-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν γύρισα πίσω αν και το σκέφτηκα. Για δοκιμή έβαλα τα ίδια λίτρα σε άλλο βενζινάδικο πάλι μόλις άναψε το λαμπάκι και ο δείκτης πήγε κοντά στα 3/4. Δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση να κάνω τίποτα, απλά δεν ξαναπάω εκεί...
http://www.insigniaclub.gr/showpost.php ... stcount=82
http://www.insigniaclub.gr/showthread.php?t=813&page=9
Σε αυτό έβαλες την πρώτη φορά;Ναι δυστυχώς...
-
Ο χρήστης georgets20 έγραψε:
Δεν γύρισα πίσω αν και το σκέφτηκα. Για δοκιμή έβαλα τα ίδια λίτρα σε άλλο βενζινάδικο πάλι μόλις άναψε το λαμπάκι και ο δείκτης πήγε κοντά στα 3/4. Δεν έχω το χρόνο και τη διάθεση να κάνω τίποτα, απλά δεν ξαναπάω εκεί...
http://www.insigniaclub.gr/showpost.php ... stcount=82
http://www.insigniaclub.gr/showthread.php?t=813&page=9
Σε αυτό έβαλες την πρώτη φορά;Ναι δυστυχώς...
Μη το αφησεις το θεμα απο τη στιγμη που εχει ιστορικο μαυρισμενο........
Προφανως τα κερδη απο την κλοπη υπερβαινουν τα ποσα απο τα προστιμα!!!!!και συνεχιζει απτοητος -
πρόστιμα ειναι αυτα?
-
Μόλις έκανα καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, αν γίνει κάτι έχει καλώς...
-
Ο χρήστης georgets20 έγραψε:
Μόλις έκανα καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, αν γίνει κάτι έχει καλώς...Πολυ καλα εκανες και κανε δυσφημηση οπου σταθεις και βρεθεις........
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Μόλις έκανα καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, αν γίνει κάτι έχει καλώς...
Πολυ καλα εκανες και κανε δυσφημηση οπου σταθεις και βρεθεις........
Δυσφήμιση του κάνω από την πρώτη στιγμή καθώς έχω αρκετούς φίλους που μένουν εκεί κοντά...
-
Μια φωτο απο το γκρουπακι της shell στο fb..
Chevrolet Matiz 800.Γεμισμα πρατηριο shell στο Γαλατσι
καλα οτι κλεβουν μας κλεβουν αλλα...
μας κλεβουν οντως τοσο πολυ? -
Θα κανεις κάτι για αυτό;
-
Δεν ειμαι εγω ο παθων στο γκρουπακι της shell την βρηκα και την δανειστηκα απο καποιον που τους διαμαρτύρεται.
-
Στην Βαρης-Κορωπίου(μετα τον Βασιλόπουλο-ιντερσπορτ) ειναι 2 βενζινάδικα πανω στην λεωφόρο, απέναντι το ενα απο το άλλο(avin-eko). Ξέρετε εαν κλέβουν; Μεσα στο Κορωπί δεν βάζω πλεον γιατι όλοι κλέβουν.
-
Εγω πετρελαιο εχω βαλει καποιες φορες στην Shell που ειναι λιγο πριν το Κορωπι αριστερα.... δεν εχει καποιο προβλημα με την ποσοτητα!
-
Ο χρήστης Alkis_7 έγραψε:
Μια φωτο απο το γκρουπακι της shell στο fb..
Chevrolet Matiz 800.Γεμισμα πρατηριο shell στο Γαλατσι
καλα οτι κλεβουν μας κλεβουν αλλα...
μας κλεβουν οντως τοσο πολυ?προσωπική διαπίστωση
το οτι κλέβουν θεωρείτε δεδομένο...τώρα ομος που οι περισοτεροι απο φουλαρισμα που βάζαμε παλιότερα βάζουμε 20ευρω..έχοντας ως αποτέλεσμα στις μικρές ποσότητες πλέων να μην κλέβουν τοσο όσο παλιότερα...σε αντίθεση με το φουλαρισμα οπου πλεων ολοι κλεβουν 4-5 λιτρα.. -
Υπάρχουν αυτοκίνητα που στην πραγματικότητα παίρνουν άνετα 10, ακόμα και 15 λίτρα παραπάνω απο αυτό που γράφει στο βιβλιαράκι.
Τα Golf πχ γράφουν 50l και μπορούν να πάρουν ανάλογα πόσο άδεια είναι 60-62 λίτρα.
ΥΓ. Μου αρέσει που δίνουν τη χωρητικότητα του Matiz με ακρίβεια 100ml
-
Μήπως είναι υπερβολή τα 4-5 λίτρα; Με τόσα διανύεις σχεδόν 80 χιλιόμετρα με ένα σύγχρονο μικρομεσαίο! Όταν επομένως το γεμίζεις από 'λαμπάκι' προφανώς και δεν μπορεί να σε κλέψει τόσο πολύ δίχως να το αντιληφθείς εκ των υστέρων. Δέχομαι ότι αν με κλέψουν στο γέμισμα 1-2 λίτρα δεν θα το καταλάβω όμως στα 5 θα το καταλάβεις από τα λιγότερα χιλιόμετρα που διένυσε το αυτοκίνητο ειδικά αν γεμίζεις από το ίδιο πρατήριο! Εγώ πάντως από το shell που βάζω τόσα χρόνια, γεμίζοντας πάντα το ρεζερβουάρ και μετρώντας τακτικά την κατανάλωση δεν αντιλήφθηκα ποτέ κλοπή τέτοιου μεγέθους...
