-
Για να το ζωντανεψω και χωρις ψαξιμο:
Για την πρωτη, αν δεν κανω λαθος ειναι ενα Ολλανδικο γκραν πρι το 61 ή 62 ή κατι τετοιο.
Για την αλλη επειδη καπου κατι εχω ακουσει, ο Χέιλγουντ;
-
Το ειχαμε ξεχασει τελειως το thread μου φαινεται...
Την πρωτη την ηξερα κι'εγω το Ολλανδικο GP του '61 ηταν,την δευτερη καπου την ειχα ακουσει αλλα δεν θυμαμαι κατι συγκεκριμενο.
Δεν βαζεις καμια ερωτηση greo? -
Το πρώτο ΟΚ, το πιάσατε. Ούτε καν 1 πιτ στοπ στον αγώνα!
Το δεύτερο ήταν ο Γκέρνι στο Σπά το 1966 (μαζί με όλο το χαμό που συνέβησε στον αγώνα). Και κατάφερε να τερματίσει και 7ος. Go on!
-
Θα βαλω μια, αλλα ισως την κακο-διατυπωσω γιαυτο, αν δεν καταλαβαινετε τι ζηταω να διευκρινησω.
Ψαχνουμε ενα μονοθεσιο που οταν παρουσιαστηκε η βελτιωμενη του εκδοση αντιστραφηκαν τα χρωματα του.
Δηλαδη αν τα αρχικα χρωματα της περσινης Μακ Λαρεν ήταν (φερ'ειπειν) ροζ και πρασινο, οταν θα παρουσιαζοταν η ΜΡ 4/19Β οπου ειχε ροζ να ειχε πρασινο και αντιστροφως.Ελπιζω να μην τα πολυμπερδεψα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ψαχνουμε ενα μονοθεσιο που οταν παρουσιαστηκε η βελτιωμενη του εκδοση αντιστραφηκαν τα χρωματα του.
Δηλαδη αν τα αρχικα χρωματα της περσινης Μακ Λαρεν ήταν (φερ'ειπειν) ροζ και πρασινο, οταν θα παρουσιαζοταν η ΜΡ 4/19Β οπου ειχε ροζ να ειχε πρασινο και αντιστροφως.Άσχημο το παράδειγμά σου...
-
Διευκρινηση για την παλια ερωτηση, μην τυχον και κανεις θελει να το ψαξει.
Ξαναλεω το παραδειγμα: ας πουμε οτι η Ρενω παρουσιαζει την R25Β (εντος της χρονιας) και το νεο μονοθεσιο ειναι κιτρινο με γαλαζια ριγα, αντι για γαλαζιο με κιτρινη ριγα. Σκεφτειτε οτι το εν λογω μονοθεσιο ειναι 'ιστορικο' για τουλαχιστον 3 διαφορετικους λογους και εχει κερδισει το πρωταθλημα οδηγων εκεινης της χρονιας.Θα βαλω ομως και μια επικαιρη. Ποιο στατιστικο στοιχειο επαναλαμβανεται στο Ισπανικο GP απο το 92 και μετα;
-
-
Αφου ζωντανεψε στο ραλι ας το ζωντανεψω και εδω:
Η απαντηση στην ερωτηση που ειχα βαλει (τοτε) ηταν η Μπραμπαμ-BMW του 83. Οταν παρουσιαστηκε η ΒΤ52B απο ασπρη με 2 μαυρες ριγες, αλλαξε τα χρωματα της σε μαυρη με 2 ασπρες ριγες.
Η αλλη απαντηση ειναι οτι απο το 92 μεχρι το 2004, ο νικητης της πολ στη Βαρκελωνη επαιρνε και το πρωταθλημα (μαλλον σπαει αυτο φετος)Μια (ελαφρως υποκειμενικη) ερωτηση τωρα. Ποιο ειναι το πιο 'ανορθοδοξο' προσπερασμα στην Φ1;
Επειδη ειναι υποκειμενικο, θα σας πω οτι δεν ψαχνουμε και πολυ παλια... -
Οταν λες οτι δεν ειναι και πολυ παλιο,εννοεις μετα το 2000...;;;
-
Πως το εννοείς το 'ανορθόδοξο';
-
Σουμάχερ γύρο στον Ζόντα, Χάκινεν το ανωτέρω και στους δύο που περνάνε τον Ζόντα δώρο μια προσπέραση στον Σουμάχερ, από την ΚΑΚΗ γραμμή, κινηματογραφικά, και όσες φορές να πάς εκεί με την μεζούρα ΔΕΝ θα πιστέψεις πως χώρεσαν 3 μονοθέσια παράλληλα και μάλιστα με 300βάλε...
