιαίου είχε τεθεί από τον χθεσινό τεχνικό έλεγχο ο Νίκος Σταγόπουλος, όταν βρέθηκε παράνομος στην εισαγωγή του αέρα'Ton Paparinopoylo ton petaksane ektws 8esmoy gia ta pagakia....
O Stagopoylos poy exei poinh me 'anastolh' apo ton prohgoymeno agwna ti pei8arxikes kyrwseis 8a exei?
Kai poios moy leei oti den eixe thn idia paratypia kai ston prwto agwna ths hmeras poy etrekse kanonika? Mhpws prepei na ksanagrafoyne oi kanonismoi kai na dior8w8oyne se kapoia shmeia?Και καλά ο Σταγόπουλος. Με αυτό το κολοπαίδι το Σπέγγο θα ασχοληθεί κάποιος λες? Πολύνεκρο παραλίγο να δημιουργήσει σπρώχνοντας το Ντόλα, αλλά δε βλέπω να ασχολείται κανείς.
Κολλητός του Θείου, του ιβάν, του κάστορα και πολλών άλλων ο μπαμπάς του οπότε βλέπω να το πηγαίνουν παραλία. Ενώ ο Παπαρινόπουλος που δεν είχε δόντι...
Αφήστε που είναι και υπότροπος ο εν λόγω πιτσιρικάς αφού την περασμένη φορά έκανε και πάλι αντιαθλητικά σπρωξίματα και η ΑΛΑ του χαρίστηκε μόνο με ασπρόμαυρη, ενώ ο ΣΟΑΑ ούτε που τον μνημόνευσε, την ώρα που έκοβε άλλων κεφάλια.
Δηλαδή τι νομίζετε πως είναι ο ΣΟΑΑ? Κάτι σαν την ΕΘΕΑ, ή σαν τη βουλή των ελλήνων για να καταλάβουμε καλύτερα. Οπότε οι ελπίδες μας στο θεό για την επόμενη φορά που κάποιο άλλο κολοπαιδο θα σπρώξει κάποιο Ντόλα και θα τον στείλει στα πιτς, πρώτη ύλη για τα βραδινά δελτία.
Κρίμα!Loipon epeidh piasthkes apo to diko moy post 8a soy apanthsw egw giati den anfer8hka ston speggo...
Ama exeis treksei pista h exeis parakoloy8hsei agwnes enniaioy apo poly palia 8a katalabeis thn apofash twn agwnodikwn....
Den einai epidh o Dhmhtrhs einai kollhtos me oloys h o mpampas toy... Opws egrapse kai to rally.gr akoymphsane se tzartzarisma... Dhladh akoymphsane thn wra poy o pisw eide kapoio perasma kai xw8hke enw o allos prospa8hse na toy kleisei thn porta... Den egine oyte epitides karfwma oyte tpt.... Einai diaforetiko ayto to tzartzarisma kai diaforetiko to na kopseis to timoni kai na xtyphseis to allon gia na krathseis thn 8esh soy(sto ekswteriko epitrepetai edw oxi gia na meiw8ei to kostos twn agwnwn kai na meinoyn sto telos aytokinhta na trexoyn kai na mhn einai partalia)...... Opote oti kakoboyles kritikes me asxhmoys xarakthrismoys kalytera na tis skeftesai kai na tis diatypwneis kalytera thn wra poy 8a tis pernas sto keyboard.... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
van, αν εχεις κάτι να πεις για να τον αντικρούσεις, πές τα.Αλλά προσβολές και βρισίδια δεν ισχυροποιούν το όποιο δίκιο μπορεί να έχεις.
Θυμιζω ότι στο Φόρουμ μπορείς να είσαι ένας ανώνυμος χρήστης.
Αυτό δεν σου στερεί το δικαίωμα να πεις την γνώμη σου και να κριθείς από αυτήν.
