-
να γιατί μ'αρέσει αυτό το forum...
-
Οντως!
Ευχαριστούμε Λώρη!!Καλή επιτυχία στην συνέχεια που προβλέπεται ακρως ενδιαφερουσα!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εντυπώσεις?!!DAP?MDVQ?Kamil?
Δεν ειναι σωστο να εκφερω γνωμη γιατι ημουν στην οργανωση.Και η Ρενα το ιδιο νομιζω...
Ας πουνε καλυτερα οι φιλοι που το παρακολουθησαν και ολοι οσοι ελαβαν μερος. -
Γιατί άραγε στο rally.gr δεν αναφέρονται καθόλου οι αγωνιζόμενοι της Α6 και Α5 καθώς και οι νικητές στην F3? Δεν υπήρχαν ή δεν τερμάτισαν??
-
καλησπέρα, νίκο όπως είπε και ο μιχάλης εγώ ήμουν σε συνεργείο, οπότε και δεν είδα καθόλου αγώνα.
-
πω μιλαμε για πολυ σπασιμο ρε συ Λωρη...θα ριχνε καντηλια ο αρης φανταζομαι στους ιταλους! χεχε παντως κριμα γιατι πηγα στην 5 ειδικη και περιμενα να περασεις αλλα περασε ο κυρκος και λεω ωχ τι εγινε ο βωβος
καμια λαλακια θα γινε...δεν πειραζει.. -
Ο χρήστης st037 έγραψε:
Γιατί άραγε στο rally.gr δεν αναφέρονται καθόλου οι αγωνιζόμενοι της Α6 και Α5 καθώς και οι νικητές στην F3? Δεν υπήρχαν ή δεν τερμάτισαν??Μα αφού δεν έτρεχε κανένας δικός μας , τι να γράψει ?
Είπαμε πάνω απο όλα αντικειμενικότητα !
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
Παρακολουθησα τον αγωνα στο 7ο χιλ. του Αγ. Κωσταντινου και μονο την πρωτη φορα (Ε.Δ. 4).Η προσπελαση ευκολη ο κοσμος ομως λιγος.
Μου εμεινε στη μνημη μου το περασμα του κοκκινου Σεισεντο (Λαδογιαννης ?) για την ταχυτητα του και το περασμα των Πεζω του Cup για την βραδυτητα τους.Η κοπελια ηταν η εξαιρεση!!!!Μπραβο της.
:Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΙΧΕ ΕΙΔΗ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΔΙΚΗ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΚΩΝΕ ΠΟΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.Θα το πιστεψεις οτι με μπερδεψε ο τυπος που ελεγα στο αρχικο post μου ? Τον ακουσα που φωναξε 'χαμηλοκολα' και παρασυρθηκα.
Αρα τα μπραβο πανε στον αγνωστο νεο του cup. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Παρακολουθησα τον αγωνα στο 7ο χιλ. του Αγ. Κωσταντινου και μονο την πρωτη φορα (Ε.Δ. 4).Η προσπελαση ευκολη ο κοσμος ομως λιγος.
Μου εμεινε στη μνημη μου το περασμα του κοκκινου Σεισεντο (Λαδογιαννης ?) για την ταχυτητα του και το περασμα των Πεζω του Cup για την βραδυτητα τους.Η κοπελια ηταν η εξαιρεση!!!!Μπραβο της.
:Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΙΧΕ ΕΙΔΗ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΔΙΚΗ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΚΩΝΕ ΠΟΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.Θα το πιστεψεις οτι με μπερδεψε ο τυπος που ελεγα στο αρχικο post μου ? Τον ακουσα που φωναξε 'χαμηλοκολα' και παρασυρθηκα.
Αρα τα μπραβο πανε στον αγνωστο νεο του cup.ΜΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΑΓΑΠΗΤΕ DAP, ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ),ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΗΘΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΔΕΙΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΡΑΛΛΥ.
ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο.Κ. Λωρη.
Υ. Γ. Εξ'αλλου εκ των πραγματων απεδειχθη οτι το'λεγε σε αντρα.
ΡΑΛΛΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