Σαν επιλαχόντα βάζω ένα όχι-προσπέρασμα (αφού συνοδεύτηκε με εγκατάλειψη...)
Μπέργκερ και Μάνσελ (ή Πατρέζε) ακουμπάνε τις ρόδες τους. Η μεν Γουίλιαμς περνάει πάνω από τον Μπέργκερ (αεροπλανική προσπέραση) και σκάει στον τοίχο των πιτς, όπου οι ενεργητικές αναρτήσεις που αποκαλύφθηκαν έγιναν αντικείμενο ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ φωτογράφισης, ο δε Μπέργκερ με τρελλά αντανακλαστικά ίσα που προλαβαίνει να αποφύγει τον τοίχο των πιτς από την... ΕΣωτερική!! Καταλήγει να κάνει απλή διέλευση στα πιτς με 200πολλά (τότε δεν είχε ακόμα όρια!!) και να ξαναπροσπεράσει!
(ποιός αγώνας ήταν να πάρει!! Πρέπει να ήταν 91-92...) -
Ανορθοδοξο κατ'εμε ειναι και το προσπερασμα που εριξε ο Webber στον Sato μεσα στο pit-lane...γινε πιο συγκεκριμενος...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μπέργκερ και Μάνσελ (ή Πατρέζε) ακουμπάνε τις ρόδες τους. Η μεν Γουίλιαμς περνάει πάνω από τον Μπέργκερ (αεροπλανική προσπέραση) και σκάει στον τοίχο των πιτς, όπου οι ενεργητικές αναρτήσεις που αποκαλύφθηκαν έγιναν αντικείμενο ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ φωτογράφισης, ο δε Μπέργκερ με τρελλά αντανακλαστικά ίσα που προλαβαίνει να αποφύγει τον τοίχο των πιτς από την... ΕΣωτερική!! Καταλήγει να κάνει απλή διέλευση στα πιτς με 200πολλά (τότε δεν είχε ακόμα όρια!!) και να ξαναπροσπεράσει!
(ποιός αγώνας ήταν να πάρει!! Πρέπει να ήταν 91-92...)Πρεπει να ηταν στο Εστοριλ της Πορτογαλιας το '92 μεταζυ Μπεργκερ-Πατρεζε...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μια (ελαφρως υποκειμενικη) ερωτηση τωρα. Ποιο ειναι το πιο 'ανορθοδοξο' προσπερασμα στην Φ1;
Επειδη ειναι υποκειμενικο, θα σας πω οτι δεν ψαχνουμε και πολυ παλια...M. Schumacher στον J. Trulli, στην Γερμανια το 2003, στην φουρκετα απο την εξωτερικη και απο τον δρομο διαφυγης?
-
Τι λέτε μωρε τώρα...
-
Να θέσω και εγώ μια ερώτηση... Ποια ομάδα και πότε, είχε για βασικό χορηγό της εταιρία κατασκευής προφυλακτικών και ποια ήταν αυτή...
-
Ο χρήστης morbid death έγραψε:
Να θέσω και εγώ μια ερώτηση... Ποια ομάδα και πότε, είχε για βασικό χορηγό της εταιρία κατασκευής προφυλακτικών και ποια ήταν αυτή...1976 Surtees Ts19 / Durex
-
Σωστό! η χορηγία μάλιστα συνέχισε μέχρι το '78 η οποία ήταν και η τελευταία σεζόν συμμετοχής της ομάδας του Surtees...
Παίδες μπορώ να θέτω κανα ερώτημα που κ που χωρίς να έχω απαντήσει πριν σωστά σε κάποιο άλλο; δεν είμαι συνέχεια on line και δεν είναι εύκολο...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
(ποιός αγώνας ήταν να πάρει!! Πρέπει να ήταν 91-92...)Πρεπει να ηταν στο Εστοριλ της Πορτογαλιας το '92 μεταζυ Μπεργκερ-Πατρεζε...
Καμία φωτογραφία;
-
Ο χρήστης morbid death έγραψε:
Παίδες μπορώ να θέτω κανα ερώτημα που κ που χωρίς να έχω απαντήσει πριν σωστά σε κάποιο άλλο; δεν είμαι συνέχεια on line και δεν είναι εύκολο...Γιατι οχι; Σαφως ειναι καλυτερα να τηρειται μια ταξη αλλα οκ μπορει να γινει και μια εξαιρεση
mod
Quiz F1!