-
Ποντιακό βατραχοπέδιλο για τριδάκτυλους γίγαντες.
-
σα σκέψη δεν είναι κακή, αλλά στη φώτο το κρατάω με το χέρι μου ρε προφ.
αν ημανε κι εγώ γιγαντας θα έγραφα κάπως ρεςρτυασδθιο
-
Είπα να δώσω σουρεαλιστική απάντηση για να μη δείξω άσχετος.
Άλλωστε μιλάω πάντα με ντοκουμέντα!
-
joe, τι 'ναι τελικα;
εθνοσημο πολης, ποιας;
-
itsinthefilename.gif
-
Με παρομοιο τροπο το βρισκεις και γουγκλικα αλλα το quiz παραμενει quiz
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
joe, τι 'ναι τελικα;οντως παραήταν δυσκολο το κουιζάκι.
να το πάρει το ποτάμ;
-
Σε τζάκι έχω δει κάτι τέτοιο. Νομίζω...
-
δεν είναι εργαλειο του σαλονιού, αλλά του αλωνιού...
-
Το παλαμαρι του βαρκαρη
-
Υνί (ή τέλος πάντων άλλο τμήμα) από άροτρο ;
-
Παλαμαριά είναι. Φοριέται σαν γάντι στο θέρισμα.
-
Σωστοοοόος, εύγε
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Παλαμαριά είναι. Φοριέται σαν γάντι στο θέρισμα.ο κουτσάν περιμενα να το βρει (που κυκλοφορεί και με το Π, αρα ειναι στην κατάλληλη ηλικία ) αλλά τελικά τον έβαλες στη θεση του
-
Μου αρέσει να λύνω σταυρόλεξα, αλλά με λίγο ελεύθερο χρόνο επιχείρησα για πρώτη φορά να δημιουργήσω ένα. Το παρακάτω, λοιπόν, 'αυτοκινητικό' σταυρόλεξο. Οι ορισμοί στα ελληνικά, αλλά οι απαντήσεις στα αγγλικά (και με κεφαλαία, όπως συνηθίζεται στα σταυρόλεξα), για να αποφύγω αμφιβολίες στη 'μεταφορά' τον ονομάτων από τη μια γλώσσα στην άλλη. Για νέους λύτες. Σχεδόν όλοι οι ορισμοί είναι από ό,τι θυμάμαι, θα μπορούσαν να γίνουν καλύτεροι, αλλά δεν έχω περισσότερο χρόνο να διαθέσω για αυτό. Συνεπώς, ίσως κάπου να υπάρχει κάποιο λάθος και να δυσκολευτείτε άσκοπα στην απάντηση. Κλικάροντας επάνω στην εικόνα του σταυρολέξου το βλέπετε μεγάλο, και μπορείτε να το εκτυπώσετε για να το λύσετε πιο άνετα.
**ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ: 1.**Φρούτο, αλλά και κατασκευαστής αυτοκινήτων. **5.**Πρωταθλητής οδηγός Φόρμουλα 1 το 1987. 6. Ιδρυτής της Fiat. 8. Ήταν και ο KITT. 10. Κατασκευαστής του Model T. 13. Ιάπωνας κατασκευαστής αυτοκινήτων. 14. Πρωταθλητής οδηγός της Φόρμουλα 1 το 1992.15. Subaru με...κληρονομιά.**16.**Μεγάλο θηλαστικό, μισητό στη...Mercedes. **17.**Ο τηλεοπτικός 'Captain Slow'.19. Κατασκευαστής αυτοκινήτων από τη Μαλαισία.**21.**Το μικρό όνομα του οδηγού αγώνων Delecour. **23.**Αν το υποτιμήσεις από την εμφάνισή του, ίσως πιείς τσάι... . **27.**Το Ράλι των Θεών. **31.**Βρετανός σχεδιαστής και μηχανικός (1928-1982).32. Ο... στρατηγός των Dukes. 33. Πόλη της Ρωσίας και μοντέλο της Lada. **34.**Ολλανδός κατασκευαστής σπορ αυτοκινήτων
**ΚΑΘΕΤΑ: 2.**Γαλλικό αυτοκίνητο για όλη την οικογένεια. 3. Νικητής κατασκευαστής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι το 1984. **4.**Αυστραλός οδηγός της Φόρμουλα 1. 6. Αυτοκίνητο μικρό για...στενές επαφές. 7. Αγώνας ταχύτητας, όχι για...υπναράδες. 9. To αυτοκίνητο του J. Bond στην ταινία Goldfinger. **10.**Θρυλικός οδηγός της Φόρμουλα 1. 11. Πρωταθλητής οδηγός Φόρμουλα 1 το 1977. 12. Ειδική διαδρομή του Ράλι Ακρόπολις 2012. 17. Εξώφυλλο στο τεύχος Μαρτίου 1990 των 4 Τροχών.18. Αυτοκίνητο της χρονιάς (COTY) το 2000. 20. Πίστα στην Ιταλία, κοντά στο Λέτσε. 22. Γαλλική... μούσα. 24. Συνοδηγός του Toivonen στο ατύχημα στην Κορσική το 1986. **25.**Αμφιλεγόμενος σχεδιαστής αυτοκινήτων, εργάστηκε και για την BMW. 26. Πολυτελές παρακλάδι της Honda. 28. Mars..., όχημα για τον πλανήτη Άρη. 29. 'The red ...', έργο του Steinbeck, αλλά και μοντέλο αυτοκινήτου. 30. Το ..... και η ελιά, τίτλος βιβλίου.
Jacob
-
απο ποιο νησι ειναι αυτη η λεπτομερεια;
-
Είναι η Αλυκή στη Λήμνο ή στα amerikanika, Salt Lake at Limnos island
-
To διάβασα σε ένα site:
Αν διαλέξεις μία απάντηση στην τύχη στην παρακάτω ερώτηση, ποια η πιθανότητα να είναι σωστή:
Α- 25%
Β- 50%
Γ- 75%
Δ- 25% -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To διάβασα σε ένα site:Αν διαλέξεις μία απάντηση στην τύχη στην παρακάτω ερώτηση, ποια η πιθανότητα να είναι σωστή:
Α- 25%
Β- 50%
Γ- 75%
Δ- 25%Το Β ?
-
100% αφου ότι και να διαλέξεις σωστό θα είναι
QUIZ!!!!!!