-
Βρίσκει και τα κάνει. Αν τολμούσε να το κάνει αυτό στην Αγγλία, ή στην Γερμανία, θα τον είχαν σκίσει, όπως ακριβώς του αξίζει.
-
Ακριβως. Παντως ας λεμε εμεις οτι φταιει μονο η αστυνομια, εδω βρισκει και πολιτες να το κανει. Γιατι η δημοτικη αστυνομια αν τη φωναξεις ερχεται... Αν τουλαχιστον ξεκιναγαμε μερικοι να κανουμε κατι εστω για τα τρανταχτα και γαιδουρινα οπως αυτο στη φωτο, πιστευω οτι η κατασταση θα βελτιωνοτανε σιγα-σιγα!
Στην Αγγλια η τη Γερμανια φιλε Χρηστο, δεν υπηρχε περιπτωση να τον αφηναν ουτε καν οι πολιτες να το κανει αυτο, ποσο μαλλον η αστυνομια -
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Ακριβως. Παντως ας λεμε εμεις οτι φταιει μονο η αστυνομια, εδω βρισκει και πολιτες να το κανει. Γιατι η δημοτικη αστυνομια αν τη φωναξεις ερχεται... Αν τουλαχιστον ξεκιναγαμε μερικοι να κανουμε κατι εστω για τα τρανταχτα και γαιδουρινα οπως αυτο στη φωτο, πιστευω οτι η κατασταση θα βελτιωνοτανε σιγα-σιγα!
Στην Αγγλια η τη Γερμανια φιλε Χρηστο, δεν υπηρχε περιπτωση να τον αφηναν ουτε καν οι πολιτες να το κανει αυτο, ποσο μαλλον η αστυνομιαΣτη Γερμανία απλά το αμάξι θα έλειπε μετά από 10 λεπτά...(και πολλά λέω μάλλον)
Θα το είχε σηκώσει η τροχαία...Τώρα στην Αγγλία μπορεί να μην το σηκώνανε αλλά να του κλειδώνανε την μία ή τις 2 ρόδες (όπου μετά πας και πληρώνεις για να στην ξεκλειδώσουν και φυσικά δεν μπορείς να τη σβήσεις ή να πεις ότι δεν πάρκαρες εκεί γιατί το αμάξι σου προφανώς δεν μπορείς να το μετακινήσεις. )
Εντομεταξύ τα βλέπω αυτά και λέω:εγώ είμαι ο μαλάκας που ψάχνω να βρω θέση και απορρήπτω τις θέσεις που μπορεί να ενοχλώ ακόμα και για ορατότητα και γυρίζω σαν του παπά το σκύλο (σαν το μ@λ@κ@ πιο σωστά) αρκετή ώρα γύρω-γύρω?
Και τα βλέπω τόσο συχνά στην Πάτρα (στο κέντρο, στην πλατεία Γεωργίου και στα ψηλαλώνια) που πλέον μου έχουν γίνει βίωμα και δεν με ενοχλούν τόσο πολύ πια,σχεδόν δεν μου κάνει αίσθηση...Λέτε στο τέλος να μου φαίνονται και νορμάλ?Αλλά έχει καταντήσει αηδία πια αυτό το καβάλημα του πεζοδρομίου κάνοντάς το προσωπικό parking (σχεδόν ιδιωτικό-έχω τύχει μπροστά σε περιστατικό που μάλωναν 2 γι'αυτό το λόγο.Σε ποιόν ανήκει, ποιός θα το παρκάρει εκεί, ποιός είναι πιο παλιός οικιοποιητής της θέσης και ποιός την ανακάλυψε!ΕΛΕΟΣ! ). -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Εντομεταξύ τα βλέπω αυτά και λέω:εγώ είμαι ο μαλάκας που ψάχνω να βρω θέση και απορρήπτω τις θέσεις που μπορεί να ενοχλώ ακόμα και για ορατότητα και γυρίζω σαν του παπά το σκύλο (σαν το μ@λ@κ@ πιο σωστά) αρκετή ώρα γύρω-γύρω?Όχι, φίλε μου Κάβουρα! Για μένα δεν είσαι μ@λ@κ@ς που απορρίπτεις θέσεις αν δεν είναι 'καθαρές' (όπως τις ονομάζω εγώ τις θέσεις που δεν κινδυνεύεις να σε χτυπήσουν και δεν ενοχλείς πεζούς ή άλλα αυτοκίνητα)...ξέρω ότι αν παρκάρεις σε μια μη 'καθαρή' θέση, θα έχεις τύψεις και θα σε λούσει και κρύος ιδρώτας αν σκεφτείς ότι σε χτύπησαν ή ότι ενοχλείς...
