-
Ρ201Β του '76;
-
Mπα!
-
P153B του '72;
-
Kι εσυ κοντα εισαι αλλα... οχι ακριβως. Εσυ εισαι πιο κοντα απο το Φανη, αλλα εχω την εντυπωση οτι ο Φανης ακολουθησε 'ορθοτερο' δρομο.
-
Ρ153 του '72;
-
Tα χρωματα δεν ταιριαζουν. Το 72 η BRM ειχε Μαρλμπορο αν δεν απατωμαι
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Tα χρωματα δεν ταιριαζουν. Το 72 η BRM ειχε Μαρλμπορο αν δεν απατωμαιΠοια χρωματα βρε greo τωρα μου λες...λιγο ασπρο βλεπω και λιγο καφε ας το πουμε...
Ουσιαστικα μονο ο V12 σε βαζει σε σκεψεις...
Οτντως η Ρ153Β ειχε τα χρωματα της Marlboro,αλλα η Ρ153 δεν τα ειχε.Σαν τελευταια προσπαθεια θα πω Ρ160D του '73,και αν δεν ειναι ουτε αυτο,τοτε παραιτουμαι απο την προσπαθεια... -
Η 153 ειναι σωστη. Το 72 ειναι λαθος Το σωστο ειναι 70.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Η 153 ειναι σωστη. Το 72 ειναι λαθος Το σωστο ειναι 70.Αν και μεχρι στιγμης εχεις θεσει αρκετες ερωτησεις,μου φαινεται πως δεν ξερεις πως παιζεται το ''παιχνιδι''
Μην ξεχνας πως η κυρια ερωτηση σου ηταν να βρουμε το μοντελο της φωτογραφιας,πραγμα το οποιο το πετυχα,ομως εσυ δεν ειπες πως ειχα πετυχει το μισο της ερωτησης...
Αλλη φορα να εισαι πιο ακριβης...Παραχωρω τη θεση μου σε οποιον θελει να βαλει ερωτηση.
-
mia efkoli erotisi:
Poia xronia, se poia pista kai me ti monothesio itan i proti niki tou Hakkinen?
-
Ο χρήστης TsimDJ έγραψε:
mia efkoli erotisi:Poia xronia, se poia pista kai me ti monothesio itan i proti niki tou Hakkinen?
Οντως ειναι αρκετα ευκολη...
Πρωτη νικη λοιπον στην επεισοδιακη Jerez του '97,με την ΜΡ4-12.Οποιος θελει ξαναβαζει ερωτηση.
-
Πότε και πού ήταν η πρώτη pole-position του Hakkinen?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Πότε και πού ήταν η πρώτη pole-position του Hakkinen?Ειπαμε παιδια να βαζουμε και κατι δυσκολουτσικο...
Λοιπον πρωτη pole,παλι το '97 στο Nurburgring με χρονο 1.16.602. -
Αυτη τη φορα μου φαινεται πως πρεπει να βαλω μια ερωτηση...
Λοιπον,απο ποια ονοματα (τα αρχικα) πηρε η Αrrows την ονομασια της; -
Μπορει και να εχεις δικιο, αν δεν ελεγες ημερομηνια σιγουρα θα ηταν σωστο
Τεσπα. Νομιζω πως το ξερω χωρις να κοιταξω. Πρεπει να ειναι Alan Reece, Jackie Oliver, Tom Walkinshaw, Southgate (μαλλον). Το 2ο R πρεπει να ειναι για να σχηματιζεται λεξη.
Αν ειναι σωστο μαλλον θα ξαναμπω Δευτερα οποτε συνεχιζει αλλος. -
Για να ειμαστε λιγο πιο ακριβεις,ο Franco Ambrosio σχηματιζει το AR και ο Reece σχηματιζει το 2ο R.
Οποιος θελει μπορει να βαλει ερωτηση. -
Ομάδα,μονοθέσιο,χρονιά???
(Πού θα είναι bonus αλλά δεν προσφέρεται)! -
Γ*****κατε με τις φωτογραφίες.
-
Να βαλω και μια δευτερη να εχουμε;
Ψαχνουμε για τον πρωην οδηγο της F1 που ειναι ανταγωνιστης του Dietrich Mateschitz
Αντε να σας δω...
-
Να βάλω κι εγώ μία;
ρδελομπου το κάνατε.
Quiz F1!