-
RX8 φυσικα κι απο μενα...
Τους λογους τους ανεφεραν πολλοι και διαφοροι πριν απο μενα. -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
RX8 Α-ΝΕ-ΤΑ !
το Golf είναι ενα απλό hatchback που βγήκε κατα κύριο λόγο να εξυπηρετήσει ενα target market, εε ας του βάλουμε και ενα δυνατό μοτέρ να του πουλάμε και για σπορ αυτοκίνητο. Το οποιο ΔΕΝ είναι..Οπως λέει και κάποιος παραπάνω, τα βλέπεις δίπλα δίπλα και το ένα ειναι ενα οποιοδήποτε αυτοκίνητο της σειράς και το άλλο ειναι ενα σπόρ αυτοκίνητο το οποίο θα κάνει πιτσιρικάδες (απο μικρο και απο τρελλό) να κάνουν ουυάααουυυ και να το δείχνουν με το δείκτη του χεριού τους
Σε βρίσκω υπερβολικό.
Το GTi και καλό στήσιμο έχει, και καλό χρόνο σε πίστα κάνει.
Οτι είναι κουβάς είναι
Αλλά όχι ότι έχει μόνο κινητήρα!!
Αν το RX δεν είχε τα προβλήματα αξιοπιστίας που στο RX8Club μου σηκώθηκε η τρίχα!! + τις ανακλήσεις για σοβαρούς λόγους τότε μόνο οι τρελοί θα αγοράζανε golf instead of RX8.
Κατα τα άλλα το αμάξι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Το GTi και καλό στήσιμο έχει, και καλό χρόνο σε πίστα κάνει.
Οτι είναι κουβάς είναι
Eμφανισιακά, από πίσω μοιάζει με κουβαδάκι. Από μπροστά όχι.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Χωρίς παρεξήγηση για τους GOLFADES αλλα, άλλο ενα καθαρόαιμο σπόρ αμάξι και άλλο ενα πολυ γρήγορο, που βγαίνει όμως και σε 1.4!!!
και το Lancer βγαίνει σε ταξί και 1.3, όπως και το Impreza σε 1.6
καμια σχεση!
Καμία σχέση; ούτε με το Civic που βγαίνει σε 1.4, αλλά και Type R;
Βρε παιδιά, σωστή η τοποθέτησή σας, αλλα όσον αφορά το GOLF, αλλάζει μόνο ο κινητήρας, οι αναρτήσεις και τα ζαντολάστιχα, τίποτα άλλο!
Ενώ σε όλα τα άλλα μοντέλα που αναφέρατε, παίζουμε με μπλοκέ διαφορικά, 4κίνηση, αλλαγές στο σύστημα διεύθυνσης κτλ.
Να μην πω για την Μ3 που οι διαφορές ξεκινάνε απο τις διαστάσεις, οχι λόγω spoilers, αλλά μεγαλύτερων αξόνων!
Εντελώς καμία σχέση!!! -
δυστυχως θα αναγκαστω να το γραψω και αυτο...οι καιροι ειναι δυσκολοι,η τρομοκρατια χτυπει παντου,οι παπαδες βγαζουν τα ματια τους,οι γυναικες εχουν γινει αντρες,οι αντρες γυναικες,η πιτα γυρο εχει φτασει 2ευρω,ο καφες 15 ευρω και εγω πρεπει να γραψω οτι....
για καθημερινη χρηση προτιμω το ΓΚΟΛΦ ΤΟΥΡΜΠΟ απο το γιαπωνεζακι....
ο ρεαλισμος μου θα μαι φαει...
-
Ο χρήστης theakis έγραψε:
Βρε παιδιά, σωστή η τοποθέτησή σας, αλλα όσον αφορά το GOLF, αλλάζει μόνο ο κινητήρας, οι αναρτήσεις και τα ζαντολάστιχα, τίποτα άλλο!
Ενώ σε όλα τα άλλα μοντέλα που αναφέρατε, παίζουμε με μπλοκέ διαφορικά, 4κίνηση, αλλαγές στο σύστημα διεύθυνσης κτλ.
Να μην πω για την Μ3 που οι διαφορές ξεκινάνε απο τις διαστάσεις, οχι λόγω spoilers, αλλά μεγαλύτερων αξόνων!
Εντελώς καμία σχέση!!!φαντάσουν ν'αλλαζαν κι άλλα, εκτός από κινητήρα, αναρτήσεις (τιμόνι) ζάντες, εσωτερικό
και στο Type R τα ίδια αλλάζουν και ΔΕΝ έχει μπλοκέ.
Το Impreza 1.6 έχει τρία διαφορικά επίσης.
