-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Στη θεση σου (αν ημουν του επαγγελματος) μαλλον δε θα το εβρισκα τρομερα αστειο.
Αυτος μπορει να μην ξερει ποσο χωραει το ρεζερβουαρ του, αλλος ομως θα τρεχει.Μα ειμαι του επαγγελματος!!! Αλλα κανενας δεν προκειται να τον παρει στα σοβαρα!!!
Με μια πολυ γρηγορη αναζητηση στο google εγω ειδα οτι τα πρωτα τουαρεγκ εχουν 100αρι ρεζερβουαρ και η δευτερη εκδοση του 85αρι η 100αρι! Το συγκεκριμενο της 'καταγκελιας' ειναι οπως αναφερει του 2006! Τι να λεμε τωρα??
Φανταζομαι εφτασε με λαμπακι στο πρατηριο, ειχε 6 λιτρα μεσα στο ρεζερβουαρ κ εβαλε αλλα 94! Λογικο μου φαινεται...Εγω πρωτος ημουν που εκραζα τον κλαδο μου και σας ελεγα να προσεχετε τα πρατηρια που βαζετε και να μην επιλεγετε τα φθηνοτερα γιατι ως επι το πλειστον ειναι υποπτα! Αλλα ακομα και αυτα τα πρατηρια δεν 'δαγκωναν' τοσο πολυ! Ηταν ποσοτητες που δεν ηταν αντιληπτες απο τους καταναλωτες αλλα στο συνολο αφηναν αρκετα λεφτα! Κυμαινονταν απο 3-5% αρα στα 100 λιτρα σε δαγκωνε 4-5 λιτρα! Οχι 15 στα 85!!!!
Μιας και αναφερεται σε συντοπιτες του φανταζομαι οτι ο κυριος που εκανε την καταγγελια μαλλον θελει να κανει ζημια στο συγκεκριμενο πρατηριο! Ισως προκειται για καποιον συναδελφο-ανταγωνιστη... Αλλα κατ εμε η καταγγελια στερειται σοβαροτητας!
-
bill τα είχαμε πει και παλιότερα..δεν έχει το δικο μου το 'μαγικό'κουμπί.
σαφώς και το ξέρω οτι ειναι πιο εύκολο η 100αρα να ειναι μαπα..οπός και τι έπαθα καθώς το προηγούμενο ντεπόζιτο έβαλα απο την aegean απέναντι από το δημαρχείο στην Αργυρούπολη λογο τιμής 1.75...εε το αμαξι χαμηλά είχε πηράκια που πριν απ την καλή που έβαζα(εταιρικό αβιν 1.83) ουτε λόγος!
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Στη θεση σου (αν ημουν του επαγγελματος) μαλλον δε θα το εβρισκα τρομερα αστειο.
Αυτος μπορει να μην ξερει ποσο χωραει το ρεζερβουαρ του, αλλος ομως θα τρεχει.Μα ειμαι του επαγγελματος!!! Αλλα κανενας δεν προκειται να τον παρει στα σοβαρα!!!
Με μια πολυ γρηγορη αναζητηση στο google εγω ειδα οτι τα πρωτα τουαρεγκ εχουν 100αρι ρεζερβουαρ και η δευτερη εκδοση του 85αρι η 100αρι! Το συγκεκριμενο της 'καταγκελιας' ειναι οπως αναφερει του 2006! Τι να λεμε τωρα??
Φανταζομαι εφτασε με λαμπακι στο πρατηριο, ειχε 6 λιτρα μεσα στο ρεζερβουαρ κ εβαλε αλλα 94! Λογικο μου φαινεται...Εγω πρωτος ημουν που εκραζα τον κλαδο μου και σας ελεγα να προσεχετε τα πρατηρια που βαζετε και να μην επιλεγετε τα φθηνοτερα γιατι ως επι το πλειστον ειναι υποπτα! Αλλα ακομα και αυτα τα πρατηρια δεν 'δαγκωναν' τοσο πολυ! Ηταν ποσοτητες που δεν ηταν αντιληπτες απο τους καταναλωτες αλλα στο συνολο αφηναν αρκετα λεφτα! Κυμαινονταν απο 3-5% αρα στα 100 λιτρα σε δαγκωνε 4-5 λιτρα! Οχι 15 στα 85!!!!
