-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Προτείνω τον Φάνη για την επόμενη ερώτηση.
Επειδη δεν εχω κατι καλο αυτη τη στιγμη,αν θες βαζεις εσυ ή οποιος αλλος θελει...
-
Ας βάλω εγώ λοιπόν μια εύκολη.
Μιας και η Jordan μας τελειώνει, ψάχνουμε:1)Πόσα χρόνια τρέχει
2)Πόσες νίκες έχει, με ποιούς οδηγούς και σε ποια GP. -
Ο χρήστης k έγραψε:
Ας βάλω εγώ λοιπόν μια εύκολη.
Μιας και η Jordan μας τελειώνει, ψάχνουμε:1)Πόσα χρόνια τρέχει
2)Πόσες νίκες έχει, με ποιούς οδηγούς και σε ποια GP. -
Μια μάλλον εύκολη ερώτηση κι από μένα:
Ποιος μηχανικός εισήγαγε τα ημιαυτόματα κιβώτια ταχυτήτων στη Φ1; Πότε επιτεύχθηκε η 1η νίκη σε γκραν πρι με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας, από ποια ομάδα, σε ποια πίστα και με ποιον οδηγο;
-
Πρεπει να ηταν ο John Barnard,οταν εφαρμοσε για πρωτη φορα ημιαυτοματο κιβωτιο στη Ferrari 640 του '89.Πρωτη νικη ο Mansell στη Jacarepaqua την ιδια χρονια.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Πρεπει να ηταν ο John Barnard,οταν εφαρμοσε για πρωτη φορα ημιαυτοματο κιβωτιο στη Ferrari 640 του '89.Πρωτη νικη ο Mansell στη Jacarepaqua την ιδια χρονια.Σωστός !
-
Αλλος για ερωτηση...;;;
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Αλλος για ερωτηση...;;;Οκ, μια μέτριας δυσκολίας...
Ποιος κατασκεύασε την πρώτη τετρακίνητη ΜακΛάρεν, πότε και σε πόσους αγώνες έτρεξε;
-
Την πρώτη (και τελευταία) τετρακίνητη McLaren (Μ9Α) κατασκεύασε ο Jo Marquart το 1969 και έτρεξε σε έναν μόλις αγώνα (Silverstone 1969) στον οποίο και εγκατέλειψε από τον 5ο κιόλας γύρο.
Υ.Γ. Όχι ότι την απάντησες μόνος σου την ερώτηση!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
[snip]
Υ.Γ. Όχι ότι την απάντησες μόνος σου την ερώτηση!Άτιμε ripper!
(γι' αυτό είπα 'μέτριας δυσκολίας'... διότι αν δεν ήξερες που να κοιτάξεις, πολύ δύσκολα θα έβρισκες τον Marquart. Τα υπόλοιπα ήταν αρκετά εύκολα να βρεθούν).You go...
-
Άντε να βάλω εγώ πάλι ερώτηση, μιας και δεν βλέπω να προθυμοποιείται κανείς άλλος
Ποιος οδηγός σκοτώθηκε το 1975 σε γύρο προθέρμανσης και σε ποια πίστα; Τι άλλο αξιοσημείωτο συνέβη σε εκείνον τον αγώνα;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Άντε να βάλω εγώ πάλι ερώτηση, μιας και δεν βλέπω να προθυμοποιείται κανείς άλλοςΠοιος οδηγός σκοτώθηκε το 1975 σε γύρο προθέρμανσης και σε ποια πίστα; Τι άλλο αξιοσημείωτο συνέβη σε εκείνον τον αγώνα;
Από μνήμης και μόνο! Ήταν Αμερικάνος και ήταν στην Αυστρία?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Άντε να βάλω εγώ πάλι ερώτηση, μιας και δεν βλέπω να προθυμοποιείται κανείς άλλος
Ποιος οδηγός σκοτώθηκε το 1975 σε γύρο προθέρμανσης και σε ποια πίστα; Τι άλλο αξιοσημείωτο συνέβη σε εκείνον τον αγώνα;
Από μνήμης και μόνο! Ήταν Αμερικάνος και ήταν στην Αυστρία?
Είσαι καλός εσύ !!!!!
Edit: Να το ολοκληρώσω ή θα το ψάξετε;
-
Ήταν ο Mark Donohue που σκοτώθηκε στο πρωινό warm up.
Σε εκείνον τον αγώνα ο Vittorio Brambilla πέτυχε τη μοναδική νίκη της καριέρας του και την πρώτη της March. Επίσης, ο αγώνας διακόπηκε στον 29ο γύρο και αποδόθηκαν οι μισοί βαθμοί. -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ήταν ο Mark Donohue που σκοτώθηκε στο πρωινό warm up.
Σε εκείνον τον αγώνα ο Vittorio Brambilla πέτυχε τη μοναδική νίκη της καριέρας του και την πρώτη της March. Επίσης, ο αγώνας διακόπηκε στον 29ο γύρο και αποδόθηκαν οι μισοί βαθμοί.Κι ο Brambilla στουκάρισε μόλις πέρασε τη γραμμή τερματισμού!
Θα βάλει κανείς άλλος ερώτηση;;;;;;;;;;;;;;;
-
Πάμε και σε μια εύκολη.
Ποιο είναι το μονοθέσιο με τις περισσότερες νίκες στην F1, πόσες είναι αυτές, ποιες χρονιές αγωνίστηκε και πόσες Pole positions πέτυχε; -
Ρε παιδια, αυτές οι ερωτήσεις με τα υποερωτήματα, που; πόσες; κ.ο.κ. είναι πολύ σπαστικές ή έστω έτσι έχουν καταντήσει.
Όλο τα ίδια και τα ίδια.
Ψυχραιμία.
-
Εάν βρεις το μονοθέσιο με τις περισσότερες νίκες, προφάνως θα ξέρεις και πόσες είναι αυτές και πότε έτρεξε το μονοθέσιο. Το μόνο extra είναι οι poles και αυτό γιατί η ερώτηση είναι σχετικά εύκολη.
Αν την θεωρείς σπαστικιά δεν απαντάς. Αν έχεις να προτείνεις κάποια καλύτερη καλοδεχούμενη. Αν το θεωρείς γενικότερα σπαστικό δεν ασχολήσε με το συγκεκριμένο thread. Που είναι το πρόβλημα; -
Επειδή το παρακολουθώ και ΘΕΛΩ να το παρακολουθώ δεν μπορώ να βλέπω συνέχεια τις ίδιες πάνω-κάτω ερωτήσεις.
Έχει καταντήσει σπαστικό. Το πιο σπαστικό βέβαια είναι τα υποερωτήματα. Μία ερώτηση αρκεί.
Δεν είναι πια quiz γνώσεων αλλά quiz searching. Έτσι το έχουμε κάνει.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Δεν είναι πια quiz γνώσεων αλλά quiz searching. Έτσι το έχουμε κάνει.Να το κάνουμε live και να πρέπει η απάντηση να δίνεται μέσα σε ένα λεπτό ωστε να μην έχεις το χρονο να ψάξεις. Αυτό βέβαια προϋποθέτει να μαζευτούμε πολλά άτομα ταυτόχρονα και να έχουμε βγάλει και ερωτήσεις. Όποιος απαντά σωστά θα παίρνει ένα πόντο, ερώτηση που δεν απαντήθηκε μέσα σε ένα λεπτό θα παίρνει τον πόντο αυτός που έβαλε την ερώτηση και στο τέλος θα μετρήσουμε τους πόντους.
Quiz F1!