Αλλά, επαναλαμβάνω: Για μένα!!! Για τους άλλους, είσαι ο μ@λ@κ@ς που τους άφησες θέση λουκούμι! ...πού να ψάχνουμε τώρα...να βρούμε πάρκινγκ 50 μέτρα μακριά από εκεί που μένουμε...;
-
Θυμήθηκα το σκηνικό ενός με Mercedes CLS 500 αν δεν κάνω λάθος που τον είχαν τραξήξει με κάμερα την ώρα που τον έγραφε η τροχαία επειδή είχε παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα. Πάει λοιπόν ο δημοσιογράφος στον ιδιοκτήτη που εκείνη την ώρα κατά τύχη εμφανίστηκε και τον ρωτάει: 'Το ξέρετε ότι είστε παράνομος;' Και εκείνος όλο φυσικότητα απαντάει: 'Ναι, το ξέρω. Ας με γράψουν...'
Εμ φυσικά, άμα έχεις τα μπικικίνια μπορείς να τα γράφεις όλα στ' @@ σου -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Παρκάρω χτες νομιμότατα το αμάξι μου στις κάθετες θεσεις στην Τριών Ναυάρχων και φυσικά τι βρίσκω σήμερα το πρωί;Μια ωραιότατη κλησούλα των 34,5 ευρώ για κλείσιμο πεζόδρομου!
Δείτε τις φωτό:
Προφανώς ο εξυπνότατος κυριος της δημοτικής αστυνομίας θεώρησε πως οταν παρκάρουμε πρέπει να βάζουμε το αμάξι κάθετα (90 μοίρες), αλλιώς αν έχει ελαφρά κλήση, 'βρίσκει' στην νοητή προέκταση του πεζοδρόμου (στα δεξιά του αμαξιού).
Τονίζω πως η θέση ειναι επιβεβαιωμένα πλήρως νόμιμη, όπως και οι άλλες δίπλα. Παράνομοι ειναι όσοι κλείνουν το πεζόδρομο παρκάρωντας μπροστά του.
Έχει πραγματικά ξεφύγει η κατάσταση με τις κλήσεις στην Πάτρα...
Δίπλα σου είχε παρκάρει και ένα Maverick, το οποίο έφαγε κλήση γιατί 'έκλεινε' την είσοδο στην πλατεία.Εσύ γιατί την έφαγες δεν μπόρεσα να καταλάβω .Μάλλον πήραν θάρρος από την πινακίδα σου
Καλά ξεμπερδέματα! -
Πήγα σήμερα να δώσω κάτι σε ένα φίλο μου στον Νέο Κόσμο και πάρκαρα έξω απο το parking της πολυκατοικίας του με alarm ενώ αυτός κατέβηκε κάτω και τα λέγαμε στην πυλωτή ΔΙΠΛΑ απο το αυτοκίνητο.Μετά απο λίγο σκάει μπατσικό στην απένατι πολυκατοικία για κάτι τύπους που είχαν κλείσει πεζοδρόμιο και parking.Όλα καλά μέχρι εδώ και συνεχίζουμε την κουβέντα.Ξαφνικά βλέπω έκπληκτος τον ένα τροχαίο να μου αφήνει στο παρμπρίζ ένα ωραιότατο ροζ χαρτάκι! Του λέω 'μα είμαι δίπλα'....και μου απαντάει 'αλλά παράνομα' , μπαίνει στο περιπολικό και φεύγουν.Στην υγειά μου τα 35 ευρώ που τσίμπησα για το τίποτα....
-
Με συγχωρείς κιόλας, αλλά...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Με συγχωρείς κιόλας, αλλά...Μα που είναι το αστείο?
-
Αναμφίβολα αν μου είχε συμβεί εμένα θα ήμουν εξίσου τσαντισμένος με εσένα. Απλά με το που το διάβασα με πιάσανε τα γέλια.
-
Πλάκα έκανα ,ούτος ή αλλος και εγώ γελάω με την γκαντεμιά μου. Ευτυχώς που δεν μου συνέβει κανα 5ημερο αργότερα να λες.....
Parking!