Μιας και αναφερεται σε συντοπιτες του φανταζομαι οτι ο κυριος που εκανε την καταγγελια μαλλον θελει να κανει ζημια στο συγκεκριμενο πρατηριο! Ισως προκειται για καποιον συναδελφο-ανταγωνιστη... Αλλα κατ εμε η καταγγελια στερειται σοβαροτητας!
Ναι, βρε, τo θυμάμαι ότι είσαι του επαγγέλματος.
Το ερώτημα είναι: Αποδεικνύεται ή όχι ότι ο τύπος δεν παίζει να αγόρασε Touareg 3.2 ή 3.6 (ή ότι ήταν το 'μικρό') το 2006 με το ρεζερβουάρ των 85 λίτρων?
Αν ναι, του το βάζουμε κάτω απ' το αρχικό ποστ στη σελίδα του, στην οποία έχει πάρει πάνω από 1700 'like' και 2600 'κοινοποιήσεις' για την ώρα, και τέλος.
Αν όχι....Το αν πρόκειται για συνάδελφο ή ανταγωνιστή που να θέλει να κάνει ζημιά στο συγκεκριμένο πρατήριο δε μπορώ να το ξέρω, δεν είναι τρομερά προφανές από τη φωτογραφία με το πούρο.
-
Τα πιο τρανταχτα που μου εχουν συμβει ειναι δυο.
Ενα στο αμαξι.55 λιτρα χωρητικοτητα,80 χλμ ακομα στο τριπ και μου βαζει 64 λιτρα.εταιρικο πρατηριο κατω απο γεφυρα.ζητησα εξηγησεις,μιλησα τηλεφωνικα με τον υπευθυνο και πληρωσα μονο 52 λιτρα.
Στο παπι,χωρητικοητα 3,6 λιτρα.μου βαζει 4,8.ζηταω εξηγησεις,δεχονται να παρουν μονο ενα 5ευρο.Κατι αλλο,αλλαξα φιλτρο βενζινης μετα απο 8000 χλμ και ηταν βουλωμενο.τι ριχνουν μεσα?
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
....
Κατι αλλο,αλλαξα φιλτρο βενζινης μετα απο 8000 χλμ και ηταν βουλωμενο.τι ριχνουν μεσα?Τι βρηκες μέσα;
-
Βασικα,ο μαστορας που το εβγαλε εκανε μπανιο με βενζινη.δεν ημουν εκει και δεν το εψαξα.
-
Βασικα,ο μαστορας που το εβγαλε εκανε μπανιο με βενζινη.δεν ημουν εκει και δεν το εψαξα.Πως καταλαβες ότι ήταν βουλωμένο;
-
Το ερώτημα είναι: Αποδεικνύεται ή όχι ότι ο τύπος δεν παίζει να αγόρασε Touareg 3.2 ή 3.6 (ή ότι ήταν το 'μικρό') το 2006 με το ρεζερβουάρ των 85 λίτρων?
Αν ναι, του το βάζουμε κάτω απ' το αρχικό ποστ στη σελίδα του, στην οποία έχει πάρει πάνω από 1700 'like' και 2600 'κοινοποιήσεις' για την ώρα, και τέλος.
Αν όχι....Το αν πρόκειται για συνάδελφο ή ανταγωνιστή που να θέλει να κάνει ζημιά στο συγκεκριμένο πρατήριο δε μπορώ να το ξέρω, δεν είναι τρομερά προφανές από τη φωτογραφία με το πούρο.
Shell Smart Club Greece added 2 new photos.
