-
-
-
Ο martin brundle με 158 συμμετοχές χωρίς νίκη, pοle ή ταχύτερο γύρο
-
Από το Twitter του Skysports:
- Who are the only drivers who raced in the last US GP to be racing in the 2012 event for the same teams?
- If Ferrari score a double podium this weekend, how many will that take them to in F1 history?
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Από το Twitter του Skysports:- Who are the only drivers who raced in the last US GP to be racing in the 2012 event for the same teams?
- If Ferrari score a double podium this weekend, how many will that take them to in F1 history?
- LH, MW, FM
- ?
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Από το Twitter του Skysports:
- Who are the only drivers who raced in the last US GP to be racing in the 2012 event for the same teams?
- LH, MW, FM
- ?
667
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Μιας και δεν μας εκανε κανενας αλλος την τιμη και αφου στο τελευταιο -σοβαρο - κουιζ απαντησα πρωτος (ε eddie? ) βαζω εγω:
τον τιτανοτεραστιο Christijan Albers θα τον θυμαστε πιστευω.
Ο γιγας λοιπον κατεχει ρεκορακι στην f1 που ουτε ο Αλεχ Υοοng δεν πλησιαζει...Για τι πραγμα μιλαμε;
Νομιζω οτι χρωσταω μια απαντηση:
Λοιπον ο κος Albers ειναι ο πιλοτος με τους περισσοτερους γυρους (641 παρακαλω) σε αγωνα ενω βρισκεται στην τελευταια θεση της καταταξης!
-
Ποιό εργοστάσιο μπήκε και βγήκε πριν τελειώσει καν η σεζόν;
-
USF1
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Ποιό εργοστάσιο μπήκε και βγήκε πριν τελειώσει καν η σεζόν;Subaru
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Ποιό εργοστάσιο μπήκε και βγήκε πριν τελειώσει καν η σεζόν;
-
USF1Δεν είπα πριν αρχίσει.
Subaru
-
Με αφορμή αυτό:
Έχει κερδίσει στην πίστα της Σεπάνγκ τρεις φορές και με τρεις διαφορετικές ομάδες. Το 2005 με τη Renault, το 2007 με τη McLaren-Mercedes και πέρυσι με τη Ferrari.
(πηγή)
Υπάρχει κάποιος που να έχει κερδίσει το ίδιο γκραν πρι με πάνω από 3 διαφορετικές ομάδες;
(Δεν νομίζω να δυσκολευτείτε και πολύ..)
-
Ο πρώτος που μου έρχεται στο νου είναι ο AP. Λογικά θα είναι ο Fangio κάπου, ο Ηill senior, o Aλόνσο στη Μαλαισία σίγουρα (λινκ). Τώρα δεν θέλω να ψάχνω σε Βικιπεδίες κτλ.. Αν δουμε ότι δεν το ξέρει κανείς, βλέπουμε.
-
Ο πρώτος που μου έρχεται στο νου είναι ο AP. Λογικά θα είναι ο Fangio κάπου, ο Ηill senior, o Aλόνσο στη Μαλαισία σίγουρα (λινκ). Τώρα δεν θέλω να ψάχνω σε Βικιπεδίες κτλ.. Αν δουμε ότι δεν το ξέρει κανείς, βλέπουμε.πάνω από 3 ομάδες
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Ο πρώτος που μου έρχεται στο νου είναι ο AP. Λογικά θα είναι ο Fangio κάπου, ο Ηill senior, o Aλόνσο στη Μαλαισία σίγουρα (λινκ). Τώρα δεν θέλω να ψάχνω σε Βικιπεδίες κτλ.. Αν δουμε ότι δεν το ξέρει κανείς, βλέπουμε.
πάνω από 3 ομάδες
-
Υπάρχει και άλλος εκτός του Prost που κέρδισε το Γαλλικό GP με Renault, McLaren, Ferrari, Williams?
-
Ο πρώτος που μου έρχεται στο νου είναι ο AP.Υπάρχει και άλλος εκτός του Prost που κέρδισε το Γαλλικό GP με Renault, McLaren, Ferrari, Williams?
Σωστοί και οι 2...
Quiz F1!