-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Να βάλω κι εγώ μία;ρδελομπου το κάνατε.
Δεν εχει κι'αδικο εδω ο Δημητρης...
Επειδη μου φαιενται πως η ερωτηση που εβαλε Vasilakis,ειναι υπερβολικα δυσκολη (ειπαμε να βαλεις μια ερωτηση δυσκολιας,αλλα οχι κι'ετσι ) και ουσιαστικα το μονο στοιχειο που μπορεις να μαντεψεις ειναι δεκαετια,λεω ν'ασχοληθουμε με αυτη του Κων/νου...
Σε τι ακριβως ηταν ανταγωνιστης...;;;Να πω στην τυχη εντελως Gerhard Berger. -
Ανταγωνιστης στις επιχειρηματικες δραστηριοτητες του Αυστριακου ενοουσα, δηλαδη στον τομεα των energy drinks.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Ομάδα,μονοθέσιο,χρονιά???
(Πού θα είναι bonus αλλά δεν προσφέρεται)!Είναι Lotus επί εποχής Senna...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
(Πού θα είναι bonus αλλά δεν προσφέρεται)!Είναι Lotus επί εποχής Senna...
Όχι.
Για λίγη βοήθεια είναι δεκαετίας του '80. -
Για λίγη βοήθεια είναι δεκαετίας του '80.
Τωρα κατι μας ειπες...
-
Λοιποοον, επειδη βλεπω οτι κολησε το ζητημα να προσθεσω οτι ο ανθρωπος μας ειναι ο μοναδικος πιλοτος που στο μονοθεσιο διπλα στο ονομα του ειχε τη σημαια της Ευρωπαικης Ενωσης.
Αντε να σας δω τωρα!
-
Επειδή όντως είναι πολύ δύσκολη η ερώτηση σας λέω.
Η απάντηση είναι:McLaren-Honda
MP4-4
1988 -
Ετσι οπως τον παρουσιαζεις για Βελγος μου κανει!!! Κανας Μπουτσέν ή Γκασό θα είναι.
-
Καλα οτι οι Βελγοι ειναι οι περιεργοι της Ευρωπης ειναι γνωστο αρα λογικη η υποθεση. Ψαξτο ομως λιγακι
-
(Πού θα είναι bonus αλλά δεν προσφέρεται)!Μήπως είναι McLaren Honda MP4-4 του 1988;;;
-
Oταν λεω οτι οι Βελγοι ειναι ανεκδοτα στην κυριολεξια! Οντως ο Gachot ειναι.
Ερωτηση το απογευμα. -
Δεν πηρα επιβεβαιωση, αλλα δε βαριεσαι!
Βαζω την επομενη μια και σε λιγο θα την κανω.
Ποιος ειναι ο οδηγος, που, με ποιο αμαξι, ποτε κλπ κλπ, ο οποιος ΜΕΤΑ την εκ νεου καθιερωση των ανεφοδιασμων, κατεταγη τερματιζοντας ΧΩΡΙΣ να κανει. Πληρη στοιχεια.ΥΓ Δεν εβαλα φωτο-κουιζ, γιατι ειδα γενικοτερα αντιδρασεις με τις φωτογραφιες. Παντως γενικα βαζω φωτο που περιεχουν την απαντηση. πχ δειχνω εναν V12 BRM (φαινεται σκαλισμενο) με μονοθεσιο που με λιγη προσοχη φαινεται οτι ειναι στα χρωματα της Yardley (αρα 70-71) και χωρις πλαϊνο καπακι κινητηρα (οπως ειχε η Ρ160). Αν θελετε παντως φωτο μου λετε και την επομενη φορα που πιθανον να βαλω, ξαναβαζω.
-
Ναι βρε greo,βλεπεις το ασπρο χρωμα και κατ'εθειαν το μυαλο σου παει σε BRM...
Προσωπικα,οπως εχω ανεφερει μονο ο V12 σε βαζει σε υποψιες... -
Κι ομως αν προσεξεις αναμεσα στα μπουζοκαλωδια φαινεται σκαλισμενο το BRM.
-
Δε χρειαζεται επιβεβαιωση αφου βρηκες την καρτελα στο grandprix.com που τα λεει ολα!
Ο οδηγος που ψαχνεις ειναι ο Salo, η ομαδα η Tyrrell και το GP Μονακο του 97. Απο grandprix.com:
Fifth place went to Mika Salo in his Tyrrell which was a remarkable performance. The Finn had been part of the hurly-burly in the early part of the race and had some damage to a front wing but he plugged away gamely while in the pitlane the Tyrrell strategists came up with an audacious plan. Salo had been going for one stop but the rain was such that the race was to be 16 laps shorter - and slower - than planned. They calculated that Mika could go without a stop if he drove to save fuel.
'I started coasting through corners to stay off the power,' he said. 'It was great thinking but I was not sure we were going to make it. My tires were completely shot and when it started to rain a bit more heavily I lost all grip and I was lucky not to hit a wall.'
Verstappen tried to do the same but had to come in for a splash and dash. He finished in eighth place despite a spin.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Κι ομως αν προσεξεις αναμεσα στα μπουζοκαλωδια φαινεται σκαλισμενο το BRM.Εκει ναι συμφωνω,αλλα οχι να μου λες πως πως μπορει να παει το μυαλο σου στα χρωματα της Yardley...
-
Για παμε σε αλλη!
Βρειτε τον μοναδικο χορηγο ομαδας της Formula 1 που προερχεται απο την Ισλανδια. Για να μην ψαχνετε με μικροσκοπια πανω σε μονοθεσια, τα αυτοκολητα του εν λογο χορηγου ηταν αρκετα μεγαλα. Επισης για να μην αρχισετε να αναφερετε στη τυχη εταιρειες της χωρας, ψαχνουμε και το ονομα της ομαδας.
-
Tί έγινε γιατί κολλήσαμε;
Δώσε μας μια βοήθεια πες μας τη χρονιά ή πες μας την εταιρεία να βρούμε τη χρονιά και το αυτοκίνητο έχω κάποιες εταιρείς επ'όψιν μου αλλά δεν ξέρω καν αν είναι ισλανδικές -
Κολησαμε γιατι ξεχαστηκα
Λοιποοοον, ο εν λογω χορηγος ειναι στην κατηγορια ποτα και νομιζω οτι τον ξερετε ολοι.
-
Eγω μονο μια ισλανδικη εταιρια ξερω παντως
Για να μην απανταω ομως μονο εγω και επειδη δεν βλεπω να εχω χρονο να βρω ερωτηση σημερα (χωρις φωτο δεν ειναι ευκολο) θα απαντησω μολις βρω ερωτηση, για να δωσω σε καποιον αλλο ευκαιριαTip: Αν σκεφτει κανεις που ειναι η Ισλανδια, υπαρχει μια αντιφαση με την ομαδα
Quiz F1!