Μην βιάζεσαι λοιπόν να μου δώσεις συμβουλές.........TI MALAKIES MAS LES RE KOYK ?
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ? ΤΗΝ ΕΙΠΑ .
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΘΙΚΟΠΛΑΣΙΑ , ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Σ'ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ .
ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ , ΘΑ ΠΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΒΗΣΕΙΣ Η ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
van, αν εχεις κάτι να πεις για να τον αντικρούσεις, πές τα.
Αλλά προσβολές και βρισίδια δεν ισχυροποιούν το όποιο δίκιο μπορεί να έχεις.
Θυμιζω ότι στο Φόρουμ μπορείς να είσαι ένας ανώνυμος χρήστης.
Αυτό δεν σου στερεί το δικαίωμα να πεις την γνώμη σου και να κριθείς από αυτήν.
Μην βιάζεσαι λοιπόν να μου δώσεις συμβουλές.........TI MALAKIES MAS LES RE KOYK ?
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ? ΤΗΝ ΕΙΠΑ .
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΘΙΚΟΠΛΑΣΙΑ , ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Σ'ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ .
ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ , ΘΑ ΠΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΒΗΣΕΙΣ Η ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ?
Σοβαρά APR δεν έχω μπαλάκια?!!!Η αδυνατώ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ??!!
Και λέω και μαλακίες??!!!Να είσαι καλά!!!Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν!
Αν δεν καταλαβαινεις την διαφορά μεταξύ του 'βρίζω κάποιον' και 'λέω την γνώμη μου'...την κάτσαμε την βάρκα!
Επαναλαμβάνω, το να τον βρίσεις με υποχρεώνει να σου σβήσω την δημοσίευση. Τόσο απλά!!!Οσον αφορά την δημοσίευση του P.LIATTI, τι ακριβώς να σβήσω?
Την γνώμη του?Οσον αφορά την δικιά σου δημοσίευση...ξέρεις πολύ καλά τι έσβησα!
-
ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ ΚΟΥΚ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ , Η ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ,ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙΣ ΣΩΣΤΑ .
ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ ΤΟ ΑΝΩΝΙΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΗΖΕΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ , ΕΝΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ , ΔΙΑΓΡΑΦΟΜΑΙ .ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΟ , ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ . -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΕ ΚΟΥΚ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ , Η ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ,ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙΣ ΣΩΣΤΑ .
ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ ΤΟ ΑΝΩΝΙΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΗΖΕΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ , ΕΝΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ , ΔΙΑΓΡΑΦΟΜΑΙ .ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΟ , ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ .Η διανόηση μου είναι APR!!
Πάντα νόμιζα ότι άμα πω κάποιον αδελφή τον βρίζω!Τις φήμες και την γνώμη (ο πατέρας, ο Κάστορας κλπ) εσυ τις λές βρίσιμο?!Αυτό πιστεύει αυτό λέει. Απάντηση του έδωσες ή απαξιείς?
Για το αν μπορώ ή όχι να παρέμβω...αστο!!!
Καλά κρασά!!!
-
Ρε χαλαρώστε όλοι!!!!!!
Οι μεν αντί να τον βρίζετε πείτε λοιπόν τι αλήθεια έγινε, και μετά ας τον βρίζετε κιόλας... Αλλά τώρα βρίσιμο χωρίς να ξέρουμε τι έγινε στα αλήθεια είναι λίγο ξεκάρφωτο...
Επίσης οι ανώνυμες καταγγελίες/λάσπη (εφόσον δεν αποδεικνύονται, δηλ να το στηρίζουν κι αλλοι επώνυμα αν μη τι άλλο) όταν παλιότερα γίνονταν σε άλλους ήταν κατακριτέες, τώρα έγιναν γνώμη και άποψη από την οποία κρίνεσαι;
Όταν κατηγορείς (ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΣ) όλο τον ΣΟΑΑ και το μισό σέιφτρακ συλλήβδην;; -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ ΤΟ ΑΝΩΝΙΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΗΖΕΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΣ , ΕΝΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ , ΔΙΑΓΡΑΦΟΜΑΙ .ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΟ , ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ .Η διανόηση μου είναι APR!!