44 mins ·Αναφορικά με το post που αναρτήθηκε στο Facebook με ημερομηνία 18/06/14 επισημαίνουμε τα εξής:
Η απόδειξη πληρωμής καυσίμων δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί με το όχημα στην αναφορά. Σε κάθε περίπτωση η επίσημη αντιπροσωπία της VW στην Ελλάδα μας ενημερώνει ότι η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ του μοντέλου TOUAREG του 2006 είναι 100λτ. (επισυνάπτεται σχετικό έγγραφο).
Το πρατήριο Shell επί του κόμβου Εγνατίας οδού στα Ιωάννινα έχει εγκατεστημένο σύστημα εισροών εκροών. Η λειτουργία των αντλιών του ελέγχεται σε τακτική βάση από την εταιρεία μας (τελευταίος έλεγχος 10/06/14) αλλά και από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς (τελευταίος έλεγχος 21/05/14- επισυνάπτεται το πρωτόκολλο ελέγχου ακριβείας αντλιών από το Τμήμα Εμπορίου). Όλα τα αποτελέσματα των ελέγχων πιστοποιούν την ακρίβεια των αντλιών του πρατηρίου.
Η συγκεκριμένη «καταγγελία» είναι αβάσιμη και οι χαρακτηρισμοί που τη συνοδεύουν είναι απαράδεκτοι. Δεδομένου ότι τέτοιες ανακριβείς δηλώσεις παραπλανούν το καταναλωτικό κοινό και δυσφημίζουν τα πρατήριά μας επιφυλασσόμαστε όλων των δικαιωμάτων μας.(Έχουν βάλει και δυο φωτο...η μια είναι απο την vw που λέει οτι το μοντελο πρώτης γενιάς έχει ρεζερβουάρ 100 λίτρων ανεξαρτήτως τύπου κινητήρα κτλ).
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Βασικα,ο μαστορας που το εβγαλε εκανε μπανιο με βενζινη.δεν ημουν εκει και δεν το εψαξα.
Πως καταλαβες ότι ήταν βουλωμένο;
Συμφωνα με τον ιδιο,μπανιο τον κανουν μονο τα βουλωμενα.παπατζε?
-
Λογικά ναι,κατ εμέ έτσι;Το φίλτρο είναι γεμάτο βενζίνη οπότε ξεβιδώνοντας το θα σε λερώσει.Σε δύο αμάξια που έχω αλλάξει φίλτρο πάντα χυνόταν βενζίνη,τα έσφαξα απο περιέργεια και ήταν καθαρά μέσα.Περίμενα να βρω γλίτσα ή άμμο με αυτά που άκουγα.
Μου έχει τύχει όμως και καινούργιο φίλτρο να είναι βουλωμένο απο το κουτί του ακόμα,το αμάξι δεν άναβε με τίποτα.
-
Δεν εριξε λιγη βενζινη.πεταξε με πολλη πιεση.αυτα απο κολλητο που ηταν παρων.δεν το πηρα για να το ανοιξω.
-
Δεν εριξε λιγη βενζινη.πεταξε με πολλη πιεση.αυτα απο κολλητο που ηταν παρων.δεν το πηρα για να το ανοιξω.Το σύστημα δεν είναι υπό πίεση;
Στα 8000χλμ είναι πολύ λιγα πάντως για να αλλάξεις φίλτρο.
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Shell Smart Club Greece added 2 new photos.
44 mins ·Αναφορικά με το post που αναρτήθηκε στο Facebook με ημερομηνία 18/06/14 επισημαίνουμε τα εξής:
Η απόδειξη πληρωμής καυσίμων δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί με το όχημα στην αναφορά. Σε κάθε περίπτωση η επίσημη αντιπροσωπία της VW στην Ελλάδα μας ενημερώνει ότι η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ του μοντέλου TOUAREG του 2006 είναι 100λτ. (επισυνάπτεται σχετικό έγγραφο).