Για λιγότερα λίτρα φυσικά δεν μιλώ...το θεωρώ δεδομένο και απλά εύχομαι να είναι λίγο! -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τα Golf πχ γράφουν 50l και μπορούν να πάρουν ανάλογα πόσο άδεια είναι 60-62 λίτρα.
για 3-4λιτρα ίσος..είναι παραμύθι αυτό που λες..γιατί αν κοιτάξεις απο κάτω θα δεις ότι το ντεπόζιτο ειναι 50αρι καθώς απο πίσω είναι οι πολλαπλοί σύνδεσμοι και δεν έχει περιθώριο,όπως και από εμπρός-ποδιες... Το λίτρο ισούται με το 1/1000 του κυβικού μέτρου (1 m^{3} = 1000 L). Ή, ισοδύναμα, ένα λίτρο είναι ίσο με τον όγκο ενός κύβου με ακμή 10 εκατοστά (cm), ισούται δηλαδή με ένα κυβικό δεκατόμετρο 1L=1dm3.....οποτε για 10-15 που λες θελει τουλάχιστον 10 κυβακια εδρας 10εκατοστων μεγαλυτερο...καταλαβενεις για ποσο ογκο μιλαμε ...για 3-4λιτρα ναι...
απο τερμα αδειο-τριπκομπιουτερ 0χλμ αυτονομια μεχρι φουλαρισμα ειναι ακριβος 52λιτρακαποιοι λενε οτι περνει παραπανω με εξαερωση...εγω τα 52 λιτρα τα εχω δει με τιν βενζινη να εχει φτασει στο στομειο... και στο γκολφ αλλα και στο πασσατ 62αρι..
-
Εχει κουμπάκι εξαέρωσης το δικό σου;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχει κουμπάκι εξαέρωσης το δικό σου;αν λες για έμενα
αυτόματη εξαέρωση πρέπει να έχει(χωρίς να είμαι 100%σίγουρος με της τσιφουτιές της vw πχ πορτάκι το 2001 με αυτόματο άνοιγμα απο μέσα και το 2010 άνοιγμα απ έξω χωρίς διακόπτη από μέσα.για να γλυτώσει τον μηχανισμό που κάνει 30ευρω.) όπως όλα τα σύγχρονα...δεν έχει κάτι άλλο πέρα της τάπας..
το passat έχει και μια μικρή τρυπίτσα στο κάτω μέρος στο πορτάκι για να φευγει το νερό μάλλον όταν πλένετε-βρεχει.. -
Ο χρήστης iROC έγραψε:
για 3-4λιτρα ίσος..είναι παραμύθι αυτό που λες..γιατί αν κοιτάξεις απο κάτω θα δεις ότι το ντεπόζιτο ειναι 50αρι καθώς απο πίσω είναι οι πολλαπλοί σύνδεσμοι και δεν έχει περιθώριο,όπως και από εμπρός-ποδιες... Το λίτρο ισούται με το 1/1000 του κυβικού μέτρου (1 m^{3} = 1000 L). Ή, ισοδύναμα, ένα λίτρο είναι ίσο με τον όγκο ενός κύβου με ακμή 10 εκατοστά (cm), ισούται δηλαδή με ένα κυβικό δεκατόμετρο 1L=1dm3.....οποτε για 10-15 που λες θελει τουλάχιστον 10 κυβακια εδρας 10εκατοστων μεγαλυτερο...καταλαβενεις για ποσο ογκο μιλαμε ...για 3-4λιτρα ναι...
απο τερμα αδειο-τριπκομπιουτερ 0χλμ αυτονομια μεχρι φουλαρισμα ειναι ακριβος 52λιτρακαποιοι λενε οτι περνει παραπανω με εξαερωση...εγω τα 52 λιτρα τα εχω δει με τιν βενζινη να εχει φτασει στο στομειο... και στο γκολφ αλλα και στο πασσατ 62αρι..
Αυτό που λέω για το Golf είναι εξακριβωμένο. Ίσως δέν το αφήνεις να αδειάσει αρκετά.
Όσο για τον όγκο: Δέν χρειάζεται να μεγαλώσουν πολύ οι διαστάσεις για να αυξηθεί (δυσανάλογα) ο όγκος. Ενδεικτικά, ενα τεπόζιτο 50χ30χ30 χωράει 45 λίτρα. Αν αυξήσεις την κάθε διάσταση μόλις κατα 1 cm (51χ31χ31) τότε η χωρητικότητα πάει 49 λίτρα.
-
Να σημειώσω οτι μιλάω για Golf 6. Στα πιό παλία δέν θυμάμαι πόσο παίρνανε.
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
Εχει κουμπάκι εξαέρωσης το δικό σου;
αν λες για έμενα
αυτόματη εξαέρωση πρέπει να έχει(χωρίς να είμαι 100%σίγουρος με της τσιφουτιές της vw πχ πορτάκι το 2001 με αυτόματο άνοιγμα απο μέσα και το 2010 άνοιγμα απ έξω χωρίς διακόπτη από μέσα.για να γλυτώσει τον μηχανισμό που κάνει 30ευρω.) όπως όλα τα σύγχρονα...δεν έχει κάτι άλλο πέρα της τάπας..
το passat έχει και μια μικρή τρυπίτσα στο κάτω μέρος στο πορτάκι για να φευγει το νερό μάλλον όταν πλένετε-βρεχει..Πολλά βαγκ γκρουπ έχουν ενα κουμπάκι που όταν βιδώνει η τάπα στο σπρωχνει και κάνει εξαέρωση,αν το σπρωξεις με το δάχτυλο χωράει ακόμα σχεδόν 10 λιτρα απο το πρώτο σκάσιμο.Αν δεν έχει το κουμπακι δεν χωράει παρά ελάχιστα μετά το πρώτο σκάσιμο του πιστολιού.
Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!