-
Eννοείται. Σίγουρα δεν εννοείτε την Carrera GT; Μια GT2 δεν είναι match για την 430.
-
GT2 ειναι ενα απο τα πιο βαναυσα αυτοκινητα που εχουν βγει ποτε απο την γραμμη παραγωγης..........
καμια σχεση με την F430.........
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Eννοείται. Σίγουρα δεν εννοείτε την Carrera GT; Μια GT2 δεν είναι match για την 430.Κ εγω για Carrera GT καταλαβα.....
-
popol@ros κάνε σε παρακαλώ 'edit' το πρώτο σου post και άλλαξε τον τίτλο σε: 'ήρθε η πρώτη Ferrari 430' για να καταλαβαίνουμε τι αφορά το topic χωρίς να χρειάζεται να το ανοίγουμε...
edit: Ευχαριστώ πολύ.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Μια GT2 δεν είναι match για την 430.Eγω νομιζα οτι η 'απλη' Turbo ειναι match για την 360(κ μαλιστα καλυτερη συμφωνα με ορισμενα περιοδικα)..
Ποσο μαλλον οι Turbo S κ η GT2.
Η 430 ειναι τοσο διαφορετικη? Δηλωνω πληρη αγνοια περι αυτηςΥΓ: Δεν εχω καμια δια8εση να κανω flaming αλλα αυτα εχω ακουσει.
ΥΓ2: Ελπιζω να ειναι GT χωρις αρι8μο διπλα το 'οπλο' -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Μια GT2 δεν είναι match για την 430.
Eγω νομιζα οτι η 'απλη' Turbo ειναι match για την 360(κ μαλιστα καλυτερη συμφωνα με ορισμενα περιοδικα)..
Ποσο μαλλον οι Turbo S κ η GT2.
Η 430 ειναι τοσο διαφορετικη? Δηλωνω πληρη αγνοια περι αυτηςΥΓ: Δεν εχω καμια δια8εση να κανω flaming αλλα αυτα εχω ακουσει.
ΥΓ2: Ελπιζω να ειναι GT χωρις αρι8μο διπλα το 'οπλο'H 430 είναι αρκετά διαφορετική, είναι 300cc, συνολικά 4.300 εξού και το F430. Έχει και 90hp παραπάνω! Συνολικά 490hp και 0-100:4sec!
Η GT2 βγάζει 460hp και επιδόσεις τους είναι παραπλήσιες. Αν δεν κάνω λάθος η GT2 είναι και τετρακίνητη και είμαι σίγουρος ότι για καθημερινή χρήση η Porsche είναι καλύτερη. Turbo μοτέρ με 65 κιλά ροπής από χαμηλά! Αν δεν κάνω λάθος η GT2 πρέπει να είναι και αρκετά πιο ακριβή(δεν γνωρίζω την τιμή της F430) αφού η τιμή στην Ελλάδα φτάνει τα 300.000 χιλιάρικα! -
Η Ferrari 430 έχει 30 άλογα παραπάνω από την GT2. Και σε σχέση με την 360, η 430 είναι πιο γρήγορη όχι απλά από την απλή, αλλά και από την 360 Challenge Stradale (η οποία 'παίζει' μαζί με την Porsche GT3RS που με τη σειρά της είναι πιο γρήγορη από την GT2, άσχετα αν είναι πιο αδύναμη). Μιλάω πάντα για επιδόσεις σε πίστα. Έξω από την πίστα μια Ferrari είναι μια Ferrari και μια Porsche είναι μια Porsche. Σε αυτόν τον τομέα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Η διαφορά της 430 από την 360 σε νούμερα, είναι η αύξηση της χωρητικότητας του V8 από 3,6 λίτρα σε 4,3 και της ιπποδύναμης από 400 σε 490 άλογα. -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
H 430 είναι αρκετά διαφορετική, είναι 300cc, συνολικά 4.300 εξού και το F430. Έχει και 90hp παραπάνω! Συνολικά 490hp και 0-100:4sec!
Η GT2 βγάζει 460hp και επιδόσεις τους είναι παραπλήσιες. Αν δεν κάνω λάθος η GT2 είναι και τετρακίνητη και είμαι σίγουρος ότι για καθημερινή χρήση η Porsche είναι καλύτερη. Turbo μοτέρ με 65 κιλά ροπής από χαμηλά! Αν δεν κάνω λάθος η GT2 πρέπει να είναι και αρκετά πιο ακριβή αφού η τιμή στην Ελλάδα φτάνει τα 300.000 χιλιάρικα!Αρα οντως ανεβηκε μιση κατηγορια.
Αναμενουμε λοιπον κ την 997 Turbo να δουμε αν 8α ειναι match.
Να σημειωσω σχετικα με την GT2 οτι ειναι πισωκινητη αλλα ε3ακολου8ει να ειναι φιλικη (δεν ειναι κ τοσο βαναυση οπως ειπε ο popol@ros) για τα standards της (συμφωνα με ο,τι εχω διαβασει παλι, μακαρι να μπορουσαμε να ειχαμε οι ιδιοι εμπειριες απο τετοια αυτοκινητα). -
Πάντως δεν είναι λογικό να θέλει να αγοράσει την GT2 από την στιγμή που έχει ήδη κυκλοφορήσει η 997!! Και απότι ξέρω 997 GT2 δεν έχει βγει ακόμα...