Το πρατήριο Shell επί του κόμβου Εγνατίας οδού στα Ιωάννινα έχει εγκατεστημένο σύστημα εισροών εκροών. Η λειτουργία των αντλιών του ελέγχεται σε τακτική βάση από την εταιρεία μας (τελευταίος έλεγχος 10/06/14) αλλά και από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς (τελευταίος έλεγχος 21/05/14- επισυνάπτεται το πρωτόκολλο ελέγχου ακριβείας αντλιών από το Τμήμα Εμπορίου). Όλα τα αποτελέσματα των ελέγχων πιστοποιούν την ακρίβεια των αντλιών του πρατηρίου.
Η συγκεκριμένη «καταγγελία» είναι αβάσιμη και οι χαρακτηρισμοί που τη συνοδεύουν είναι απαράδεκτοι. Δεδομένου ότι τέτοιες ανακριβείς δηλώσεις παραπλανούν το καταναλωτικό κοινό και δυσφημίζουν τα πρατήριά μας επιφυλασσόμαστε όλων των δικαιωμάτων μας.(Έχουν βάλει και δυο φωτο...η μια είναι απο την vw που λέει οτι το μοντελο πρώτης γενιάς έχει ρεζερβουάρ 100 λίτρων ανεξαρτήτως τύπου κινητήρα κτλ).
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό που έγραψα και εγώ για την χωρητικότητα του ρεζερβουάρ.
-
ΤΟ κλειδωσε το προφιλ του;Πριν έβλεπα την φωτό και τα σχόλια ενω τώρα όχι
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν εριξε λιγη βενζινη.πεταξε με πολλη πιεση.αυτα απο κολλητο που ηταν παρων.δεν το πηρα για να το ανοιξω.
Το σύστημα δεν είναι υπό πίεση;
Στα 8000χλμ είναι πολύ λιγα πάντως για να αλλάξεις φίλτρο.
Μια φορα το χρονο το πεταω.μαζι με το λαδιου και το γυρης.
-
Ο τυπος εχει και ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ φωτογραφια αποδειξης οπως ειδα στο προφιλ του χθες.
Το 2012 αν συγκρατησα καλα, εβαλε παλι σε πρατηριο στα Ιωαννινα, μια 94άρα λιτρα... οπου σχολιαζε το 1,8κατι της τιμης.... -
Ειναι απο την πιεση του συστηματος!
Αυτα τα αμαξια για να ειναι ετοιμα και με πιεση στο συστημα της βενζινης, η τρομπα δουλευει για λιγο οταν ανοιξεις την πορτα του οδηγου.
Τελευταια σε Altea XL 1.8 tsi εβγαλα το φιλτρο βενζινης (και συν οτι αλλο ηταν για σερβις) και ανοιξα την πορτα για να παρω την αδεια μαζι μου... με το που ανοιξε κατευθειαν ανοιξε η τρομπα βενζινης και καθαρισε καλυτερα το πατωμα του συνεργειου!!!Αυτα παθαινει καποιος οταν αναλαμβανει αλλα αμαξια εκτος απο αυτα που γνωριζει (Ιαπωνικα)
-
Το ρεζερβουαρ στο touareg πάντως είναι λίγο περιεργο .Αμέσως μετα το στόμιο εγχυσης καυσίμου έχει ένα μικρο ρεζερβουαρ μάλλον για τη συμπύκνωση αναθυμιάσεων και μέτα χωρίζεται σε ένα πρωτεύον και ένα δευτερεύον ρεζερβουαρ,το καθένα με δική του αντλία...
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Ειναι απο την πιεση του συστηματος!
Αυτα τα αμαξια για να ειναι ετοιμα και με πιεση στο συστημα της βενζινης, η τρομπα δουλευει για λιγο οταν ανοιξεις την πορτα του οδηγου.