Πάντα νόμιζα ότι άμα πω κάποιον αδελφή τον βρίζω!Τις φήμες και την γνώμη (ο πατέρας, ο Κάστορας κλπ) εσυ τις λές βρίσιμο?!Αυτό πιστεύει αυτό λέει. Απάντηση του έδωσες ή απαξιείς?
Για το αν μπορώ ή όχι να παρέμβω...αστο!!!
Καλά κρασά!!!
ΑΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ , ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΩ ΚΟΛΟΠΑΙΔΙ, ΕΙΝΑΙ , Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΙΖΩ , Ο.Κ.
-
Χαίρομαι γιατί όταν αρχίζουν τα 'κολλητός' , 'διαπλεκόμενος' , κάτι 'δεν μου μίλησε καλά' , κάτι 'μπηχτές' εδώ και εκεί , ένα πράμα σημαίνει!
Κάνουμε την δουλειά μας σωστά σαν Δ.Σ. γιατί ταρακουνάμε το σαθρό σύστημα!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Χαίρομαι γιατί όταν αρχίζουν τα 'κολλητός' , 'διαπλεκόμενος' , κάτι 'δεν μου μίλησε καλά' , κάτι 'μπηχτές' εδώ και εκεί , ένα πράμα σημαίνει!Κάνουμε την δουλειά μας σωστά σαν Δ.Σ. γιατί ταρακουνάμε το σαθρό σύστημα!
Kata thn gnwmh soy etsi einai kai kati paei na ginei kata thn dikh moy kai oxi mono.... To 8ema einai omws 8a to synexisete h 8a bare8eite kai eseis epeidh peftete panw ston toixo poy legetai E.8.E.A?
-
Ο χρήστης P.LIATTI έγραψε:
Κολλητός του Θείου, του ιβάν, του κάστορα και πολλών άλλων ο μπαμπάς του οπότε βλέπω να το πηγαίνουν παραλία. Ενώ ο Παπαρινόπουλος που δεν είχε δόντι...
Κρίμα!
...Μεγάλε των πάντων γνώστη και κριτή, δεν ξέρω για τους εκ δεξιών και εξ ευωνύμων μου, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τους εκφράζω.
Τριάντα χρόνια στους αγώνες δεν είχα ποτέ κολλητούς με τη λογική του να κάνω στραβά μάτια και ειδικά σε θέματα που αφορούν όλους.
Εκπλήσσομαι λοιπόν από τη χρήση του ονόματος μου σε πιθανολογούμενη διαπλοκή και μάλιστα με γιο άριστου συνεργάτη που μόνο καλό έχει προσφέρει στο σπορ.
Εκνευρίζομαι γιατί στο -μάλλον- ύποπτο σκεπτικό σου, συμπεριλαμβάνεις μόνο άτομα που δεν έχουν καμμιά οικονομική ωφέλεια από τους αγώνες και
θλίβομαι γιατί διαβάζοντας στο παρελθόν δημοσιευματά σου, πίστεψα ότι ήσουν κάποιος από εμάς και ήξερες πολλά.
Την τύφλα στα μάτια σου ξέρεις, καημένε μου. Εκτός κι αν κάποιος από αυτούς που αναφέρεις όντας... κολλητός σου, σε πήγε κάποια αντίστοιχη... παραλία, οπότε θα μας πεις και το ονοματάκι σου για στηρίξεις τις υποψίες σου.
