-
Κύρκος-Βωβός 1-0!!
Η μάχη με τα ίδια αυτοκίνητα πρέπει να ήταν καλοί!Εκτός αν ο Βωβός είχε πρόβλημα από την αρχή!!!el-em?Κάποια πληροφορία?!!
Από κόσμο το rally.gr λέει ότι είχε αρκετό!Ετσι είναι!?!!
Εντυπώσεις?!!DAP?MDVQ?Kamil?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εκτός αν ο Βωβός είχε πρόβλημα από την αρχή!!!el-em?Κάποια πληροφορία?!!
πεταλουδα γκαζιου
και δεν ήταν ίδια αυτοκίνητα
έχω να καταγγειλω και τον νικητή συνοδηγό ότι είχε μεθύσει πριν τον αγώνα με ... ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΣΑΜΠΑΝΙΑ!!!!! (Ε Γιώργο? ) -
Kρίμα και για τον συνφορουμά motosoto! Νext time...
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!
ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΗΝ 8 ΕΙΔΙΚΗ ΕΜΕΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΠΥΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΚΙΝΗΘΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!! -
Οι πρώτες φωτογραφίες από τα 4Χ4. Θα έρθουν κι άλλες από το Service Park και από το σημείο της εγκατάλειψης των Βωβός - EL-EM
Απ' ότι έμαθα, ο acro ετοιμάζει αρκετό υλικό ακόμα, σύντομα
-
Πολύ καλός ο MOTOSOTO, πέρασε όμορφα και γρήγορα όπου και αν τον είδαμε.
Και άλλα παιδιά, που δεν τα βλέπουμε συχνά στους αγώνες, με καθαρά ερασιτεχνικές συμμετοχές και συχνά με αυτοκίνητα της Ε, προσέφεραν θέαμα αφειδώς και από όσα είδα γύρω μου τουλάχιστον, κέρδισαν τον απλό θεατή.
Ωραία και τα 'τζιπ', που από πλευράς απόδοσης και θεάματος μόνο ουραγοί δεν είναι.
Πολύ γραφικές και εύκολες στην παρακολούθηση οι ειδικές. Μόνο ο καιρός μας τα χάλασε λίγο προς το τέλος.
Σαν κάτοικος Λαυρίου, το μόνο που έχω να πω είναι...και του χρόνου!
-
Ο χρήστης tasmania έγραψε:
Οι πρώτες φωτογραφίες από τα 4Χ4. Θα έρθουν κι άλλες από το Service Park και από το σημείο της εγκατάλειψης των Βωβός - EL-EMΑπ' ότι έμαθα, ο acro ετοιμάζει αρκετό υλικό ακόμα, σύντομα
Τα videakia ....αργότερα.!!!
-
Ωραίες Κώστα!
Η 75 πως πήγαινε?! -
Μπράβο Κωστα, φωτο Βωβού όμως δεν βλέπω.... Α και το κειμενάκι δεν ανοίγει, κάνω κάτι λάθος;;
-
παιδια μπραβο σε ολους , ηταν ενας πολυ καλος αγωνας , λιγο προς το τελος μας τα χαλασε , ολοι τους ηταν καταπληχτηκοι , μπραβο και στον motosoto που πριν εγκαταληψει ηταν μες τη δεκαδα(αν δεν κανω λαθος ηταν 7ος) . και επιτελους νικησε ο λεας με το εβο σε χωμα !! κριμα για βωβο . συνχαριτηρια και σε taz που για πρωτη του με τετρακινητο πηγε αρκετα καλα , και η συνεχεια στο ολυμπιακο
τι θηριο το l200 του ατταρτ , αυτη η αεροτομη του πισω ειναι ολα τα λ7 , αλλα και ολα τα τσιπ ηταν πολυ θηρια!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Μπράβο Κωστα, φωτο Βωβού όμως δεν βλέπω.... Α και το κειμενάκι δεν ανοίγει, κάνω κάτι λάθος;;Υπομονή μέχρι την Τρίτη
-
Ο χρήστης tasmania έγραψε:
Μπράβο Κωστα, φωτο Βωβού όμως δεν βλέπω.... Α και το κειμενάκι δεν ανοίγει, κάνω κάτι λάθος;;
Υπομονή μέχρι την Τρίτη
tasmania, κάτσε καλά.
Όλα έτοιμα είναι. Κοίτα video No 1. -
Διάφορα θεαματικά περάσματα από τον αγώνα:
http://users.otenet.gr/~lemol/Poseidon_highlights.wmv
Είναι 3,1ΜΒ αλλά πιστεύω ότι αξίζει την μικρή αναμονή.
-
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ( ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ) ΠΟΛΥ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ( ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ). ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΥΡΚΟ ,ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΑΖ( ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕς ΤΟΥ ). ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.( ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ 7 ΕΙΔΙΚΕΣ) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ.
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
-
Ο χρήστης acro έγραψε:
Υπομονή μέχρι την Τρίτη
tasmania, κάτσε καλά.
Όλα έτοιμα είναι. Κοίτα video No 1.Την Τρίτη θα έχει φωτογραφίες και από το σημείο της εγκατάλειψης
-
Παρακολουθησα τον αγωνα στο 7ο χιλ. του Αγ. Κωσταντινου και μονο την πρωτη φορα (Ε.Δ. 4).Η προσπελαση ευκολη ο κοσμος ομως λιγος.