Τελευταια σε Altea XL 1.8 tsi εβγαλα το φιλτρο βενζινης (και συν οτι αλλο ηταν για σερβις) και ανοιξα την πορτα για να παρω την αδεια μαζι μου... με το που ανοιξε κατευθειαν ανοιξε η τρομπα βενζινης και καθαρισε καλυτερα το πατωμα του συνεργειου!!!Αυτα παθαινει καποιος οταν αναλαμβανει αλλα αμαξια εκτος απο αυτα που γνωριζει (Ιαπωνικα)
Αυτο το ξερω.αλλωστε την ακους να δουλευει με το που ανοιγεις την πορτα του οδηγου,οπως ειπες.
Μου κανει εντυπωση πως το συμπερανε.απο περιεργεια θα τον ρωτησω αν με βγαλει ο δρομος. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΤΟ κλειδωσε το προφιλ του;Πριν έβλεπα την φωτό και τα σχόλια ενω τώρα όχι
Μα φυσικα και το κλειδωσε.... και κλειδωσε και τα friend requests! Αφου ηταν κοροιδια!!
Μολις ακουσε περι επιφυλαξεων για τα νομιμα δικαιωματα λερωσε βρακι και καλτσα και κλειδωσε προφιλ και φωτογραφιες!
Καλως η κακως εταιριες σαν την συγκεκριμενη εχουν πολυ οργανωμενα νομικα τμηματα!Τα ιδια πραγματα τα αντιμετωπιζουμε καθημερινα και μπορεις να καταλαβεις ποτε καποιος γκρινιαζει γιατι εχει περιοδο και ποτε υπαρχει πραγματικος λογος! Πριν απο καιρο ηρθε στο μαγαζι μου BMW 5αρα Ε39 με λαμπακι και ζητησε να βαλει 100 ευρω! Του τα βαλαμε κανονικα και γυρισε μετα απο λιγη ωρα και εβριζε θεους και δαιμονες! Οντως το αμαξι εδειχνε ακομα λαμπακι και το τριπ παυλες... Αρχισαμε τα μπινελικια, καλεσε αστυνομιες και εκανε καταγγελιες εκεινη τη στιγμη σε οτι 4ψηφιο του ερχοταν στο μυαλο!
Οταν λοιπον ηρθε η αστυνομια και ενω ημουν σιγουρος οτι το καυσιμο ηταν στο ρεζερβουαρ του, απλα του γεμισαμε το ρεζερβουαρ!! Το BMW πηρε αλλα 2,40 ευρω βενζινης... Και απο τα μπινελικια, περασαμε πολυ γρηγορα στα παρακαλητα να μην του κανω μυνηση για εξυβριση και διαφυγοντα κερδη μιας και αρκετος κοσμος εφυγε ακουγοντας τις φωνες του!!!
Αυτο λοιπον που θελω να πω εγω ειναι οτι οταν υπαρχουν διαφορες της ταξης των 10-15 λιτρων τοτε ειμαι παντα 100% σιγουρος οτι δεν φταει το πρατηριο! Συνηθως οι οδηγοι δεν ειναι ενημεροι για την πραγματικη χωρητικοτητα του ρεζερβουαρ τους ειτε την πραγματικη ποσοτητα που υπαρχει μεσα στο ρεζερβουαρ! Ακολουθουν τυφλα τα τριπ κομπιουτερς οταν ακομα και αυτα βασιζονται σε μια μετρηση ενος ηλεκτρομηχανικου φλοτερ με την ακριβεια να μην ειναι ενα χαρακτηριστικο που τα διακρινει!
Εδω υπαρχει 'καταγγελια' σε αλλο θεμα οτι στο ενα πρατηριο με το που γεμιζει το ρεζερβουαρ του, εκεινη την στιγμη, βγαζει αυτονομια 420χλμ το τριπ και σε αλλο πρατηριο του βγαζει 500!!!! Λες και το αυτοκινητο εκεινη τη στιγμη φασματογραφει το καυσιμο για να διαπιστωσει την ποιοτητα του...
Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!