Μέχρι τότε, άστο, δεν τσιμπάμε και μακάρι τη λειτουργία των πειθαρχικών διαδικασιών του ΣΟΑΑ, να την έιχαν και άλλοι φορείς. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ΕΝ ΟΛΙΓΗΣ , ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ , ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑ ΣΟΟΥ , ΚΙ ΑΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΠΙΛΗΨΙΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ , ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΙΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΝΟΙΑ
Το ποσο δικιο εχει ο APR οταν λεει αυτο το θυμηθηκα οταν ενας φιλος που βρισκεται στον πολιτισμο (Αγγλια) μου εστειλε τα παρακατω μετα την παρακολουθηση το ΣΚ του Formula Fors Festival στο Brands:
Τι είδα στο Brands; Ένα θα σου πω: ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ!!!!!
Εκεί κάθε βδομάδα έχουν διοργάνωση κλάσης Ακρόπολις, τόσες ομάδες, τόσα motorhome, τόση οργάνωση, σκέτη γιορτή! Τι να πω ρε φίλε, τα έχω χαμένα. Είχα πάρει πρέφα από τον αγώνα στο Snetterton αλλά εδώ μιλάμε για πανικό. Πέρα από το Formula Ford Festival που έγινε ο υπέρ-πανικός γινόταν χαμός σε κάθε κλάση! Είχε Ιστορικά (Ford Mustang, Aston Martin κλπ), Radicals, Caterhams, Sport Prototypes 2000 και Formula Jedi. Τέτοιο θέαμα δε το είχα φανταστεί ποτέ στη ζωή μου, σε κάθε μα κάθε heat οποιασδήποτε κατηγορίας σφάχτηκαν παλικάρια και κλάψανε μανούλες. Από το pressing έφευγαν μόνοι τους στην Paddock hill bend!! Στον ημιτελικό του Formula Ford Festival οι δυο πρώτοι μετά 10 γύρους μάχης ρόδα με ρόδα βγήκαν και μάλιστα ταυτόχρονα με τετ-α-κέ στην πρώτη στροφή! Μακράν οι θεαματικότερες σφαγές ήταν στα Caterhams, τι γλιστρήματα, τι φρεναρίσματα, τι προσπεράσματα από τα γκαζόν και τι κλεισίματα! Απίστευτο!! Οι άνθρωποι έχουν πάει το θέμα πίστα σε άλλο επίπεδο…Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω γιατί αυτά που λέει ο φίλος σου συμβαίνουν σε μια χώρα με αυτοκινητιστική κουλτούρα και μέσα στο πνεύμα της ευγενούς άμιλλας.
Θα διαφωνήσω λαμβάνοντας υπόψη μου τα ακόλουθα περιστατικά που εμενα με πείραξαν:
• Κανένας κριτής και καμία ομάδα δεν θα άφηναν τον κ. Σταγγοπουλο που σερνόταν στο 1.17( όταν όλοι οι άλλοι οδηγοί και από πίσω του γυρνούσαν στο 1.15) να κλείνει με αντιαθλητικό τρόπο συναθλητές του που ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να τον προσπεράσουν με ασφάλεια. Όσοι τόλμησαν την προσπέραση ( Αμερικάνος, Γκότζος και Φαμπιάτου ) βρέθηκαν στα χώματα θέτοντας εαυτούς και άλλους σε κίνδυνο. Από αυτούς η Φαμπίατου κατάφερε να τερματίσει 4η-ίσως την λυπήθηκε γιατί είναι στην ίδια ομάδά και ο Γκοντζος μόλις 6ος.Ο Αμερικάνος βρέθηκε εκτός...
• Κανένας κριτής και καμία ομοσπονδία δεν θα άφηναν τον κ. Σπεγγο να βγάλει (όσοι το είδαν είναι σίγουροι ότι υπήρχε πρόθεση) τον Ντόλλα εκτός δρόμου. Ο νεαρός οδηγός μέσα στην αντάρα της στιγμής–‘έστω και «κατά λάθος», παραλίγο να σκοτώσει κάποιους συνανθρώπους του . Αυτό είναι πολύ σοβαρό- και όλοι συμφωνούμε.
