-
Ο χρήστης morbid death έγραψε:
Τι συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της Williams στο Βραζιλιάνικο GP;Δε γινεσαι πιο συγκεκριμενος; Να δοκιμασω στην τυχη: Τερματισε μονοθεσιο της, εκτος οριου γυρων;
-
κι εγω κατι τετοιο λεω.ο γουεμπερ τερματισε 25 γυρους πισω.
-
Όχι, όχι δεν είναι αυτό... Δυστυχώς δε μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος αλλά στο Βραζιλιάνικο Grand Prix (αν το κοιτάξουμε επί της ουσίας ) συνέβη κάτι που δεν έχει επαναληφθεί στην 27χρονη ιστορία της ομάδας...
-
Παλι στην τυχη: Συγκρουστηκαν 2 μονοθεσια της ομαδας μεταξυ τους;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Παλι στην τυχη: Συγκρουστηκαν 2 μονοθεσια της ομαδας μεταξυ τους;Μπααα...
-
Όχι, όχι δεν είναι αυτό... Δυστυχώς δε μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος αλλά στο Βραζιλιάνικο Grand Prix (αν το κοιτάξουμε επί της ουσίας ) συνέβη κάτι που δεν έχει επαναληφθεί στην 27χρονη ιστορία της ομάδας...Τερματίσανε στη χειρότερη τους θέση?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Όχι, όχι δεν είναι αυτό... Δυστυχώς δε μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος αλλά στο Βραζιλιάνικο Grand Prix (αν το κοιτάξουμε επί της ουσίας ) συνέβη κάτι που δεν έχει επαναληφθεί στην 27χρονη ιστορία της ομάδας...
Τερματίσανε στη χειρότερη τους θέση?
Mπααα...
-
Για πρώτη φορά τερμάτισαν πίσω από τις Μινάρντι?
-
Για πρώτη φορά τερμάτισαν πίσω από τις Μινάρντι?Mπααα...
-
Ξέρεις κάτι Δημήτρη;
Για πρώτη φορά τερμάτισαν πίσω από τις Μινάρντι?
Μα... δεν τερματίσανε!!!
-
Ξέρεις κάτι Δημήτρη;Μα... δεν τερματίσανε!!!
Που ξέρεις τ' όνομα μου;
-
Μα... δεν τερματίσανε!!!Αυτή είναι η απάντηση?
-
Μα... δεν τερματίσανε!!!
Αυτή είναι η απάντηση?
Ρε ηρέμησε. Ποιο θα ήταν το νόημα σε αυτό; Κάτι άλλο είναι.
-
Όχι δεν είναι αυτή η απάντηση... κ άλλες φορές δεν έχουν τερματίσει
Που ξέρεις τ' όνομα μου;
Έχει αναφερθεί πολλές φορές σε διάφορα thread...
-
Μήπως για πρώτη φορά δεν τερματίσανε αλλά ούτε εγκαταλείψανε(για τον Webber μόνο)?
Έτρεξε 45 γυρούς οι οποίοι είναι λιγότεροι από το 75% του συνολικού αριθμού γυρών(71) του αγώνα. -
Όχι, όχι δεν είναι αυτό... Δυστυχώς δε μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος αλλά στο Βραζιλιάνικο Grand Prix (αν το κοιτάξουμε επί της ουσίας ) συνέβη κάτι που δεν έχει επαναληφθεί στην 27χρονη ιστορία της ομάδας...Έχει να κάνει με το σε ποιο σημείο του αγώνα θεωρούμε ότι εγκατέλειψε ουσιαστικά ο Webber... Χωρίς δηλαδή τα φετινά καραγκιοζιλίκια που ξαναμπαίνουν για καλύτερη θέση στα qualy του επόμενου αγώνα...
-
Κανενας δεν συμπληρωσε γυρο;
-
morbid death,πόσα θέλεις(για την απάντηση)?
-
Πράγματι...http://www.pitpass.com/fes_php/pitpass_news_item.php
δε μου βγαίνει το @#$%^&* το link τεσπα το είχε αναφέρει το pitpass στις 26/9 -
morbid death,πόσα θέλεις(για την απάντηση)?
Quiz F1!