Ναι εντελώς καμία σχέση, γι' αυτό μόλις δεις 316 Μ ψάχνεις να δεις αν είναι μαϊμού ή όχι
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δυστυχως θα αναγκαστω να το γραψω και αυτο...οι καιροι ειναι δυσκολοι,η τρομοκρατια χτυπει παντου,οι παπαδες βγαζουν τα ματια τους,οι γυναικες εχουν γινει αντρες,οι αντρες γυναικες,η πιτα γυρο εχει φτασει 2ευρω,ο καφες 15 ευρω και εγω πρεπει να γραψω οτι....για καθημερινη χρηση προτιμω το **ΓΚΟΛΦ ΤΟΥΡΜΠΟ **απο το γιαπωνεζακι....
ο ρεαλισμος μου θα μαι φαει...
ναι κι αυτό πολύ λίγα καίει
Ήθελα να ξέρα πως έβγαλαν περίπου 12 λίτρα μέση κατανάλωση σε συνθήκες δοκιμής (σκίσιμο ) διάφορα περιοδικά
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
äõóôõ÷ùò èá áíáãêáóôù íá ôï ãñáøù êáé áõôï...ïé êáéñïé åéíáé äõóêïëïé,ç ôñïìïêñáôéá ÷ôõðåé ðáíôïõ,ïé ðáðáäåò âãáæïõí ôá ìáôéá ôïõò,ïé ãõíáéêåò å÷ïõí ãéíåé áíôñåò,ïé áíôñåò ãõíáéêåò,ç ðéôá ãõñï å÷åé öôáóåé 2åõñù,ï êáöåò 15 åõñù êáé åãù ðñåðåé íá ãñáøù ïôé....
ãéá êáèçìåñéíç ÷ñçóç ðñïôéìù ôï ÃÊÏËÖ ÔÏÕÑÌÐÏ áðï ôï ãéáðùíåæáêé....
ï ñåáëéóìïò ìïõ èá ìáé öáåé...Äþóôïõ êáé ìéá óüäá ãéá ôçí ÷þíåøç
...êáé Üëëïé Ýôóé Ýëåãáí êáé ôþñá ôïõò ëÝù ....ãéáðùíÝæïõò ..... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ήθελα να ξέρα πως έβγαλαν περίπου 12 λίτρα μέση κατανάλωση σε συνθήκες δοκιμής (σκίσιμο ) διάφορα περιοδικάΣε συνθήκες lkar τι κατανάλωση παρουσιάζεται?
-
Ο χρήστης focus19 έγραψε:
Ψήφισα golf καθαρά γιατί προτιμώ τα γρήγορα μπροστοκίνηταΞάπλωσε λίγο και θα σου περάσει . Μουτραγκένιο
-
Η επιλογή μου στη σύγκριση αυτή: RX-8
Καθαρά υποκειμενικά με μέτρα και σταθμά δικά μου.Πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερες συγκινήσεις από το Golf GTi, μπορεί να ξεδιπλώσει εμπειρίες πίσω από το τιμόνι του και να προσφέρει υπέροχες μελωδίες, εκεί κοντά στις 9.000, στα ακουστικά νεύρα των επιβατών του.
-
Ψήφισα golf καθαρά γιατί προτιμώ τα γρήγορα μπροστοκίνηταΠρέπει να αλλάξω γυαλιά. Νόμιζα ότι διάβασα μπροστοκίνητα
Πέραν της πλάκας, περί ορέξεως ουδείς λόγος...Απλώς για μένα προσωπικά θα ήταν αδιανόητο να προτιμήσω ένα (ακόμα και άριστο) μπροστοκίνητο από ένα καλό πισωκίνητο.
-
Σωστά διάβασες αλλά περί ορέξεως...τα πισωκίνητα είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό,φυσικά το πιστεύω αλλά προτιμώ μπροστοκίνητα και τετρακίνητα ειδικά για συχνή χρήση στους αθλιους ελληνικούς δρόμους.Άλλωστε ο καθένας κρίνει σύμφωνα με το δικό του οδηγικό στυλ και συνήθειες,σωστα??? ακόμα και στους αγώνες(ραλλυ) που τα πισωκίνητα ήταν ό,τι πιο θεαματικό δεν χρησιμοποιούνται πλέον αφού τα τέρατα μπροστοκίνητα και τετρακίνητα κάνουν καλύτερους χρόνους..και είναι πιο ευκολοδήγητα στο όριο.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ψήφισα golf καθαρά γιατί προτιμώ τα γρήγορα μπροστοκίνητα
Πρέπει να αλλάξω γυαλιά. Νόμιζα ότι διάβασα μπροστοκίνητα
Πέραν της πλάκας, περί ορέξεως ουδείς λόγος...Απλώς για μένα προσωπικά θα ήταν αδιανόητο να προτιμήσω ένα (ακόμα και άριστο) μπροστοκίνητο από ένα καλό πισωκίνητο.
Μάλλον και γω θα πρέπει να αλλάξω γυαλιά. Σκέψου ότι νόμιζα ότι διάβασα τον ξεκάθαρα φανταστικό συνδυασμό **γρήγορο **μπροστοκίνητο. Μάλλον το πολύ forum και οι πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη δημιουργούν παρενέργειες στην όραση.