• Κανένας κριτής και καμία ομοσπονδία δεν θα επέτρεπαν στον τερματισμό κάποιος οδηγός να βρίζει με τον χειρότερο τρόπο τον Σπέγγο για το προηγούμενο συμβάν πάνω στην γραμμή του τερματισμού και μπροστα από τις κερκίδες και την τηλεόραση.. Μπορεί να είχε δίκιο και να κινδύνεψε προσωπικά αλλά υπάρχουν αρχές και διαδικασίες που θα έλυναν το πρόβλημα. Δεν χρειάζονται τσαμπουκάδες!Ας αφήσουμε τα προσωπικά μας και ας ενωθούμε για να υπάρξουν κάποιες λύσεις στα προβλήματα του χώρου, όπως για παράδειγμα αυστηρές ποινές και ισοπολιτεία στις αποφάσεις της ομοσπονδίας. Όχι να ισχύει άλλο καθεστώς για τον κ.Σταγγοπουλο και άλλο για τον κ. Παπαρινόπουλο για παράδειγμα.
Αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με τις παρατυπίες στη εισαγωγή του κ. Παπαρινόπουλου, γιατί αυτό και αντιαθλητικό είναι και κυρίως, γιατί δεν είχε παγάκια για τον Φραπε μου στην καντίνα !!! -
Kjetilmob
Νασαι καλα ανθρωπε μου!!! Ειμαστε 2, ειμαστε 3, θα γινουμε 1013? -
Αγαπητέ φίλε, Είμαστε 1013 και πολύ περισσότεροι, αρκεί να οργανωθούμε.
Εντωμεταξύ ψάχνοντας για τον αγώνα βρήκα και αυτό: http://www.fabiatou.com που περιγράφει τον αγώνα από μέσα. Ενδιαφέρον! Πολύ ευγενικό αυτό το «επαφή» που γράφει η Ισμήνη, νομίζω ότι θα μπορυσε να πει τα πράγματα με το όνομα τους… -
Αυτο ειναι το δυσκολο. Να βρουμε τη φορμουλα που μεσα στο φυσιολογικο για το σπορ μας πεδιο (αντα)συναγωνισμου ,θα μας κανει να μονιασουμε και να δουλεψουμε ομαδικα.
Δυστυχως , σε αλλο τοπικ, διαβαζω πραγματα σεβαστα μεν, αλλά που με απογοητευουν. Να βρουμε λεει εναν σωτηρα και να τον κανουμε αρχηγο, να μας σωσει. Ακομα σαν Ελληνες και σαν φιλαθλοι δεν μαθαμε που καταληγουν οι κατα καιρους Σωτηρες? Ας κουνησουμε ολοι μαζι κι απο λιγο το χερακι μας και το θαυμα θα γινει.
Καλημερα. -
Πλακα-πλακα κυριοι ΣΟΑΑ,καμια ενημερωσουλα,για το αν, ποτε , τι εγινε?
Περι ενιαιου καταρχην,αλλα αν γινοταν και για τα υπολοιπα τεκταινομενα......
Φανταζομαι μετα και απο αυτα τα συμβαντα,παλι καποιοι θα προσκαλεστηκαν,υποθετω?!? -
Καλημέρα, επιτρέψτε μου να είμαι λίγο πιο αισιόδοξος και αυτό γιατί νομίζω ότι η λύση δεν είναι και τόσο πολύπλοκη.
Δεν χρειάζεται να ιδρύσουμε συλλόγους, ούτε να γεννήσουμε σωτήρες. Το σίγουρο είναι ότι δεν χρειαζόμαστε «σωτήρες». Ποτέ δεν βοήθησαν γιατί απλά όλοι έχουν στο μυαλό τους το προσωπικό τους συμφέρον. Το πιο εύκολο που μπορούμε να κάνουμε είναι μην φοβόμαστε να διαμαρτυρηθούμε, ή καλύτερα να μην χαριζόμαστε σε κανένα. Αν όλοι μαζί καταγγέλλουμε αυτά που συμβαίνουν, έστω και από το forum αυτό, κάποια στιγμή όλοι αυτοί που παρανομούν και συμπεριφέρονται με ασέβεια προς το άθλημα θα συμμορφωθούν και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί θα λειτουργήσουν.