Τα μεγαλα περασαν οπως επρεπε να περασουν και περιμενα τα μικρα να ξεσαλωσουν μιας και το κομματι που ημουν ηταν επιπεδο μετα απο ελαφρα κατηφορα.Ειχα βαλει σημαδι ενα εσακι και παρακολουθαγα τα φρενα.Ε λοπον λιγοι ηταν αυτοι που δεν το τσιμπησαν και πιο λιγοι ακομη αυτοι που δεν παρασηκωσαν το δεξι ποδι.
Μου εμεινε στη μνημη μου το περασμα του κοκκινου Σεισεντο (Λαδογιαννης ?) για την ταχυτητα του και το περασμα των Πεζω του Cup για την βραδυτητα τους.Η κοπελια ηταν η εξαιρεση!!!!Μπραβο της.
Επισης αξιζουν συγχαρητηρια στους Τζιπαδες.Ηταν ολοι τους υπεροχοι.
Και ενα παραλειπομενο. Γυρω στα 500 με 600 μετρα απο μενα και σε αποσταση 300 μετρων απο τον δρομο (στην απεναντι πλαγια) ηταν μια παρεα μαλλον τοπικοι εκ των οποιων ενας ξελαρυγγιαζοτανε να παροτρινει στον εκαστοτε οδηγο και οποιος δεν τον ικανοποιουσε δεχοτανε ΤΟ βρυσιδι.Δεν βρεθηκε ουτε ενας απο την συντροφια του να τον συνετισει ? -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Και ενα παραλειπομενο. Γυρω στα 500 με 600 μετρα απο μενα και σε αποσταση 300 μετρων απο τον δρομο (στην απεναντι πλαγια) ηταν μια παρεα μαλλον τοπικοι εκ των οποιων ενας ξελαρυγγιαζοτανε να παροτρινει στον εκαστοτε οδηγο και οποιος δεν τον ικανοποιουσε δεχοτανε ΤΟ βρυσιδι.Δεν βρεθηκε ουτε ενας απο την συντροφια του να τον συνετισει ?Και εγώ εκεί ήμουνα και τα βίντεο που τράβηξα έχουν ηχητικά εφέ από τον τύπο που λες!
Τους έβρισε όλους εκτός από την λευκή Λάντσια. Αυτήν την είπε 'μωρό μου'.
ΥΓ.Δεν ήταν ντόπιοι. Από το δίπλα χωριό ήταν.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Παρακολουθησα τον αγωνα στο 7ο χιλ. του Αγ. Κωσταντινου και μονο την πρωτη φορα (Ε.Δ. 4).Η προσπελαση ευκολη ο κοσμος ομως λιγος.
Μου εμεινε στη μνημη μου το περασμα του κοκκινου Σεισεντο (Λαδογιαννης ?) για την ταχυτητα του και το περασμα των Πεζω του Cup για την βραδυτητα τους.Η κοπελια ηταν η εξαιρεση!!!!Μπραβο της.
:Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΙΧΕ ΕΙΔΗ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΔΙΚΗ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΚΩΝΕ ΠΟΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. -
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Σαν κάτοικος Λαυρίου, το μόνο που έχω να πω είναι...και του χρόνου!K γω το ιδιο ευχομαι σαν κατοικος.. του λεκανοπεδιου. Κακα τα ψεματα, οσο πιο κοντα στην Αθηνα ενας αγωνας, τοσο μεγαλυτερη η προσελευση κ η προβολη του σπορ κατ'επεκταση. Ας ελπισουμε κ σε καλυτερο καιρο την επομενη φορα γιατι φετος τοσο Αττικο οσο κ Ποσειδων νομιζες οτι εισαι.. στο RAC!
ΥΓ Ωραιο το βιντεακι!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κύρκος-Βωβός 1-0!!
Η μάχη με τα ίδια αυτοκίνητα πρέπει να ήταν καλοί!Εκτός αν ο Βωβός είχε πρόβλημα από την αρχή!!!el-em?Κάποια πληροφορία?!!
Από κόσμο το rally.gr λέει ότι είχε αρκετό!Ετσι είναι!?!!
Εντυπώσεις?!!DAP?MDVQ?Kamil?
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΣΥ ΝΙΚΟ ?
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ GR.N. ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ EVO-8,ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ 'ΜΑΚΡΥ'.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ TURBO ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΡΟΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙ) ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 'ΜΑΚΡΥ'.
Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΑΡΑ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.
ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ SERVICE PARK ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΔΑΝ ΣΕ ΜΙΑ Ε.Δ. ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ.
ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΟ S.P. ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟ (ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ). ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΚΑΠΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΤΟΥ ΓΚΑΖΙΟΥ ΚΟΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΟΛΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΒΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΟΝΑΚΙ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΗΣΕ ΤΟ ΓΚΑΖΙ. ΑΦΟΥ ΞΑΝΑΒΑΛΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡ (ΜΕ ΚΟΛΗΜΕΝΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ) 'ΡΟΥΦΗΧΤΗΚΕ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΝΟ ΘΟΡΥΒΟ.
ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ S.P.
ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ. ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΡΑΛΛΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