Χωρίς παρεξήγηση και για μένα -
Δεν χρειάζεται να πάτε σε γιατρούς παιδιά.Τζάμπα λεφτά.Κανείς σας δε χρειάζεται γυαλιά.Τη γνώμη μου είπα και την πιστεύω,αν έχετε εμπειρία από αγώνες ράλλυ θα ξέρετε ότι δεν υπάρχουν απλά γρήγορα μπροστοκίνητα αλλά τέρατα όπως 306maxi και διάφορα 2λιτρα kit car που κέρδιζαν αυτοκίνητα wrc.Άρα σίγουρα υπάρχουν πολύ γρήγορα μπροστοκίνητα που μπορούν να είναι και διασκεδαστικά....
Τη δέχομαι πάντως την πλάκα δεν παρεξηγώ,don;t worry -
Άρα σίγουρα υπάρχουν πολύ γρήγορα μπροστοκίνητα που μπορούν να είναι και διασκεδαστικά....Αυτό είναι πέρα για πέρα αληθινό
Και πάλι, συγνώμη αν σου φάνηκα ερειστικός
-
υπάρχουν πολύ γρήγορα μπροστοκίνητα που μπορούν να είναι και διασκεδαστικά....Φυσικα και υπαρχουν...
Δυο παραδειγματα ειναι το fiat coupe και το integra type r.
Τα εχουν δυο φιλαρακια μου και τα εχω οδηγησει και τα δυο και δηλωνω οτι ειναι εκπληκτικα αυτοκινητα.
Οπως κι να εχει ομως αλλο πραγμα η πισωκινηση.... -
Δεν χρειάζεται να πάτε σε γιατρούς παιδιά.Τζάμπα λεφτά.Κανείς σας δε χρειάζεται γυαλιά.Τη γνώμη μου είπα και την πιστεύω.
Τη δέχομαι πάντως την πλάκα δεν παρεξηγώ,don;t worryΠολύ χαίρομαι, γιατί ήταν ξεκάθαρο ότι επρόκειτο για πλάκα και δε θέλαμε να σε θίξουμε. Ακόμα όμως και αν ένα μπροστοκίνητο είναι πιο γρήγορο από ένα πισωκίνητο, σκέψου όταν πατάς τέρμα το γκάζι
α) να βγάζεις ατελείωτα μούτρα και να πηγαίνεις απέναντι
β) να αρχίζεις να παίζεις με την ουρά που προσπαθεί να σε προσπεράσει
Αυτό ακριβώς
Ακόμα πάντως θυμάμαι με μελαγχολία τους 5-6 γύρους στην πίστα των Σερρών με Civic Type-R φίλου. Μοναδική εμπειρία. Πώς θα είναι άραγες εκεί μέσα ένα S2000; -
.....αν έχετε εμπειρία από αγώνες ράλλυ θα ξέρετε ότι δεν υπάρχουν απλά γρήγορα μπροστοκίνητα αλλά τέρατα όπως 306maxi και διάφορα 2λιτρα kit car που κέρδιζαν αυτοκίνητα wrc.Άρα σίγουρα υπάρχουν πολύ γρήγορα μπροστοκίνητα που μπορούν να είναι και διασκεδαστικά....
Τη δέχομαι πάντως την πλάκα δεν παρεξηγώ,don;t worryΕγώ χωρίς να θέλω να κάνω πλάκα θα διαφωνήσω μαζί σου στο εξής:
Θεωρούνται μπροστοκίνητα τα kit car που αναφέρεις;
Γιατί το μόνο βέβαιο είναι ότι το κοινό σημείο τους με τα εργοστασιακά μοντέλα είναι η μετάδοση...
Δηλαδή καμία σχέση...Αλλά από την άλλη δε χρειάζεται να το φτάσεις και τόσο μακριά...
Παράδειγμα το καινούργιο Type-R σε σύγκριση με το S2K σε πίστα, δηλώνει ότι είναι ολοκληρωμένος 'αντίπαλος' και πιο γρήγορο σε απόλυτους χρόνους (στο Type-R αναφέρομαι).Και αν καταλαβαίνω καλά τα παδιά προσπαθούν να πουν και θα συμφωνήσω μαζί τους, ότι ένα RWD είναι πιο διασκεδαστικό - όχι απαραίτητα πιο γρήγορο.
-
Να προσθέσω ότι τα γρήγορα FWD είναι 'σημεία των καιρών', αφού αν πήγαινες Focus19 στη δεκαετία των '60s, '70s και έλεγες ότι θα τους περάσεις από πάνω με ένα Integra-R θα σε κοιτάγαν και θα γελούσαν όπως κάνουμε εμείς με τον άμοιρο τον Ταμπάκη...
Καταραμένη Citroen...
ForWarDinator IV: 'Η επιστροφή των RWD'
Δίλημμα των 29Κ: Golf GTI ή RX-8 Challenge ;