-
...Για την GT λέμε...ξεχάστε GT2,GT3 κλπ.
-
κυκλοφορει και Enzo κυριοι...
('κυκλοφορει' κατ'ευφημισμο ε....μια φορα βγηκε στον δρομο απ'όσο ξερω)
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
...Για την GT λέμε...ξεχάστε GT2,GT3 κλπ.Τελικα ποια θα παρει την GT ή την GT2?
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
....Πάντως GT2 δε θα μου έκανε εντύπωση, κυκλοφορεί ήδη μία κίτρινη, την έχω πετύχει 2-3 φορές στην πόρτα νυχτερινών μαγαζιών!Η πραγματική χρήση ενός sport αυτοκινήτου...
Καλά έκανα και έδωσα το γκλάμουρ αμάξι μου!
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
...Για την GT λέμε...ξεχάστε GT2,GT3 κλπ.
Τελικα ποια θα παρει την GT ή την GT2?
Την GT βέβσια των 600 χιλ Ε! , για να πηγαίνει κόντρες με την Enzo του άλλου προέδρου!
ΥΓ Ο Kouk ξέχασε να πει ότι είναι και δήμαρχος της Βωβούπολης , ξέρετε είναι σε ένα κομμάτι της Κηφισίας .
Επίσης ο συνοδηγός του είναι τακτικό μέλος του φόρουμ σε WRC, Ελλ.Αγώνες και Ακρόπολις! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
την GT βέβσια των 600 χιλ Ε! , για να πηγαίνει κόντρες με την Enzo του άλλου προέδρου!ΑΑΑΑ έχει ο Τζίγγερ μία enzo ε?? Έχω περιέργια κάθε πότε την χρησιμοποιεί... Πρωταθλητές Ελλάδος και οι δύο στα ράλλυ θα είχε πολύ ενδιαφέρον μία κόντρα enzo - carrera GT!!
Έμπιστος φίλος μου είπε ότι είδε enzo στην Χαλκίδα!! Επίσης έξω από την πόρτα νυχτερινού μαγαζιού το καλοκαίρι!! -
Για να λυθούν μερικές απορίες: http://www.bbc.co.uk/topgear/powerlaps/
Ίδια πίστα, ίδιος οδηγός, σε όλα τα laps.
-
Δεν μπορεις να βγαλεις σωστα συμπερασματα απο τους χρονους του TopGear.
Αλλες φορες δοκιμαζουν σε στεγνο, αλλες σε βρεγμενο, ο οδηγος τα πισωκινητα τα driftαρει και λιγο για τον χαβαλε και εντυπωσιακα πλανα, και παει λεγοντας. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αλλες φορες δοκιμαζουν σε στεγνο, αλλες σε βρεγμενο, ο οδηγος τα πισωκινητα τα driftαρει και λιγο για τον χαβαλε και εντυπωσιακα πλανα, και παει λεγοντας.Θα συμφωνησω μαζι σου. Οι χρονοι του Top Gear δεν ειναι αντικειμενικοι αφου οι γυροι δεν ειναι 'καθαροι' και οι καιρικες συνθηκες διαφερουν απο test σε test.
-
Άρα δεν μένει παρά να κανονίσουν μία κόντρα μεταξύ τους οι πρόεδροι, εξάλλου δίπλα δίπλα είναι τα γραφεία τους στην Κηφισίας! Προτείνω να κλείσουμε όλη την Κηφισίας για πάρτυ τους και το γεγονός να μεταδοθεί παγκοσμίως Ώστε να μάθουμε όλοι πιο είναι πιο γρήγορο...
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Αλλες φορες δοκιμαζουν σε στεγνο, αλλες σε βρεγμενο, ο οδηγος τα πισωκινητα τα driftαρει και λιγο για τον χαβαλε και εντυπωσιακα πλανα, και παει λεγοντας.Θα συμφωνησω μαζι σου. Οι χρονοι του Top Gear δεν ειναι αντικειμενικοι αφου οι γυροι δεν ειναι 'καθαροι' και οι καιρικες συνθηκες διαφερουν απο test σε test.
Σε αυτό θα διαφωνήσω. Σίγουρα δεν μπορείς να συγκρίνεις χρόνους διαφορετικών αυτοκινήτων που έγιναν άλλος σε στεγνό οδόστρωμα και άλλος σε βρεγμένο, αλλά οι χρόνοι που δίνονται τελικά είναι οι καλύτεροι δυνατοί που γράφτηκαν μετά από πολλές προσπάθειες (μπορεί και 15-20 γύρους). Επίσης από τη στιγμή που ο οδηγός (αγώνων) και η πίστα είναι πάντα ίδια, τότε οι χρονομετρήσεις σε στεγνό οδόστρωμα είναι και οι πιο αξιόπιστες που μπορείς να βρεις.
ηρθε η πρωτη ''ferrari F430''