Αυτό που φταίει είναι ότι διακατεχόμαστε από το κατοχικό σύνδρομο του «καταδότη» και δεν μιλάμε φοβούμενοι πως θα χαρακτηριστούμε χαφιέδες, ή καρφιά. Και αυτό δεν δυστυχώς συμβαίνει μόνο στους αγώνες…
Πρέπει να κατανοήσουμε ότι όταν ανεχόμαστε καταστάσεις και ανάρμοστες συμπεριφορές δεν είμαστε μάγκες γιατί δεν γινόμαστε καρφιά, αλλά γινόμαστε (παρακαλώ εδώ τοποθετήστε την γνωστή λέξη από Μ στοn πληθυντικό), γιατί αφήνουμε κάποιους να θεωρούν τους εαυτούς τους πιο έξυπνους εμάς. Έτσι τελικά μας κάθονται στο σβέρκο!Αυτά….
-
Κι αυτους που εχουν τα κλειδια, διαβαζουν (κρυφτουλι) αλλα απαξιουν ν
απαντησουν, λεγοντας συνηθως 'ασε τους γραφικους να λενε', τι τους κανουμε?
Εχω την εντυπωση οτι αυτοι δημιουργουν το μεγαλυτερο προβλημα,λειτουργωντας αλλοτε πανω κι αλλοτε κατω απο το τραπεζι, με αποτελεσμα να βρισκομαστε εμεις σ ενα αεναο μπρος-πισω. -
Μια ερωτηση προς ΣΟΑΑ και δεν περιμενω απαντηση γιατι κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει!ετυχε να δω την κασσετα in car απο τον προηγουμενο αγωνα του ενιαιου(αυτον με τισ πολλες τιμωριες απο τον ΣΟΑΑ) του κυριου Σταγοπουλου.ειναι η ιδια κασσετα που εδειξε και στον ΣΟΑΑ οταν τους καλεσε η πειθαρχικη επιτροπη!να επισημανω οτι η κασσετα δεν ειναι κρυφη αφου την μοιρασε ο ιδιος ο αγωνιζωμενος.λοιπον εκτος απο το νευρικο γελιο που μου προκαλεσε η κασσετα με αυτα που ακουγονται απορω με την αποφαση του πειθαρχικου να δωσει τις ποινες που εδωσε βασιζομενο στην συγκεκριμενη κασσετα!αν μπορειται να την βρειτε μην την χασετε θα διασκεδασετε!και θα προβληματιστειτε!
Και μην ακουσω παλι κανα κουλο οτι δεν σχολιαζονται οι αποφασεις του ΣΟΑΑ! -
Nikolas-Ron, δεν καταλαβαίνω το λόγο της δημοσίευσης...
Φαντάζομαι όποιος έχει δει την κασέτα τα ήξερε πριν τα γράψεις, όποιος δεν την έχει δει αποκλείεται να καταλάβει κάτι...
Λες πως υπάρχει κάποια κασέτα, και κάτι δείχνει και κάτι έγινε... Πες μας ΤΙ λέει και ΤΙ δείχνει να καταλάβουμε και να κρίνουμε κι εμείς, μετά ή άνευ σχολιασμού στις όποιες αποφάσεις, αλλιώς πραγματικά δε βλέπω το νόημα της δημοσίευσης...
Για την ώρα πάντως βλέπω μια μάλλον προς το κακό (από το ύφος) κριτική στο πειθαρχικό του ΣΟΑΑ χωρίς να υπάρχει (χωρίς να εξηγείς τουλάχιστο) ΤΙΠΟΤΑ!
ΕΝΙΑΙΟ 2005